جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shahin
    عضو فعال
    • May 2011
    • 2218

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
    بعد از کاهش شدید سودآوری در صنعت تایر و زیان سازی درنمادهای مطرح

حال صنعت شوینده هم گزارشات بسیار ضعیفی در3ماهه رونمایی کرده

شپاکسا 55تومان وشگل 7تومان به ازای هرسهم زیان ساختند

اثر نرخ گذاری دستوری بر صنایع کم کم داره نمایان میشه

احتراما
    شوینده ها صنایع پایین دستی صنایع پالایشی و پتروشیمی هستند.
    مواد اولیه اینها نفت سفید ؛ انواع اسیدها و ... است که باید از پتروپالایشی ها به قیمت جهانی خرید کنند تا مافیای پتروشیمی روز به روز بزرگتر بشود .
    اما محصولاتشان را باید با قیمت گذاری دولتی و به ریال بفروشند !؟
    هر کجا دست بگذارید ؛ به نظر می رسد قوانین و سیاستها کلا تو این کشور وارونه و بر خلاف رویه های کشورهای پیشرو دنیا ست آپ شده .

نظر

• MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5636

چهارشنبه ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، ۳۰۰ میلیون سهم شرکت انتقال داده‌های آسیا معادل ۱۵ درصد سهام این شرکت، با نماد معاملاتی آسیاتک در بورس تهران عرضه می‌شود. دامنه قمیتی این سهم بین ۵ هزار و ۴۶۰ تا ۶ هزار و ۶۶۰ ریال برای هر سهم بوده و با سهمیه ۴۰۰ سهمی برای هر کد حقیقی و حقوقی عرضه می‌شود که با توجه به این عدد، حداکثر نقدینگی مورد نیاز حدودا ۲ میلیون و ۶۶۴ هزار ریال است. البته بستگی به این دارد که در این عرضه اولیه چند نفر مشارکت کنند.

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5636

دوستان عزیز ،p/e مناسب از نظر شما چنده؟

نظر

• توپ4گوش
          ستاره دار (1)
          • Nov 2020
          • 2505

?بیش از ۴۰ شهر جدید در کشور ایجاد می‌شود

رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی:
          ?ایجاد بیش از ۴۰ شهر جدید در سرتاسر کشور در برنامه وزارت راه و شهرسازی قرار دارد،‌ طبق هدف‌گذاری‌های انجام گرفته در طرح نهضت ملی مسکن باید ۶۰۰ هزار واحد مسکونی در شهرهای جدید احداث شود./ایران
          شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• Samk
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 447

هنوز مسکن مهر را تمام نکرده اند بعد 10 سال....

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3768

در اصل توسط توپ4گوش پست شده است View Post
              ?بیش از ۴۰ شهر جدید در کشور ایجاد می‌شود

رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی:
              ?ایجاد بیش از ۴۰ شهر جدید در سرتاسر کشور در برنامه وزارت راه و شهرسازی قرار دارد،‌ طبق هدف‌گذاری‌های انجام گرفته در طرح نهضت ملی مسکن باید ۶۰۰ هزار واحد مسکونی در شهرهای جدید احداث شود./ایران
              برای آب و برق و گازش هم فکری کردن ؟؟

نظر

• EHSANI
                ستاره‌دار(3)
                • Sep 2020
                • 2139

در اصل توسط Samk پست شده است View Post
                هنوز مسکن مهر را تمام نکرده اند بعد 10 سال....
                یکی از شهرکهای مسکن مهر (شهرستان) رو دیدم
                ظاهر خوبی داشت، همه محله نمای سرامیک یکسان
                بعد با کمال تعجب متوجه شدم خونه‌ها در مرحله سفت‌کاری هستند،
                فقط ستون، تیغه دیوار، ایزوگام و نما ... همین و دیگر هیچ
                میگفت چند سال پیش ساختند،
                اومدند عکس و فیلم و گزارش گرفتند و رفتند که رفتند
                همینجوری تحویل دادند گفتند خودتون مصالح بخرید تکمیلش کنید !
                نما را هم برای فیلم و عکس و گزارش کار کردند
                که مخاطب رسانه فکر کنه خونه تکمیل شده ، تحویل دادند
                چون معمولاً نماکاری، آخرین مرحله ساختمان سازی هست.

