جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : جــــو بــــازار

این دروغی که تو سر مردم کردن که فلانی میره تو بیابون نماز بارون میخونه و بارون میاد

در صورتیکه دانشمندان ناسا تونستن ابرها رو بارور کنن تا بارون بیاد

اینم کلیپش جرمی کلارکسون در ناسا

نحوه تولید بارون

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4132

دوستان سوالی و مساله ای ذهنمو کمی مشغول کرده /:.rolleyessmileyani
      ملاک را بر بلند مدت قرار میدهیم خیلی بلند مثلا 10 ساله
      مورد کم نداریم که بازدهی 10 ساله شون با قیمتهای فعلی و نه سقف فلان و بهمان فاجعه بار است

اینها برای چی سالانه معامله میشن ؟ اصلا برا چی اینا رو میارند بورس ؟
      مثلا از گروه اندوه ثتران و ثباغ و ثشرق برا چی اومدند بورس ؟
      عرض کردم ملاک را بر بلند مدت قرار میدیم وگرنه اینکه سقف کذائی و بنداز و درو برو مرداد 99 را باید بگذاریم کنار . اون یه اتفاق تلخ و گزنده بود که از تاریخ تاسیس بورس ایران در سال 46 بی سابقه بود و چنین جوی دیگر هرگز تا عمر داریم تکرار نخواهد شد
      منظورم این نیست که دیگه به اون قیمتها نمیرسیم . یه زمانی سالهای دور دست بازم به اون اعداد میرسیم ، منظور اینه که اون جو دیگر هرگز تکرار شدنی نیست

از این بگذریم ...
      مساله بلند مدت سهم است . شرکت یا کارخانه یا موسسه یا هر کوفتی اگر کارش اشکال نداشته باشه که نباید بلند مدتش صرف نظر از نوساناتش فاجعه باشد . اینها در این بازار چه میکنند و چرا هستند ؟ چرا روزانه اینا بیخودی معامله میشن ؟ نتیجه این معاملات چیه ؟

مثال ثباغ
      سقف دی ماه 92 چند بود ؟ 500 تا 530 را دید و حقوقی وابسته به سپاه ، دلیران پارس ، اون موقع دقیق یادمه خالی کرد تا خفه شد و انداخت . روزی که ثباغ را 530 فجیع میفروخت و ملت همیشه در صحنه میخریدند دقیق داشتم روندش را میدیم برای چند دقیقه
      و اکنون پس از نزدیک به 9 سال ثباغ بازم 530 !!!!
      افزایش سرمایه چی ؟ دو تا از اورده نقدی در مجموع 65% که دو تا 100 تومن هم از جیب سهامدار رفته یعنی عملا میشه گفت هیچی
      یا ثشرق دیگه بدتر و مثالهای دیگر

سهمی که بعد از 9 سال سر جای اولش است برا چی 9 ساله در مجموع بیش از 2000 روز معامله شده ؟ حجم معاملات این 2000 روز چقدر است ؟ نتیجه اش چی بوده جز فقط و فقط و فقط پر شدن جیب کارگزار و دولت تحت عناوین کارمزد و مالیات و کوفت و زهر مار . چقدر کارمزد بابت این خرید فروش های بیهوده از کف رفته و چقدر جیب اینا پر شده ؟ باور کنید بیش از مارکت کل شرکت فقط ملت کارمزد بیخودی دادند . بجز اونائی که اون بالا بالاها انداختند به خیگ بی خبران و رفتند
      برای سهامد ار چی داشته ؟ عذر میخوام تف کف دستش

اینا برا چی اینجا ( کازینوی دولت ) خرید فروش میشن ؟ جدی فکرشو بکنید مسخره نیست ؟
      اصلا پارا فراتر مینهیم
      نتیجه این همه خرید فروش و کارمزد و جنگ اعصاب و ... از یک سال پیش تا الان چی بوده ؟

