کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چند روز پیش رفتم پسته بخرم تعداد پسته ها را تقسیم بر قیمت کردم به خدا قسم هر پسته دانهای 682 تومان پسته کیلویی 550000 تومان
حالا پسته خوبه از قیل گران بوده و با کلاس بوده - برای پدرم که دلش کار نمی کرد یک بسته 25 تایی یا شاید یک و دو تا بیشتر انجیر از فروشگاه اتکا گرفتم 120 هزار تومان
واقعا برای چند دقیقه شوکه شدم
فقط برگه کاغذی سهام ارزان مانده
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
شهرتا شهر و فروشگاه تا فروشگاه قیمت فرق میکند
مغز بادوم اعلا سیتی سنتر اصفهان قیمت کردم ۵۰۰هزار
از جایی دیگه همون کیفیت رو خریدم۳۰۰هزار
تازه ۲۷۰ هزاری هم داشت
هرکی بتونه بیشتر بندازه میندازه
در تاپیک بهرام که یک طرفه هم شده دیدم ایشون از شاخص مینالند که البته درست میگن
از منظر باد کردن شاخص و وارد شدن سود شرکتها بصو.رت ترکیبی و باد کردن هر چه بیشترش شکی نیست و این درست . تشت رسوائی این عدد کذائی به حدی از بام افتاده که همه این حرفها درست است و حرف همگان است . شاخص کذائی اینه دق شده برای همگان
اما موضوع دیگر ،
اینکه میگن با شاخص 2 میلیونی بسیاری نمادها به سقف قبل برنمیگردند که اینم درست است و حرف من و بسیاری دیگر دوستان هم هست و نیک دانیم که الان انبوهی نماد در شاخص 300 تا 500 هزاری هستند در حالیکه شاخص 1440 است و کاملا واضح است اینها با شاخص 2 میلیونی هم حتی به نیمه راه سقف قبلی هم نمیرسند ، و این موضوعی ناخوشایند و دلگیر کننده است بازم برای همگان ، ولی اینوم باید در نظر گرفت که نمادهای کوچک سال 97 و 98 رشد بیشتری نسبت به شاخص سازها داشتند و الان برگشتند همون حدودهای نیمه 98 تا اخر 98
و اما نکته دیگر اینکه این موضوعی جدید نیست . این بار اول نیست که چنین خواهد شد
قبلا هم همین بود . دی 96 سقف شاخص 89 هزار بود و سالها ریخت فکر کنم تا 54 هزار ریخت ولی وقتی برگشت انبوهی نماد برنگشتند
شاخص فکر میکنم بهمن 96 سقف قبلی 89 هزاری را پس گرفت و هم زمان با اغاز رشد دلار از اواخر بهمن 96 که 4000 را رد کرد شاخص هم سقف قبلی را حتی رد کرد و سال 96 را با عدد 96 هزار واحد به پایان رساند ولی شما برید ببینید چند نماد از کل این بازار سقف شاخص 89 هزاری دی ماه 96 را پس گرفتند ؟ درصد کمی پس گرفتند عینهو همین الان همین وضعیت بود . شاخص میتاخت و اکثر بازار لنگ میزد
انبوهی نماد بودند که حتی سال بعد یعنی 97 وقتی شاخص 100 هزار را هم رد بازم اندر خم یک کوچه مانده بودند ولی خب یک باره از تابستان 97 تا اخر 98 جبران مافات کردند ولی خب تا وقتی شاخص سقف 89 را پس گرفت اینها فاصله بسیاری تا سقف قبلی داشتند
و این بار هم کاملا عیان است که با دیدن شاخص 2 میلیونی هر زمانی که باشد درصد بسیار بالائی از نمادهای بازار بازم فاصله بسیار با سقف های قبلی داشته باشند و این هرگز چیز جدیدی نیست
این کازینو همیشه روی یک پاشنه چرخیده سالهای سال است
بارها دیده شده هر سهمی بدون هماهنگی مثبت شده با عرضه های آبشاری سرکوب شده به هر دلیلی فعلا اجازه رشد بورس رو نمیدن حداقل تو سهم هایی که تو واچ بنده هس تا صف خرید به زور یک میلیون برگ هس ولی تا میبینن داره مثبت میشه اردر سنگین سمت فروش گذاشته میشه .
حداقل غبشهر رو که من دنبال میکنم و صف سنگین داشت آخرین دقایق صف رو دادن.
فعلا هر روز یه چند تا سهم مثبت میشه که بگن مثلا بورسی هس.
جناب سهامدار به چه شکلی اردر فروش میزارن؟... تو بیشتر سهما که حقوقی خریداره!
سلام دوستان
اجازه دهید یادی بکنیم از ابتدای ورود خودم به بورس با کلی زیان در سالهای گذشته و کلی غم .
بخدا من افراد زیادی را میبینم که زندگی شان در امسال و پارسال نابود شده است .
من با چشم خودم اقایی را در مشاور املاک دیدم که خانمش را بابت فروختن منزل و اوردن در بورس و ضرر میخواست طلاق بدهد .
همین هفته گذشته معلمم را دیدم که بازنشستگی اش را اورده توی بورس و ضرر فراوان .
و خانواده ای سراغ دارم که پسر کند ذهن دارند که با ازدواج کردن در کنار خود خانواده زندگی میکرد و با بدهکاری در بورس و مجبور به فروش شدن منزل خود الان مستاجر هستند .
خلاصه زیاد سراغ دارم واقعا زیاد .
