جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5636

پاسخ : جــــو بــــازار

لهستان و بلغارستان روز سه‌شنبه اعلام کردند که روسیه تحویل گاز طبیعی به این دو کشور را به دلیل امتناع از پرداخت هزینه آن به روبل، قطع می‌کند.

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه پیشتر اعلام کرده بود که دریافت پول گاز صادراتی به روبل اجرایی خواهد شد و قرارداد صادرات گاز به هر کشوری که زیر بار این شرط نرود، لغو خواهد شد.

گازپروم، شرکت عرضه کننده گاز روسیه، به این دو کشور عضو اتحادیه اروپا و ناتو اطلاع داده‌است که از روز چهارشنبه عرضه گاز آنها به حالت تعلیق در خواهد آمد.

این اولین اقدام عملی روسیه در قطع گاز کشورهای به گفته پوتین «غیر دوست» است که باید به جای دلار و یورو با گازپروم با روبل معامله کنند.

نظر

• am!n
      Banned
      • Jan 2022
      • 236

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
      باسلام و عرض ادب
      دعا کنید پول همینجا بچرخه وسهام بمب بشه سرآخردست به دست کنیم نهایت گروه آخر شهید میشه واین طبیعت معامله هس.

وباید دعا کنیم پول همینجا بچرخه وسرگرم اینجا باشه والا بازار خودرو دلار واقلام غذایی بهداشتی... ویران میشه.و اینطور آوار برسر همه هس.

در اصل این رشد این دو ماهه یه جورایی سربه سر با تورم و حفظ دارایی بوده . وبخاییم دودوتا چهارتا کنیم اونایی که اون اواخر ریزش خرید زدن در اصل تو همون زیان 80 تا 100 درصدی هستن.وهنوز زوده بخاییم درمورد حباب صحبت کنیم.

ببخشید نقل قول کردم.موفق باشی.
      فکرکنم 99%بورسیا واقعا توی دنیا واقعی زندگی نمیکنن و بیشتر ادراکشون در حد یک اکسل و گزارش فروش ماهانه شرکتها هست که قیمت همه اقلام مفته و زیاد افزایشی نداشته
      بازار اقلام غذایی و بهداشتی و خودرو منهدم شده رفته،هرروز درحال بالا رفتنه،این رشد بورس هم تقریبا هیچ سودی به جیب اون سهامدار جز نداشته،سمند سورن که قبل عید310 با همین دلار 27-28 تومن نمیخریدن امروز 360 هم نمیفروشن،دیگه ویرانی معنیش چیه؟اکثر ملت مخصوصا کسبه بازار هم فقط یاد گرفتند جنس بخرند و انبار کنند و دیگه کسی اصلا سمت دلار و سکه نمیره،الان جوری شده که بجز سهم که همیشه خدا توی ایران به مفت هم نمیارزه چون مثل بمب ساعتیه(بجززمانیکه خواسته کدخدا رشد و تعالیش باشه)،دلار و سکه ارزونترین کالا هست
      الان در شرایطی هستیم که رشد قیمت خودرو طی این 6 سال داره از رشد قیمت سکه هم جلو میزنه/:.negaran.:/چیزی که هیچیک از عصاتیغ بنیادی حدسشو نمیزدن
      از اون خنده دارتر اینکه یادمه قبل عید هریک از این عصاتیغ را توی اینستا میدیدی میگفتن سال 1401 قطعا از 1400 تورم کمتری داریم ولی این 40 روز شروع سال تا یادمه از 1400 و حتی 99 هم طوفانی تر بوده/:.mellowsmiley.:/

نظر

• سهامدارعمده
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1198

در اصل توسط am!n پست شده است View Post
        فکرکنم 99%بورسیا واقعا توی دنیا واقعی زندگی نمیکنن و بیشتر ادراکشون در حد یک اکسل و گزارش فروش ماهانه شرکتها هست که قیمت همه اقلام مفته و زیاد افزایشی نداشته
        بازار اقلام غذایی و بهداشتی و خودرو منهدم شده رفته،هرروز درحال بالا رفتنه،این رشد بورس هم تقریبا هیچ سودی به جیب اون سهامدار جز نداشته،سمند سورن که قبل عید310 با همین دلار 27-28 تومن نمیخریدن امروز 360 هم نمیفروشن،دیگه ویرانی معنیش چیه؟اکثر ملت مخصوصا کسبه بازار هم فقط یاد گرفتند جنس بخرند و انبار کنند و دیگه کسی اصلا سمت دلار و سکه نمیره،الان جوری شده که بجز سهم که همیشه خدا توی ایران به مفت هم نمیارزه چون مثل بمب ساعتیه(بجززمانیکه خواسته کدخدا رشد و تعالیش باشه)،دلار و سکه ارزونترین کالا هست
        الان در شرایطی هستیم که رشد قیمت خودرو طی این 6 سال داره از رشد قیمت سکه هم جلو میزنه/:.negaran.:/چیزی که هیچیک از عصاتیغ بنیادی حدسشو نمیزدن
        انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• سهامدارعمده
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1198

از اون خنده دارتر اینکه یادمه قبل عید هریک از این عصاتیغ را توی اینستا میدیدی میگفتن سال 1401 قطعا از 1400 تورم کمتری داریم ولی این 40 روز شروع سال تا یادمه از 1400 و حتی 99 هم طوفانی تر بوده/:.mellowsmiley.:/
          خودتم جز همون 99 درصدی
          اگه به کلمه ویران آشنایی نداری به فرهنگ لغت مراجعه کن.
          کسی منکر این قیمت ها نیست.