اقا اگر قرار است بعد از یک رشدی به مدت چند سال بپکه که این رسم دیرینه است و در ذات بورس تهران نهادینه شده که یه هوچی بازی بخر بخر و بنداز بنداز و جیب بری و دزدی از جیب دیگران و .... بعد چند سال بپکونش ، در مدت زمانی که قرار است بپکه ، دقت کنید قرار است بپکه ، یعنی این جزئی از قوانین این بازار است که قرار بر این است که بپکه ، خب ... اصلا برا چی چند سال باید این همه خرید فروش بیهوده انجام بشه تا بپکه ؟ کلا درش را ببندند و بگن هر کی میخواد بمونه باید اینقدر بده . مثلا من میگم فلان میلیون میدم به جای ضرر کردن و کارمزد بیخودی و وقت هدر دادن و اعصاب خردی و صرف انرژی و صد تا بدبختی دیگه . اقا 500 میلیون بده و برو چند سال دیگه بیا درش را باز میکنیم
      فلان میلیون بهشون بدی به عنوان همین کارمزد ها و نون دونی ها و مسائل دیگر ، بعد از چند سال بیان درش را باز کنند و از یه جائی قیمتها را ضروع کنند ، این بهتر نیست ؟
      اخه نتیجه این همه سال خرید فروش و کارمزد چیه جز یک نون دونی ؟ فلسفه این بورس چیه واقعا ؟

اخه برا چی 2 ماه پیش کلی سهم ملت خریدند و الان باید یا نصف شده باشند یا حداقل یک سوم قیمتشون رفته باشه ؟ بابا درش را ببندید و از یه جائی بازش کنید و تموم کنید این بازی مسخره را ، یه پولی هم بگیریند به جای این کارمزدهای بیخودی ، جدی میگم اینو . چرا این کارو نمیکنند ؟

این دسانکو را برا چی 2 ماه پیش 1300 به مردم فروختید و الان نصف قیمت خریدار نداره ؟ این یه نمونه , و ده ها نمونه دیگر
      آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2022/08/01, 22:53.

نظر

• امیر محمد ۲
        عضو فعال
        • Jun 2019
        • 789

سلام جناب بی فور سیتی
        مطالب شمارا در تالار بورس که پوکید هم میخواندم
        بعلاوه مطالبی که فرمودید

ضرر هم میرساند...کاش فقط کارمزد و مالیات بود
        همین ثباغ ۲۶ اردیبهشت در قیمت ۱۰۰۰ تومان حقوقی محترم تا تونست فروخت
        امروز قیمتش نصف شد تقریبا
        تازه نسبت فروشنده به خریدار ۲ به ۱

روزی که ۱۰۰۰ معامله شد نسبتها بر عکس بود خریدار ۲ و فروشنده ۱
        میتونید تو سوابق چک کنید

والا من هم بورس و رو درک نمیکنم
        کاش جایی برای ترک بورس هم درست میشد
        یک دوستی میگفت تو آمریکا زمانی که بورس سقوط کرد همسر افرادی که کد بورسی داشتن از ایشون طلاق میگرفتند

بدی این بورس اینه انسان رو تنبل میکنه ...دنبال کار نمیره...دنبال پول مفت هست
        پنیر مفت هم تو تله موش هست

خودم رو عرض میکنم وگرنه دوستان که همه استادن و ماشالههههه همش هم سود میکنند

یه همسایه داریم پسرش تو یه شرکت کار میکرد یه سرمایه ای جمع کرد نمیدونم کی بهش گفت بیا بورس بخر
        هی هم میامد از من آمار بگیره
        منم میگفتم من تو ترکم ...
        دو ماه پیش میگفت بورس کفه کفه الان موقع خریده من هم میخندیدم
        امروز دیدمش مثل ماشین چپیها شده بود
        به من میگفت من سهام بنیادی میخرم
        شفن ؛ زاگرس؛ فملی؛

