جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zess
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3107

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Amir.N پست شده است View Post
    چراباید صف فروش بشه ؟ دماوند 14 درصد از زمان بسته شدن دی بالاتره لیدر بانکی ها هم 14 درصد بانک ملت
    دی بیشترین ریزش رو داشته با 80 درصد
    صف فروش هم میشد به خاطر عرضه تقاضای واقعی بود نه دستکاری
    صادرات و تجارت از زمان بسته شدن دی، منفی تر شده اند.

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط zess پست شده است View Post
      صادرات و تجارت از زمان بسته شدن دی، منفی تر شده اند.
      تو بورس یکجور حرص باید بخوریم ، تو این تالارها هم از شنیدن اینجور سبک تحلیلها!

این نوع مقایسه ها که میگن دی هنوز منفی های زمان بستنش رو نخورده بود یا از بقیه کمتر منفی خورده آخه یعنی چی ؟!
      من اصلا با همین تجارت مقایسه میکنم!

1. مبدا مقایسه باید از سقف همه اینها در مرداد 99 باشه ، تجارت اگر بعنوان منفی ترین ملاکه در حال حاضر با قیمت روز 62 درصد افت داشته اما دی با قیمت امروز 80 درصد افت!!

2. تجارت در اصلاح اخیرش همچنان بالاتر از کف قبل یعنی 161 تومان هست ، دی امروز رکورد کف قبلی را هم شکست !!!!

منصف باشید و اینقدر فیگور تحلیلگر نگیرید لطفا ، اعصاب نمونده واسمون ....../:.weirdsmiley.:/
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• azad.60
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 347

در اصل توسط Si@v@sh پست شده است View Post
        اره قیمت خوبی بازشدن.البته برای خود عوامل سازمان بورس نه برای ما
        امروز بازگشایی چندتا سهمو زیر نظر داشتم.دی ومهان پاسا

هر ۳سهم توسط ناظران بی رحم و دزد به صورت دستوری روی قیمت مورد نظر خودشان به زور کشانده شدند.کشف قیمت طبق بازار عرضه و تقاضا در بورس تهران،شعار دروغی است و سهام کاملا دستکاری شده قیمت میخورند.به زیرکشیدن قیمتها از مرداد۹۹ تاکنون کوچکترین ارتباطی به سهامدار خرد و ارتش۲۰میلیونی سهامداران مورد خطاب بهرام خان ندارد.خود سازمان بورس به صورت کاملا دستوری و برنامه ریزی شده،سهام را تا یک هشتم قیمت پایین کشید و ما ملت رو آچمز کرد تو این بورس که نه راه پس داشته باشیم و نه راه پیش.جالبه که اعتراض می‌کنیم،توسط کاربران گماشته خود سازمان در این سایت مورد هجوم قرار می‌گیریم که خوب پولتو دربیار و از این بازار برو بیرون.ولی باید به ایشان بگویم که چشم،حالا با nدرصد زیان پولمو درمیارم،میرم میذارم بانک باسود۱۸درصد تا ۱۰سال دیگه به پول ۲سال قبل خودم برسم.بااین تفاوت که اونموقع ارزش پول من به یک اپسیلون رسیده است.ممنون از راهنماییتون جناب azad60
        دوست عزیز،

من از ضرر و زیان هیچ احدی خوشحال نمیشم، برای کسی که انسان باشد، رنج و ناراحتی یک هم وطن که اتفاقا با تبلیغ حاکمیت هم به این بازار دعوت شده، دردی است جانکاه.

برای خوشحالی شما و دوستان دیگر عرض می کنم، من در سال ۹۲ در اوج بازار وارد شدم و زیانی که از اصل سرمایه کردم بیش از ۷۰% بود، پس با غم و اندوه از دست دادن سرمایه ای که با خون دل کسب شده، نا آشنا نیستم، اتفاقا در آن سال ها من بدتر از شما به زمین و زمان ناسزا گفتم ولی نه تنها بهتر نشدم بلکه روز به روز وضعیتم بدتر شد، تا اینکه از یه مدت به بعد به خودم گفتم، “این جا ایران است، جایی که ممکن است در یک روز نرخ خوراک پتروشیمی ها ۵ برابر شود!” پس به جای تمرکز روی چیزی که قدرت تغییرش رو نداری(رفتار دولت)، ببین میتونی به دانش و مهارت خودت اضافه کنی، میتونی در این بازار مکاره تحلیل کنی و کمتر ضرر کنی….

