جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • زار عی
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 438

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
    همه یه مطلبی گفتند که به جو بازار ارتباط نداشت اما منم یه چیزی بگم:
    جیمز وب کل اعتقادات پیروان ادیان ابراهیمی رو زیرسوال برد
    عاقبت هم هر مکتبی توسط پیروانش نابود خواهد شد
    و این ذات انرژی ذرات هست
    ذات حقیقت که علوم هست خودش حقانیت حقیقت رو اثبات میکنه
    نه هر مکتبی

چه کسی می تواند مکتب وحدانیت را نابود کند
    هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
    هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• linux_linda
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 3356

در اصل توسط زار عی پست شده است View Post
      نه هر مکتبی

چه کسی می تواند مکتب وحدانیت را نابود کند

بروس لی میفرماید که:
      اگر میخواهید حقیقت خودش رو نشون بده تمام تصاویر و القابی که مکاتب از حقیقت ساختن رو بزنید خراب کنید آنگاه حقیقت دیده میشه

نظر

• shadi
        کاربر فعال
        • Jul 2011
        • 914

سلام دوستان از نمایشگاه بورس و بانک که از2 تا 5 مرداد از ساعت 8 تا 15در نمایشگاه بین المللی برگزار میشه آیا سایت بورسی هم غرفه ای دارد لطفا مدیریت اعلام بفرمایند

نظر

• زار عی
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 438

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post

بروس لی میفرماید که:
          اگر میخواهید حقیقت خودش رو نشون بده تمام تصاویر و القابی که مکاتب از حقیقت ساختن رو بزنید خراب کنید آنگاه حقیقت دیده میشه
          اما دوست عزیز شما خود حقیقت را هدف قرار داد ه اید و دارید آنرا دانسته یا ندانسته نابود می کنید

حضرت ابراهیم تبر بر حقیقت نزد بر بتان کوبید تا حقیقت آشکار شود

جیمز وب ثابت کرد این کاينان قدمتی بیش از 13/6 میلیارد سال دارد که نمی تواند خود به خود بوجود آمده باشد

بلکه خالقی دارد که آنهم خداوند بی همتاست

در مقابل این همه عظمت خداوند سر بندگی به خاک باید سایید
          هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
          هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4124

در اصل توسط محسن کریم زاده پست شده است View Post
            احسنت
            احسنت
            انصافا انسان عشق میکند جوانان پر دانشی مثل شما را میبیند
            سهم آشغال، آشغال است به خصوص اگر ثابت شود

امیدوارم بی توجه به مشارکت دیگر دوستان پر انرژی ادامه بدهید که آمار دارم خوانندگان خاموش سایت همگی دنبال کنندۀ نظرات گرانقدرتان هستند
            من هم البته با استناد به آموزۀ دیگر شما "ژنتیک سهم" مطلبی را بیان کردم که نقل میکنم
            تحقیقات روز دنیا توسط روزنبرگ و چیکلفسکی هم مهر تاییدیست بر اینکه سهمها هم مثل سایر موجودات ژن دارند
            احسنت به شما که آموزه های روز دنیا را بی چشمداشت در اختیار مخاطبان قرار میدهید
            به نظرم مستقل از بالا و پایین های بازار یک تاپیک آموزشی ایجاد کنید و این مطالب پر مغز را از پراکندگی در آورید
            نسلهای آینده دعایتان خواهند کرد
            درود
            شما لطف دارید ولی فکر میکنم در مورد حقیر مبالغه کردید . خودم که نه ادعائی دارم و نه فکر میکنم چنین باشد یا در حدی باشد که شما گفتید . در کل سپاس از مهری که داشتید
            در مورد ژنتیک سهم که گفتید منم با شما موافقم . قبلا من از ذات سهم به همین مفهومی که شما گفتید استفاده کردم و چند بد ذات !!! را نام بردم و معتقد بودم برخی نمادها در این بازار کلا نون بده نیستند . 5 ساله نداده . 10 ساله هم نداده . 15 ساله هم نمیده
            مگر مقاطعی خاص که وقتی هم این نون را دادند باید دو دستی چشبید و رهاش نکرد و از دستش نداد چون نون را پس میگیرند و روز از نو روزی از نو
            دو مثال هم ثاخت و ولساپا بود که قبلا یاد شد