خلاصه کارشو ول کرد صبح تا شب تو خونه اعصاب پدر ومادر داغون کرده
        پولو رو هم نصف کرده تو دو سال
        حرف گوش نمیدن

بابام بهش میگه اگه میخای قمار کنی با لیلاج قمار کن ...به من متلک میندازه
        خدا خودش عاقبتمونو به خیر کنه

ارادت

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4132

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
          سلام جناب بی فور سیتی
          مطالب شمارا در تالار بورس که پوکید هم میخواندم

والا من هم بورس و رو درک نمیکنم
          کاش جایی برای ترک بورس هم درست میشد
          یک دوستی میگفت تو آمریکا زمانی که بورس سقوط کرد همسر افرادی که کد بورسی داشتن از ایشون طلاق میگرفتند

بدی این بورس اینه انسان رو تنبل میکنه ...دنبال کار نمیره...دنبال پول مفت هست
          پنیر مفت هم تو تله موش هست

ارادت
          درود بر اقا محمد عزیز
          ای جوووونم حال کردم با این بخش از گفته هاتون . وسط سیبل را زدی به هدف بدون ذره ای خطا . دمت گرم

نظر

• Dexterous
            ستاره‌دار(35)
            • May 2012
            • 695

مداحی و سینه زنی

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            دوستان سوالی و مساله ای ذهنمو کمی مشغول کرده /:.rolleyessmileyani
            ملاک را بر بلند مدت قرار میدهیم خیلی بلند مثلا 10 ساله
            مورد کم نداریم که بازدهی 10 ساله شون با قیمتهای فعلی و نه سقف فلان و بهمان فاجعه بار است

اینها برای چی سالانه معامله میشن ؟ اصلا برا چی اینا رو میارند بورس ؟
            مثلا از گروه اندوه ثتران و ثباغ و ثشرق برا چی اومدند بورس ؟
            عرض کردم ملاک را بر بلند مدت قرار میدیم وگرنه اینکه سقف کذائی و بنداز و درو برو مرداد 99 را باید بگذاریم کنار . اون یه اتفاق تلخ و گزنده بود که از تاریخ تاسیس بورس ایران در سال 46 بی سابقه بود و چنین جوی دیگر هرگز تا عمر داریم تکرار نخواهد شد
            منظورم این نیست که دیگه به اون قیمتها نمیرسیم . یه زمانی سالهای دور دست بازم به اون اعداد میرسیم ، منظور اینه که اون جو دیگر هرگز تکرار شدنی نیست

از این بگذریم ...
            مساله بلند مدت سهم است . شرکت یا کارخانه یا موسسه یا هر کوفتی اگر کارش اشکال نداشته باشه که نباید بلند مدتش صرف نظر از نوساناتش فاجعه باشد . اینها در این بازار چه میکنند و چرا هستند ؟ چرا روزانه اینا بیخودی معامله میشن ؟ نتیجه این معاملات چیه ؟

مثال ثباغ
            سقف دی ماه 92 چند بود ؟ 500 تا 530 را دید و حقوقی وابسته به سپاه ، دلیران پارس ، اون موقع دقیق یادمه خالی کرد تا خفه شد و انداخت . روزی که ثباغ را 530 فجیع میفروخت و ملت همیشه در صحنه میخریدند دقیق داشتم روندش را میدیم برای چند دقیقه
            و اکنون پس از نزدیک به 9 سال ثباغ بازم 530 !!!!
            افزایش سرمایه چی ؟ دو تا از اورده نقدی در مجموع 65% که دو تا 100 تومن هم از جیب سهامدار رفته یعنی عملا میشه گفت هیچی
            یا ثشرق دیگه بدتر و مثالهای دیگر