الان با این قیمتهای جدید مصالح،
                طرف تا بیاد اونو تکمیل کنه باید بیش از هزینه سفت‌کاری ، پول خرج کنه.

همین فازهای پردیس تهران هم هنوز با خیلیها تماس نگرفتند برا تحویل!

جالب اینجاست که با همین وضعیت بلاتکلیف، حدود 1 تومن معامله میشوند !!!
                فکر میکنم فاز 8 پردیس بیشتر از 1 هم معامله میشد.
                نگرش ، همه چیز است .

نظر

• توپ4گوش
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2020
                  • 2505

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
                  احتراما
                  مواد اولیه اینها نفت سفید ؛ انواع اسیدها و ... است که باید از پتروپالایشی ها به قیمت جهانی خرید کنند تا مافیای پتروشیمی روز به روز بزرگتر بشود .
                  هر کجا دست بگذارید ؛ به نظر می رسد قوانین و سیاستها کلا تو این کشور وارونه و بر خلاف رویه های کشورهای پیشرو دنیا ست آپ شده .
                  درود

خوش بحالت که میفهمیدی کدام صنایع بالا دستی هست کدام پایین دستی و مافیا کجا هست رفتی خریدی و حالا هم حالش را میبری
                  آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2022/04/23, 08:59.

نظر

• مدافع
                    ستاره‌دار(5)
                    • Oct 2020
                    • 2446

در اصل توسط توپ4گوش پست شده است View Post

درود بر شما

بنده که با تمام تلاش شبانه روزی که داشته ام حدود 50 درصد هنوز در زیان هستم

علت ان هم روشن هست همه هم بهم تذکر داده اند اما کو گوش شنوا؟؟

در مقطعی پول مورد نیاز اوردم پول لازم شدم با زیان فروختم اعتبار گرفتم سود پول و معاملات بد خودم باعث زیان بیشتر شد که اصلا نباید اعتبار میگرفتم و کار درستی نبوده

سهم رو حمایت نمیخرم وقتی میبینم چند روز مثبته اعتماد میکنم میخرم فرداش میبینم منفیه صبر میکنم پس فردا که باز منفی میفروشم و می روم سهم مثبت دیگه میخرم و باز قصه تکرار میشه

سهمهایی که میخرم هم که در سود میرود با کمی سود و تزلزل بازار فوری میفروشم و بعد از من دوبرابر هم میشود

اینهمه زیان میکنم حاضر نشدم یه کتاب اموزشی تحلیل بنیادی یا تکنیکال که پول یه پیتزا هم نیست بخرم بخونم اینهمه دوره انلاین میذارند اینهمه در شهرمان دوره های اموزشی میذارند حاضر به شرکت نیستم
                    زیاد به حرف کانالهای تلگرامی اینستایی و حرف و این و اون هستم جو گیر میشم یه مرتبه تک سهم نیز میشوم و اساسانسوری میرم پایین داشتن سبد سهام و حد زیان رعایت نمیکنم

همیشه دنبال مقصر هستم در بازار برای زیانهایم گاهی میذارم گردن فضای مجازی گاهی مسئولان بورس و...و اصلا به کتم نمیروم که اینا همیشه همینطوری هستند و بجای اینکه نگاه خودم عوض کنم و تا دندان مسلح بشوم با تکنیکهای معامله گری و سرمایه گذاری سعی میکنم هی بنویسم و اعتراض کنم به اینا و ساختار را عوض کنم!!!!!!!!!!!

دنبال سهام خیلی میگردم که سهم زیر خاکی کشف کنم و سهمی که همه میخرند با حجم عالی هر روز معامله میشود نمیخرم از حجم معاملاتش میترسم چون سرمایه خودم کم هست فکر میکنم سهام کوچک زودتر میرود بالا و به سهام بزرگ بازار زورش نمیرسد نمیدونم شاید هم طمع زیاد دارم که میرم سراغ اینا
                    تا سهمی میفروشم فوری سهم بعدی میخرم حاظر نیستم نقدینگی رو چند روز نگه دارم تا سهم بعدی با دلایل بهتر انتخاب کنم و تا امروز نمیفهمیدم که نگه داری نقدینگی نیز خودش برخی اوقات در بازار سهم پربازده محسوب میشود

و خیلی مشکلات دیگه هم دارم که الان یادم نیست و حاضر نیستم قبول کنم که تقصیر خودمه......
                    درود

عالی

تو قسمت هایی از این پست خودم میدیدم خخخخخخ

مطالب دوستمون یک نکته داشت کمتر بهش توجه شد.