ژنتیک بد از جمله گروه انبوه سازی
            یادمه سالها قبل در تالار بورس ایدی نامی بود به اسم علیرضا و البته با ایدی های دیگری هم می اومد ، در تاپیک ساختمانی ها با فردی بحث میکرد و برخی موارد هم به جاهای باریکی میکشید بحث ها و الفاظ ... ولی حرف خوبی میزد ایدی نامبرده
            معتقد بود فساد اداری و مالی در گروه انبوه سازی زیاد است و بخصوص روی ثمسکن نظر خوبی نداشت و مدیرانش را نالایق و با فساد مالی معرفی میکرد . منم همین اعتقاد را دارم . گروهی سراسر فساد اندر فسادی هزار لایه است . من کاری به ثمسکن ندارم ولی کل این گروه ژن بد دارد

لامصب این گروه تحت هیچ شرایطی نمیتونه یه گزارش درست و درمونی ارائه کند . نه 3 و نه 6 ماهه و نه سالانه ، حتی با قیمت های نجومی املاک و غیره که مرتبط با این گروه است
            بسیاری از گروه های بازار که مرتبط با تورم و افزایش قیمت های محصول بودند یه چیزی رو کردند . دلاری ها و بخصوصی پترو پالایشی ها رو کردند ولی این گروه با قیمتهای نجومی املاک هم چنین نمیکند
            این گروه به دلیل اینکه پروژه محور است و تولید ماهانه یا حتی فروش 3 و 6 ماهه ندارد ، p/e مشخصی ندارد و بیشتر با nav باید برسی شود ولی با همون nav در طول سالیان سال هم مشکل دارد

شما تصور کنید پروژه های اینها برخیش از سال 94 تا 98 استارت خورده یا حتی قبل از 98 تموم شده و با هزینه سال های قبل تموم شده ، چرا نمیتونند با قیمت های نجومی املاک از سال قبل تا کنون فروش داشته باشند و یه گزارش درست حسابی ارائه کنند ؟ شگفت اور است . حتی ژن بد هم در مقابل این گروه باید لنگ بندازه
            ثنوسا سالهای سال است فکر میکنم بیش از 1 دهه است زیان ده است و باقی مونده . بقیه شون هم بدتر
            چنین گروه ها یا نمادهائی که حرفی برای گفتن در هیچ شرایطی ندارند ، باید فقط چشم امید سهامدارشون به بازیگران و سفته بازهای گروه یا سهم خاصی باشد که اتفاقی و یهوئی بزنند زیر یکیش مثل ثغرب و تا حدودی ثفارس و وآذر . سفته بازی محض و بی هدف و جیب بری و دیگر هیچ
            آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2022/07/22, 22:28.

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3356

در اصل توسط زار عی پست شده است View Post
              اما دوست عزیز شما خود حقیقت را هدف قرار داد ه اید و دارید آنرا دانسته یا ندانسته نابود می کنید

حضرت ابراهیم تبر بر حقیقت نزد بر بتان کوبید تا حقیقت آشکار شود

جیمز وب ثابت کرد این کاينان قدمتی بیش از 13/6 میلیارد سال دارد که نمی تواند خود به خود بوجود آمده باشد

بلکه خالقی دارد که آنهم خداوند بی همتاست

در مقابل این همه عظمت خداوند سر بندگی به خاک باید سایید
              اونچه ریشه دارد آسان تغذیه می شود

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1589

در اصل توسط azad.60 پست شده است View Post
                عرض ادب و احترام

البته بنده از روی "جو گیری" مطلب نمیزنم، بلکه سعی می کنم مبتنی بر استدلال تحلیل کنم. @};-

تحلیل های بنده هم نگاه شخصی است، که حتما خالی از اشکال نیست. هر نوع تحلیلی مبتنی بر فروضی است که اگر فروض صحیح بود می تواند قابل اتکا باشد. (که البته اگر نگاه دقیق تر داشتین، تحلیل با تخمین خوبی صحیح بوده)

اما عبارات "تحلیل منفی" و "خالی کردن دل سهام دارها"، اصلا حرفه ای نیست، تحلیل برگرفته از اندیشه و فهم تحلیل گر است، نه بر اساس خوش آمد گویی فرد یا گروهی.

