جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عطارد
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 414

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
    سود اعتبار 20 الی 24 درصده

از کارگزار تا کارگزار فرق میکند.

بدون سود یکجورایی هزینه اش را از معاملاتت کم میکند.

هزینه اعتبار کلاً بالاست.

هر ماه باید به کارگزار پرداخت کنی.
    گالیور جان کارگزار من ۱۵ روز یکبار کم میکنه.اسمش ۲۲٪ ولی بصورت مرکب و در عمل بالای ۲۸٪.بنده ماه پیش تسویه کردم و تا زمانی که بازار گاوی نشه از اعتبار استفاده نمیکنم.در دو سال گذشته حدود 50٪ بهره دادم.ضرر در بورس از یکطرف و از طرف دیگر بخاطر برداشتن بهره و کاهش قدرت خرید بعد سه چهار سال نابودت میکنند.

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11250

درود برهمگی عیدتان مبارک

تا پایان هفته گزارش3ماهه کلیت نمادهای بازار روانه کدال میشه

به نظر دلیل فشارفروش سنگین در برخی صنایع ضعیف بودن گزارشات3ماهه ناشی از افزایش بهای تمام شده باشه ...

بازار این روزها چشم انداز آتی شرکت ها درسودآوری را ملاک خودش قرار داده ..

لذا pe فوروارد اتی را ملاک قرار دهید و pe های تابلو چندان قابلیت تفسیر برای تعیین کف قطعی شرکت ها نیست

ازدید شخصی دربرآیند کلی بازار پایین بیشتری قابلیت تخقق نداره .. وبعد از گزارشات3ماهه بخش مهمی از بازار میتونه روند متفاوتی را شروع کنه

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4097

در اصل توسط miravam پست شده است View Post
        سلام
        بهترین کارگزاری برای دریافت اعتبار کدام کارگزاری است که هم راحت تر و هم مبلغ بیشتری (با سود کمتر ) اعتبار بدهد؟
        تجربه خودتان را از دریافت اعبار از هر کارگزاری به اشتراک بگذارید؟

پ.ن : ۹ ساله با کارگزاری رضوی کار میکنم، یک ریال اعتبار یا تخفیف کارمزد نداده بهم. میخوام عوضش کنم
        درود
        جواب شما را در خصوصی میدم که تبلیغی برای هیچ کارگزاری نباشد
        فقط اینو بگم که باید گردش بالا داشته باشد . 5% کل گردش مالی ماهانه اعتبار میده بدون سود
        البته 2 سال است خبر ندارم که هنوزم همین قانون است یا خیر

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4097

سود اعتبار 20 الی 24 درصده

از کارگزار تا کارگزار فرق میکند.

بدون سود یکجورایی هزینه اش را از معاملاتت کم میکند.

هزینه اعتبار کلاً بالاست.

هر ماه باید به کارگزار پرداخت کنی.
          درود
          این یعنی چی ؟ مگه میشه ؟ کارگزاری که من سراغ دارم بدون سود اعتبار میده . الان را 100% مطمئن نیستم ولی هنوزم در سایتش قوانینش بدون سود است ولی چنین موردی که شما گفتید نیست
          فقط زمانی که اعتبار بدون سود دارید امتیاز ریالی حاصل از گردش مالی خرید فروش حذف میشه

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8639

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            درود
            جواب شما را در خصوصی میدم که تبلیغی برای هیچ کارگزاری نباشد
            فقط اینو بگم که باید گردش بالا داشته باشد . 5% کل گردش مالی ماهانه اعتبار میده بدون سود
            البته 2 سال است خبر ندارم که هنوزم همین قانون است یا خیر

منظورت کارگزاری مبینه

بگو همه بدونن.

تبلیغات نیست.
            همه کارگزاری ها سر و ته یک کرباسن.

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4097

منظورت کارگزاری مبینه

بگو همه بدونن.

