کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
رئیس جمهور، رئیس مجلس، رئیس قوه قضائیه، رئیس پلیس و جدیدا رئیس مجمع تشخیص همه یکصدا با مردم دارن میگن خودرو سازها دارن ظلم میکنن، خودرو بی کیفیت با دو برابر قیمت بین المللی میفروشن، ولی چرا هیچ اتفاقی نمیفته.
یا این مسئولین خیلی ریاکار و دروغگو هستند یا خیلی بی عرضه اند که نمی تونن با مافیای خودرو مقابله کنند.
چرا باید خودروی وارداتی قیمتش بیش از دو برابر افزایش پیدا کنه، مگه خود دولت این عوارض و مالیات را وضع نمیکنه ! مگه خود دولت واردات خودرو باکیفیت ارزان را ممنوع نکرده !
سلام یک سوال برام پیش اومد چون شما همیشه به رعایت اصول بنیادی در ترید و سرمایه گذاری هشدار میدادین
فول سهم شدن و نداشتن نقدینگی در سبد واقعا کار درستیه یا نه؟چرا؟
این سوال را الان میپرسم چون وقت جوابش امروز روز هست نه وفتی شاخص300-400 هزار واحد بریزه و بعد گوشزد کنیم که همیشه مقداری نقدینگی در سبد برای حفظ تغادل و شکار نگه دارید
از دقت نظر شما ممنونم. حق با شماست. :D
اگر در طی فعالیت چند ساله ام در این سایت یک مطلب را هزاران بار گوشزد کرده باشم (چون مهم است) همین نکته است:D و هر چی هم بگیم بازم کمه!
لازم است نکاتی عرض کنم:
1- باوجودی که نسبت به صعود میان مدت (و احیانا درازمدت) بورس اطمینان بسیار بالایی دارم و مبتنی بر آن از زمستان99 روی سهم هستم...ولی با اطمینان عرض میکنم اگر قرار بود بورس هزار برابر هم بشه، همچنان باید پایبند مدیریت سرمایه بود! و مثلا وارد کردن صددرصد سرمایه به بورس اشتباه مهلک و ریسک بلاوجه احمقانه است!!
2- رعایت اصول مدیریت سرمایه اصل اساسی و اول معامله گری است. (بیش از 80درصد مدیریت سرمایه...کمتر از 20درصد تحلیل و تکنیکال و .... ) این حرف ذاتا درسته. چه من که بیان کننده این حرف هستم به آن عمل کنم چه نکنم:D
(مثلا اگر پزشک شما به شما بگوید کشیدن سیگار باعث سرطان و بیماری قلبی و .... میشود و شما را از سیگار کشیدن منع کند....و روز بعد شما ببینید که جناب دکتر در حال پک زدن به سیگار است!!! شما نمیتوانید بگویید اگه راست میگه! پس چرا خودش سیگار میکشه!!! حرف درست ربطی به عمل گوینده نداره!)
3- و اما در مورد پرونده سیاه بنده هم! حقیقتش اندکی با اغراق گفتم فول سهم هستم. اگر برای شما و دیگران مهم است...در حال حاضر حدود 10 درصد نقدینگی در حساب بورس دارم.
ضمن اینکه صرفا حساب معاملاتی در بورس که مدنظر نیست، لذا نظر به وضعیت مالی خودم توانایی تزریق نقدینگی از بیرون در شرایط خاص را دارم. بنابراین شرایط هر فردی متفاوت تر از دیگران میتواند باشد!
3- اگر مفهوم مدیریت سرمایه رو درست متوجه باشیم به ما میگه : امکان داره مثلا خرید یک سهم امروز در قیمت 500 تومن برای یک نفر کاملا درست و توجیه پذیر باشه( با توجه به شرایط فرد) و دقیقا خرید همین سهم امروز حتی در قیمت 450 تومن برای فرد دیگر کاملا غلط و اشتباه باشه!!!(درکش برای خیلیا سخته!)
دقیقا به همین دلیل هست که از روی دست دیگران خرید و فروش کردن در اکثر موارد اشتباهه!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
رئیس جمهور، رئیس مجلس، رئیس قوه قضائیه، رئیس پلیس و جدیدا رئیس مجمع تشخیص همه یکصدا با مردم دارن میگن خودرو سازها دارن ظلم میکنن، خودرو بی کیفیت با دو برابر قیمت بین المللی میفروشن، ولی چرا هیچ اتفاقی نمیفته.
