جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdolhossein
    عضو فعال
    • Feb 2019
    • 1585

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
    خوش به حال سرمایه گذاران در:

مسکن و زمین
    دلار و طلا
    خودرو
    حتی کالا و زعفران

اینجا سیاه چالی بیش نیست
    چه بسا شکنجه گاه

همه بازارهای دیگه سرمایشون حفظ و بازدهی سالیانشون تضمین.
    یادش بخیر زمان دانشجویی استادی داشتیم که در جواب اعتراضات دانشجوها می گفت:

آقا اینجا ایرانه. ممکلت ما عزیزان ما ایران! می فهمی یا نه؟

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
      در خصوص جو کنونی بازار

...

اینجا بازار مالی است و همه میخوان پول شما رو بالا بکشن .. از اون کارگزار مودب کت و شلواری گرفته تا فلان استاد با سابقه که تو تایم بازار یه سهم کوچکی رو استوری میزاره و صف خرید میکنه میفروشه به صف، تا اون مدیرصندوق سهامی گرفته که سهم بد خودش رو میفروشه به کد صندوق و......
      غیر از همین ماها سهامدار خرد که از همه جا میزنن تو سرمون همه دنبال این هستن که ماسک های قشنگی بزنن ولی هر طور شده اکانت شون سود کنه یا منافع شون اوکی بشه....

سبز باشید
      متاسفانه دقیقا همینی هست که میگید.
      حتی مدتی هست که در همین فروم و کاربران شناخته شده یا قدیمی هستند ( یا من تازه چشمهام باز شد و ذارم میبینم ) که متاسفانه در غالب تحلیل یا اعتباری که دیگران به آی دی شون میدن در مورد بعضی سهم ها که سفته بازی روشون مشهوده بمباران تحریک و تفسیر و پیشنهاد هایی رو مطرح میکنن که تخیلی و باور ناپذیر هست ولی باورپذیرش میکنند که این شائبه رو ایجاد میکنه که اگر حتی در راستای باندهای مافیایی بورسی عمل نمیکنند لااقل با علم و آگاهی از اینکه خودشون میدونند حرفهاشون باد هواست در جهت عوامفریبی و موج سواری خودشون حاضر به گمراهی دیگران شده اند!

مدتهاست که بازار بورس ما من را به یاد نمایشنامه دکتر فاستوس میاندازه و دکتر فاستوس های فراوانی که روحشان را با شیطان معامله کرده اند.
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مدافع
        ستاره‌دار(5)
        • Oct 2020
        • 2446

در خصوص جو کنونی بازار

دوستان میدونن که من 2 خرداد نقد کردم(اعلام واضح در اینستاگرام) و کمند خریدم. بعدا با 20 درصد سرمایه 3-4 تا سهم خریدم برای نوسان(سامان، کیسون، بجهرم، کدما) که همه شون رو با ضرر ناچیز فروختم. در کل از 2 خرداد تا الان تقریبا یر به یر هستم.و خب عملکرد بسیار خوبی هست!!

نه اینکه چون خودم نقد هستم ذهنم بایاس داشته باشه ولی واقعا بازار جون بالا رفتن نداره!! قیمت کامودیتی ها همگی 20-30 درصد از سقف پایین اومدن و با این رویه افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو احتمال اینکه کل اقتصادها برن تو رکود وجود داره، یعنی بخش اعظم بازار ما که کامودیتی محورها هستن دو تا ریسک اصلی دارن، یکی کاهش قیمت کامودیتی ها و رکود، دیگری سرکوب نرخ دلار نیما توسط بانک مرکزی.. در نهایت همه اینها حاشیه سودهای کمتری در سال 1401 نسبت به سال 1400 خواهند داشت و بازار این رو میدونه وگرنه اگر قرار بود فولاد مبارکه با همین دست فرمون سود بسازه که طرف الان خونه ش رو میرفروخت و میداد فولاد رو میخرید ولی میبینید که رغبتی به خرید وجود نداره...

در گروه های ریالی هم دولت اینقدر قیمتگذاری دستوری بکنه که نزاره اینها خوب سود کنن...