انواع ان شامل فروش ماشین و فروش منزل و وام وپول قرض گرفتن از اقوام و دوستان .....
فقط خدا بهشون صبر بدهد
سلام دوستان
اجازه دهید یادی بکنیم از ابتدای ورود خودم به بورس با کلی زیان در سالهای گذشته و کلی غم .
من با چشم خودم اقایی را در مشاور املاک دیدم که خانمش را بابت فروختن منزل و اوردن در بورس و ضرر میخواست طلاق بدهد .
و خانواده ای سراغ دارم که پسر کند ذهن دارند که با ازدواج کردن در کنار خود خانواده زندگی میکرد و با بدهکاری در بورس و مجبور به فروش شدن منزل خود الان مستاجر هستند .
انواع ان شامل فروش ماشین و فروش منزل و وام وپول قرض گرفتن از اقوام و دوستان .....
فقط خدا بهشون صبر بدهد
سلام
خیلی خیلی می بخشیدازقدیم وندیم گفته اندعقل که نیست جان درعذاب است!
منات(واحد سنجش ومعیار) این نیست که به اندازه یک بارالاغ کتاب بارمان باشد.بلکه می گویندبایدحتی به اندازه یک دانه جوداخل کله عقل وجودداشته باشد!
قدرت تعقل وتفکربه یک باره بدست نمی آیدبلکه ازبچه گی فردرابایدپرورش دادتادربزگ سالی بتواندبه نحو احسن ازآن استفاده کند!
یکی ازمخربترین روشهای به(برنامه استعمار) بردگی کشیدن ملت ایران همین مقلدی است!
تاافکارمانرادرست نه کنیم سرنوشتمان تغییر نمی کند!
بنده چندین سال دراین فکربودم که چراخداونداقوامی رانابود کرد؟
حاصل آن این بودکه آن اقوام حاضرنشدندراه باطل رارها کنند.
چراماکتاب الله(قرآن) رامطالعه نمی کنیم وچرادرآن تفکروتعقل نمی کنیم؟
دقیقا همینطوره باید برگردی و جنس خوب و ارزانتر از جاهای دیگه پیدا کنی.مملکت هرکی هرکی شده هرکسی هرچقدر دوست داره قیمت میزاره رو جنسش
صحیح است
در سالهای قبل بخاطر ارادتی که به مسئولین جمهوری اسلامی داشتم در چند ماه اول ضررهایم ، خودم را قانع میکردم که من تنها ضرر کردم واین دلیل بی خیالی مسئولین نیست و اگر افراد زیادی ضرر کنند حتما یک فکری میکنند . زهی خیال باطل ...
بعدا دیدم نه بابا در جنگ قدرت و جناح ههای اصولگرا و اصلاح طلب واقعا افراد زیادی له و نابود میشوند .
و امسال دیدم که اصلا خودشان این اقدامات ریزش بورس را با برنامه ریزی انجام میدهند . متاسفانه.
کاری کردند که کافر نمی کند شوخی نیست زندگی میلیونها نفر را نابود کردند به بهانه جبران کسری بودجه و جالبه عین خیالشان هم نیست
صحیح است
در سالهای قبل بخاطر ارادتی که به مسئولین جمهوری اسلامی داشتم در چند ماه اول ضررهایم ، خودم را قانع میکردم که من تنها ضرر کردم واین دلیل بی خیالی مسئولین نیست و اگر افراد زیادی ضرر کنند حتما یک فکری میکنند . زهی خیال باطل ...
بعدا دیدم نه بابا در جنگ قدرت و جناح ههای اصولگرا و اصلاح طلب واقعا افراد زیادی له و نابود میشوند .
و امسال دیدم که اصلا خودشان این اقدامات ریزش بورس را با برنامه ریزی انجام میدهند . متاسفانه.
ببخشید اشتباهی صحبت دوستمان را فوروارد کردم
سلام دوستان
فقط خدا بهشون صبر بدهد
شک نکن همین افرادی که نام بردی اگر بازار به همون روزها برگردد باز هم همین اشتباهات را تکرار خواهند کرد.
متا سفانه حکمرانی طمع در وجود انسان را دست کم نگیر.
صحیح است
کسی که با حرف یک سیاست مدار حالا میخواد هرکی باشه و باهر درجه و اعتباری وارد بازار بورس شود باید به عقلش شک کرد.
با مشاهده سهم های زیر به این نتیجه میرسیم که دولت فقط درصدد ضرر زدن به مردم بیچاره و گیر انداختن مردم بیچاره است مگر میشود چنین اتفاقاتی بیفتد وبازار واکنش نشان ندهد فقط دست اقا وبزرگ بازار بورس جلوی رشد ان را گرفته است و به عمد بازار را منفی میکند .
بانک ملت : با پی بر ای حدود 4 وگزارش خیره کننده سه ماهه اول امسال و همچنین سود تسعیر در شهریور در دو ماه اینده . در ضمن بانک ملت سهامدار بزرگ شرکتهای بزرگی منجمله پالایشی ها است .
پالایشی ها : با گزارش عالی سه ماهه اول و پی بر ای 4.در ضمن قیمت نفت همچنان بالای 100 دلار است و شاید هم در زمستان بیشتر شود.
و ده ها سهم دیگر که شاید بعضی از انها حتی بیشتر از قیمت سهم میتوانند سود غیر عملیاتی گزارش کنند.
چه دست قدرتمندی هست که بازار را رها نمیکند.
نظر