کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جالبه این سری با این حجم از گرونیها انگار مردم رد دادن و خبری از اعتراض نیست.
احتمالا اون اندک طبقه ای که موفق به گرفتن هبه ملوکانه شدن راضی هستند و نظامیان و ارتشیها هم که همچنان یارانشون برقراره و سرخوش.
پولدار جماعتم که به کفشش نیس گوشت بشه500 تومان.
علیرضا حسنی کجایی بیای ببینی پیشبینیات از گرسنگی و قحطی داره درست از آب در میاد.
جالبه این سری با این حجم از گرونیها انگار مردم رد دادن و خبری از اعتراض نیست.
احتمالا اون اندک طبقه ای که موفق به گرفتن هبه ملوکانه شدن راضی هستند و نظامیان و ارتشیها هم که همچنان یارانشون برقراره و سرخوش.
پولدار جماعتم که به کفشش نیس گوشت بشه500 تومان.
علیرضا حسنی کجایی بیای ببینی پیشبینیات از گرسنگی و قحطی داره درست از آب در میاد.
واقعا حسنی کجاست؟! نکنه یکی آیدی داره ولی چیزی نمینویسه؟! یا یکی از همین آیدیها است که مینویسه؟!
یک مطلبی هم امکان دارد و اینکه این روزها که التهاب اولیه ای در کشور به خاطر تزریق رقم جدید یارانه ها و افزایش چند قلم کالای مشخص را داریم دستوری هیجانات بورس را برای دامن نزدن به این التهابات را کنترل کنند.
متاسفانه از متن بنده بد برداشت شد
تو سیستم فشل اقتصادی این مملکت بخاطر نبود زیرساخت اقتصادی یک احمقی اومد هدفمندی یارانه ها رو اجرا کرد ،،،از همون موقع هم بدبختی ملت شروع شد، سپس یک احمقی اومد کار نادرست ارز۴۲۰۰ رو اجرا کرد که دیگه صدای همه از رانت و فساد این ارز در اومد ،،،حالا یه احمق دیگه میخواد اینو حذف کنه... قطعا تاوان داره که همین دو روز روی دلار و طلا اثرش رو گذاشت که دنبال اش تورم وحشتناک
کسی نگفت اینا درست اند،اگر بودند قطعا وضعمون اینگونه نبود
من صرفا حذف ارز ۴۲۰۰ رو گفتم که این مدت چندین هزار میلیارد رفت تو جیب مافیا
حداقل تو این اوضاع بد اقتصادی انرژی منفی ندهیم ...امیدوار باشیم و امید بدهیم به اطرافیان و زن و بچه ها مون
نظر هر شخصی برای خودش محترم هست،لطفا بی احترامی نکنیم
یک مطلبی هم امکان دارد و اینکه این روزها که التهاب اولیه ای در کشور به خاطر تزریق رقم جدید یارانه ها و افزایش چند قلم کالای مشخص را داریم دستوری هیجانات بورس را برای دامن نزدن به این التهابات را کنترل کنند.
اگر یک کار درست در این 42سال نظام انجام داد همین هست و بس.
همچنان اینجا مباحث کلان اقتصادی و بیشتر سیاسی! از اوضاع مملکت و ارائه راهکارها و .... در جریان است! که البته من چندان موافق این مباحث نبودم و نیستم... چون دوزار نمی ارزه :D
ولی چاره ای نیست...رفقا ول کن ماجرا نیستند:D
آقا جان! خلاصه کنم:
علت وضع خراب اقتصادیه ایران چیست؟
جواب بطور خلاصه: حاکمیت و دولت
دلیلش: در ایران عملا تمام اقتصاد دست حاکمیت و دولت است. و دولت عملا یک بنگاه اقتصادیه بسیار بزرگ و بسیار زیانده است.
یعنی دولت سالانه با چندین میلیون کارمند و کارگزار ده ها برابر ارزش کالا و خدماتی که تولید میکند هزینه دارد. بنابراین هر سال حجم عظیمی زیان انباشته تولید میکند که این زیان انباشته به شکل تورم در اقتصاد ظهور میکند. (به شکل چاپ پول بدون پشتوانه یا همان استقراض از بانک مرکزی)
بنابراین دولت وحاکمیت هزینه هایی دارد که صرفاً هزینه کرد و خرج! است و کمترین سودی برای آن متصور نیست.