منظورشون بیشتر مخاطب و خواننده این پست بود نه خودشون.

نظر

• National
                      عضو فعال
                      • Nov 2018
                      • 630

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
                      احتراما
                      دوست عزیز از چند روز پیش این قضیه تغییر کرده ، قیمت گذاری دستوری برچیده شد
                      الان بر اساس جدولی که از طرف سازمان حمایت از تولید کننده و مصرف کننده منتشرشده حداکثر سود هر صنعت طبق قیمت خرید مواد اولیه ، هزینه بسته بندی ، قیمت تمام شده کالا و ... بین ۱۰ تا ۱۵ درصد ، سود تولید کننده خواهد بود
                      قرار نیست فروشنده ، مواد اولیه با مبلغ دلخواه به تولیدکننده بدهد و تولید کننده با هر قیمتی که دولت گفت محصول را بفروشد اینطوری که خیلی صنایع ورشکست میشن

نظر

• سهامدارعمده
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1198

شما که واسه زایمان میریدسوییس
                        واسه معالجه میرید آلمان
                        واسه خرید میرید ترکیه
                        واسه مذاکره میرید وین
                        واسه سرمایه گذاری میرید کانادا
                        واسه تحصیل میرید آمریکا
                        پ دقیقا مشکلتون با دنیا چیه ؟
                        چه فکری پشت این دشمن تراشی هاس ؟ الف)بی عرضگی در اداره کشوب)بچاپ بچاب ج) همه موارد
                        انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• shahin
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 2218

در اصل توسط National پست شده است View Post
                          دوست عزیز از چند روز پیش این قضیه تغییر کرده ، قیمت گذاری دستوری برچیده شد
                          الان بر اساس جدولی که از طرف سازمان حمایت از تولید کننده و مصرف کننده منتشرشده حداکثر سود هر صنعت طبق قیمت خرید مواد اولیه ، هزینه بسته بندی ، قیمت تمام شده کالا و ... بین ۱۰ تا ۱۵ درصد ، سود تولید کننده خواهد بود
                          قرار نیست فروشنده ، مواد اولیه با مبلغ دلخواه به تولیدکننده بدهد و تولید کننده با هر قیمتی که دولت گفت محصول را بفروشد اینطوری که خیلی صنایع ورشکست میشن

عرض ادب
                          می بینید که عملا اغلب این صنایع پایین دست به دلیل خرید مواد اولیه به نرخ های جهانی وحتی بالاتر از آن ؛ درست از زمانی که مافیا روی پتروشیمی و فولادی و معدنیها فعال شدند ؛‌ یا ورشکست شده اند و یا زیان ده .
                          چون مواد اولیه به قیمتهای جهانی و حتی بالاتر خریداری می کنند و ضمنا مجبورند در شرایط نابرابر با محصولات وارداتی شرکتهای خارجی ( که مورد حمایت دولتهایشان هستند ) رقابت کنند .
                          به همین دلایل الان از این 730 شرکت بازار سرمایه حدود 500 شرکت زیان ده یا کم بازده هستند چون عملا باید جیب حدود 30 شرکت خام فروش را که از سود سازی دارند می ترکند پرکنند.

موضوع این بود : این فرمول قیمت گذاری چرا برای صنایع تولید کننده مواد خام اجرا نمیشه ؟
                          گاز و خاک به چه قیمتی می خرند که مواد اولیه حدود قیمت جهانی به پایین دستی ها می فروشند ؟
                          حاشیه سود اینها با این نرخ گازی که می خرند (‌صرف نظر از ریخت و پاش و سودهایی که مخفی می کنند ) چقدر است ؟
                          ( گاز را زیر 5000 بخرید و بتونید به اروپا صادر کنید؛ حاشیه سود شما حتی از حاشیه سود مواد مخدر هم بیشتر است ! )