کاش در این تالار در طول حداقل 2 سال گذشته عده ای "تحلیل گر منفی" بود که در مقابل "جو دادن" ها کمی فضا را تعدیل می کرد و باعث "خالی شدن دل و جیب سهام داران" نمی شد.

ارادت
                از این افراد در تالار بودند. از جمله آقای علیرضا حسنی که متاسفانه این قدر توی این گروه بهشون توهین شد که لفت دادن. شاید هم حسابشون مسدود شد.

نظر

• محسن کریم زاده
                  عضو عادی
                  • Jul 2022
                  • 182

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                  درود
                  شما لطف دارید ولی فکر میکنم در مورد حقیر مبالغه کردید . خودم که نه ادعائی دارم و نه فکر میکنم چنین باشد یا در حدی باشد که شما گفتید . در کل سپاس از مهری که داشتید
                  در مورد ژنتیک سهم که گفتید منم با شما موافقم . قبلا من از ذات سهم به همین مفهومی که شما گفتید استفاده کردم و چند بد ذات !!! را نام بردم و معتقد بودم برخی نمادها در این بازار کلا نون بده نیستند . 5 ساله نداده . 10 ساله هم نداده . 15 ساله هم نمیده
                  مگر مقاطعی خاص که وقتی هم این نون را دادند باید دو دستی چشبید و رهاش نکرد و از دستش نداد چون نون را پس میگیرند و روز از نو روزی از نو
                  دو مثال هم ثاخت و ولساپا بود که قبلا یاد شد

ژنتیک بد از جمله گروه انبوه سازی
                  یادمه سالها قبل در تالار بورس ایدی نامی بود به اسم علیرضا و البته با ایدی های دیگری هم می اومد ، در تاپیک ساختمانی ها با فردی بحث میکرد و برخی موارد هم به جاهای باریکی میکشید بحث ها و الفاظ ... ولی حرف خوبی میزد ایدی نامبرده
                  معتقد بود فساد اداری و مالی در گروه انبوه سازی زیاد است و بخصوص روی ثمسکن نظر خوبی نداشت و مدیرانش را نالایق و با فساد مالی معرفی میکرد . منم همین اعتقاد را دارم . گروهی سراسر فساد اندر فسادی هزار لایه است . من کاری به ثمسکن ندارم ولی کل این گروه ژن بد دارد

لامصب این گروه تحت هیچ شرایطی نمیتونه یه گزارش درست و درمونی ارائه کند . نه 3 و نه 6 ماهه و نه سالانه ، حتی با قیمت های نجومی املاک و غیره که مرتبط با این گروه است
                  بسیاری از گروه های بازار که مرتبط با تورم و افزایش قیمت های محصول بودند یه چیزی رو کردند . دلاری ها و بخصوصی پترو پالایشی ها رو کردند ولی این گروه با قیمتهای نجومی املاک هم چنین نمیکند
                  این گروه به دلیل اینکه پروژه محور است و تولید ماهانه یا حتی فروش 3 و 6 ماهه ندارد ، p/e مشخصی ندارد و بیشتر با nav باید برسی شود ولی با همون nav در طول سالیان سال هم مشکل دارد