تبلیغات نیست.
              همه کارگزاری ها سر و ته یک کرباسن.
              اونی که گفتید شاید باشه شاید هم نه . جوابم ممتنع است
              همه یه کرباس نیستند . خوب و بد داریم هر چند همه در یه سری عضوی بازی مشترک هستند ولی در حال دادن ها اندکی متفاوت
              تبلیغ مفتی برای کارگزاری ها ممنوع این نظر منه

ولی ضد تبلیغ برای عوضی ترهاش را مجاز میدونم
              مثلا من سالها بانک ملی بودم . اشغالی به تمام معنا بود با مدیریتی فوق العاده پلید و ضعیف و پول پرست و فقط منافع کارگزاری و مشتری مداری هیچ و مشتری مداری زیر صفر و حتی پاش می افتاد زبانشون دراز هم بود . کلی مشتری را پروند . نه اعتبار داد نه امتیاز به گردش داد . وقتی به این فکر میکنم که چرا سالها وقتم را با این اشغال هدر دادم و هیچچچچچ بهره ای نبردم باور کنید سرگیجه و استرس میگیرم
              10 سال گردش مالی بدون هیچ نتیجه ای . کوفتشون بشه . البته بلانسب اعضا من خودم احمق بودم که 10 سال با این اشغال موندم
              بعد از 2 سال از رفتنم پارسال زنگ زدند اقای فلانی لطفا برگردید کارگزاری ما . مدیرش عوض شده و از این مزخرفات و اعتبار میدیم و تخفیف هم میدیم و ...

گفتم تو با چه روئی به من زنگ زدی ؟ شماره مرا حذف کن و دیگه مزاحم نشو

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

وضعیت بازار اسفناک شده ولی هم وزنی که از 317 هزار رفت تا مرز 450 هزار ، الان 402 هزار است . پس زیادم نریخته . شاخص کل هم بحثی نیست اون که بزک میشه ولی هم وزن را فعلا ملاک قرار میدیم

نمیخوام در عدد هم وزن شک کنم که ای بابا چرا این هنوز بالاست ، تا امروز یه نمه شک داشتم ولی نیک که بنگری می بینی در این 2 ماه گذشته مواردی بالاتر هم رفتند و موارد زیادی یا نریختند یا ریزش در 10% بوده . پس شک ندارم در عدد هم وزن
                ولی وقتی با دید و نمای کلی و ظاهری و بیرونی به ریزش ها بنگری فکر میکنی کل بازار به فنا رفته ولی می بینی خیر اینطور نیست . هم وزن از کف 317 هزاری ، 42% رشد داشته و الان 27% رشد است

حالا سوال ، چه گروه هائی هستند که بیشترین ریزش را داشتند ؟

سوال سختی نیست همه متوجه هستند ولی یه نکته ای در این گروه های با بیشترین ریزش هست . لطفا جواب . این نکته بیشتر برام جالب بود و جلب توجه کرد . چه گروه ها و چه نکته ای همراه دارند ؟
                احتراما این تفسیر را قبول ندارم.
                این نگاه و تفسیر من از واقعیت بازار بر اساس مقایسه همزمان شاخص هم وزن و OBV و ATR آن هست ( البته کاربرد این اندیکاتورها اساس چیز دیگری هست ولی من از اینها به تجربه استفاده میکنم ) ، خیلی به عقب نمیرم و همین محدوده از نزول شهریور 1400 را مقایسه میکنم ، در این نزول از شهریور تا بهمن 1400 را ببینید ، ATR همگام با شاخص هم وزن ریزش کرد اما OBV با شیب بسیار کمتری ، آنوقت در صعودی که از آنجا شروع شد اتفاقا تا اسفند آن سال همچنان ATR داشت به سمت کف پایینتری سقوط میکرد ، در اصل پولهایی که اعتقادی به رشد دیگر نداشتند اینرا فرصت خروج میدیدند ، اما بعد از آن باور کردند که گویا رشدی در کار است ، پولها برگشت و با حجمهایی که میخورد هماهنگ شد، نکته جالب همینجاست که در این رشد که تا آخر اردیبشهت 1401 طول کشید ، چارت هم وزن همانند OBV با شیب تند جلو رفت در حالیکه در ATR ضعف آنرا مشاهده میکنید که با کمی بالارفتن قدرتش کم و کمتر شد تا اینکه میل به ریزش پیدا کرد ، اما در OBV میبینید که با وجود خروج و کاهش قدرت با یک حجم ثابت و با بازی کردن و پریدن بین گروههای مختلف مانع ریزش شاخص هم وزن و تطبیق آن با واقعیت خروج و ضعف نقدینگی شدند.
                ATR نشان میدهد واقعیت آن چیزی نیست که در OBV ساخته و پرداخته شده، یعنی شاخص هم وزن هم ساختگی و نمایشی و با یک حجم ثابت پولی است که در بورس چرخش ایجاد میکند و مانع دیدن حقایق افت بازار میشود.

آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2022/07/18, 12:35.
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4097

کیوان عزیز
                  من شمای کلی و بصری از وضعیت بازار 5 بهمن 1400 تا 27 اردیبهشت امسال را گفتم که هم وزن از 317 تا 449 رفت و اکنون 402 است . عرض کردم خودم هم شک داشتم که چطور این هم وزن هنوز 402 است ولی با این حساب که نمادهائی بالاتر هم هستند و برخی تغئیری نداشتند یا ریزش اندکی ، در مجموع فکر کردم یا فکر میکنم 402 درست باشد و ممکنه من اشتباه کنم
                  حساب کتاب دقیقی نداشتم بخصوص چیزی که شما نموداری و فنی بیان کردید
                  بله هم وزن هم میتونه دستخوش دست کاری و بزک باشد و این احتمال منتفی نیست

کلا هرچی بگی از این جماعت بر میاد
                  وقتی هزار دغل بازی در روند معاملات و گزارش ها و باز و بستن ها و و و ... باشد چرا هم وزن دروغین نباشد ؟

نظر

• miravam
                    Banned
                    • Jan 2014
                    • 78

اونی که گفتید شاید باشه شاید هم نه . جوابم ممتنع است
                    همه یه کرباس نیستند . خوب و بد داریم هر چند همه در یه سری عضوی بازی مشترک هستند ولی در حال دادن ها اندکی متفاوت
                    تبلیغ مفتی برای کارگزاری ها ممنوع این نظر منه

ولی ضد تبلیغ برای عوضی ترهاش را مجاز میدونم
                    مثلا من سالها بانک ملی بودم . اشغالی به تمام معنا بود با مدیریتی فوق العاده پلید و ضعیف و پول پرست و فقط منافع کارگزاری و مشتری مداری هیچ و مشتری مداری زیر صفر و حتی پاش می افتاد زبانشون دراز هم بود . کلی مشتری را پروند . نه اعتبار داد نه امتیاز به گردش داد . وقتی به این فکر میکنم که چرا سالها وقتم را با این اشغال هدر دادم و هیچچچچچ بهره ای نبردم باور کنید سرگیجه و استرس میگیرم
                    10 سال گردش مالی بدون هیچ نتیجه ای . کوفتشون بشه . البته بلانسب اعضا من خودم احمق بودم که 10 سال با این اشغال موندم
                    بعد از 2 سال از رفتنم پارسال زنگ زدند اقای فلانی لطفا برگردید کارگزاری ما . مدیرش عوض شده و از این مزخرفات و اعتبار میدیم و تخفیف هم میدیم و ...

گفتم تو با چه روئی به من زنگ زدی ؟ شماره مرا حذف کن و دیگه مزاحم نشو
                    دقیقا منم ۹ ساله با کارگزاری رضوی کار میکنم، انگار نه انگار. دریغ از یک ریال اعتبار یا تخفیف، حتی تبریک تولد هم نمیفرستن نامرداااا :D

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                      ستاره‌دار(2)
                      • Jan 2022
                      • 1030

فردا و چهارشنبه اکثر نماد های برتر بورس برای مجامع بسته هستند و بورس گیج تر از همیشه.

امیدوارم شنبه به بعد حداقل بهتر بشه وضعیت

نظر

• zess
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 3107

شرکت بلاک چین روسی Atomyze اعلام کرد اولین توکن دیجیتالی صنعتی را که با پشتیبانی فلز پالادیوم تولیدی در شرکت تولید فلز نورنیکل ارائه شده است را، عرضه کرده است.

