جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رگنار
    عضو فعال
    • Feb 2014
    • 390

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
    ������بازار را چه شده است؟

✍️حمزه کاظمی

اما در همه تحلیل ها باز هم یک جمله پررنگ است دولت پشت بازار نیست و دولت نمی خواهد! دولت نمی خواهد و دولت نمی خواهد امان از دولتها امان.

درود

متن بسیار زیبا و درستی بود.

اما نکته مهمی در خصوص همین متن وجود دارد و آنهم حاشیه سود است...
    حاشیه سود خالص کل شرکتهای تولیدی در سال 1399 بوده 32 درصد، اما در سال گذشته یعنی 1400 حاشیه سود با کاهش 7 درصدی رسیده به 25 درصد
    برای سال 1401 به نظرم بازهم حاشیه سود کاهش پیدا خواهد کرد...

من اون بحث دستکاری دولت در بازار رو بارها گفتم و قبول دارم اما در کل بازار هم همیشه مقداری حساب کتاب میکنه،

سال 97-98 خیلی از شرکتها زیان میساختن ولی قیمت سهام بالا میرفت! چرا؟ آیا بازار نفهم بود؟
    خیر بخاطر اینکه بازار سود این سالها رو میدید(p.e ttm ها افتضاح بود اما p.e fwd بهتر و امیدبخش بود)...

الان سهام این همه گزارشات خوب میدن ولی بازار اونقدری که باید روی این سودها حساب نمیکنه! چرا؟ آیا بازار نفهمه؟
    خیر چون بازار روند حاشیه سود رو کاهشی میدونه(در خیلی از شرکتها به خصوص کامودیتی-دلاری ها p.e های ttm بهتر از فوروارد است!!).....

یه بار دیدم یکی از این اساتید داشت میگفت فولاد مبارکه و فملی در عرض 15-10 سال فلان برابر شدن پس اگر الان هم اینها رو بخرید 10 سال دیگه همینقدر سود میکنید و...
    بنده خدا نمی دونست تاریخ مبدایی که در نظر گرفته بود اون موقع شرکت ها با حاشیه سود 10-15 درصدی کار میکردن و مشخص هست که مارکت کپ پایینی گرفته بودن و پتانسیل خیلی زیادی برای رشد..
    اما شرکت ها الان چون با با حاشیه سودهای بالا کار میکنه خودش بزرگترین ریسک است!! (چون معمولا حاشیه سود هم به نرمال های خودش برمیگرده)

در این تالار چند بار دیدم که کاربر عزیز "زیرکی بفروش و حیرانی بخر" به حاشیه سود ها اشاره کردن... به نظرم دید درستی داشتن...

سبز باشید

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4124

وضعیت بازار اسفناک شده ولی هم وزنی که از 317 هزار رفت تا مرز 450 هزار ، الان 402 هزار است . پس زیادم نریخته . شاخص کل هم بحثی نیست اون که بزک میشه ولی هم وزن را فعلا ملاک قرار میدیم

نمیخوام در عدد هم وزن شک کنم که ای بابا چرا این هنوز بالاست ، تا امروز یه نمه شک داشتم ولی نیک که بنگری می بینی در این 2 ماه گذشته مواردی بالاتر هم رفتند و موارد زیادی یا نریختند یا ریزش در 10% بوده . پس شک ندارم در عدد هم وزن
      ولی وقتی با دید و نمای کلی و ظاهری و بیرونی به ریزش ها بنگری فکر میکنی کل بازار به فنا رفته ولی می بینی خیر اینطور نیست . هم وزن از کف 317 هزاری ، 42% رشد داشته و الان 27% رشد است

حالا سوال ، چه گروه هائی هستند که بیشترین ریزش را داشتند ؟

سوال سختی نیست همه متوجه هستند ولی یه نکته ای در این گروه های با بیشترین ریزش هست . لطفا جواب . این نکته بیشتر برام جالب بود و جلب توجه کرد . چه گروه ها و چه نکته ای همراه دارند ؟

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4124

مطلبی در ارتباط با کامنت قبلی
        دوستان همه میدونند که ریزش زیاد ملاک خوبی برای خرید نیست مگر نوسانی و کوتاه مدتی که حتی اونم با ریسک همراه است . خودم بارها این کارو کردم و حتی ریزشی زیاد نوسان کوتاه هم نداده
        قبلا نظرم این بود که سهم اگر ارزشمند باشه نباید زیاد بریزه و هنوزم همینه نظرم . سهم خوب نباید زیاد بریزه یه دردی داره مگر وارد استثنا که تعمدی بریزندش تا جمع کنند با اهداف رانتی

و ما هر از گاهی میریم از گروه یا نمادی که فکر میکنم اوهههه این دیگه چقدر میخواد بریزه ، دیگه وقتشه برگرده ، خرید میکنیم و می بینم اوهههه چقدر دیگه مونده هنوز تا بریزه . این غلط انداز شده که ریزش زیاد ما را به طرف خرید سوق میده و فعلا که در این 2 ماه داریم می بینیم ریزشی های زیاد هنوزم برای خرید جذاب نیستند

نظر

• hhhh1399
          عضو عادی
          • Oct 2020
          • 189

11_4q92.jpg
          :.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim:.thumbsup smileyanim

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8735

اگر نیک بنگریم.

