جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دودو
    ستاره دار(3)
    • May 2020
    • 1280

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
    جالب است روسیه به اوکراین حمله کرده. حضرت آقا مقصر. را آمریکا می داند
    حتما فرزانه یه چیزی می‌دونه که ما نمی‌دونیم ولی پوتین به اون گفته خخخخخ
    ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
      ستاره دار(3)
      • May 2020
      • 1280

واکنش نماینده ارشد انگلستان در مذاکرات احیای برجام به نقش فرانسه در عدم حل موضوعات بین ایران و آژانس

?با شرکای خود و سه کشور اروپایی به طور کامل از استقلال آژانس بین المللی انرژی اتمی و تلاش های حرفه ای مدیرکل گروسی حمایت می کنیم.
      ?پادمان ها بخش اساسی سیستم منع اشاعه هستند و جدا از برجام هستند.
      ?ما همیشه هرگونه تلاش برای به خطر انداختن استقلال آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را رد خواهیم کرد
      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
        ستاره دار(3)
        • May 2020
        • 1280

نفت ۶ درصد مثبت ۱۰۴ دلار
        مس ۲ درصد مثبت ۱۰۱۱۰ دلار

نظر

• دودو
          ستاره دار(3)
          • May 2020
          • 1280

?کانادا واردات نفت از روسیه را ممنوع کرد

▫️جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا، با هدف مجازات مسکو به دلیل آغاز حمله نظامی به اوکراین، ممنوعیت واردات نفت روسیه را اعلام کرد. این ممنوعیت بخشی از دور جدیدی از مجازات‌هایی است که کانادا روز دوشنبه برای دفاع از اوکراین و تحت فشار قرار دادن ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه به منظور پایان دادن به درگیری‌ها اعلام کرد.

نظر

• Elcid
            Banned
            • Sep 2020
            • 1239

نتیجه جنگ شرق با غرب

نظر

• دودو
              ستاره دار(3)
              • May 2020
              • 1280

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
              نفت ۶ درصد مثبت ۱۰۴ دلار
              مس ۲ درصد مثبت ۱۰۱۱۰ دلار
              توی یک ساعت ۳درصد رشد دیگه و نفت ۱۰۷ دلاری
              فردا باید شپنا ۱۰۰ میلیون صف برنه

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

بنظرم فردا بازار بورس بیشتر سهم ها صف خرید و یا سبز باشند

نظر

• عطارد
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 414

عجب جهشی کرد قیمت روی.3830 دلار

نظر

• shabah
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 764

آلومینیوم هم سر به فلک کشیده. 3550 دلار!!
                    فایرا با این نرخها p/e اش زیر 5 هست

نظر

• zess
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3107

سهام شرکت های خودرو سازی دنیا در حال ریزش سنگین:
                      فورد ۷٪-
                      فولکس واگن ۸٪-
                      بی ام و ۵٪-
                      پورشه ۷٪-
                      جنرال موتور ۵٪-
                      رنو ۱۱٪-
                      دایملر ۶٪-
                      تسلا ۱٪-
                      لوسید ۱۵٪-
                      تاتا موتورز۵٪-
                      تویوتا ۱٪-

نظر

• آخرین سامورایی !
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jan 2022
                        • 2538

عرضه خودرو در بورس کالا / خودرو تک نرخی می‌شود

فلاح مدیر توسعه بازار فیزیکی بورس کالای ایران از طراحی یک مدل جدید برای عرضه خودرو در بورس کالا و برگزاری جلسات هماهنگی بین خودروسازان و بورس کالا خبر داد

فروش خودروساز از طریق قراردادهای سلف استاندارد. خریدار نیز خودرو را در قالب قرارداد سلف پیش خرید می‌کند و در زمان سررسید قرارداد، خودرو را از خودروساز تحویل می‌گیرد.

امکان معامله در بازار ثانویه یعنی فردی که خودرو را خریداری کرده است تا قبل از سررسید اگر تمایل داشته باشد آن را در بازار ثانویه به شخص دیگری بفروشد.

مزیت این طرح این است که خودرو تک نرخی می‌شود و یک قیمت که همان قیمت کشف شده در بورس کالا است.
                        نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• مسعود.
                          عضو عادی
                          • Jan 2022
                          • 170

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                          توی یک ساعت ۳درصد رشد دیگه و نفت ۱۰۷ دلاری
                          فردا باید شپنا ۱۰۰ میلیون صف برنه

جناب دودو اینطور که من شنیدم بهترین قیمت برای پالایشیها محدوده ۹۰-۱۰۰ دلاره. نظر شما چیه؟

نظر

• مسعود.
                            عضو عادی
                            • Jan 2022
                            • 170

Nina, [2022-03-01 9:59 PM]

*پرستویِ اسرائیلی در خانه مقامات ایران*

ترجمه مصاحبه جدید خانم کاترین شکدم با سایت اسراییلی

سوال: *چطور به این سادگی توانستید به کادر رهبری ایران نفوذ کنید؟*
                            جواب: به هیچ وجه ساده و آسان نبود بلکه برعکس اونها بسیار به انگلیسها بدبین هستند.

س: ولی شما در سایت رهبر حکومت ایران مطلب می‌نوشتید و با مقامات بسیار بالایی درحکومت مصاحبه داشتید.
                            ج: بله ولی این کار به سادگی میسر نشد، سالها طول کشید تا اعتماد آنها را جلب کنم؛ *در ایران کافی است تظاهر کنید که مسلمانی افراطی هستید فورا دربهای بسته ارکان قدرت به روی شما باز میشود.*

س: کمی بیشتر توضیح میدهید؟
                            ج: برای مخاطبان شما باید بگویم ساختار قدرت در ایران بسیار پیچیده است و مانند یک سازمان مخوف مافیایی اداره میشود و همه برای اینکه به رهبر نزدیکتر بشوند با هم رقابت میکنند و *جمله معروف هدف وسیله را توجیه میکند در ایران بسیار کاربرد دارد.*

س: اولین قدم برای رسیدن به اهدافتان چه بود؟
                            ج: اولین قدم این بود که تظاهر کنم مسلمان شدم و البته یک مسلمان افراطی ، برای این کار بسیاری از کتابهای اسلامی را مطالعه کردم و احکام و آداب شیعه را بررسی دقیق کردم و *مثلا فهمیدم مسلمانان افراطی به حجاب بسیار اهمیت میدهند.*

س: یعنی برای نفوذ بین افراد و مقامات ایران همین کافی بود؟
                            ج: قطعاً نه! ولی مقامات با نفوذ یا اصولا هر کسی که در ایران مقام و رتبه داشته باشد با یک زن غیرمحجبه مصاحبه نمیکند برای همین اولین قدم استفاده از اهرم حجاب و ظاهری اسلامی برای ملاقات با مقامات ایرانی است.

س: اولین شخصی که موفق به ملاقاتش شدین چه کسی بود؟
                            ج: اولین شخص و در واقع مهمترین شخصی که باعث ورود من به دنیای سیاستمداران ایرانی بود ، یداله جوانی مدیرمسئول صبح صادق بود که از طریق خبرنگار تهران تایمز به ایشان معرفی شدم، *بعدها فهمیدم مقام بسیار بالایی در سپاه پاسداران دارند.*

س: به نکته بسیار حساس و مهمی اشاره کردید، آیا سردار سپاه به شما شک نکرد؟
                            ج: همانطور که گفتم مقامات ایران بسیار به ما انگلیسیها بدبین هستند و مدتها طول کشید تا توانستم اعتماد سردار یداله جوانی را کسب بکنم.

س: قدری بیشتر در مورد جزئیات این رابطه بگویید.
                            ج: برای معرفی به سردار جوانی مجبور شدم مدتی با خبرنگار ارشد تهران تایمز دوست باشم و رابطه برقرار کنم.

س: پس اولین برقراری رابطه با مدیر تهران تایمز بود؟
                            ج: بله روزنامه تهران تایمز روزنامه انگلیسی زبانی است که به تندروها تعلق دارد و در تهران منتشر میشود.

س: معرفی شما به سایت رهبری ایران هم از طریق سردار جوانی انجام شد؟
                            ج: من تمام موفقیتی که در ایران به دست آوردم توسط سردار یداله جوانی بود.

س: از چگونگی ورود خود به سایت رهبری و مصاحبه با مقامات بلندپایه حکومت بگویید؟
                            ج: خوشبختانه دوستی من با سردار جوانی تمام مشکلات را حل کرد.

س: تقریبا تمام مقاماتی که با شما ارتباط داشتند مقامات تندرو حکومت بودند با بقیه جناحها هم رابطه داشتید؟
                            ج: همانطور که گفتم حکومت ایران مانند گروهای مافیا اداره میشود که مثلا گروه تندروها به اصلاحطلبان اعتماد ندارند و برعکس ، برای همین نمیشود به همه گروها نفوذ کرد.

س: نوشته های شما در بین اکثر خبرگزاریها و روزنامه های تندرو حکومت بازتاب داشته چطور موفق به این کار شدین؟
                            ج: حکومت ایران مثل یک قلعه است که کافیه از دیوار رد بشوید بعد از آن گردش در کل قلعه برای شما آزاد است من به کمک سردار جوانی با اکثر مراکز قدرت در ایران مرتبط بودم.

س: اسرار و اطلاعات را چگونه جمع آوری میکردید؟
                            ج: این یک سوال سخت و پیچیده است که نمیتوانم کامل بهش پاسخ بدهم

س: چرا؟
                            ج: *چون هنوز هم افرادی هستند که در حال جمع آوری اطلاعات هستند و با حرفهای من ممکن است جان آنها به خطر بیفتد.*
                            س: تا جایی که امکان دارد بگویید.
                            ج: لطفا سوال بعدی...

س: شما با نام بردن از سردار یداله جوانی گفتید که او معرف شما به مراکز حساس قدرت در ایران بوده ، آیا این گفته شما باعث به خطر افتادن این شخص نمیشود؟
                            ج: نه چون خود سردار یداله جوانی متوجه شد که من جاسوس هستم و من را لو داد ولی قبلش من توانستم از ایران خارج شوم.

س: سردار جوانی از کجا فهمید که جاسوس هستید؟
                            ج: سردار جوانی به روابط من با مقامات حکومت شک کرد *تقریبا با هرکسی که به من برای کار معرفی میکرد رابطه برقرار میکردم ولی از طرفی خودم را بسیار مومن و مقید به اسلام نشان میدادم و همین رابطه با مردان حکومت باعث شک کردن یداله جوانی شد.*

س: چگونه با افراد حکومت وارد رابطه میشدین؟
                            ج: *من به تمام آقایان و مسئولان حکومتی که برای کار ملاقات میکردم پیشنهاد عقد موقت یا صیغه اسلامی میدادم و تقریبا همه هم قبول میکردند چون از نظرشان کاملا شرعی و قانونی بود*

س: با چند نفر به این صورت رابطه داشتید؟
                            ج: *حدود 100 نفر* ? ?

Nina, [2022-03-01 9:59 PM]
                            س: واقعا رابطه با این همه شخص برایتان سخت نبود؟ آیا نگران بیماریهای مقاربتی نبودید؟
                            ج: البته با همه این افراد رابطه جنسی نداشتم ولی در بین مقامات حکومت ایران حتی برای یک دستمالی ساده هم ترجیح میدادند که صیغه محرمیت بخوانند یا برای بوسیدن هم همینطور.

س: پس با همه 100 نفر مقامات حکومت رابطه نداشتید؟
                            ج: در حکومت جمهوری اسلامی هر گونه تماس فیزیکی زن با مرد رابطه محسوب میشود مثلا برای اینکه کنار یکی از آخوندهای حکومتی قلیان بکشیم برای من صیغه خواند تا موقع قلیان کشیدن پاهایش را بمالم. ?

س: پس با ملایان هم رابطه داشتین؟
                            ج: *بله البته مهمترین منابع خبری من ملایان (آخوندها) بودند چون در ایران اکثر مناصب مهم حکومتی دست آخوندها است.*

س: با آخوندها چگونه آشنا میشدین؟
                            ج: همانطور که گفتم در بین مقامات جمهوری اسلامی کافی است با یک معرف نفوذ کنید بقیه مثل دومینو شما را به همدیگر معرفی میکنند.

س: با آخوندهای حکومتی به چه بهانه قرار ملاقات میگذاشتید؟
                            ج: به بهانه اینکه تازه مسلمان شدم و میخواهم احکام دین را بپرسم قرار ملاقات میگذاشتم و در همان قرار پیشنهاد عقد موقت اسلامی میدادم.

س: آیا به سادگی قبول میکردند؟
                            ج: اگر قبول نمیکردند اصرار میکردم که سنت پیغمبر است. ?

س: بعد از ملاقات اول با مقامات چگونه از آنها اطلاعات به دست می آوردید؟
                            ج: بعد از ملاقات و پیشنهاد صیغه از طرف من دیگر بقیه کار آسان بود و چون یک اعتمادی بین ما شکل گرفته بود خود آنها در زمان ملاقاتهای حضوری کلی مطلب و اطلاعات به من میدادند بدون اینکه نیاز باشد بپرسم.

س: کمی بیشتر توضیح میدهید؟
                            ج: *مثلا من با یک نماینده مجلس رابطه داشتم که آخوند هم بود و خودش کل مطالب جلسه غیرعلنی مجلس را که محرمانه است برای من تعریف میکرد و حتی در حین رابطه و توی تخت هم داشت اسرار مملکتی را فاش میکرد برای اینکه من هرکاری بخواهد برایش انجام بدهم.*

س: چگونه با افرادی مانند *ابراهیم رییسی* رابطه داشتید؟ ??
                            ج: در ایران جمله ای است که میگویند برای دیدن مدیرکل اول باید آبدارچی را ببینید من هم برای ملاقات با افراد مهم با اطرافیان آنها رابطه برقرار کردم مثلا با آقای غلامحسین اسماعیلی رابطه برقرار کردم اون هم قرار ملاقات من را با رییسی گذاشت.

.

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

حالا هی بفروشید سهامتان را با 80درصد ریزش!!!! یا یک پنجم قیمت!!! نوبت صعود بورس هم میرسد خواهید دید خیلی دیر نیست.....

?تورم امسال ۵۰ درصد و در خوش بینانه ترین حالت، تورم سال آینده ۳۰ درصد است

??عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بیان کرد: در خوشبینانه‌ترین حالت، تورم سال آینده ۳۰ درصد خواهد بود.

? دکتر زنگنه گفت: براساس مصوبه کمیسیون تلفیق ارز ترجیحی(دلاری) تقریبا حذف شده است.دولت می خواهد از منابع حاصل از حذف ارز ترجیحی به مردم یارانه داده و از تولیدکننده حمایت کند.
                              نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• djdream
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3997

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                                جالب است روسیه به اوکراین حمله کرده. حضرت آقا مقصر. را آمریکا می داند
                                خوبه اوکراین مقصر نشد این وسط /:.yead.:/

نظر

در حال کار...
                                X