جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط محسن کریم زاده پست شده است View Post

بنده با تیمی از نیروهای زبده و انقلابی مشغول کار روی ژنولوژی بازار بر مبنای تحقیقات روزنبرگ هستیم

یک تابعی ابداع کرده ایم که بر مبنای آراء ناب اساتید (قدّس الله نفسهم الزکیه) به اعداد مختلف وزن میدهد و با توجه به میزان موفقیت پیشبینیهای عزیزان که معمولا اعداد بالای نود درصد هست، خروجی میدهد

این عدد که عرض کردم خروجی آن تابع است

بازار به سود انتظاری پ به ای میدهد، و الان انتظار رو به پایین است همانطور که بهتر از من مستحضرید
    اینا که گفتید طنزه یا دارید جدی مطلب رو ادا میکنید ؟!! /.:blinksmiley.:/

نقش انقلابی و این آیات الان در طول توابع هست یا در عرض آنها ؟!
    laughingsmiley
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• محسن کریم زاده
      عضو عادی
      • Jul 2022
      • 182

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
      اینا که گفتید طنزه یا دارید جدی مطلب رو ادا میکنید ؟!! /.:blinksmiley.:/

نقش انقلابی و این آیات الان در طول توابع هست یا در عرض آنها ؟!
      laughingsmiley
      دانش نوریست که خداوند متعال به قلب مومن میتاباند دوست عزیز

پس انقلابی بودن در طول تحقیقات علمیست و از آن جداییناپذیر نیست

ولو کره الکافرون
      [COLOR=#3E3E3E]بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)[/COLOR]

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1709

دانش نوریست که خداوند متعال به قلب مومن میتاباند دوست عزیز

پس انقلابی بودن در طول تحقیقات علمیست و از آن جداییناپذیر نیست

ولو کره الکافرون
        جسارتا اگر امکانش هست فقط یک مورد از سهام از خروجی های سیستمتون رو به اشتراک بزارید ...تشکر

نظر

• محسن کریم زاده
          عضو عادی
          • Jul 2022
          • 182

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
          جسارتا اگر امکانش هست فقط یک مورد از سهام از خروجی های سیستمتون رو به اشتراک بزارید ...تشکر
          من خودم قبل مجمع نظرم روی پالایشیها بود
          فعلا طبق مفروضات موجود سهام پالایشی بهترین هستند با ضریب دقت پیشبینی ۹۷.۹۵۴درصد
          باید با مفروضات پیش رفت

شتران 0.976 plus aggregation
          ژنولوژی اش هم بر اساس مدل بومی سازی شده آموزه های روزنبرگ خوب است البته و عدد ۷۶.۵۴ را درج نموده که خوش فرم ارزیابی میگردد
          لازم به ذکر است ژنولوژی سهام اپل در بازار امریکا هم از عدد ۸۷ بالاتر نرفته هرگز
          این یعنی احتمال تغییر مفروضات کاهش یافته رصد میگردد
          این اعداد بیانگر این هستند که این سهم حتی در ۱۵ درصد بالاتر هم نسبت به ۹۷.۶ درصد از دیگر سهام بازار ارزندگی دارد در بازه یک ساله
          البته باید گزارشات سه ماهه دوم را هم بررسی کرد
          نظر شخصی
          [COLOR=#3E3E3E]بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)[/COLOR]

نظر

• رگنار
            عضو فعال
            • Feb 2014
            • 390

بنده با تیمی از نیروهای زبده و انقلابی مشغول کار روی ژنولوژی بازار بر مبنای تحقیقات روزنبرگ هستیم

یک تابعی ابداع کرده ایم که بر مبنای آراء ناب اساتید (قدّس الله نفسهم الزکیه) به اعداد مختلف وزن میدهد و با توجه به میزان موفقیت پیشبینیهای عزیزان که معمولا اعداد بالای نود درصد هست، خروجی میدهد

این عدد که عرض کردم خروجی آن تابع است

بازار به سود انتظاری پ به ای میدهد، و الان انتظار رو به پایین است همانطور که بهتر از من مستحضرید
            درود