بر اساس اظهار نظر مدیران این شرکت، بر خلاف ارزهای دیجیتال ناامن که در آن از فناوری بلاک چین برای افزایش ناشناس بودن کاربران استفاده می‌شود، توکن‌های صنعتی توسط دارایی‌های فیزیکی ایمن، پشتیبانی می‌شوند و استفاده از فناوری بلاک چین، تراکنش‌ها با این توکن ها را ایمن تر می‌کند.

نظر

• مدافع
                          ستاره‌دار(5)
                          • Oct 2020
                          • 2446

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                          احتراما این تفسیر را قبول ندارم.
                          این نگاه و تفسیر من از واقعیت بازار بر اساس مقایسه همزمان شاخص هم وزن و OBV و ATR آن هست ( البته کاربرد این اندیکاتورها اساس چیز دیگری هست ولی من از اینها به تجربه استفاده میکنم ) ، خیلی به عقب نمیرم و همین محدوده از نزول شهریور 1400 را مقایسه میکنم ، در این نزول از شهریور تا بهمن 1400 را ببینید ، ATR همگام با شاخص هم وزن ریزش کرد اما OBV با شیب بسیار کمتری ، آنوقت در صعودی که از آنجا شروع شد اتفاقا تا اسفند آن سال همچنان ATR داشت به سمت کف پایینتری سقوط میکرد ، در اصل پولهایی که اعتقادی به رشد دیگر نداشتند اینرا فرصت خروج میدیدند ، اما بعد از آن باور کردند که گویا رشدی در کار است ، پولها برگشت و با حجمهایی که میخورد هماهنگ شد، نکته جالب همینجاست که در این رشد که تا آخر اردیبشهت 1401 طول کشید ، چارت هم وزن همانند OBV با شیب تند جلو رفت در حالیکه در ATR ضعف آنرا مشاهده میکنید که با کمی بالارفتن قدرتش کم و کمتر شد تا اینکه میل به ریزش پیدا کرد ، اما در OBV میبینید که با وجود خروج و کاهش قدرت با یک حجم ثابت و با بازی کردن و پریدن بین گروههای مختلف مانع ریزش شاخص هم وزن و تطبیق آن با واقعیت خروج و ضعف نقدینگی شدند.
                          ATR نشان میدهد واقعیت آن چیزی نیست که در OBV ساخته و پرداخته شده، یعنی شاخص هم وزن هم ساختگی و نمایشی و با یک حجم ثابت پولی است که در بورس چرخش ایجاد میکند و مانع دیدن حقایق افت بازار میشود.

درود بر آقا کیوان
                          آیا ستینگ اندیکاتور ATR تغییر دادید تا ببینید میتواند سریعتر وضعیت بازار نشان دهد؟

مطلب شما جالب بود. حالا شب خودمم با امی بروکر بررسی میکنم ببینم میشه روش بیشتر حساب کرد یا نه

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                            درود بر آقا کیوان
                            آیا ستینگ اندیکاتور ATR تغییر دادید تا ببینید میتواند سریعتر وضعیت بازار نشان دهد؟

مطلب شما جالب بود. حالا شب خودمم با امی بروکر بررسی میکنم ببینم میشه روش بیشتر حساب کرد یا نه
                            نه والا ، اون انگیزه های ماجراجویانه ام رو برای کشف موقعیتها در بورس از دست داده ام، اینهم بعد از مطلب دوستمون کنجکاو شدم برم ببینم واقعا این شاخص واقعی مونده بود یا نه که نگاه خودم رو بیان کردم.
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• اسد-ص
                              ستاره دار(5)
                              • Feb 2011
                              • 668

سلام لطفا یک سهم بلند مدتی خوب

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

قدرت خرید هزار تومان هر ایرانی در سال ۱۳۷۰ برابر با ۲۸۰ هزار تومان در سال ۱۴۰۰ بود!

این شاخص باتوجه به میزان تورم و با استفاده از شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) به عنوان یکی از کاربردهای اصلی قدرت خرید را محاسبه میکند.

نظر

در حال کار...
                                X