جناب در مورد بمب سهام مطلب زدن بنده هم گفتم با این تورم بمبی در کار نیس اتفاقا عقب هم هستیم از تورم
          مطالب رو درست بخون جناب اکسل
          انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• shabah
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 764

واقعا خیلی وقتها الگوهای گذشته اصلا تضمینی برای تکرار تو آینده ندارن

انتظار همه این بود که وقتی تورم با دلار شروع شد با ثبا دلار هم رکود بیاد!

ولی نشد

در گذشته سابقه نداشته!

واقعا عجیبه که رشد قیمت خودرو از طلا و دلار بالاتر باشه!!!

من هم قویا معتقدم الان مفت ترین چیزها تو این مملکت همین دلار و طلا هست

اقلام خوراکی رو مقایسه میکنی قیمت گوشت و برنج و .. به قیمت ریالی تو آمریکا قیمت فروخته میشه!!

جالب اینجاست که قرار بر این هست که با حذف ارز 4200 قیمتها باز هم بالاتر بره!! یعنی قیمت گوشت تو ایران از قیمت گوشت تو امریکا بالاتر باشه!!

همین یه مورد نشون میده دلار چقدر مفت هست که نسبتها این مقدار بهم ریخته

کشوری که رئیس بانک مرکزی اش صالح آبادی باشه که رشته معارف تحصیل کرده بقیه اش هم مشخصه

حالا چرا سهام مفته؟

یا بهتر بگیم سهام مفت تو بازار زیاده. مثلا ارزش بازار دکوثر حدود 400 میلیارد هست!! از خنده دار خنده دار تر

اول اینکه به نظر من برگه سهم زیاده.سهمهای بزرگی هستن که بالای 50 درصدشون دست دولتی ها هست، دولتی های نیازمند پول، میدونن هم که حالا حالا با فروش سهام اتفاقی برای مالکیتشون نمیافته. مثل معتادی که نیازمند مواد هست ولی خانواده هم داره، تا یه جایی شروع به فروش لوزام خونه میکنه ولی یه روزی ممکنه بیدار شه ببینه خیلی چیزها رو فروخته

به نظر من فعلا زور نقدینگی و سهامداران به این مقدار برگه سهام موجود نمیرسه. ولی وقتی برسه که یه روزی خواهد شد اونوقت ورق برمیگرده

تو سهمهای کوچیک زودتر این اتفاق میافته

نظر

• fanos
              ستاره دار(1)
              • Jul 2013
              • 209

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، با آغاز فرآیند عرضه اولیه 15 درصد از سهام انتقال داده های آسیاتک به عنوان اولین شرکت جدید سال در نهایت هر سهم "اسیاتک" 666 تومان کشف قیمت شد.
              این عرضه شامل 300 میلیون سهم "اسیاتک" با محدوده قیمتی 546 تا 666 تومانی هر سهم و سهمیه 400 سهمی هر فرد حقیقی و حقوقی بود که به هر کد معاملاتی، 196 سهم ‏تخصیص داده شد.
              به این ترتیب، یک میلیون 580 هزار و 132 نفر خریدار "اسیاتک" شدند تا رکورد خریداران عرضه اولیه شرکت برق و انرژی پیوند گستر پارس با 5 میلیون و 594 هزار و 10 نفر خریدار در 12 شهریور سال 99 همچنان پابرجا بماند و بی اعتمادی ها به آینده بازار تکرار شود.
              بنابراین گزارش،این شرکت 200 میلیارد تومانی با توجه به برنامه های توسعه در حوزه خدمات دیتاسنتر، افزایش سرمایه حداقل 50 میلیارد تومانی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی بعد از عرضه اولیه طی مراحل قانونی را خواهد داشت. در ترکیب سهامداری با 706 نیروی انسانی، شرکت های سرمایه گذاری مهرگان سرمایه پارس با 33 درصد، رسا سازه پی کاوان مهام با 14.5 درصد، فناوری اطلاعات و ارتباطات راهبرد با 12.8 درصد، آرتا ایده نفیس با 10.9 درصد، سرمایه گذاری صنعتی معدنی آریا فاتح خاورمیانه با 7.1 درصد، خدمات مدیریت اندیشه آتیه مداران و سرمایه گذاری آتیه مداران هرکدام با 6.4 درصد، فناوری ارتباطات و اطلاعات ایده دیجیتال هوشمند با 5 درصد و مبین وان کیش با 3 درصد حضور دارند.
              تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir
              انتهای پیام
              عملی اگر کاشتید، عادتی درو خواهید کرد. عادتی اگر کاشتید، اخلاقی درو خواهید کرد. اخلاقی اگر کاشتید، سرنوشتی درو خواهید کرد.