ناخودآگاه یاد روزهای تاریک کرونا و اون کشف بزرگ و انقلابی مستعان 110 افتادم/:.yead.:/
            اون موقع هنوز آزمایش تشخیص کرونا هم درست حسابی نیومده بود چه برسه به واکسن، فرمانده کل س.پ.ا.ه یه بشقاب دستش گرفته بود و میگفت کل دنیا از این کشف ما در حیرت هستن

نظر

• محسن کریم زاده
              عضو عادی
              • Jul 2022
              • 182

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
              درود

ناخودآگاه یاد روزهای تاریک کرونا و اون کشف بزرگ و انقلابی مستعان 110 افتادم/:.yead.:/
              اون موقع هنوز آزمایش تشخیص کرونا هم درست حسابی نیومده بود چه برسه به واکسن، فرمانده کل س.پ.ا.ه یه بشقاب دستش گرفته بود و میگفت کل دنیا از این کشف ما در حیرت هستن

حتما اطلاع دارید که همان آمریکاییها بعد از اینکه بساط مسخره بازیشان تمام شد به خودشان آمدند و با مهندسی معکوس مستعان 110 تلسکوپ جیمز وب را ساختند

نظر

• محسن کریم زاده
                عضو عادی
                • Jul 2022
                • 182

باید با مفروضات پیش رفت

ژنولوژی اش هم بر اساس مدل بومی سازی شده آموزه های روزنبرگ خوب است البته و عدد ۷۶.۵۴ را درج نموده که خوش فرم ارزیابی میگردد
                این اعداد بیانگر این هستند که این سهم حتی در ۱۵ درصد بالاتر هم نسبت به ۹۷.۶ درصد از دیگر سهام بازار ارزندگی دارد در بازه یک ساله
                نظر شخصی
                لطفا مبنای خرید و فروش قرار نگیرد

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                  ستاره‌دار(2)
                  • Oct 2020
                  • 708

لطفا مبنای خرید و فروش قرار نگیرد
                  حاج محسن دمت گرم
                  شما ناهار خوردین......خب.....بقیه چی خوردن
                  اشیخ محسن
                  خواهشا از تیم زنوتکنیک بپرسید این لوکو مو تیر بورس کی قراره راه بیفته
                  اجرتون با اقا

نظر

• 2FAN
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 1049

بله
                    https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• تيزبين
                      عضو عادی
                      • Jun 2020
                      • 28

حتما اطلاع دارید که همان آمریکاییها بعد از اینکه بساط مسخره بازیشان تمام شد به خودشان آمدند و با مهندسی معکوس مستعان 110 تلسکوپ جیمز وب را ساختند
                      این مستعان 110 هم کپی برداری از غربی ها بود

نظر

• آخرین سامورایی !
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jan 2022
                        • 2538

در اصل توسط azad.60 پست شده است View Post
                        عرض ادب و احترام

البته بنده از روی "جو گیری" مطلب نمیزنم، بلکه سعی می کنم مبتنی بر استدلال تحلیل کنم. @};-

تحلیل های بنده هم نگاه شخصی است، که حتما خالی از اشکال نیست. هر نوع تحلیلی مبتنی بر فروضی است که اگر فروض صحیح بود می تواند قابل اتکا باشد. (که البته اگر نگاه دقیق تر داشتین، تحلیل با تخمین خوبی صحیح بوده)

اما عبارات "تحلیل منفی" و "خالی کردن دل سهام دارها"، اصلا حرفه ای نیست، تحلیل برگرفته از اندیشه و فهم تحلیل گر است، نه بر اساس خوش آمد گویی فرد یا گروهی.

کاش در این تالار در طول حداقل 2 سال گذشته عده ای "تحلیل گر منفی" بود که در مقابل "جو دادن" ها کمی فضا را تعدیل می کرد و باعث "خالی شدن دل و جیب سهام داران" نمی شد.