همیشه در اوج همین منفی ها آدم باید سبد بعدی خودش رو انتخاب کنه... سهامی که بنیادی خوب هستن رو زیر نظر بگیری و در برگشت بازار بصورت تکنیکالی اینها رو خرید بزنی...
        بورس هست و همیشه بعد از یه ریزش سود خوبی میده...

کسانی که در اصلاح های بازار تجریه نقد ماندن رو دارن میدونن که شاید از بازار صعودی بیشتر حال میده! لطفا نگید که از ضرر بقیه خوشحال شدن و.. است چون این صحبتها برای افراد نابالغ است..

اینجا بازار مالی است و همه میخوان پول شما رو بالا بکشن .. از اون کارگزار مودب کت و شلواری گرفته تا فلان استاد با سابقه که تو تایم بازار یه سهم کوچکی رو استوری میزاره و صف خرید میکنه میفروشه به صف، تا اون مدیرصندوق سهامی گرفته که سهم بد خودش رو میفروشه به کد صندوق و......
        غیر از همین ماها سهامدار خرد که از همه جا میزنن تو سرمون همه دنبال این هستن که ماسک های قشنگی بزنن ولی هر طور شده اکانت شون سود کنه یا منافع شون اوکی بشه....

سبز باشید
        والا منم از همون موقع به نظرم بازار ریزشی می اومد ولی خب به لحاظ روحی و روانی توانایی نقد بودن ندارم.

همیشه هم تو ریزش ها لیدر هستم! از این سهم به اون سهم همه شیرجه!

توانایی شما در نقد ماندن قابل تقدیره.

نظر

• مدافع
          ستاره‌دار(5)
          • Oct 2020
          • 2446

قبلتر از من یکی از دوستانی که چند روزه اینجا فعالتر شدن پیش بینی این روزها رو میکردن. ولی متاسفانه ایشون هم گرفتار شدن.

نظر

• abdolhossein
            عضو فعال
            • Feb 2019
            • 1585

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
            حتی مدتی هست که در همین فروم و کاربران شناخته شده یا قدیمی هستند ( یا من تازه چشمهام باز شد و ذارم میبینم ) که متاسفانه در غالب تحلیل یا اعتباری که دیگران به آی دی شون میدن در مورد بعضی سهم ها که سفته بازی روشون مشهوده بمباران تحریک و تفسیر و پیشنهاد هایی رو مطرح میکنن که تخیلی و باور ناپذیر هست ولی باورپذیرش میکنند که این شائبه رو ایجاد میکنه که اگر حتی در راستای باندهای مافیایی بورسی عمل نمیکنند لااقل با علم و آگاهی از اینکه خودشون میدونند حرفهاشون باد هواست در جهت عوامفریبی و موج سواری خودشون حاضر به گمراهی دیگران شده اند!

مدتهاست که بازار بورس ما من را به یاد نمایشنامه دکتر فاستوس میاندازه و دکتر فاستوس های فراوانی که روحشان را با شیطان معامله کرده اند.
            با یکی از کانال دارهای تلگرامی تماس گرفتم.
            بعد از سلام و احوالپرسی اولین حرفی که زد این بود که خودت و اعضای گروهت رو عضو کانال من کن. من بهتون سیگنال میدم. با من بخرید و با من بفروشید.
            حالا جالبه که تماس تصویری هم گرفته بودیم.
            احساس افسردگی شدیدی کردم. واقعا نمی دونستم قیافه م این قدر شبیه آدم های ابلهه.
            سریع به طرف پیام دادم که من اهل این حرفها نیستم.
            درسته که بازارهای مالی خیلی بی رحمن ولی اینجا خیلی اوضاع خراب شده.
            سهامدار رومحتاج یه لفمه نون کردن برای همین همه می خوان از هم دزدی کنن و دو زار سود کنن.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
              ستاره‌دار(2)
              • Jan 2022
              • 1030

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

دقیقا کیوان جان

تو همین فروم طرف هر چی سهم مساله دار و سفته بازی هست را علم می کند که الان قفل می شود و ال و بل