یا این مسئولین خیلی ریاکار و دروغگو هستند یا خیلی بی عرضه اند که نمی تونن با مافیای خودرو مقابله کنند.
چرا باید خودروی وارداتی قیمتش بیش از دو برابر افزایش پیدا کنه، مگه خود دولت این عوارض و مالیات را وضع نمیکنه ! مگه خود دولت واردات خودرو باکیفیت ارزان را ممنوع نکرده !
موضوع خیلی ساده است تحریم های خود خواسته به قصد تقویت صنایع داخلی و کالای داخلی که نتیجه است شده قیمت های فضایی برای کالای وارداتی که ابر سود آن به جیب مافیای خودی میرود و از طرف دیگر کارخانجات داخلی که آتو آشغال تولید شده را بزور به مصرف کننده فرو گذاری میکنند و سود هنگفتی از این رانت بدون رقیب خارجی بواسطه ی همان تحریم ها به جیب میزنند و البته میدانیم که همه به بالایی ها وصل اندو حق امام محفوط میدهند.
چه از این بهتر که شما درهای کشور را ببنندی و شروع به دامپ جنس های بنجلت که از قضا وام های تپلی هم برای تولید آن گرفتی به چند برابر قیمت اصلی آن بکنی؟ هم وامی که گرفتی برایت مجانی در میاد هم به عنوان کار آفرین ازت تقدیر میکنند..
در کشور سیسیلی ها حرف از توسعه و پیشرفت خیال خامی بیش نیست...
آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2022/04/30, 18:43.
? بانکها از هرگونه سرمایهگذاری در بازارهای ملک، ارز و طلا منع شدند
?️وزارت اقتصاد، بانکها را از هرگونه سرمایهگذاری در بازارهای ارز، طلا، سکه، املاک و مستغلات ممنوع کرد.
?️در این بسته همچنین تاکید شده که در راستای استفاده بهینه از منابع تخصیصی و به منظور مدیریت منابع و مصارف و هدایت منابع به سمت فعالیتهای سودآور و ارزش آفرین، موسسه اعتباری مکلف است با اجرای رویه های مناسب، به نحوی اقدام کند که در پایان هر سال، نسبت مانده تسهیلات اعطایی به مانده سپردهها (بعد از کسر سپرده قانونی)، حداقل ۸۰ درصد باشد.
?بانکها تا یک ماه دیگر فروش اموال مازاد را اجرایی کنند
?در راستای مصوبه شورای پول و اعتبار با عنوان«دستورالعمل نحوه واگذاری اموال مازاد موسسات اعتباری»، بانکها و موسسات اعتباری اعتباری مکلف است برنامه عملیاتی فروش اموال مازاد خود، به تفکیک نوع املاک، زمانبندی، نحوه فروش و... را حداکثر ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ این بسته، به وزارت اقتصاد ارائه و طبق برنامه مذکور نسبت به فروش اموال مازاد خود اقدام کنند.
?بانکها در راستای «دستورالعمل سرمایه گذاری در اوراق بهادار» مصوب شورای پول و اعتبار، مکلف هستند، برنامه عملیاتی فروش سرمایه گذاری در سهام غیربانکی خود، به تفکیک نوع، زمانبندی و نحوه فروش را حداکثر ظرف یک ماه از تاریخ اعلام و برای آن اقدام کنند.
?به منظور بهبود بهرهوری نیروی انسانی و کاهش هزینه های بدون ارزش افزوده، موسسه اعتباری مکلف است برنامه عملیاتی ۳ ساله تعدیل شعب خود را تا پایان خرداد ماه سال جاری به وزارت تسلیم و تعداد شعب داخلی خود را به شرح جدول این بند کاهش دهد؛ همچنین به منظور استفاده بهینه از دارایی ها و در راستای افزایش کارایی و اثربخشی فعالیتهای بانکی، موسسه اعتباری مکلف است با رعایت مقررات ابلاغی مصوب شورای پول و اعتبار و استانداردهای حسابداری ملی، در پایان سال ۱۴۰۱ براساس اهداف در این بسته داشته باشند.