سهمی که بعد از 9 سال سر جای اولش است برا چی 9 ساله در مجموع بیش از 2000 روز معامله شده ؟ حجم معاملات این 2000 روز چقدر است ؟ نتیجه اش چی بوده جز فقط و فقط و فقط پر شدن جیب کارگزار و دولت تحت عناوین کارمزد و مالیات و کوفت و زهر مار . چقدر کارمزد بابت این خرید فروش های بیهوده از کف رفته و چقدر جیب اینا پر شده ؟ باور کنید بیش از مارکت کل شرکت فقط ملت کارمزد بیخودی دادند . بجز اونائی که اون بالا بالاها انداختند به خیگ بی خبران و رفتند
            برای سهامد ار چی داشته ؟ عذر میخوام تف کف دستش

این روضه ها رو سال 97 برا طیف وسیعی از سهمهای بازار میشد خوند

البته یادمه اون زمان هم ازین قسم مداحیها و سینه زنیها زیاد میکردی

همون زمانی که قهرمان سبدت پلوله بود (که تا سال 99 درجا زد و تهشم بدون سود فروختیش) و در نیارزندگی سیمانیها داد سخن میدادی (که اینا سالهاست عاجزن از سود ساختنو مث جنازه میمونن و بعد که گوله کردن اصلا به روی مبارک نیاوردی)

حتما یادت هست

اما حتما صلاحت در انکاره:D

قبلا توو تاپیک یکی از همین به قول تو اندوه سازا توضیح دادم، الان تکرار میکنم

رده وسیعی از سهمای بازار تا سال 97 هنو به قیمتهای سال 83 داشتن معامله میشدن
            اما این یعنی فشل و جنازه و نیارزنده بودن؟
            نه لزوما
            اتفاقات چهار سال بعدش نشون داد نبودن
            اما یه مصیبت_سُرایی مثل تو اون موقع میتونست متر دس بگیره بپرسه اینا اصلا برا چی توو بازارن؟!
            در حالی که علی رغم ریزش این دو سال الان 20-30 برابر اون قیمتان

تنها تفاوت گروه انبوه سازی اینه که به دلایلی که قسمیش بنیادیه و قسمیش طمع بازیگراشون برا مفت خَری، هنو توو حال و هوای سال 97 موندن (و فرصت اسکی رفتن برا چون تویی فعلا روشون فراهمه)

طبعا وقتی ندونی که شرکت انبوه سازی شرکت تولیدی نیست که کوارتر به کوارتر سود بسازه

یا حالیت نباشه که صحبت از ملک و املاک اینا مثل صحبت از داراییهای ثابت شرکتهای تولیدی نیست (که یه تبی بوده باشه مختص سال 98)

بلکه مثل محصول شرکت تولیدیه که دپو شده (و لذا مترادف سود)

یا اصلا قصد کرده باشی که نفهمی

کار زیادی نمیشه کرد

اینا تنها بدیشون (برا سهامدار تا به امروزشون. که از قضا زرنگی مدیراشون برا حفاظت از منافع شرکتهاشون بوده (چون تونستن آینده رو ببینن که اوضاع ملک چی میشه)) اینه که داراییهاشونو نفروختن.همین. اما این یعنی نمیتونن بفروشن؟ کرم میخوره؟ شرکتی که 2000 تومن دارایی آماده به فروش داره و قیمتش روو 200 مونده (که کم هم نیست توو این گروه اندوه سازی/.:biggrinsmiley.:/)

و مسلما وقتی اینام بشن مث لکما و شمواد و سرود و سهگمت و وسدیدِ سال 97، صدا از تنت در نخواهد اومد که شعر راجع بهشون میبافتی

البته برخلاف گذشته (و برخلاف دوستان خوشبینی مث مدافع) دیگه فکر نمیکنم این قسم اداها صرفا از سر بیکاری و حرافی بوده باشه

حتما پول خوبی توش هست. از انگیزه و پشتکارت که اینطور بر میاد!

حلال باشه

پ.ن البته که هرکی صاحب اختیاره راجع به هرچی نظر بده، مام به تبع همین قاعده نظر دادیم از قضا.