چرا باید حاشیه سود صنایع پایین دست ( به فرض صنایع شوینده ) آنقدر پایین باشد که عملا نتوانند واحد تحقیق و توسعه داشته باشند و با تکنولوژی 50 سال قبل کار کنند ؟
                          کشوری که در زمینه صادرات مواد شوینده مزیت نسبی دارد ؛ می تواند صدها هزار تحصیل کرده جذب و در صادرات حرف برای گفتن داشته باشد ؛
                          چرا قفسه سوپرمارکتهایش پر از محصولات وارداتی از کشورهایی مثل پاکستان و کشورهای عربی است ؟
                          &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

در پاسخ به اون شخصی که فرمود سهام شوینده خریده و این مطالب را نوشته ؛
                          چون اسم شوینده آوردید عرض کنم ؛ بله سهام یک شرکت شوینده را هم در سبد دارم , در مقایسه با جا ماندگی این شرکت از بازار در زیان سنگین هم هستم . اما دیروز پریروز نخریده ام ؛ ده سال قبل خریده ام .
                          ضمنا تا به حال حاضر به خرید شرکتهای رانت محور نشده ام چون نسبت به تداوم رشد شرکتهایی که اساس سودسازیشان روی رانت و دزدی از مردم است بدبین بوده ام.

نظر

• توپ4گوش
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2020
                            • 2505

با این حساب دارند اکثر شرکتهای بورسی و بخش خصوصی را کارمزدی میکنند همانند حکوتهای کمونیستی!! اینقدر مواد اولیه خریدی اینقدر هزینه ات هست و این 5درصد هم بگیر و بفروش!!! اگر یادشان هم رفت همراه تورم افزایش نرخ بدهند زیانده میشوند !! بازار ازاد و تولید رقابتی و کیفیت کالا و افزایش تولید و اشتغال هم به پشم!!!

دیگه نیازی به تحلیل بنیادی و تکنیکال هم نداره !!!!

با کدام طرح توجیهی میشه با این کارمزدها طرح توسعه ایجاد کرد یا شرکت و کارخانه جدید ساخت؟؟

چرا یکی به خودشان نمیگه که اینقدر نفت و گاز و معادن فروختی اینقدر مالیات گرفتی اینقدر پول چاپ کردی....قیمت دلارت باید نهایتا 500تومان باشد؟؟ یا اصلا مشخص نیست درامد و هزینه خودشان که؟؟!!!

دولت حق ندارد شرکتهای بخش خصوصی و بورسی را کارمزدی کند اینا باید تابع بازار ازاد و قانون تجارت باشند چون بورسی هستند شرکتهای دولتی خودش کارمزدی کند نمیشه که کارخانجات را فروخت به بخش خصوصی بعد بیایی بگی حالا باید برای من کارمزدی کار کنی که؟؟؟

مشکل اینه نه تک و توک شرکتهایی که دارند طبق بازار ازاد معامله میکنند انها هم بیاری جزء اینا شک نکن که مشکل بدتر میشه نه بهتر چون دیگه بحث قاچاق کالا و مواد اولیه هم پیش میاد البته همین الانم هم داریم این بحث و معضل را و.... دلیل زیانده شدن سهامت نداشتن بازار ازاد و رقابتی هست نه این مسائل که میفرمایی تا دلیلش هم نفهمی مشکل درست نوشتن و درست تحلیل کردن برطرف نمیشه
                            آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2022/04/23, 14:12.

نظر

• EHSANI
                              ستاره‌دار(3)
                              • Sep 2020
                              • 2139

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                              مطالب دوستمون یک نکته داشت کمتر بهش توجه شد.

منظورشون بیشتر مخاطب و خواننده این پست بود نه خودشون.
                              درود جناب مدافع ، بنده متوجه بودم که منظورشون خودشون نیست.
                              از سایر پستهای این بزرگوار میشه فهمید که اطلاعاتشون خوبه یا حداقل بد نیست ولی منظورشون کلی گفتند.
                              اما اینکه من گفتم اقرار به اشتباه 3-0 جلو هستید...
                              منظور من هم اختصاصاً ایشون نبود.
                              من هم کلی گفتم .
                              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• سهامدار خرد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 2323

واما جو بازار
                                فردا اولین روز کاری هفته واولین روز کاری ماه هست
                                چی پیش بینی میکنید دوستان
                                بنظرتون بازار چگونه هست وصنایع مختلف چگونه؟
                                تک سهمها هم از دیدتون در نره لطفا

نظر

در حال کار...
                                X