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

این نوسان های بازار طی این 18 ماه که از ریزش بورس 99 میگذره همش بسود کارگذاری ها تموم شده
                البته سود اصلیش رو حقوقی ها بردن که سهمی مثل خودرو مثلا روی مقاومت بوده تو اتاق با چشمک زدن بهم صف خرید یک میلیارد حجمی خودرو را تو یک دقیقه دادن
                و بعدش به ریش مردم خندیدن دوباره بعد از سه کندل منفی ضعیف دوباره صف فروش رو جمع کردن و دوباره نوسان گرفت
                این ترفند 18 ماه ادامه داشته
                بهش میگن کلک چینی
                یعنی گرفتن سودهای بزرگ از طریق سودهای کوچک
                مثل یک مثلث اینجوری:

جمع نوسان های 5 درصدی حقوقی های بورس رو در این 18 ماه رریزش بورس جمع بزنید به یک سود چند هزار میلیارد تومنی میرسید

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

گزارش شپدیس ترکوند

نظر

• اسد-ص
                    ستاره دار(5)
                    • Feb 2011
                    • 671

سلام سهام من نوری شاراک کچاد رانفور وتجارت خودرو

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                        درود.

وای اگر این بخشنامه اجرایی بشه چقدر خوب میشه. ولی عمرن که بشه:D

من خودم اینقدری که مطالبات طی این ده بیست سال فعالیتم در بورس داشتم و نرفتم دنبالش از حساب بیرونه!

حتی خیلی از این سودها رو پیگیری هم کردم...شماره حساب هم دادم ولی شرکته نریخته آخرش...
                        عموما هم رقم اش چون پایین بوده دیگه ارزش پیگیری جدی تر نداشته ...فراموش شده رفته

اگر اجرایی بشه یک پول خوبی دستم میاد:D نه که فول سهم هستم...دو زار هم ته حسابم نیست چندماهیه....یعنی از بی نقدینگی دارم میمیرم این روزا :D

منتهی تصور میکنم اگر قرار باشه شرکتها همه سود سالها قبل رو تسویه کنن یک رقم بسیار درشتی میشه..و همین دلیلی هست که عمرن اجرایی بشه!!! چون اینجا ایرانه ناسلامتی! هر کار منطقی و اصولی که قرار نیست اجرایی بشه:D
                        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• irandarab
                          عضو فعال
                          • Jan 2015
                          • 860

سلام دوستان و اما کلمه نفت.
                          تحلیل تکنیکال نفت در تایم فریم ماهانه مسبب اتفاقات و تصمیمات بزرگ دولتمردان در خاور میانه و ایران شده است.
                          امیدوارم کندل امروز نفت ۱۱۰ دلار حداقل برجام باشد .
                          در تایم فریم ماهانه نفت برای اینده فرزندت تصمیم صحیح بگیریم

نظر

• am!n
                            Banned
                            • Jan 2022
                            • 236

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                            درود.

وای اگر این بخشنامه اجرایی بشه چقدر خوب میشه. ولی عمرن که بشه:D

من خودم اینقدری که مطالبات طی این ده بیست سال فعالیتم در بورس داشتم و نرفتم دنبالش از حساب بیرونه!

حتی خیلی از این سودها رو پیگیری هم کردم...شماره حساب هم دادم ولی شرکته نریخته آخرش...
                            عموما هم رقم اش چون پایین بوده دیگه ارزش پیگیری جدی تر نداشته ...فراموش شده رفته

اگر اجرایی بشه یک پول خوبی دستم میاد:D نه که فول سهم هستم...دو زار هم ته حسابم نیست چندماهیه....یعنی از بی نقدینگی دارم میمیرم این روزا :D

منتهی تصور میکنم اگر قرار باشه شرکتها همه سود سالها قبل رو تسویه کنن یک رقم بسیار درشتی میشه..و همین دلیلی هست که عمرن اجرایی بشه!!! چون اینجا ایرانه ناسلامتی! هر کار منطقی و اصولی که قرار نیست اجرایی بشه:D
                            سلام یک سوال برام پیش اومد چون شما همیشه به رعایت اصول بنیادی در ترید و سرمایه گذاری هشدار میدادین
                            فول سهم شدن و نداشتن نقدینگی در سبد واقعا کار درستیه یا نه؟چرا؟

این سوال را الان میپرسم چون وقت جوابش امروز روز هست نه وفتی شاخص300-400 هزار واحد بریزه و بعد گوشزد کنیم که همیشه مقداری نقدینگی در سبد برای حفظ تغادل و شکار نگه دارید

نظر

• منیب
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 2440

سفته بازی وپول کثیف درگروه خودربیدادمیکند
                              بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35711

در بین گروههای بازار، گروههای غذایی، سیمان، دارو، زراعت، هتل و رستوران، کانی غیرفلز و لاستیک و پلاستیک از میانگین 30 روزه حجمشون عبور کردن !!

حجم معاملات بیش از 6.3 میلیارد سهم !

در 225 نماد آخرین قیمت کمتر از پایانی هست !

نظر

در حال کار...
                                X