شما تصور کنید پروژه های اینها برخیش از سال 94 تا 98 استارت خورده یا حتی قبل از 98 تموم شده و با هزینه سال های قبل تموم شده ، چرا نمیتونند با قیمت های نجومی املاک از سال قبل تا کنون فروش داشته باشند و یه گزارش درست حسابی ارائه کنند ؟ شگفت اور است . حتی ژن بد هم در مقابل این گروه باید لنگ بندازه
                  ثنوسا سالهای سال است فکر میکنم بیش از 1 دهه است زیان ده است و باقی مونده . بقیه شون هم بدتر
                  چنین گروه ها یا نمادهائی که حرفی برای گفتن در هیچ شرایطی ندارند ، باید فقط چشم امید سهامدارشون به بازیگران و سفته بازهای گروه یا سهم خاصی باشد که اتفاقی و یهوئی بزنند زیر یکیش مثل ثغرب و تا حدودی ثفارس و وآذر . سفته بازی محض و بی هدف و جیب بری و دیگر هیچ
                  الحق که از اساتید عرصه ژنولوژی بازارهای مالی هستید و جا دارد پیشروان این عرصه مثل جناب چیکلوفسکی و پیروان مکتب روزنبرگ از دستاوردهای گرانسنگ شما در مقالاتی که منتشر میکنند استفاده نمایند
                  من اطمینان دارم اگر این جبر جغرافیایی نبود امروز به جای چیکلوفسکی بنده و امثال بنده در حال مطالعه مقالات شما میبودم
                  مستدام باشید
                  یاد خاطره ای افتادم از باجناقم که عضو موظف هیات مدیره یکی از این سهام درپیت گروه اندوه-سازیست
                  میگفت یکی از املاک شرکت را میخواستیم بفروشیم و این امر میتوانست با فروش به قیمتهای روز بازار سبب تغییر منحنی سودسازی شرکت گردد
                  اما گویی نیرویی در طبیعت دست اندر کار بود که نمیگذاشت
                  میگفت ابتدائن حسب آموزه های مکانیکی ای که در تعالیم علم مسلط اخذ کرده بودم با پوزخند از کنار ماجرا رد میشدم
                  تا اینکه مشتریان یکی پس از دیگری دست رد به سینه معاون بازاریابی شرکت میزدند و تهش مجبور شدیم ملک را به یک سوم قیمت رد کنیم برود
                  و این دقیقا جایی بود که منحنی سود سازی گذشته شرکت که مثل ژنی صلب شده بود اقتضا میکرد
                  یعنی شرکت در نهایت ملک را در همان قیمتی فروخت که ژن اش اقتضا میکرد
                  به عبارتی فروش در قیمتهای بازار شرکت را از وضعیت درپیتی خارج میکرد اما ژن اش مانع شد که چنین امری رخ دهد
                  آخرین ویرایش توسط محسن کریم زاده؛ 2022/07/22, 23:50.
                  [COLOR=#3E3E3E]بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)[/COLOR]

نظر

• محسن کریم زاده
                    عضو عادی
                    • Jul 2022
                    • 182

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                    از این افراد در تالار بودند. از جمله آقای علیرضا حسنی که متاسفانه این قدر توی این گروه بهشون توهین شد که لفت دادن. شاید هم حسابشون مسدود شد.
                    در اصل توسط azad.60 پست شده است View Post

کاش در این تالار در طول حداقل 2 سال گذشته عده ای "تحلیل گر منفی" بود که در مقابل "جو دادن" ها کمی فضا را تعدیل می کرد و باعث "خالی شدن دل و جیب سهام داران" نمی شد.
                    متاسفانه هنوز خیلی راه زیادی مانده تا جامعه سهامداران اندر خم کوچه مانده به عمق استراتژیک نظرات پرمغز عزیزانی چون حسنی بزرگوار پی ببرند

به نظرم کار پسندیده ای کردند که تا زمان فراهم شدن بستر و ایجاد فضای قدرشناسی این جماعت جوگیر ناسپاس را از رهنمودهایشان محروم داشتند

اینها اول باید غیرجوگیرانه خواندن نظرات پرمغز را آموزش ببیند که به نظرم راه درازی در پیش است
                    [COLOR=#3E3E3E]بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)[/COLOR]

نظر

• مجتبی
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 514

#بورس صنایع #پیشرو #اقتصاد_جهانی

قبل گزارشات عرض شد صنایع #پالایش #سیمان #اوره #هتلداری جز پیشرو ها خواهند بود. با بررسی گزارشات کدال و تهیه سبد سهام ارزشی این مهم به اثبات رسید.