این جنگ اکراین و افزایش کامادیتی ها بودند که موجب رشد بازار شدند نه اقدامات مدیران و مسئولان بورس و دولت و مجلس.

چون با کاهش قیمتهای جهانی کامادیتی ها همه رشدها پس گرفته شدند.

پس مدیران و مسئولان عملاً هیچ نقشی در فراز و نشیب بازار ندارند.

نظر

• miravam
              Banned
              • Jan 2014
              • 78

سلام
              بهترین کارگزاری برای دریافت اعتبار کدام کارگزاری است که هم راحت تر و هم مبلغ بیشتری (با سود کمتر ) اعتبار بدهد؟
              تجربه خودتان را از دریافت اعبار از هر کارگزاری به اشتراک بگذارید؟

پ.ن : ۹ ساله با کارگزاری رضوی کار میکنم، یک ریال اعتبار یا تخفیف کارمزد نداده بهم. میخوام عوضش کنم

نظر

• گالیور
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 8735

بهتره با اعتبار کار نکنی.

این بازار اعتباری ندارد که براش اعتبار خرج کنی داداش

نظر

• Samk
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 447

اگر این جنگ اکراین نبود که الان همه زیر صفر بودیم...

نظر

• گالیور
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 8735

خداوکیلی مدیرانمان فقط میان صبح سر کار و عصر میروند خانه و الکی حقوق میگیرند دریغ از یک کار و یا تصمیم مثبت.
                    مجلس هم همینطور الی مصلحت نظام.

هر چی هم تصویب میشه یکجورایی جواب عکس داده

یا تصویب میکنند بعد پشیمون میشوند مثل ارز جهانگیری

بیشتر سیستم مدیریتیمون پت و متیه تا تاثیرگذار واقعی

قلاً هم همینطور بود همه چیز بر اساس قیمتهای جهانی بالا پایین میشد.
                    یا دلار و سکه

هنوز هم همینه

یک مشت مفتخور دولتی و غیر دولتی فقط داریم پرورش میدهیم و براشون سنگین هزینه میکنیم بدون هیچ بازدهی مهمی.

اثرش را بر تولیداتمان نیز میبینیم

از ایران خودرو گرفته یا یک کفش ساده ایرانی که بالای 500 هزار توان است.

همه بی کفیت و گران و از همه بدتر بی ریخت

نظر

• miravam
                      Banned
                      • Jan 2014
                      • 78

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                      بهتره با اعتبار کار نکنی.

این بازار اعتباری ندارد که براش اعتبار خرج کنی داداش
                      ممنون جناب گالیور، بیشتر کسب آمادگی برای شروع روزهای طلایی بازاره.
                      کارگزاری رو شیفت کنم و کسب امتیاز کنم. شما خودتون تجربه ای دارید از دریافت اعتبار ؟

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3763

در اصل توسط miravam پست شده است View Post
                        سلام
                        بهترین کارگزاری برای دریافت اعتبار کدام کارگزاری است که هم راحت تر و هم مبلغ بیشتری (با سود کمتر ) اعتبار بدهد؟
                        تجربه خودتان را از دریافت اعبار از هر کارگزاری به اشتراک بگذارید؟

پ.ن : ۹ ساله با کارگزاری رضوی کار میکنم، یک ریال اعتبار یا تخفیف کارمزد نداده بهم. میخوام عوضش کنم
                        الان خود کارمندان دوتا کارگزاری که باهاشون کار می کنم و دسترسی راحت به اعتبار دارند ..راحت می توانند سرخطی بزنند ...از اعتبار استفاده نمی کنند ...

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8735

در اصل توسط miravam پست شده است View Post
                          ممنون جناب گالیور، بیشتر کسب آمادگی برای شروع روزهای طلایی بازاره.
                          کارگزاری رو شیفت کنم و کسب امتیاز کنم. شما خودتون تجربه ای دارید از دریافت اعتبار ؟
                          به نظر من ورود و خروج صحیح مهمترین ابزار در بازار است.
                          حتی به دید نوسان یک روزه

اگر خود را تریدر موفقی میدانید و تبحری در خود میبینید اقدام به اخذ اعتبار فرمایید.
                          در غیر اینصورت اعتبار به شما صدمات سنگینی خواهد زد.

اعتبار همانند چاقوی دو لبه است.

هرگز با اعتبار نباید منفی باشید. چون برشش چند برابر معمولی است.