تا زمانی که پول جدید و تازه نفس وارد بازار نشه، به نظر نمیرسه کلیت بازار بتواند فعلا جایی بره
از آن سمت هم بازار خودرو داغ شده و در بازار ملک هم جنب و جوش هایی دیده میشود
قیمت بعضی از املاک و ماشین خارجی فوق حباب شده است و تقریبا مشابه تیرماه 1399 بورس است ( هنوز به مرداد بورس نرسیده است !!!! ) ملک در تهران با دلار 35 هزار تومانی و ماشین خارجی با احتساب سال ساخت با دلار 75 هزار تومانی معامله می شود. ملک کاهش 10 تا 15 درصد به همراه رکود 2 تا سه ساله و ماشین خارجی باقیمت نصف تا یک سوم ( برای بعضی از مدلها ) محتمل است.
وزیر کار: می توانیم تا آخر امسال فقر را به طور کامل حذف کنیم
?عبدالملکی: تلاش میشود بهترین تصمیم در خصوص پرداخت یارانه گرفته شود تا بهترین اثر رفاهی را در زندگیِ مردم بگذارد و ما بتوانیم حداکثر کاهش در ضریب جینی را داشته باشیم.
?ما پیشنهاد خود را در این مورد ارائه دادیم که براساس این پیشنهاد میتوانیم ادعا کنیم که تا آخر امسال فقر را با تعاریف جهانی به طور کامل حذف خواهیم کرد./
فقر یا فقیر؟؟ خیلی شبیه هم هستند آخه سوال پیش میاد
?فرصت ۳ ماهه به دارندگان ۱۰ هزار یورو ارز خانگی/ بفروشید یا در بانک پس انداز کنید
ستاک، مدیرکل سیاست ها و مقررات ارزی بانکمرکزی:
?دارندگان ارز (بالاتر از ۱۰ هزار یورو و معادل آن) از امروز سه ماه فرجه دارند که اگر سند معتبری در این خصوص ندارند، این ارزها را به صرافیهای مجاز بفروشند.
?همچنین می توانند آن را در اختیار بانکها قرار دهند و افتتاح حساب کنند.
?بانکها مجاز هستند که هرگاه مردم مبالغ ارزی خود را بخواهند، عینا در اختیار سپرده گذاران قرار دهند./ باشگاه خبرنگاران
قیمت بعضی از املاک و ماشین خارجی فوق حباب شده است و تقریبا مشابه تیرماه 1399 بورس است ( هنوز به مرداد بورس نرسیده است !!!! ) ملک در تهران با دلار 35 هزار تومانی و ماشین خارجی با احتساب سال ساخت با دلار 75 هزار تومانی معامله می شود. ملک کاهش 10 تا 15 درصد به همراه رکود 2 تا سه ساله و ماشین خارجی باقیمت نصف تا یک سوم ( برای بعضی از مدلها ) محتمل است.
شما تا جایی که یادمه از دی و بهمن 99 داری این حرفا رو میزنی (اون موقع قیمت متوسط مسکن تهران 28 بود و الان 35 هست!) و نه تنها پیش بینی ریزش 30-40 درصدیت محقق نشد بلکه قیمت 25 درصد دیگه هم رفت بالا
و البته جای تاسفه که جو عمومی سایت هم آرزو اندیشی و حرفای خوش خیالانه رو بیشتر میپسنده!
اون موقع هم گفتم...الان هم تکرار میکنم:
ملک تا زمانی که دونه درشتا نتونن پولاشون رو از کشور خارج کنن (تحریم رفع نشده باشه) سپر ضد تورم آقایونه
از طرف دیگه بانکها هم برای گریز از ورشکستگی باید به تورم ملک دامن بزنن
حالا خبری رو در پستهای قبلی فرستادن دوستان که بانک مرکزی بانکها رو مکلف کرده به فروش املاک مازاد، البته این اولین بار نیست که چنین میکنه...اما کسی حرفشو نمیخره...یعنی ضمانت اجرا نداره دستوراتش.
اما
اگه اگه اگه این بار واقعاً املاک مازاد بانکها فروش بره و انگیزۀ اونا برا دمیدن در بازار ملک تموم بشه...میشه به فروکش کردن ابر حباب مسکن امیدوار بود
Dexter is to kill killers
DEXTEROUS too
من خار به چشمان یک عده قرمساقم
شما تا جایی که یادمه از دی و بهمن 99 داری این حرفا رو میزنی (اون موقع قیمت متوسط مسکن تهران 28 بود و الان 35 هست!) و نه تنها پیش بینی ریزش 30-40 درصدیت محقق نشد بلکه قیمت 25 درصد دیگه هم رفت بالا
و البته جای تاسفه که جو عمومی سایت هم آرزو اندیشی و حرفای خوش خیالانه رو بیشتر میپسنده!