در مورد سایر صنایع بگم یه سری غذایی ها گزارشات مناسبی داشتن ولی چون اثرات هزینه های حدف ارز ۴۲۰۰ کامل رو گزارشات نیومده طی گزارشات بعدی قطعا کاهش حاشیه سود خواهند داشت برای همین با این که بررسی شده داخل سبد نیومده. البته غمهرا که داخل سبد قرار گرفته چون گوجه از داخل کشور تهیه می کنه با دلار ۴۲۰۰ و خطرات هزینه اش مرتبط نیست. تو صنعت هتلداری گنگین با افت همراه بوده در گزارش ۶ ماهه. در کل بازار پایه ای ها پر ریسکن. انتظارات بازار به دلیل فشارهای دولت بر کنترل هدایت تورم تولید بر مصرف بر اینه شرکت ها طی گزارشات بعدی کاهش حاشیه سود داشته باشن. رصد تکنیکال سهام ها کمک می کنه از این که آیا درجا زدن ها یا نزول ها خبر از اخبار یا گزارشات نامناسب در آینده می دن یا خیر.

طبق اخبارها فعلا فدرال رزرو آمریکا سیاست افزایش نرخ بهره تا ۲۰۲۴ رو در دستور کار داره که باعث کاهش نرخ #کامودیتی ها خواهد شد. در دنیا عرضه سوخت مشتقات نفتی و گاز مشهوده فعلا صنایع مرتبط با اینا که معرفی شده خطر کمی دارن. رخداد ریزش اقتصاد جهانی مثل سال ۲۰۰۸ میلادی و چه بسا بدترش قریب الوقوع شده.

کانال تلگرامی بورس تحلیل ۶۳ ... ۱ تیر ۱۴۰۱
                      تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
                      https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8749

حاج کریم.
                        مغزت را زیاد خسته نکن
                        بگذار استراحت کنه.

بیخیال این جماعت بشو.
                        ما اینجا جمع شدیم واسه دو زار سود که امثال دولتی های بی انصاف به بازار روا نمیدارندو نه برای حرفهای سیاسی الکی و تو خالی چه رسدقلمبه سلمبه های عربی که نفهمیدیم. نمیفهمیم و نخواهیم فهمید.

برو لالا و استراحت.

به مغز گرانسنگت و مغز اسفالت ما رحم کن.

انشالله ژنت همواره در آسایش و آرامش و رحمت باشد.

آمین

نظر

• Arian02
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1712

هر چقدر که مسوولین مملکت بی وجدان هستن در عوض دم ساقیهای کشور گرم که واقعا با تمام وجدانشون دارن کار میکنن و جنس نابی میدن دست ملت

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                            ستاره‌دار(2)
                            • Jan 2022
                            • 1030

ببینیم امروز با باز شدن نمادهای بسته و گزارشات خوب کدال شده بورس جو مثبت خوبی رو تجربه خواهد کرد یا خیر

منتها دقت کنیم بصرف مثبت شدن احتمالی هر سهم بی صاحاب و بی ریشه ای را نخریم و گیر نیافتیم

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8749

حدس میزنم با باز شدن نمادها شاخص یک منفی در حد بازگشایی نمادها خواهد زد و سپس صعود.

نظر

• shadi
                                کاربر فعال
                                • Jul 2011
                                • 914

سلام دوستان از نمایشگاه بورس و بانک که از2 تا 5 مرداد از ساعت 8 تا 15در نمایشگاه بین المللی برگزار میشه آیا سایت بورسی هم غرفه ای دارد لطفا مدیریت اعلام بفرمایند

نظر

در حال کار...
                                X