جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sadegh
    عضو عادی
    • Nov 2011
    • 95

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Post
    سلام
    حکومت چهل وسه سال است دلال پرورش می دهد!
    درهمین بورس 95درصدحقیقی ها دلال تشریف دارند!
    ولی بورس مثل دیگربازارها نیست که حقیقی ها درآنجا90درصدی باشند!
    پس دلال توسط حقوقی بلعیده میشه وکارش به تیمارستان می کشد!
    تجربه نشون داده در بازاری که حداقل 20 سال برای یادگیری آن باید وقت گذاشت، به راحتی اجازه جولان دادن هر ننه غمری را نخواهدداد.

نظر

• منیب
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 2438

[ Photo ]
      فوری کاهش نرخ بهره بین بانکی

?نرخ سود بازار بین بانکی با کاهش 0.19 درصدی نسبت به نرخ هفته گذشته به رقم 20.555 درصد رسید.

این کاهش درحالی رخ داد که ادعاها مبنی بر افزایش این نرخ بود.

[ Photo ]
      بلومبرگ: ممکن است آمریکا اجازه دهد نفت بیشتری از ایران بدون توافق وارد بازار شود

?نشریه بلومبرگ در گزارشی به نقل از مايک مولر، رئيس بخش آسيايی گروه «ویتول»، بزرگترین تاجر مستقل نفت خام:

?احتمال دارد آمریکا حتی بدون احیای برجام، اجازه دهد نفت بیشتری از ایران وارد بازارهای جهانی شود./ باشگاه‌خبرنگاران

@Movasagh_ir
      آخرین ویرایش توسط منیب؛ 2022/06/06, 12:45.
      بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• am!n
        Banned
        • Jan 2022
        • 236

در اصل توسط am!n پست شده است View Post
        با فرض امضا برجام و برقراری رابطه ای بهتر با دنیا ، میخام براتون بگم‌ که‌ برا آینده چه برنامه ای دارم . امضای برجام در این مقطع یه زلزله واقعیه و حباب های زیادی رو خالی میکنه و کسانی هم که‌‌ میخان‌ برای من جا بندازن که نه هیچی نیست و هیچ اتفاق مثبتی نمیفته ، احتمالا منافع خودشون درگیره . قبلا و پس از روی کار آمدن آقای رییسی نظرم بود که دلار امسال بالایی نداره . حالام‌ میگم دلار حداقل تا ۱۴۰۴ بالای خاصی نداره . وقتی رسیدیم به اون تاریخ ، اگه زنده بودم ، باز با هم صحبت میکنیم .

سراغ ملک و ماشین نمیرم مگه نیاز واجب و فوری داشته باشم ! بازار خودروهای وارداتی که با دلار ۴۵ هزار تومان پرایس شده بود با ریزش قیمت همراه میشه و بازار خودروهای داخلی که با دلار ۳۵ هزار تومان معامله و دچار افت قیمت میشن . با توافق و جهش تولید خودرو از ۹۰۰ هزار تا به ۱.۵ میلیون خودرو در سال و کاهش تورم انتظاری و عقب نشینی قیمت ها ، گپ قیمتی بین نرخ کارخانه و بازار آزاد به حداقل میرسه . مثلا یک پراید حدود ۵ هزار دلار قیمتش هست که با فرض دلار ۲۴ هزار تومان و هزینه شماره گذاری و مالیات بر ارزش افزوده و ...حدود ۱۴۰ میلیون تومان میشه . بازار مسکن که بزرگترین بازار پولشویی ایرانه ، با توافق به رکود بلندمدت میره . ملک با توجه به چسبندگی ظرف ۲ سال آینده ۲۵ درصد اصلاح و ماشین هم سریعتر ریزش خواهد کرد ! این ۲ قلم رو از لیست سبد سرمایه گذاریم خارج میکنم و حتی اگه ملک و ماشین اضافی دارم فروشنده ام که گزینه های بهتری برای سرمایه گذاری وجود داره .

بازار سرمایه با جهش قیمت کامودیتی ها ، حتی با دلار ۲۲ هم صنایع جذاب داره ، اما باید توجه کنیم که بازدهی رویایی دو سال پیش دیگه به این زودی تکرار نخواهد شد ! بازار سرمایه میتونه نسبت به تورم و دیگر بازارها بازدهی بهتری داشته باشه به شرط رعایت ریسک به ریوارد و مدیریت سبد و انتظارات معقولانه . اینم یادمون نره که افزایش سرمایه های سنگین و پول درشتی که خارج شده ،‌ باعث میشه زمان زیادی صرف بشه تا بازار به تعادل برسه و شاید تا ۳ سال آینده سالی یکبار و اونم در گروهی خاص حرکتی اتفاق بیفته که گرفتن این بازدهی هم کار راحتی نیست . بازار ما بخایم یا نخایم دلاریه و بنابراین فعلا چشم انداز رشد سنگینی نداره ، مگه اینکه فاکتورهای بنیادی سهم یا گروهی تغییر اساسی بکنه . امروز اگه بخام درصدی در بازار فعال باشم قطعا سمت گروهی میرم که سود نقدی خوبی بهم بدن . این بازار یک طرفه و با هزار محدودیت جایی نیست که خیلی براش وقت بزارم . با توافق بانک و‌ خودرو یک حرکت رو به بالا دارند ، اما باید گوش بزنگ باشم و بموقع سودم رو بگیرم و بکشم کنار !

دلار و‌ سکه جایی نمیرن و حتی ممکنه پایین بیان‌ . بهرحال ما با یه دولت اصولگرای پوپولیست طرفیم و میتونه دلار رو بیاره بزاره رو ۲۲ و نگهشم داره . از طرفی فعلا با نفت ۱۰۰ دلاری و رفع تحریمها ، این ۲ قلم محل سرمایه گذاری نیست ، مگه اینکه انس جهانی بخاطر گسترش جنگ اکراین بالای جدی بزنه . البته اینم بگم که اونس هر طرفی بره ، من همیشه ۱۰ درصدی طلا بعنوان پشتوانه روزهای سخت در سبد خواهم داشت .

تکنولوژی Blockchain و Distributed Ledger نوآوری‌هایی هستند که در آینده زندگی بشر کاربرد زیادی دارن ولی این کاربردها ربطی به قیمت بیت‌کوین و آلت‌کوین و شت‌کوین نداره . رمزارزها دوره رشد عجیب خودشون رو طی کردن و بالای درشتشون رو دادن و خیلیا رو پولدار کردن و منبعد فقط میشه بعنوان محلی برای یادگیری و ترید حرفه ای و سخت بهشون نگاه کنم ، نه جایی برای گرفتن سودهای رویایی و تاکید میکنم کار ساده ای برای من نیست . باید این رو‌ یاد بگیرم که هر بازاری یه دوره طلایی داره و وقتی تموم شد میشه توش کار کرد اما چندان راحت نیست و زمان زیادی میبره تا مجدد به تعادل برسه پس باید بدونم ، احتمال سوخت تو این بازی بالاست !

۳ سال آینده صبر و کسب سود تضمین شده میتونه گزینه خوبی برای من باشه و‌ بخشی از سبد رو به اخزا و‌ اوراق درآمد ثابت تبدیل میکنم و با وجود این سود تضمین شده ، فقط سراغ سهام با سود نقدی مناسب میرم و فریب نمیخورم ! دلیل نمیشه که چون سهمی ۷۰ ، ۸۰ درصد ریخته ، امروز باید برگرده . حواسم هست که تو این بازار با این ریسک و شرایط جنگی معامله کردن راحت نیست و اگه میخام چیزی هم بخرم ، حداقل سهمی باشه که ته سال یچی بزاره کف دستم . سهمی پر از زیان یا با ۲ زار سود ، میتونه از همینجا بره و بازم نصف شه !

اینا نظرات یه کانال دار تلگرامی با فرض امضای برجامه و در صورت عدم توافق باید شرایط جدید رو بررسی کرد . پس خیلی رو این متن حساب باز نکنید و خودتون قبل هر تصمیمی فکر کنید و سپس اقدام کنید !

موفق باشید ������

@salarsafaie

کسی این تحلیل را یادش هست؟دقت کردین این عصاطیغ وقتی تحلیلشون کلا غلط از آب درمیاد،هیچی نمیگن،میخاستم بگم اگر امروز یکی مثل بهرام یا من این حرف را زده بودیم همه میاوردن بالا و شروع به یادآوری اشتباه میکنن ولی برای امثال سالار و کاظم نادرعلی و ...کی جرات کوچکترین نقدی داشت
        این تحلیل از اول تا آخرش اشتباه در اومد،هم ماشین با دلار45 تومنی بیشتر رشد کرد هم سهمهای آشغالی 70-80%بهتر از سودده های نقدی رشد کرد هم برجام خبری نشد،فقط دلار و سکه در کمال تعجب از بقیه بازارها کمتر رشد کرد،خواستم بگم از این افراد به اصطلاح همه چیزدان هم نباید بت ساخت
        /:.yead.:/
        توی یک ناپیک دیگه بحث درست نشون دادن ساعت شد،لازم دیدم این پست را یکبار دیگه بیارم بالا،امیدوارم به کسی برنخورده باشه و دچار تکدر خاطر نشه
        بماند که دیگه نمیگم امروز طرف توی کانال تلگرامیش با پررویی تمام چه پستی را بالا آورده

نظر

• رادین1
          عضو فعال
          • Dec 2018
          • 4715

بازار بورس از نظر سیاستمداران کنونی ! آخرین جایی است که می بایست بهش رسیدگی شود آنها می پندارند سهامداران کسانی هستند که مازاد سرمایه دارند و فعلا ها به آن سرمایه نیازی ندارند ! بنابراین مسئولین مصلحت می دانند که ارزش سهام را بسیار پایین تر از ارزش واقعی اشان نگهدارند تا کسی به سرش نزند از بازار خارج شود و به سمت سایر بازارها برود ! و می بایست همچنان منتظر بمانند تا ارزش پولشان به ارزش واقعی خودش برسد .

نظر

• فین
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1158

اگر کسی فکر می کند ارزش سهام نسبت به بقیه بازارها ( مخصوصا ملک و خودرو خارجی ) بالاست و به فکر تعویض با این موارد است بهتر است تمام سهام خود را نقد کند و هیچوقت وارد بازار سهام نشود. در حال حاضر ملک و خودرو خارجی حداقل 50 درصد حباب مثبت نسبت به اکثریت سهام بازار دارند. سهام را در بلند مدت نگه دارید همیشه سود خیلی بالایی می برید. من سهم توسعه عمران کرمان ( نماد کرمان ) بهار سال 92 بین 85 تا 90 تومان خریدم که الان هم حدودا همین قیمت است ( 90 تومان ) ولی در این فاصله تعداد سهام 220 برابر شده است ( همگی از تجدید ارزیابی و سود انباشته ) در حقیقت من این سهم را حدود 4 ریال خریده ام .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3745

در اصل توسط فین پست شده است View Post
              اگر کسی فکر می کند ارزش سهام نسبت به بقیه بازارها ( مخصوصا ملک و خودرو خارجی ) بالاست و به فکر تعویض با این موارد است بهتر است تمام سهام خود را نقد کند و هیچوقت وارد بازار سهام نشود. در حال حاضر ملک و خودرو خارجی حداقل 50 درصد حباب مثبت نسبت به اکثریت سهام بازار دارند. سهام را در بلند مدت نگه دارید همیشه سود خیلی بالایی می برید. من سهم توسعه عمران کرمان ( نماد کرمان ) بهار سال 92 بین 85 تا 90 تومان خریدم که الان هم حدودا همین قیمت است ( 90 تومان ) ولی در این فاصله تعداد سهام 220 برابر شده است ( همگی از تجدید ارزیابی و سود انباشته ) در حقیقت من این سهم را حدود 4 ریال خریده ام .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
              درود ..فکر می کنم یک متغیری رو هم باید این وسط در نظر بگیرید ...سال ۹۲ چه میزان به آینده کشور .و.اقتصادش خوشبین بودید ؟؟الان تا چه حد به آینده کشور و اقتصادش خوشبین هستید ؟

نظر

• فین
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1158

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                درود ..فکر می کنم یک متغیری رو هم باید این وسط در نظر بگیرید ...سال ۹۲ چه میزان به آینده کشور .و.اقتصادش خوشبین بودید ؟؟الان تا چه حد به آینده کشور و اقتصادش خوشبین هستید ؟
                بله . حرف شما درست است ولی اگر شرایط حتی جنگی شود باز هم اکثریت سهام از ملک بهتر است . البته من به بهبود اوضاع تا حدودی باور دارم و فکر می کنم حاکمیت دوباره برجام یا چیزی شبیه آن را احیا می کند.

نظر

• کروکودیل
                  عضو فعال
                  • Aug 2020
                  • 3631

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                  امروز یکی از دوستان که چندین سال است تو بورس است برای همیشه از بورس خارج شد حدود سه میلیارد تومان سهام داشت که دو میلیارد و 700 میلیون تومان را نقد کرد یک مقداری بانک دی دارد که بسته است و یک مقداری هم صدرا که صدرا را نتوانست بفروشه هی پیام می آمد که تعهد نامه را باید امضا کنی خلاصه این پول را می خواهد دلار بخره و سکه
                  سه چهارم آمریکایی‌ها از عملکرد بایدن در کنترل تورم ناراضی هستند

?امریکا باید برای بار دوم به ترامپ سلام‌ کند

اواخر سال ۱۴۰۳ قیمت دلار در ایران دیدن داره:D

اموال و دارایی ها خود رو مفت نفروشید:)

دلار تازه برای ۳۰۰۰۰ تومن داره کف میسازه و ساخته...و کم کم از کفش رشد میکنه و بالا میره...تا دو سال و نیم آینده به اعداد خوبی میرسه.../:.grlim:./

آقای ریسی هم شاید کارش تموم بشه بعد اون دلار....خخخ
                  آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/06/06, 14:15.

نظر

• رادین1
                    عضو فعال
                    • Dec 2018
                    • 4715

به گزارش تابناک، ایسنا نوشت: میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در صفحه توییترش از آغاز جلسه امروز شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و قرائت بیانیه آغازین توسط رافائل گروسی، مدیرکل آژانس خبر داد.پیش‌تر اولیانوف گفته بود موضوع ایران نیز قرار است در جریان جلسات شورای حکام در چند روز آتی مطرح و بررسی شود.آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز در اطلاعیه‌ای مطرح کرده بود که مدیرکل قرار است گزارش راستی‌آزمایی و نظارت آژانس بر برنامه هسته‌ای ایران را نیز ارائه دهد.

نظر

• رادین1
                      عضو فعال
                      • Dec 2018
                      • 4715

گروسی: نمی‌خواهیم همکاری بین ایران و آژانس کاهش یابد

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایران تصریح کرد که تصمیم‌گیری درباره قطعنامه علیه ایران به شورای حکام بستگی دارد و خواهان کاهش همکاری بین ایران و آژانس نیست.

نظر

• کاشان2
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 1753

امروز در تبریز مردم شعار می دادند

نظر

• Elcid
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 1239

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          من الان خوشبین تر هستم نسبت به سال ۹۲ چون ایران قوی تر از سال ۹۲ و سال ۸۰ و ۷۰ و ۶۰ است

نظر

• بارسا
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 184

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
                            درود

اگرتا آخر امروز جو همین باشه که الان هست 1500 که عدد روانی هست به قول شما ، کار خاصی نخواهد کرد. حمایت تکنیکی اصلی شاخص محدوده 1480 هست

که با محدوده های حمایتی سه سهم اصلی خودرویی ( که ظاهرا جهت کل بازار رو تعیین می کنن) میتونه متناظر باشه.

عجب ! از اون خبرهای با "برکت "بود !
                            واقعا ممنون
                            درود حمایت تکنیکی ضعیف که فردا بهش میرسیم 1512 هست و حمایت بعدی تکتیکالی که نسبتا محکم هست 1454 هست که شاخص برای رسیدن به این عدد داره شیرجه میره و احتمال حمایت از اونجا خیلی زیاده

نظر

• منیب
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 2438

[ Photo ]
                              ♦️گروسی: فعالیت‌های غنی‌سازی ایران محرمانه نیست.

?مدیرکل آژانس: فعالیت‌های غنی‌سازی ایران محرمانه نیست و آژانس از فعالیت‌های غنی‌سازی در ایران آگاهی دارد.

اخبار فوری سپاه قدس
                              ? @quds_fouri

[In reply to سپاه قدس]
                              [ Photo ]
                              ♦️گروسی: اظهارات گانتز درباره تأسیسات نطنز، مطلب جدیدی نیست.

?مدیرکل آژانس درباره اظهارات وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره این‌که ایران در حال ساخت تأسیسات زیرزمینی تازه‌ای در نطنز است، گفت: این موضوع محرمانه‌ای نیست. دکتر صالحی رئیس سابق سازمان انرژی اتمی ایران پیش‌تر گفته بود ایران قصد دارد تأسیسات زیرزمینی بیشتری برای نصب سانتریفیوژهای بیشتر بسازد. این مطلب جدیدی نیست.

اخبار فوری سپاه قدس

[In reply to سپاه قدس]
                              ♦️گروسی: من هیچ وقت نگفتم ایران به ساخت بمب نزدیک است، اما میزان مواد غنی شده ایران برای ساخت بمب در آینده شاید کافی باشد.

اخبار فوری سپاه قدس
                              @quds_fouri
                              @quds_fouri
                              بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3745

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                                من الان خوشبین تر هستم نسبت به سال ۹۲ چون ایران قوی تر از سال ۹۲ و سال ۸۰ و ۷۰ و ۶۰ است
                                خوشا به سعادتت...

نظر

در حال کار...
                                X