جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رادین1
    عضو فعال
    • Dec 2018
    • 4719

پاسخ : جــــو بــــازار

ارزش معاملات این دور روزه خوب بود ! اگر یکی دو روز دیگه هم حجم و ارزش معاملات رو به بالا باشد برای بازار خیلی خوب خواهد شد .

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
      خبر مهم:

?حذف ارز ۴۲۰۰ با ۱۹۴ رای مثبت و ۴۲ رای مخالف به تصویب مجلس رسید./ایرنا
      در اصل توسط محمد1339 پست شده است View Post
      اوج‌گیری هیجان در بازار سهام

?بورس تهران یکی از هیجان‌انگیزترین ساعت‌های معاملاتی خود در چند ماه اخیر را تجربه می‌کند. خبر تصویب حذف ارز ۴۲۰۰ شاید آخرین حلقه گمشده‌ای بود که سایه ابهامات جدی را از سر بازار کم می‌کرد. در پی انتشار این خبر تحرکات جدی در گروه‌های مرتبط یعنی تولیدکنندگان روغن خوراکی، شرکت‌های زراعی و دامپروری و همچنین نمادهای دارویی شکل گرفت.

?دلار در بازار آزاد تهران نیز کار خود را در مسیر نزولی نسبت به پایان روز گذشته آغاز کرد و همزمان سهام برجامی نیز با افزایش تقاضا همراه شده‌اند.

?سهام کامودیتی‌محور نیز این روزها انگیزه‌های پررنگی برای صعود دارند. دست‌کم تا وقتی عقب‌گرد دلار سطوح نیمایی را نشکند به نظر می‌رسد رشد قیمت‌های جهانی قابل‌اعتنا و اتکا باشد.

?در پایان ساعت دوم معاملات امروز بورس ارزش معاملات خرد به ۳ هزار میلیارد تومان رسیده است. جریان ورود پول به بازار سهام تقویت شده و بیش از ۵۵ میلیارد تومان پول حقیقی به قسمت سهامی وارد شده است. صندوق‌های درآمد ثابت نیز شاهد خروج ۱۶۰ میلیارد تومانی پول‌های خرد هستند.

?نسبت نمادهای مثبت به کل نمادهای بازار به ۶۰ درصد رسیده است. صف‌های خرید ۱۰۷ نماد با ارزش ۴۱۱ میلیارد تومان را شامل می‌شود و در مقابل ۶۵ نماد صف فروشی به ارزش ۲۲۲ میلیارد تومان دارند.

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
      ارزش معاملات این دور روزه خوب بود ! اگر یکی دو روز دیگه هم حجم و ارزش معاملات رو به بالا باشد برای بازار خیلی خوب خواهد شد .

به نظر من شکل معاملات هنوز هیچ تغییری نکرده و هنوز در بازار هیچ خبری نیست و همچنان در کما هستیم و این صفهای خرید دارویی ها و غذایی های امروز هم فقط یک نوسان گیری یکی دو روزه است .
      آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2022/03/06, 13:14.
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Davar
        عضو فعال
        • May 2017
        • 3123

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
        به نظر من شکل معاملات هنوز هیچ تغییری نکرده و هنوز در بازار هیچ خبری نیست و همچنان در کما هستیم و این صفهای خرید دارویی ها و غذایی های امروز هم فقط یک نوسان گیری یکی دو روزه است .
        ارز 4200 تومنی که حذف شد.

برجام که تقریبا قطعی شده.

بازار منتظر چی هست؟ هنوز هم اجازش صادر نشده؟؟

نظر

• سهامدارعمده
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1198

س. خوارزمی به شدت بررسی شود. خودم ندارم چون پولی دیگه ندارم. شاید مجبور شم شاهد رو باهاش عوض کنم رالی خوبی داره
          دیگه کار از کنترل گذشته
          انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
              ارز 4200 تومنی که حذف شد.

برجام که تقریبا قطعی شده.

بازار منتظر چی هست؟ هنوز هم اجازش صادر نشده؟؟
              من خودم از همه بیشتر خسته و ناامید شدم اما نمیخواهم دیگه بیشتر از این خودم رو فریب بدم ، شکل و نحوه معاملات امروز رو که میدیدم عینا دفعات قبل بود و جابجایی مقداری پول.

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1589

من که از دو سال قبل اعلام کردم عرضه اولیه نمی خرم.
                پذیره نویسی که دیگه جای خود داره.
                اما منطق اونایی که می گن پذیره نویسی سرخابی ها شکست خورده رو نمی تونم درک کنم!
                این پذیره نویسی یک ماه زمان داره و مردم ایران نشون دادن که خیلی اوقات دقیقه نودی تصمیم می گیرن.