لذا صحبت بنده از سر خیر خواهی بود، اما اگر از حرف من برداشت بدی کردین یا حس کردین گماشته سازمانم، بنده کمتر می نویسم تا خاطرتان بیش از این آزرده نشود ?

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

در اصل توسط پاشا_ پست شده است View Post
          این مردک عبدی و اون بزرگ اش حسن روحانی گند و کثافت بیشتری به کشور زدند تا دیگران حالا با بی شرمی آمدند دست پیش بگیرند تا پس نیافتند .
          شرایط فعلی اصلا خوب نیست ولی اگر حسن و همتی و شرکا سر کار بودن الان قیمت دلار بدون شک بالای ۴۰ بود و با افتخار میگفتن جلو ۶۰ هزار شدنش را گرفتیم.

نظر

• فین
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1158

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
            شرایط فعلی اصلا خوب نیست ولی اگر حسن و همتی و شرکا سر کار بودن الان قیمت دلار بدون شک بالای ۴۰ بود و با افتخار میگفتن جلو ۶۰ هزار شدنش را گرفتیم.
            با عملکرد همین یک سال این دولت اگر به دولت خاتمی نمره 17 از 20 و دولت روحانی نمره 14 از 20 بدهیم بدون شک نمره دولت رییسی زیر 10 است. حتی احمدی نژاد هم می تواند نمره ای حدود 12 بگیرد.

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

در اصل توسط فین پست شده است View Post
              با عملکرد همین یک سال این دولت اگر به دولت خاتمی نمره 17 از 20 و دولت روحانی نمره 14 از 20 بدهیم بدون شک نمره دولت رییسی زیر 10 است. حتی احمدی نژاد هم می تواند نمره ای حدود 12 بگیرد.
              من نمره خاتمی را ۱۹ میدم، احمدی نژاد ۱۲، روحانی ۸ و رئیسی تا اینجا نسبت به روحانی ۱۰ که ممکنه تا پایان کارش زیر ۵ هم بیاد :D
              البته از دیدگاه اخلاقی نمره روحانی صفر هست کسی که از پست ریاست جمهوری به صورت رسمی برای فریب و کلاهبرداری از مردم و تامین بودجه دولت استفاده می کند.
              آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/06/19, 21:44.

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4124

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                تو بورس یکجور حرص باید بخوریم ، تو این تالارها هم از شنیدن اینجور سبک تحلیلها!

این نوع مقایسه ها که میگن دی هنوز منفی های زمان بستنش رو نخورده بود یا از بقیه کمتر منفی خورده آخه یعنی چی ؟!
                من اصلا با همین تجارت مقایسه میکنم!

1. مبدا مقایسه باید از سقف همه اینها در مرداد 99 باشه ، تجارت اگر بعنوان منفی ترین ملاکه در حال حاضر با قیمت روز 62 درصد افت داشته اما دی با قیمت امروز 80 درصد افت!!

2. تجارت در اصلاح اخیرش همچنان بالاتر از کف قبل یعنی 161 تومان هست ، دی امروز رکورد کف قبلی را هم شکست !!!!

منصف باشید و اینقدر فیگور تحلیلگر نگیرید لطفا ، اعصاب نمونده واسمون ....../:.weirdsmiley.:/
                درود کیوان عزیز . چون به قول خودتون باید منصف باشیم ، هر چند چنین مقایسه هائی الزاما بیانگر واقعیات نیست ، هر سهمی راه و روش و روند خودشو داره ولی خب اگر قرار بر مقایسه تجارت و دی باشد ، بله تجارت بالاتر از کف قبلیش است ولی تجارت کف قبلی را بهمن ماه دیده که دی بسته بود
                کف قبلی دی را شما از روز بستن حساب کردید که 28 مهر است و این خطا ایجاد میکنه چون سهم همراه ریزش ها نبوده
                دی اگر باز بود قطعی و بی تردید حداقل تا 70 میریخت . اینم الان بالاتر از کف فرضی قبلی میشه

به هر حال من فعلا از 1 روز قبل از بستنش دی دارم هر چند 800 هزار سهم بیشتر نیست و شما هم از 1 سال و نیم قبل سهامدارید . منصفانه اش این بود

نظر

• shabah
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 764

یادی کنیم از کاربر midas که آفتابی نمیشه

بیمه میهن رو تو سقف قیمتی 4140 سیگنال خرید کرده بود و معتقد بود از سواد و هوش بالایی برای استخراج این سگینال استفاده کرده. قیمت امروز 3030 !!! 30 درصد ریزش کار هر کسی نیست

ماشالله تو کشوری هستیم که از رفتگرش تا رئیس جمهورش از لحاظ ادعا و اعتماد بنفس خودشون رو از هیچ کسی تو دنیا پایین تر نمی بینن!