دو روز بعد نیز با ضرر معمولا می فروشه و صداش رو درنمیاره یه وقتایی جور ژست ظاهر الصلاح نیز بخودش می گیره که خنده ات می گیره

بیچاره کسانی که از رو دست این مثلا استادها می خرند

نظر

• b1saeed
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 303

اینجا بازارهای دیگر بررسی نمی شود
                مسکن طلا زعفران برنج
                خودرو

نظر

• zorba
                  ستاره دار(3)
                  • Aug 2013
                  • 3951

کاری با شاخص سازی به اون سبک خاص از اردیبهشت تا مرداد 99 کردند--وهنوز هم دست بردار نیستند-- که هنوز بعد از دو سال شرایط به این صورته!
                  یکی امروز برای من نوشته 80 درصد سرمایه اش از مرداد 99 تا الان پریده!
                  هر منصفی می دونه در این دو سال اقلا 100 تا 150 درصد تورم رو داشتیم!
                  شاخص داشت روی 400 500 هزار واحد با همه ی معایب و کشیدن سود مجامع روی عدد شاخص و عرضه اولیه ها و وزنی که به شاخص می افزودند راه خودش رو می رفت که با همت عالی زدند همه چیز مردم را نابود کردند!
                  زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• djdream
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3997

پارسال انتخابات همین موقع ها بود که چه شعارها نمیدادن. زارت

نظر

• مدافع
                      ستاره‌دار(5)
                      • Oct 2020
                      • 2446

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                      مالیات نداره ولی ممکن براشون هزینه داشته باشد!

نظر

• رگنار
                        عضو فعال
                        • Feb 2014
                        • 390

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                        کاری با شاخص سازی به اون سبک خاص از اردیبهشت تا مرداد 99 کردند--وهنوز هم دست بردار نیستند-- که هنوز بعد از دو سال شرایط به این صورته!
                        یکی امروز برای من نوشته 80 درصد سرمایه اش از مرداد 99 تا الان پریده!
                        هر منصفی می دونه در این دو سال اقلا 100 تا 150 درصد تورم رو داشتیم!
                        شاخص داشت روی 400 500 هزار واحد با همه ی معایب و کشیدن سود مجامع روی عدد شاخص و عرضه اولیه ها و وزنی که به شاخص می افزودند راه خودش رو می رفت که با همت عالی زدند همه چیز مردم را نابود کردند!
                        درود

همین امروز اگر شاخص قیمت هموزن که متوسط قیمت سهام رو نشون میده رو اگر تقسیم بر دلار کنیم(حارج کردن اثر دلار) الان در 15 اسفند 98 هستیم یعنی روی شاخص کل 530 هزار واحد!!
                        دولت با شاخص سازی و ایجاد سوپر حباب در مرداد 99 و آوار کردن سهام رو سر ملت، بورس رو به این روز انداخت..

نکته بسیار مهم دیگه این بود که ریزش 99 با ریزشهای قب بسیار متفاوت بود!! در این دو سالی که سهام بازار 70-80 درصد اصلاح کردن سه عامل بالا ماندن و رشد دلار و 2-3 برابر شدن قیمت کامودیتی ها و حمایتهای دولت از سهام دلاری و شاخص ساز(صندوق تثبیت و بازارگردانی و انواع دیگر ژانگولر بازی ها) باعث شد که اصل بازار بورس ما یعنی سهام دلاری و هلدینگهاشون کمتر اصلاح کنند...
                        برای همین هم افراد تازه کار فکر میکنن فملی و تاپیکو و کچاد و فولادمبارکه همیشه سهام خوبی هستند و کمتر اصلاح میکنن چون ریزش های 60-70 درصدی قبلی این سهام رو ندیدن..

اگر دلار و کامودیتی ها بعد از مرداد 99 رشد نمیکردن و قرار بود گروه های دلاری هم مثل بقیه سهام اصلاح میکردن که دیگه 90 درصد سهام بازار بالای 80 درصد اصلاح میکردن وشاید اتفاقات و بحران های احتماعی دیگری رخ میداد...

سبز باشید

نظر

• رگنار
                          عضو فعال
                          • Feb 2014
                          • 390

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                          درود و ارادت جناب نجیمی

حکومت سالها با گفتاردرمانی مردم رو گول میزد، از این به بعد دیگه گفتار درمانی جواب نمیده!

