جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
بانیان وضع موجود ؟آقایانی که باعث و بانی عدم تصویب لوایح FATF هستند، مذاکرات احیای برجام را برهم زدند و نگذاشتند در دوره روحانی مجددا احیا شوند، مانع پیشرفت دولت شدند و مردم را زیربار مشکلات اسیر کردند و سیاستهای آنها هم در این چند ماهه اخیر مشخص شده که بانیان وضع موجود چه کسانی هستند. برخی فکر میکنند با این فرافکنیها و عملیات روانی میتوانند آدرس غلط بدهند و انگشت اشاره خود را به جای دیگری نشانه میروند. اما مردم آگاه بوده و جریانات سیاسی هم باهوش هستند.
نظر
-
در اصل توسط مرشد پست شده است View Postبانیان وضع موجود ؟آقایانی که باعث و بانی عدم تصویب لوایح FATF هستند، مذاکرات احیای برجام را برهم زدند و نگذاشتند در دوره روحانی مجددا احیا شوند، مانع پیشرفت دولت شدند و مردم را زیربار مشکلات اسیر کردند و سیاستهای آنها هم در این چند ماهه اخیر مشخص شده که بانیان وضع موجود چه کسانی هستند. برخی فکر میکنند با این فرافکنیها و عملیات روانی میتوانند آدرس غلط بدهند و انگشت اشاره خود را به جای دیگری نشانه میروند. اما مردم آگاه بوده و جریانات سیاسی هم باهوش هستند.
نظر
-
در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Postاسکناس دقیقا رو 33500مقاومت داره و سر وصدا هم زیاد کرده فعلا استپ داریم.اگه این محدوده روفردا پس فردا رد کنه و خریدار پرقدرت عمل کنه به جد کنترل از دست بانک مرکزی خارج میشه رو پنجاه شصت درصد سهام بازار یه نوسان رو به بالا حداکثر 10تا15 درصد پیش بینی میشه .به هرحال صندوق توسعه سهمایی که خریده بایدیه جور بفروشه تا بعدا بتونه مجدد حمایت کنه.ممکنه دوباره باداغ کردن خبر بلوک استارت بازار زده بشه.
خودم امروز تو یه سری سهما تا سی درصدخرید داشتم امیدوارم اشتباه نکرده باشم.
توصیه برادرانه داشتید برای نخریدن حالا 30 درصد خرید میکنید !!!!!!!
فرموده بودید بعد از رشد 20 درصدی اگر شرایط مناسب بود وارد میشید حالا به نظرتون شرایط مناسب شد که با یه مثبت وارد شدید ؟؟؟
نظر
-
مجوز بانک مرکزی به صرافیها بابت خرید ارز اسکناس صادرکنندگان با نرخ توافقی و عرضه نامحدود + سند
بانک مرکزی به صرافیها اجازه داد ارز اسکناس صادرکنندگان را با نرخ توافقی، خریداری و به متقاضیان ارز بفروشد.
بالاخره یه تصمیم به نفع تولید و به ضرر قاچاقچیانآخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/06/12, 18:51.
نظر
-
در اصل توسط پروواز پست شده است View Postافزایش دوباره قیمت خودرو در بازار: پراید به ۲۰۶ میلیون رسید؛ پژو ۲۰۶ به ۳۰۶ میلیون
در محصولات ایران خودرو نیز سمند ال ایکس با قیمت ۳۰۴ میلیون تومان، سمند ال ایکس با موتورای اف سون ۳۴۹ میلیون تومان، رانا پلاس ۳۰۸ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دندهای ۴۰۷ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک ۵۰۹ میلیون تومان و دنا معمولی ۴۰۳ میلیون تومان مورد معامله قرار میگیرد.
نظر
-
به زودی سکه 20 میلیونی و دلار 40 هزار تومانی را هم می بینیم !!! گاماس گاماس!!
من نمی دونم الان که مدیران جهادی سرکار هستند حاکمیت هم یکدست هست !! دیگه چرا هر روز وضع بدتر میشه !!
مسئولین که فقط سخنرانی و موعظه بلدند !! الان کجا هستند چرا کسی نمی اید پاسخگوی وضعیت کنونی باشد . هر هفته استخوانهای یک دهک جامعه در حال خرد شدن است . انگار نه انگار که مملکت مسئولینی دارد . فقط شعارهای تو خالی !!
وزیر اقتصاد قبل انتخابات می گفت ما اگر هیچ کاری نکنین تورم خودش 15 درصد کم میشه !!!/:.negaran.:/
وعده های آقای رئیسی هم هنوز خیلی زوده یادمون بره !!!
نظر
-
-
در اصل توسط djdream پست شده است View Postهنوز بالا نرفته بزودی میره ...
نظر
-
در اصل توسط ordeal پست شده است View Postخونه ۱۷ ساله در فردیس کرج متری ۱۱/۲۰۰/۰۰۰ تومن یه ماه پیش توسط املاکی ها خریده شده الان ۱۳۲۰۰۰۰۰ دارن میفروشن
آقا نوسان گیری رو زندگی مردم...
مستاجرا امسال همه دلشون خون
نظر
-
میدونم رو عده کثیری فشار زیاده به هر حال تو این تورم ضرر هم دادید و هشدار خروج رو جدی نگرفتید پس ناشی گری خود رو رو سر این اون خالی نکنید و عدم شناخت تابلوخوانی و طماعی شما باعث زیانتون شد.
نمیدونم چند بار باید بیام توضیح بدم تا تو کله یه عده فرو بره .
الانم میگم بازار بالایی نداره و صرفا جهت پولبک قیمت یه نوسان رو به بالا داره و منم فقط در حد سی درصد موجودی کارگزاری خرید کردم و فردا هم خارج میشم .پس حرفای دو روز پیش منو بالا نیارید فکر کنید خودمم نمیدونم چی دارم میگم .
عادت کردید به کلک و رویا بافی و دروغ چون شیرینه ؟
دیروز گفتم از صندوق طلا خارج شدم و امروز به قصد نوسان و خروج در فردا وارد شدم و با صداقت گفتم.
همچنین پست میاره بالا میگه بازار مثبت شده تو خریدی انگار برای سهام سرخطی دارن میزنن.
روزایی که خودتون رو خیس کرده بودین اومدم گفتم دارم میخرم تو بهمن ماه و حتی سیگنال خروج رو هم اعلام کردم گفتین درحد پنج ده درصده خوش خیال نباش.
من موندم این همه پر رویی و ناسپاسی رو از کجاتون میزنه بیرون .انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
-
تو تحلیل یه سهم و خرید وفروش عاجز هستین مثلا اومدید مچ بگیرید
اکثریت تو یه ماه پیش با حرف من مخالفت کردید پس چرا صداتون در نمیاد
ولی امروز خرید کردم و فردا خارج میشم حسودیتون گل کرد .
تو موقعی که اکثریت گیج میزدن ریزش شاخص کل و رشد دلار رو اعلام کردم
یکی بیاد بگه چنین پیش بینی کرده ما هم بدونیمانسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
-
در اصل توسط پروواز پست شده است View Postدر این مملکت زالو صفت کم نداریم که خون مردم را توی شیشه کردن و مسکن و خودرو و کالاهای مصرفی مردم را به کالاهای سرمایه ای و دلالی و نوسانگیری تبدیل کرده اند.
نظر
-
یه جوری از آدم طلب دارن که انگار ما اینجا حقوق میگیریم و وظیفه و مسولیت داریم.به درد شما همون مهناز میخوره که به خاک سیاه شما رو نشوند.البته بلا نسبت بعضی کاربر فهیم با شعورانسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postمنبع خبر ؟؟؟؟؟
نترس از خودم در نمیارم
انگار دارم از آسوشیتد پرس نقل میکنم میگه منبع.
منبع کانال های خبری داخل ایرانآخرین ویرایش توسط سهامدارعمده؛ 2022/06/12, 19:53.انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
نظر