نظر

• Si@v@sh
                    Banned
                    • Jan 2022
                    • 210

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
                    یادی کنیم از کاربر midas که آفتابی نمیشه

بیمه میهن رو تو سقف قیمتی 4140 سیگنال خرید کرده بود و معتقد بود از سواد و هوش بالایی برای استخراج این سگینال استفاده کرده. قیمت امروز 3030 !!! 30 درصد ریزش کار هر کسی نیست

ماشالله تو کشوری هستیم که از رفتگرش تا رئیس جمهورش از لحاظ ادعا و اعتماد بنفس خودشون رو از هیچ کسی تو دنیا پایین تر نمی بینن!
                    اینجا از این اساتید کم نداریم.هر کدام نیز برای خود تاپیک شخصی تشکیل داده و جالبه هرکس هرچی از رو دست اینها بخره،بلافاصله وارد فاز ریزش میشه...

نظر

• اسد-ص
                      ستاره دار(5)
                      • Feb 2011
                      • 674

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
                      درایران گران شدن دلار برای کاسب ها یا اصناف ( غیر کارمند یا حقوق بگیر ) مشگل ایجاد نمیکنه دلار بره بالا جنس ودست مزد میره بالا واگر بیا پایین قیمتها پایین نمیاد . کسبه واصناف وبازاری با گرانی دلار واجناس ودست مزد مشگل ندارند لحظه ای آپدیت میشن
                      قشر کاسب واصناف در ایران به گرانی وتورم اعتراضی ندارند . لحظه ای آپدیت میشوند .

نظر

• EHSANI
                        ستاره‌دار(3)
                        • Sep 2020
                        • 2125

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                        من نمره خاتمی را ۱۹ میدم، احمدی نژاد ۱۲، روحانی ۸ و رئیسی تا اینجا نسبت به روحانی ۱۰ که ممکنه تا پایان کارش زیر ۵ هم بیاد :D
                        البته از دیدگاه اخلاقی نمره روحانی صفر هست کسی که از پست ریاست جمهوری به صورت رسمی برای فریب و کلاهبرداری از مردم و تامین بودجه دولت استفاده می کند.
                        پرواز جان ، 10 برا رئیسی خیلی کمه
                        من توصیه میکنم مدرک سیکل افتخاری (کلاس نهم) بهش بدند /:.yead.:/
                        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• shabah
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 764

در اصل توسط Si@v@sh پست شده است View Post
                          اینجا از این اساتید کم نداریم.هر کدام نیز برای خود تاپیک شخصی تشکیل داده و جالبه هرکس هرچی از رو دست اینها بخره،بلافاصله وارد فاز ریزش میشه...
                          مشکل ایران همین پر رویی مردمانش هست

همین که هیچوقت قبول نمیکنیم اشتباه میکنیم

کسی که اشتباهش رو قبول نکنه یه اشتباه جدید مرتکب شده و هیچوقت هم در راستای رفع اشتباه و مشکلش اقدام نمیکنه

یکی از بارزترین صفات ما ایرانی ها همینه. فرافکنی، دشمن تراشی، انداختن همه مشکلات به گردن دشمن فرضی، حقوقی بورسی و ... و شانه خالی کردن از هر گونه مسئولیت

ما همیشه بهترینیم!!

هنر نزد ایرانیان است و بس!!

نظر

• کریشنا
                            عضو فعال
                            • Dec 2015
                            • 1097

صفحه بورس امروز چرا باز نمیشه!؟ واسه همه همینطوره؟

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                              ستاره‌دار(2)
                              • Jan 2022
                              • 1030

ببینیم خودرویی ها می تونند جو بدن به کلیت بازار

نظر

• zess
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3107