نظر

• am!n
                  Banned
                  • Jan 2022
                  • 236

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                  من که از دو سال قبل اعلام کردم عرضه اولیه نمی خرم.
                  پذیره نویسی که دیگه جای خود داره.
                  اما منطق اونایی که می گن پذیره نویسی سرخابی ها شکست خورده رو نمی تونم درک کنم!
                  این پذیره نویسی یک ماه زمان داره و مردم ایران نشون دادن که خیلی اوقات دقیقه نودی تصمیم می گیرن.
                  دلیل اینکه میگن شکست خورده اینه که انتظار داشتن برای این 2تا تیم زاغارت خریداری وجود نداشته که 1روزه تمام عرضه ها را بخره
                  امروز همزمان پذیره نویسی صندوق آرام مفید هم بود،اونو ببینید چطوری ته دیگش را خوردند این دوتا تیم درپیت هم ببینید،99 میلیارد تومن صندوق مفید امروز تونست بفروشه و باز هم افزایش سقف داد بخاطر این استقبال شدید
                  هرچند تحربه نشون داده همه بازارهای ایران به آشغالا بیشتر اهمیت میدهن و معمولا سود بهتری میدهن همون آت و آشغالا و به زعم اساتید امر حبابی ها

نظر

• دودو
                    ستاره دار(3)
                    • May 2020
                    • 1280

وزیر خارجه آمریکا در واکنش به درخواست تضمین مسکو برای برجام می‌گوید تحریم‌های وضع شده علیه روسیه به‌دلیل تهاجم آن به اوکراین، هیچ ارتباطی به توافق احتمالی با ایران برای احیای برجام ندارد.
                    آنتونی بلینکن در گفت‌وگو با شبکه «سی‌بی‌اس» گفت تحریم‌هایی که علیه روسیه به خاطر تهاجم به اوکراین وضع شده است و یا در آینده وضع خواهد شد، ارتباطی با برجام و چشم‌انداز احیای توافق هسته‌ای با ایران ندارد.
                    وزیر خارجه آمریکا درخواست تضمین از طرف سرگئی لاوروف، همتای روس خود، را «بی‌ربط» خواند و گفت مسئله تحریم‌های روسیه و برجام موضوعات جداگانه‌ای هستند و به هیچ شکل ارتباطی میان آن‌ها وجود ندارد.
                    آقای لاوروف گفته بود ما ضمانت می‌خواهیم که تحریم‌ها علیه روسیه به هیچ شکل بر مناسبات اقتصادی و تجاری ما با ایران که ذیل برجام قید شده است، اثر نگذارد.
                    خبرگزاری رویترز روز شنبه نیز به نقل از یک مقام ایرانی که نام او فاش نشده است،‌ گزارش داده بود که روسیه دو روز پیش این درخواست را مطرح کرده و با «تغییر موضع در مذاکرات وین» به دنبال تامین منافع خود است.
                    او اقدام روسیه را «غیرسازنده» دانست ولی توضیح نداد که واکنش ایران به این درخواست چه خواهد بود.
                    خبرگزاری دولتی ایرنا در واکنش به این خبر نوشته است «هیچ مقام ایرانی مرتبط با مذاکرات هسته‌ای و آگاه در این زمینه» با خبرگزاری رویترز مصاحبه نکرده است.
                    در همین حال، محمد مرندی مشاور رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده ایران در مذاکرات وین، با انتشار توئیتی نوشت: «از یک سو، ایران منتظر شفاف‌سازی مسکو در مورد خواسته‌هایش از آمریکا است. از سوی دیگر، آمریکا به تعدادی از خواسته‌های ایران که برای احیا و اجرای کامل توافق هسته‌ای کلیدی هستند، پاسخی نداده است».
                    گره زدن پرونده برجام به تحریم‌های روسیه در حالی است که مذاکرات برای احیای این توافق پس از نزدیک به یک سال تلاش، وارد مرحله نهایی شده است و جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، روز جمعه به خبرنگاران در بروکسل گفته بود که ممکن است ظرف روزهای شنبه یا یک‌شنبه هفته جاری در مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا، توافق نهایی بر سر احیای برجام حاصل شود. ?

?نفتالی بنت در مورد مذاکرات وین برای احیای توافق ایران و قدرت‌های جهانی موسوم به برجام گفت: «موضع اسرائیل در مقابل این قرارداد آشکار است؛ موارد منفی آن به مراتب بیش‌تر از امتیازات آن است».
                    نخست‌وزیر اسرائیل بار دیگر تاکید کرد که هیچ توافقی میان ایران و کشورهای دیگر، اسرائیل را «به هیچ‌وجه مقید نمی‌کند».
                    او در نشست دولت گفت «آخر هفته رخداد مهم و مثبتی پیش آمد؛ مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، رافائل گروسی، به تهران رفت و تصمیم گرفت که به خواست ایران، مبنی بر بستن پرونده‌ای باز آنان، و به‌رغم فشار سیاسی، پاسخ مثبت ندهد».
                    نخست‌وزیر اسرائیل افزود: «این یک تصمیم حرفه‌ای مهم برای وی و برای آژانس بود، چون به فشار ایران وقعی نگذاشتند». ?
                    ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
                      ستاره دار(3)
                      • May 2020
                      • 1280

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                      من خودم از همه بیشتر خسته و ناامید شدم اما نمیخواهم دیگه بیشتر از این خودم رو فریب بدم ، شکل و نحوه معاملات امروز رو که میدیدم عینا دفعات قبل بود و جابجایی مقداری پول.
                      اگر اشتباه نکنم شما زمانی که شپنا حباب محض بود در قیمت حدود ۵۰۰۰ تومن تارگت ۲۰ هزار تومنی داشتی براش و الان در زمانی که بازار در حال شروع روند صعودیه ناامید هستی!
                      اگر اشتباه میکنم اصلاح کن
                      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
                        ستاره دار(3)
                        • May 2020
                        • 1280

افزایش قیمت نفت خام در بازارهای جهانی همچنان ادامه دارد و بهای هر بشکه نفت برنت دریای شمال روز دوشنبه به بیش از ۱۴۰ دلار رسید که رکوردی جدید از سال ۲۰۰۸ بدین سو است

نظر

• دودو
                          ستاره دار(3)
                          • May 2020
                          • 1280

امروز احتمالا تقاضای وحشتناکی بیاد روی پالایشی ها

من نقدینگی ندارم اما اگر میخواستم از این گروه خرید کنم خود صندوق پالایش را می‌خریدم که تقریبا رشدی نداشته در یک ماه گذشته

نظر

• دودو
                            ستاره دار(3)
                            • May 2020
                            • 1280

‏آقای رئیسی دستور داده فقر مطلق تا قبل از ۱۴۰۱ در دو هفته ریشه‌کن بشه!
                            بعد هواداران ایشون به زلنسکی می‌گفتن دلقک!

‏شبکه خبر اعلام کرد رییس‌جمهور دستور دادند که فقر مطلق رفع شه؛ بعد عبدالملکی اومد رو خط و گفت به این منظور "ستاد رفع فقر مطلق" آغاز به‌کار کرده :))

و به این ترتیب _لااقل برای اعضای اون ستاد_ فقر مطلق رفع شد

‏طرف 40 سال تو قوه قضاییه پست مهم داشته، دو سال آخر هم رییس قوه بوده، نتونسته فقر کارمندان قوه‌ی خودشو ریشه کن کنه، هر روز تجمع دارن که حقوقمون کمه بهشم میگن رییسی دروغگو، بعد میخواد دو هفته ای فقر کل کشور رو ریشه کن کنه.
                            ‎#فقرمطلق.

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5636

به گزارش فایننشال تایمز، در ماه فوریه سال جاری کاهش ارزش لیر در کنار بالا رفتن قیمت مواد غذایی و حامل‌های انرژی باعث شد تورم ترکیه به بالاترین میزان ۲۰ سال گذشته برسد. بر اساس اطلاعات ارائه شده از سوی موسسه آمار ترکیه، نرخ تورم سالانه ترکیه در ماه فوریه ۴/ ۵۴ درصد بود که حتی از رقم ۵/ ۵۲ نظرسنجی بلومبرگ هم بالاتر بوده است. ارزش لیر ترکیه اخیرا کاهش یافته و از ۱۴ لیر در برابر دلار هم عبور کرده است. قیمت مواد غذایی در ترکیه در ماه فوریه سال جاری نسبت به فوریه سال ۲۰۲۱، ۵/ ۶۴ درصد بالاتر بوده و این نسبت برای حوزه حمل و نقل ۸/ ۷۵درصد محاسبه شده است. افزایش قیمت‌ها باعث شده تورم ترکیه هم‌اکنون در بالاترین میزان از ماه مارس سال ۲۰۰۲ تاکنون قرار بگیرند. هزینه‌های مربوط به مواد غذایی و قبوض مصرفی به‌شدت خانوارهای ترکیه را‌‌‌‌‌‌‌‌ تحت فشار قرار داده است؛ به عنوان مثال کنسو کارا مادر ۳۲ ساله ترکیه‌ای می‌گوید: من آخرین باری که به قصابی رفتم را‌‌‌‌‌‌‌‌ به یاد نمی‌آورم. گوشت غذای پولدارها شده است. طی سال ۲۰۲۱ لیر ترکیه ۵۰ درصد ارزش خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ از دست داد و رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور این کشور، بر این باور است که کاهش ارزش پول ملی به رشد صادرات و بهبود اوضاع اقتصادی این کشور تا پیش از برگزاری انتخابات در سال آینده منجر خواهد شد.

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                                اگر اشتباه نکنم شما زمانی که شپنا حباب محض بود در قیمت حدود ۵۰۰۰ تومن تارگت ۲۰ هزار تومنی داشتی براش و الان در زمانی که بازار در حال شروع روند صعودیه ناامید هستی!
                                اگر اشتباه میکنم اصلاح کن
                                اشتباه گرفتید!

نظر

در حال کار...
                                X