اعتبار فقط و فقط برای بازارهای مثبت و فوق مثبت است که اابته در این بازارها کارگزاران اعتباری ندارند که بدهند !!

ولی از من بشنوید که طمع بزرگترین افت در بورس است.
                          هرگز طمع نکن

به حرکت لاکپشتیت ولی مطمئنت قانع باش.

با سرمایه خودت اگر خوب کار کنی به مراتب بهتر از این است که با اعتبار گند بزنی.

لذا اعتبار را نه من بلکه اکثر حرفه ای های بازار توصیه نمیکتتد.

نظر

• miravam
                            Banned
                            • Jan 2014
                            • 78

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                            الان خود کارمندان دوتا کارگزاری که باهاشون کار می کنم و دسترسی راحت به اعتبار دارند ..راحت می توانند سرخطی بزنند ...از اعتبار استفاده نمی کنند ...
                            ممنونم، اطلاع دارید کارگزاری ها با سود چند درصد اعتبار میدن ؟ کارگزاری هست که با سود پایین یا بدون سود اعتبار یکساله بده ؟

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8735

سود اعتبار 20 الی 24 درصده

از کارگزار تا کارگزار فرق میکند.

بدون سود یکجورایی هزینه اش را از معاملاتت کم میکند.

هزینه اعتبار کلاً بالاست.

هر ماه باید به کارگزار پرداخت کنی.

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4124

درود بر همگی
                                ظاهرا اینجا برای دل خودمون حرف میزنیم . انگیزه کاسته میشه این شکلی ولی خب بازم اشکال نداره
                                دوستان باید در مباحث شرکت کنند تا انگیزه ها برای ادامه فعالیت و ارتقای دانش متقابل برای یکدیگر بالاتر بره . تبادل نظر باید باشه نه حالت یه طرفه . من سواد ندارم ولی شما در بحث ها و بخصوص در مطالبی که دیگران را دعوت به نظر دادن میکنیم شرکت کنید تا از یکدیگر بیاموزیم
                                متاسفانه عده کثیری بدون لاگین فقط تماشاچی هستند . بیشتر روی سخن با کسانی است که عضو سایت نیستند وگرنه اعضا ممکنه بعضی وقتها بدون لاگین وارد شوند حتی خودم بعضی وقتها چنین کنم

عین مشکلات جامعه که می بینی یه دختر مظلوم کف خیابان از نیروهای حکومتی داره کتک میخوره یا یه بینوائی که سرش در سطل اشغال است برای لقمه نانی ، بقیه هم تماشاچی یا نهایتش دوربین به دست هستند . اینجا هم 90% بدون لاگین تماشاچی هستند
                                اگر این سایت ارزش لاگین یا عضویت نداره ( روی سخن اصلی با غیر عضوهاست ) برای چی واردش میشید اصلا ؟
                                خب بگذریم

جواب را کسی نداد ولی گروه هائی که بیشترین ریزش را داشتند گروه غذائی که سر دسته شون است که فجیع ریختند
                                داروئی و زراعت
                                عرض کردم یه نکته داره . نکته چیه ؟
                                هر سه گروه مرتبط با داستان و بامبول ننگ اور و شرم اور ارز ترجیحی 4200 و حذف و غیر حذفش و داستان افزایش قیمت محصولات و این مسائل . و همین داستان ارز ترجیحی بلائی شد به جان سهامداران بلند مدتی انها
                                داروئی ها یک بار برای حذف ارز جذاب میشوند و روزی دیگر برای برگشت به قبل . حالا کدومش درست بوده ؟!!!! بازی های مسخره

البته سفته بازارن نهایت سو استفاده را از این 3 گروه بردند بخصوص غذائی . گروه غذائی به بهانه افزایش قیمت مواد غذائی را بردند بالا و به طرز فجیعی خالی کردند و سهامدار بلند مدتیش را خاک سیاه نشاندند . همگی برگشتند سر جای اولشون یا اگر اندکی تا جای قبلی باقیست فردا پس فردا تکمیل میشه که البته به منطقه حمایتی شاخص گروهش و اشباع فروش نزدیک شده . برای نوسان فکر میکنم بد نباشه از این گروه ناخنکی زد

قبلا هم گفته بودم این گروه امسال نمیتونه ریالی سود بیشتر از سال گذشته بسازه
                                افزایش قیمتی که همراه با افزایش هزینه های اولیه باشد چه ارزشی دارد ؟ هر شرکتی و هر گروهی میخواد باشه

بالا رفتن قیمت سهم با افزایش قیمت محصول حاصل یک اقتصاد بیمار است بخصوص زمانی که افزایش هزینه باعث افزایش قیمت محصول باشد که کلا داستانی دیگر است
                                و دیگه بدتر اینکه این افزایش قیمتها در کل شرکتها چه غذائی و چه غیر غذائی باعث کاهش فروش میشه
                                بورس بیمار و اقتصادی بیمار تر

نظر

در حال کار...
                                X