کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
واقعا جای تعجبه !!! سهام غذایی تا این اندازه منفی شوند !!!
محصولات خیلی از این سهام بالای 50 درصد افزایش قیمت داشته اند حال و روزشون اینه !!! مگه چند درصد باید قیمت محصولات بالا بره تا یک شرکتی سود معقول و منطقی بدهد ؟!!!! هفتگی قیمت محصولات بالا می رود روزانه قیمت سهام اون شرکتها پایین میاد !!!/.:blinksmiley.:/
درود
افزایش نرخ در صنایع مختلف ماهیت های متفاوتی دارد. با این سیاست قیمت گذاری شدید دستوری که دولت پیش گرفته در اکثر صنایع ما یک دوره زیان سازی رو خواهیم داشت!
اولین گروهی که از این ناحیه ضربه خورد لاستیک سازان بودن که پارسال فصل پاییز زیان ساز شدند، در واقع اول باید به این دولت ثابت کنی که من با این قیمتها زیان میسازم تا بعدش یه افزایش نرخی بگیری...
اما برای گروه هایی که 4200 شون حذف شد این قضیه جور دیگری بود! یعنی یه هیجان اولیه و غیرمنطقی وجود داشت که با حذف این ارز سودآوری افزایش پیدا میکنه اما به نظرم گزارشات فصول بعدی نشان خواهد داد که این دولت هرگز اجازه نمیده به قیمت فشار اومدن به مصرف کننده نهایی این شرکتها سودشان زیاد بشه(میدونم کارشون اشتباهه و این راهش نیست و در نهایت با کاهش تولید و عرضه قیمتها هم رشد میکنن، ولی خب این دولت همینقدر میفهمه و کاریش نمیشه کرد!)
در کل اکثر افزایش نرخ ها(مخوصا در گروه های ریالی)برای پوشش دادن هزینه های تولید است و موجب رشد سودآوری نمیشود!
در گروه دارویی مقداری داستان فرق داره، چون عمده صنعت داروی کشور در دست نهادهای حکومتی(بنیاد مستضعفان، آستان قدس، ستاد اجرایی و انواع دیگه بنیادهای زیر نظر رهبر و... همین دارودسته مخبر و بنیاد برکت و غیره) است و اینکه مدیران هم فرق دارن(یه مشت دکتر داروساز پولدار و با نفوذ و....) بنابراین در بلندمدت معمولا این صنعت حاشیه سودهای خوبی داشته (چون سودش برای خودی هاست)
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
View Post
کی اونوقت جناب طیب؟
موقعیکه ته مانده سرمایه ما پودر شود و ارزش آن ،کمتر از ارزش عنبرنسا شود، سقف قبلی رو بزنه یا نزنه به حال ما مردم ستمدیده چه سودی دارد؟
سلام وعرض ادب واحترام
امسال سقف قبلی را خواهد زد با توجه به عوامل بنیادی
دوستان میدونن که من 2 خرداد نقد کردم(اعلام واضح در اینستاگرام) و کمند خریدم. بعدا با 20 درصد سرمایه 3-4 تا سهم خریدم برای نوسان(سامان، کیسون، بجهرم، کدما) که همه شون رو با ضرر ناچیز فروختم. در کل از 2 خرداد تا الان تقریبا یر به یر هستم.و خب عملکرد بسیار خوبی هست!!
نه اینکه چون خودم نقد هستم ذهنم بایاس داشته باشه ولی واقعا بازار جون بالا رفتن نداره!! قیمت کامودیتی ها همگی 20-30 درصد از سقف پایین اومدن و با این رویه افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو احتمال اینکه کل اقتصادها برن تو رکود وجود داره، یعنی بخش اعظم بازار ما که کامودیتی محورها هستن دو تا ریسک اصلی دارن، یکی کاهش قیمت کامودیتی ها و رکود، دیگری سرکوب نرخ دلار نیما توسط بانک مرکزی.. در نهایت همه اینها حاشیه سودهای کمتری در سال 1401 نسبت به سال 1400 خواهند داشت و بازار این رو میدونه وگرنه اگر قرار بود فولاد مبارکه با همین دست فرمون سود بسازه که طرف الان خونه ش رو میرفروخت و میداد فولاد رو میخرید ولی میبینید که رغبتی به خرید وجود نداره...
در گروه های ریالی هم دولت اینقدر قیمتگذاری دستوری بکنه که نزاره اینها خوب سود کنن...
همیشه در اوج همین منفی ها آدم باید سبد بعدی خودش رو انتخاب کنه... سهامی که بنیادی خوب هستن رو زیر نظر بگیری و در برگشت بازار بصورت تکنیکالی اینها رو خرید بزنی...
بورس هست و همیشه بعد از یه ریزش سود خوبی میده...
کسانی که در اصلاح های بازار تجریه نقد ماندن رو دارن میدونن که شاید از بازار صعودی بیشتر حال میده! لطفا نگید که از ضرر بقیه خوشحال شدن و.. است چون این صحبتها برای افراد نابالغ است..
اینجا بازار مالی است و همه میخوان پول شما رو بالا بکشن .. از اون کارگزار مودب کت و شلواری گرفته تا فلان استاد با سابقه که تو تایم بازار یه سهم کوچکی رو استوری میزاره و صف خرید میکنه میفروشه به صف، تا اون مدیرصندوق سهامی گرفته که سهم بد خودش رو میفروشه به کد صندوق و......
غیر از همین ماها سهامدار خرد که از همه جا میزنن تو سرمون همه دنبال این هستن که ماسک های قشنگی بزنن ولی هر طور شده اکانت شون سود کنه یا منافع شون اوکی بشه....
نظر