اون موقع هم گفتم...الان هم تکرار میکنم:
ملک تا زمانی که دونه درشتا نتونن پولاشون رو از کشور خارج کنن (تحریم رفع نشده باشه) سپر ضد تورم آقایونه
از طرف دیگه بانکها هم برای گریز از ورشکستگی باید به تورم ملک دامن بزنن
حالا خبری رو در پستهای قبلی فرستادن دوستان که بانک مرکزی بانکها رو مکلف کرده به فروش املاک مازاد، البته این اولین بار نیست که چنین میکنه...اما کسی حرفشو نمیخره...یعنی ضمانت اجرا نداره دستوراتش.
اما
اگه اگه اگه این بار واقعاً املاک مازاد بانکها فروش بره و انگیزۀ اونا برا دمیدن در بازار ملک تموم بشه...میشه به فروکش کردن ابر حباب مسکن امیدوار بود
درود
در تحلیل دچار سوگیری نباید شد بنظر بنده روند ملک هم شبیه دلار و خودرو ...هست احتمالا در صورت رفع تحریمها بالایی ندارند البته در صورت رفع تحریمها اصلاح ملک بیش از خودرو و خودرو نیز بیش از دلار هست بعد کمی اصلاح خواب چند ساله دارند
در صورت عدم توافق هم احتمالا سقف ندارند و تارگت باز n هست
از منظر علم اقتصادِ جریان اصلی، ما سعی می کنیم دنیا رو آنگونه که هست ببینیم، نه آنگونه که باید باشد
بعد وقتی یک اتفاقی بسیار پر تکرار مشاهده شد، سعی می کنیم با مدل سازی تبیین کنیم و توصیف کنیم آنچه که قبلا اتفاق افتاده رو و فرضیه بسازیم….
علم اقتصاد میگه قیمت معلول و خروجی ساختاری به نام بازاره.
بازیگران اقتصادی در سمت عرضه و تقاضا با هم تعامل می کنند و قیمت کشف میشه، حالا آیا این قیمت “منصفانه” است؟ نمی دونیم! چون اساسا مکانیزم به شکل تخصیص دادن از کم هزینه ترین تولید کنندگان به مشتاق ترین خریدارانه، یعنی “انصاف” در مکانیزم تخصیص تعریف نشده، حالا چرا نتیجه بازار یعنی قیمت “محترمه”؟ چون برآیند نظر و باور همه بازیگرانه
مثل رفراندوم با این تفاوت که کسی که داراییِ بیشتری داره انگاره قدرت بیشتری در اعمال رای و نظر خودش داره
با این رویکرد، سوال میتونه این باشه: قیمت های نسبی مرتبط با مسکن و خودرو در سالیان اخیر افزایش قابل ملاحظه ای پیدا کرده، چرا؟
یعنی میتونیم این fact رو مدل کنیم یا توضیح بدیم که چرا اینجوری شده؟
اگه بگیم حباب، یعنی من ممکنه حس کنم بیشتر از بقیه میفهمم و بازار در اشتباهه! در حالی که بازار برآیند همه ماست چطور ممکنه اشتباه کنه؟
حالا یه مدل برای مساله و پرسش بالا این میتونه باشه
بانک مرکزی در ۴ سال گذشته نرخ بهره رو، به شدت سرکوب کرده طوری که شاید بی سابقه ترین دوره نرخ بهره حقیقی منفی رو در طول این ۴۰ سال تجربه کردیم.
بازیگران اقتصاد برای حفظ قدرت و ارزش دارایی شون به ناچار پناه بردن به دارایی های دیگه، مثل ماشین خارجی یا مسکن، چرا؟ چون عرضه این دارایی ها در کوتاه مدت و میان مدت تقریبا با محدودیت جدی مواجهه، لذا وقتی سیاست گذار موسیقی رو تغییر میده، بازیگران هم منطقا با موسیقی جدید ریتم میگیرن، حتی اگه نتیجه اش یک تعادلِ بد باشه
نظر