این هزینه های دولت در داخل حقوق و کارمزد بسیار سنگین کارمندان و کارکنان که کمترین بهره وری در ارائه خدمات دارند به اضافه فساد ساختاری است...
و در خارج هم شامل هزینه هایی که در یمن و فلسطین و عراق و سوریه و آفریقا و .... میشود
اضافه کنید به دو مورد فوق: سیاستهای خارجی غلط و انزوای جهانی که تمام مزیتهای نسبی اقتصادیه ایران را از بین برده است
بنابراین:
همین چند خط فوق به طول خلاصه دلیل واماندگی اقتصادیه این مملکت است.
و کاملا روشن است راه حل چقدر سخت و پیچیده و قطعا ساختاری خواهد بود..که بماند!
بنابراین مسائل کم اهمیتی چون نحوه یا تخصیص یا عدم تخصیص ارز ترجیجی یا یارانه یا...واردات خودرو آزاد بشه یا نشه... و .... همه اینها مسائل بسیار روبنایی و جزئی هستندکه اگر با بهترین مدیریت و با بهترین شیوه هم اجرا شود....اثر چندانی ندارد و عملا در درست کردن اوضاع بی اهمیت هستند...
بنابراین خودتان را خسته نکنید....
خانه از پای بست ویران است!
بچسبیم به اینکه جو بازار چگونه است....
تصمیمات درست در این روزهای بورس خیلی مهم است. روزهای حساسی است!
هفته طوفانیه جانانه ای در راه است :D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
اگر یک کار درست در این 42سال نظام انجام داد همین هست و بس.
این نظام از اول تاسیسش هیچ کار درستی انجام نداده !! مرور سیاستگذاری چند دهه گذشته نشان داده اصلاحی در کار نیست و ..همیشه یک سیاست غلط را با یک سیاست غلط تر جایگزین کرده اند !!الان فقط باید زور بزنند تا بتوانند نرخ ارز را ثابت نگه دارند!!اگر بتوانند !!چون چوب دو سرطلاست !!ارز را بخواهند ثابت نگه دارند چند برابر مابه التفاوت ارز ۴۲۰۰ و ارز نیما را به باد خواهند داد...اگر نتوانند یا نخواهند هم این افزایش نرخ ارز کل این گرانسازی ها را خنثی خواهد کرد وبعد تحمیل کلی هزینه اجتماعی و سیاسی به کشور ..باز به همین نقطه قبل از حذف ارز۴۲۰۰برخواهیم گشت ...
مدتها قبل (از مرداد 99 به بعد) سوال اصلی این بود که نقد بودن انتخاب بهتری است...یا روی سهم بودن!
البته که جواب سوال فوق این روزها ساده شده است!
بازار به شکل مشخصی تغییر روند داده و بجز اصلاح قیمتی در روند غالب صعودی انتظار دیگری نمیتوان داشت.
بنابراین شاید این روزها سوال اصلی این باشد که روی کدام سهم بودن بهتر است.
در جواب:
1- توجه به مدیریت سرمایه ربطی به شرایط بازار (نزولی یا صعودی) ندارد....همیشه و همیشه و همیشه مدنظر بایدباشد.
2- اگر بازار روند غالب صعودی را حفظ کند چندان تفاوتی نمیکند که شما چه سهمی دارید. بنابراین سعی کنیم اصلا عجله ای برای تعویض سهم نداشته باشیم...مگر اینکه سهمی بواقع بسیار بدتر از میانگین بازار عمل میکند
3- در روندهای صعودی سهام تک (سهامی که تولیدی هستند...کارخانه هستند.) بازدهی به مراتب بهتری نسبت به سهام بزرگ و هلدینگها دارند
بنابراین بهترین عملکرد طی روزهای آتی این خواهد بود که از معامله گردن زیاد بپرهزیم. تحت تاثیر این قرار نگیریم که فلان سهم اینقدر رشد کرد...سبد من عقب موند!!! و در انتها اگر شرایط اجازه داد...از بخش سهام هلدینگی و سرمایه گذاری کاسته و به سهام تولیدی بیافزاییم!
مانا باشید.
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر