کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
روسای جمهور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس خزر بهصورت 2جانبه و گفتوگو دیدار کردند. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، روسای جمهور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس خزر بهصورت 2 جانبه دیدار و گفتوگو کردند.
نشستن باهم مذاکره میکنند که چجوری امریکا و اروپا رو سرکاربزارند
طرزنشستن پوتین رو به روی رئیسی ببنید
چه به حالت تواضع وگردن کج جلوش نشسته
پیوتین برای بقیه سینه رو جلومیده پاهارو روهم میندازه خلاصه یکتی برای بقیه میشینه
حالا این طرز برخورد با رئیسی چه پیامی برای امریکا واروپا داره خدا داند
شاید هم میخواد مسلمون بشه
درسته زندگی به همه فشار آورده ولی بعضی ها هنوز پشتشون گرمه
در مورد پوتین هم کاملا مشخصه دستش رو گرفته که لقوه و لرزشش مشخص نباشه
روسای جمهور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس خزر بهصورت 2جانبه و گفتوگو دیدار کردند. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، روسای جمهور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس خزر بهصورت 2 جانبه دیدار و گفتوگو کردند.
نشستن باهم مذاکره میکنند که چجوری امریکا و اروپا رو سرکاربزارند
طرزنشستن پوتین رو به روی رئیسی ببنید
چه به حالت تواضع وگردن کج جلوش نشسته
پیوتین برای بقیه سینه رو جلومیده پاهارو روهم میندازه خلاصه یکتی برای بقیه میشینه
حالا این طرز برخورد با رئیسی چه پیامی برای امریکا واروپا داره خدا داند
شاید هم میخواد مسلمون بشه
درناخان توچی میزنی
یارو پوتین شاشش گرفته
داره میترکه
حاج ابرام رفته منبر
توکه خان خانان تیز بودی
در مورد توافق باید بگویم دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره !!!!!! هر جور حساب کنی به نفع طرفین است بنابراین در نهایت به توافق خواهند رسید فعلا سر امتیازات ماجرا را کش می دهند . این دیدگاه را من به خاطر دو قرون ده شاهی خودم تو بورس عنوان نمی کنم و اصلا نظر و دیدگاه افراد اهمیتی در این موضوع ندارد . اما من می گویم وقتی مجموع شرایط طرفین را کنار هم قرار می دهیم می بینیم که دو طرف راهی جز توافق ندارند . به دو دلیل :
1- وضعیت اقتصادی ایران به مرحله انفجار رسیده است و فشار بیش از این منجر به اعتراضات گسترده تر خیابانی و ... خواهد شد .
2- اروپا نشان داد در اوکراین آنچنان که انتظار می رفت خود را درگیر جنگ نکرد و حتی ارتباط اقتصادی اش را با روسیه به طور کامل قطع نکردند . کسانی که در اروپا و آمریکا زندگی می کنند می دانند بنزین لیتری دو دلار یعنی چه !!!! اگر توافق به انجام نرسد و تحریمها بیشتر شود ایران ساکت نمی شود و اولین ابزارش تنگه هرمز و جلوگیری از صادرات نفت خلیج فارس خواهد بود و شک نکنید نفت به راحتی به بالای 200 دلار خواهد رفت و این یعنی اعتراضات گسترده در شهرهای اروپا و امریکا ... و خلاصه اینکه استراتژی ما توافق است . به زودی هم احتمالا اعلام خواهد شد .
در مورد توافق باید بگویم دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره !!!!!! هر جور حساب کنی به نفع طرفین است بنابراین در نهایت به توافق خواهند رسید فعلا سر امتیازات ماجرا را کش می دهند . این دیدگاه را من به خاطر دو قرون ده شاهی خودم تو بورس عنوان نمی کنم و اصلا نظر و دیدگاه افراد اهمیتی در این موضوع ندارد . اما من می گویم وقتی مجموع شرایط طرفین را کنار هم قرار می دهیم می بینیم که دو طرف راهی جز توافق ندارند . به دو دلیل :
1- وضعیت اقتصادی ایران به مرحله انفجار رسیده است و فشار بیش از این منجر به اعتراضات گسترده تر خیابانی و ... خواهد شد .
2- اروپا نشان داد در اوکراین آنچنان که انتظار می رفت خود را درگیر جنگ نکرد و حتی ارتباط اقتصادی اش را با روسیه به طور کامل قطع نکردند . کسانی که در اروپا و آمریکا زندگی می کنند می دانند بنزین لیتری دو دلار یعنی چه !!!! اگر توافق به انجام نرسد و تحریمها بیشتر شود ایران ساکت نمی شود و اولین ابزارش تنگه هرمز و جلوگیری از صادرات نفت خلیج فارس خواهد بود و شک نکنید نفت به راحتی به بالای 200 دلار خواهد رفت و این یعنی اعتراضات گسترده در شهرهای اروپا و امریکا ... و خلاصه اینکه استراتژی ما توافق است . به زودی هم احتمالا اعلام خواهد شد .
...درود..فکرمی کنم یک عامل را این وسط نادیده گرفته باشید ..اون هم..استقلال حکومت و عقلانی رفتار کردن حساب هزینه فایده در انجام این توافق هست ...ودوم آزادی عمل حاکمیت درنحوه واکنش هست ..از بالا رفتن قیمت انرژی و تحت فشار قرار گرفتن اقتصاد غرب چه کسی بیشتر سود می برد ؟؟غیر از روسیه و چین ؟؟؟راهکار روسیه و چین برای این برنامه دور نگه داشتن ایران از بازار جهانی هست ...اون هم با عدم اجازه دادن به ایران برای توافق ....اما در عین حال به حدی مزاحمت و فشار ایجاد نخواهند کرد و به ایران هم اجازه اقدامات تحریک کننده و بیشتر از آن نخواهند داد که بهانه به دست غرب بدهد برای کندن دندان خرابی به نام ایران ...