ارادت
                        درود
                        خوشحالم که شما همچون بنده از روی جوگیری مطلب نمیزنید این ایدی را مخصوصا انتخاب کردم که دوستان مواظب باشند که بنده جوگیرانه مطلب مینویسم و کلا آدم جوگیری هستم وگرنه کاری نداشت که بذارم مثال ایدی رانتی بزرگ یا بازیگر بازار یا.....و دهها لایک بگیرم با هر پست خوب و بد !!
                        چون مطلب هم زیاد میزنم گفتم با این ایدی به کسی زیان نمیزنم چون همه میبینند که جوگیرانه هست و خودشان میروند بررسی بیشتر میکنند و بحرف ادم جوگیر نمیشوند ....

اون سطر اخر فرمایشتان را قبول دارم بنده نیز دیدگاههای منفی و بموقع را را بسیار بیشتر از دیدگاههای مثبت میپسندم و سود هشدارها و سیگنالهای فروش بموقع را بیش از سیگنالهای خرید بموقع میدانم اما در این وضعیت الان شما موقعیت بازار را همچون سال 99میبینید که دارید هشدار میدهید رو پالایشیها؟؟؟

از اینکه صحبت را شروع کردم اصلا این موارد منظورم نبود بلکه برام جالب توجه بود که چگونه حاضر شدید با تحلیلهای فیل شده و برعکس شده خودتان هم عکس یادگاری بگیرید!!!!

ارادتمند
                        آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/07/22, 19:58.
                        نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

همه یه مطلبی گفتند که به جو بازار ارتباط نداشت اما منم یه چیزی بگم:
                          جیمز وب کل اعتقادات پیروان ادیان ابراهیمی رو زیرسوال برد
                          عاقبت هم هر مکتبی توسط پیروانش نابود خواهد شد
                          و این ذات انرژی ذرات هست
                          ذات حقیقت که علوم هست خودش حقانیت حقیقت رو اثبات میکنه

نظر

• National
                            عضو فعال
                            • Nov 2018
                            • 630

چطوری مستعان ۱۱۰ افتاده دست آمریکاییها که تونستن مهندسی معکوس کنن:.thumbsupsmileyanim یعنی سپاه اینقد داغونه که شده لانه جاسوسی غرب خخخخ
                            محسن لطفا از منبری که درست کردی بیا پایین کمی به خودت بیا ، من گفتم ساندیس تاریخ گذشته خوردی ولی اینطور که بوش میاد ساقی پارک تون رو باید عوض کنی خخخ

نظر

• azad.60
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 347

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
                              از اینکه صحبت را شروع کردم اصلا این موارد منظورم نبود بلکه برام جالب توجه بود که چگونه حاضر شدید با تحلیلهای فیل شده و برعکس شده خودتان هم عکس یادگاری بگیرید!!!!
                              در اصل توسط azad.60 پست شده است View Post
                              .....با مقادیر فعلی نرخ بهره، نرخ دلار نیما و قیمت های جهانی، خیلی بعید به نظر میرسه که شاخص امسال بتونه سقف قبلی رو بزنه، چرا که بدون جهش در متغیرهای ذکر شده، برای هیچ کدوم از صنایع شاخص ساز از جمله فلزی معدنی پتروشیمی، نمیشه جهش ۵۰% ای متصور شد، حتی شاید برخی با افت حاشیه سود هم مواجه بشن، تنها استثنا صنعت پالایشیه که همونطور که عرض کردم، حتی با فرض حفظ کرک اسپرد، بعیده که دولت همراهی کنه باهاشون....
                              دوستمون میگفتن سود پالایشی ها خارج از انتظار بود و کسی فکرش رو نمی کرد، اشاره داشتم که بازار به سناریو های مختلف واقف بود و بهشون وزن متناسب میداد.

اینکه "جو گیرانه مطلب می نویسین" یک طرف، اینکه "جو گیرانه مطالعه می فرمایید" مهارتی کم نظیر است.

ارادت

نظر

• Arian02
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1709

باید با مفروضات پیش رفت

نظر شخصی
                                ok
                                /:.smilingsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X