این چیزی که میگم آماری ندارم که ازش دفاع کنم اما دارم میبینم که اینها عملا دارن کل مردم رو وابسته میکنن به یه حقوق چندغازی که اینطوری دهن ملت رو ببندن..

مثلا الان همینطوری دارن معلم استخدام میکنن. یه کاسبی تو محله ما هستش که 38 سالشه با کلی خالکوبی و... ولی چون خانواده شهید هست الان برای معلمی قبول شده ..

یا کلی آدم تو روستاها میشناسم که امسال گفتن چون شما چند ماه سابقه جبهه دارید از این به بعد اینقدر حقوق بهتون میدیم(با چاپ پول و ایجاد تورم و عملا دزدی از جیب بقیه ملت)
                          همین آدم دو سه ماه که حقوقش رو گرفت یک روز گفت اگر اعتراضات بشه من نمیزارم بچه هام برن تو خیابون وگرنه حقوقم رو قطع میکنن!!

سبز باشید

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4717

نرخ بهره بین‌بانکی رکورد جدید زد/ ورود نرخ بهره به کانال ۲۱درصدی

نظر

• shahin
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 2182

درود و ارادت جناب نجیمی

حکومت سالها با گفتاردرمانی مردم رو گول میزد، از این به بعد دیگه گفتار درمانی جواب نمیده!

این چیزی که میگم آماری ندارم که ازش دفاع کنم اما دارم میبینم که اینها عملا دارن کل مردم رو وابسته میکنن به یه حقوق چندغازی که اینطوری دهن ملت رو ببندن..

مثلا الان همینطوری دارن معلم استخدام میکنن. یه کاسبی تو محله ما هستش که 38 سالشه با کلی خالکوبی و... ولی چون خانواده شهید هست الان برای معلمی قبول شده ..

یا کلی آدم تو روستاها میشناسم که امسال گفتن چون شما چند ماه سابقه جبهه دارید از این به بعد اینقدر حقوق بهتون میدیم(با چاپ پول و ایجاد تورم و عملا دزدی از جیب بقیه ملت)
                              همین آدم دو سه ماه که حقوقش رو گرفت یک روز گفت اگر اعتراضات بشه من نمیزارم بچه هام برن تو خیابون وگرنه حقوقم رو قطع میکنن!!

سبز باشید

این بار مردم دست خالی تو خیابون نخواهند رفت.
                              تا لیبی شدن چند قدم بیشتر نمانده

اروپایی ها از خواب غفلت بیدار شده اند.

نظر

• ایرانی
                                ستاره دار(1)
                                • Jun 2011
                                • 2577

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                                واقعا جای تعجبه !!! سهام غذایی تا این اندازه منفی شوند !!!
                                محصولات خیلی از این سهام بالای 50 درصد افزایش قیمت داشته اند حال و روزشون اینه !!! مگه چند درصد باید قیمت محصولات بالا بره تا یک شرکتی سود معقول و منطقی بدهد ؟!!!!

هفتگی قیمت محصولات بالا می رود روزانه قیمت سهام اون شرکتها پایین میاد !!!/.:blinksmiley.:/
                                سلام
                                من معمولاً نسبت به انتخاب سهم، نگاه سخت گیرانه ای دارم.
                                شما به گروه غذایی اشاره داشتید. به نظرم در کلیت بازار، شرکتهایی که تولیدکننده مواد اولیه صنایع غذایی هستند، وضعیت بهتری دارند و افزایش سود خواهند داشت.
                                یا اینکه در حالت بدبینانه اگر افزایش سود نداشته باشند، سود فعلی را در آینده حفظ خواهند کرد.
                                در گروه غذایی، سهم هایی که خود تولید کننده مواد اولیه هستند و خوراک سایر شرکتهایی غذایی را تامین میکنند و یا اینکه صفر تا صد مواد اولیه و محصول نهایی را خودش تهیه و تولید میکنند، میتواند گزینه مثبت و مناسبی باشد.

نظر

در حال کار...
                                X