بزرگترین اشتباه شما که اتفاقا تفکر رهبریت نظام اسلامی هم هست همین جمله بولد شده است!
تصور نظام اینه که مهم نیست که دیر بشه اما اونها چاره ای ندارن که بشه !!
اتفاقا یکسری چیزها وقتی دیر بشود بدجوری هم سوخت و سوز دارد ، بدجور.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
...درود..فکرمی کنم یک عامل را این وسط نادیده گرفته باشید ..اون هم..استقلال حکومت و عقلانی رفتار کردن حساب هزینه فایده در انجام این توافق هست ...ودوم آزادی عمل حاکمیت درنحوه واکنش هست ..از بالا رفتن قیمت انرژی و تحت فشار قرار گرفتن اقتصاد غرب چه کسی بیشتر سود می برد ؟؟غیر از روسیه و چین ؟؟؟راهکار روسیه و چین برای این برنامه دور نگه داشتن ایران از بازار جهانی هست ...اون هم با عدم اجازه دادن به ایران برای توافق ....اما در عین حال به حدی مزاحمت و فشار ایجاد نخواهند کرد و به ایران هم اجازه اقدامات تحریک کننده و بیشتر از آن نخواهند داد که بهانه به دست غرب بدهد برای کندن دندان خرابی به نام ایران ...
درود
به نظر من بحث عقلانیت و هزینه فایده کردن نیست که اگر بود وضع مملکت این نبود !!!!!!!! الان به مرحله تصمیم گیری در مورد بودن یا نبودن رسیدن !!! به همین خاطر من از جانب داخل مطمئن هستم که توافق را می پذیرند کمی صبر کنید خواهید دید بالاخره فشارهای شدید داخلی مسئولین را وادار می کند توافقی شکل بگیرد.
بزرگترین اشتباه شما که اتفاقا تفکر رهبریت نظام اسلامی هم هست همین جمله بولد شده است!
تصور نظام اینه که مهم نیست که دیر بشه اما اونها چاره ای ندارن که بشه !!
اتفاقا یکسری چیزها وقتی دیر بشود بدجوری هم سوخت و سوز دارد ، بدجور.
درود بر جناب کیوان
واقعیت اینکه هر روز که توافق به تاخیر بیفتد میلیونها دلار به مملکت ضرر می رسد ! اما برای مسئولین کشور همه مسائل صرفا اقتصادی نیست .
وضعیت کنونی مذاکرات شبیه دو تا راننده لجباز است که در دو سوی جاده با آخرین سرعت روبروی هم در حرکت هستند تا هر کدام دیگری را از رو ببرد ! اما در لحظه آخر یکی کوتاه می آید و جهت ماشین را کمی منحرف می کند تا به سلامت از کنار هم بگذرند .
من می گم الان شرایط هر دو طرف به گونه ای است که به این توافق نیاز دارند اگر 10 سال پیش یکطرف تحت فشار بود الان هر دو طرف تحت فشار هستند . و روز به روز فشار سنگین تر میشه روی هر دو طرف !!!! کافیه جنگ اوکراین 6 ماه دیگه طول بکشه ! اروپا چه خاکی بر سر می ریزد با کمبود انرژی در زمستان ؟؟؟ اگر توافق 6 ماه دیگه عقب بیفتد دلار میره بالای 40 هزار تومان !!! تو یکماه گذشته قیمت مسکن تو تهران متری 3 میلیون تومان گرون شده !!! خوب با این وضعیت هر دو طرف در فشار و سختی شدیدی قرار خواهند گرفت و برای همین هر دو طرف به دنبال حل مسئله خواهند بود .
درود
به نظر من بحث عقلانیت و هزینه فایده کردن نیست که اگر بود وضع مملکت این نبود !!!!!!!! الان به مرحله تصمیم گیری در مورد بودن یا نبودن رسیدن !!! به همین خاطر من از جانب داخل مطمئن هستم که توافق را می پذیرند کمی صبر کنید خواهید دید بالاخره فشارهای شدید داخلی مسئولین را وادار می کند توافقی شکل بگیرد.
....من هم منظورم این بود که برای این ها بحث هزینه فایده مطرح نیست که بخواهند براساس ان تصمیم بگیرند...
درود
البته بنده امیدوارم که پیشبینی شما درست دربیاد ولی میزان جهل و تعصب سردمداران حکومت رو هم دست کم نباید گرفت اونها ممکنه دچار چنان توهمی نسبت به قدرت خود و ضعف طرف مقابل باشند که با انداختن سنگهای بزرگ ، راه توافق رو سد کنن. البته شاید قیاس مع الفارق باشه ولی ژاپنی های مغرور هم تا با سنبه پر زور آمریکا مواجه نشدن ، حاضر به متارکه جنگ و توافق صلح نشدن.
آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
متوسط قیمت خانه های فروش رفته در آمریکا در سال 1963 حدود 19 هزار دلار بوده که این متوسط قیمت در سال 2022 به حدود 508 هزار دلار رسیده است. در واقع قیمت دلاری متوسط خانه در آمریکا در طی حدود 60 سال حدود 26 برابر شده است./:.ohno-smiley.://:.ohno-smiley.:/ Screenshot 2022-07-01 105002.jpg
نظر