آخرین ویرایش توسط Dexterous؛ 2022/08/02, 00:01.
            Dexter is to kill killers
            DEXTEROUS too
            من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4132

توضیح در مورد کامنت قبلی که بار اولش هم نیست چنین تربیت و ادبی را به نمایش میگذارد . جای بسی تاسف است
              من بعد جواب این دست افرادی که خصومتی شخصی بیهوده و مبهمی با بنده دارند نمیدهم

اخرین سطر نوشته هر کی ازاده نظرشو بگه . پس چرا من نظرم را میگم اینقدر داغ میکنی ؟ تو هم نظرت را بگو ولی نه با دهانی الوده و تربیتی مترادف با عهد قاجار . انتقاد داری ؟ مخالف نظرم هستی ؟ بسیار خب مشکلی نیست . به شدت از انتقاد استقبال میکنم . اصلا عشق میکنم کسی انتقاد کنه ولی با زبانی ارام و به گونه ای مدنی و اجتماعی و امروزی بگو تا بحث کنیم نه با این شکل و شیوه چندش آور
              بیست و دومین سال از قرن 21 را پشت سر گذاشته ایم یا به عبارتی 2581 سال از شاهنشاهی ایران گذشته . عهد قاجار 100 ساله تموم شده برادر . امروزی حرف بزن

شما ثابت کن من پلوله را چند خریدم و چه موقع و چند فروختم ، اگر قضاوتت درست بود بنده دیگر کامنتی اینجا نمینویسم . پلوله را در بازگشائی با اندکی زیان همون سال ردش کردم
              اندوه سازان تا ابد اندوه سازند . به من ربطی نداره که فشارت میزنه بالا بخاطر اندوهت در این گروه . من ازادم نظرم را بگم بدون هیچ ربطی به تو که اندوه داری یا نداری . اوکی ؟

من هالیمه که این گروه تولیدی نیستند و p/e مشخصی ندارند و سود سازیشون فصلی است و پروژه محور هستند و سایر مسائل ولی تو هالیت نیست که این گروه در این 4 سال باید یه چیزی رو میکردند از پروژه های قبلیشون ، بخصوص اونائی که با قیمت تمام شده سالهای قبل است و رو نکردند و نخواهند کرد تا ابد چون نباید چیزی رو کنند . این دستور نانوشته است که این گروه همواره چیزی رو نکنه چون مرتباط با ملک و مسکن هستند

بارها گفته شده اینکه برخی افراد بروند در سوراخ موش و با هر کی خصومت مبهمی دارند که مشخص هم نیست از کجاست و افرادی بی هویت که مشخص نیست چند شخصیتی هستند با چند ایدی یهو ظاهر شوند و لب به نمایش تربیت باز کنند و دوباره غیب شوند این هنر نیست
              هنر اینه که شما لب باز کن و نظر بده ببینیم تو چی تو چنته داری . این مهمه

فضای مجازی است و به قول ایدی محترم خوبی یا بدی اینترنت همینه که هر کی میتونه بشینه از هر نقطه ای پشت یه سیستمی و بنوبیسه هر چی خواست . تو هم بنویس تا اروم بشی ولی لطفا دیگه کامتتهای مرا نقل قول نکن

نظر

• سهامدارعمده
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1198

سلام
                کلا سه چهار نفر هستن کل فروم رو به گند کشیدند وهمه جا هم سرک میکشن البته من درکشون میکنم ولی خب به شدت مریضی شون عود کرده.
                یکی همین بالایی Dexدومی همین که با من بحث کرد و به قول خودش حقوقی ها و شخص حقیقی های بزرگ خواننده مطالبش هستن ومن دیروز کش دادم و متوجه شدم اوضاعش خیلی خبطه
                یکی دیگه هم آیدی روحه شبحه که از هر سهم چندهزار داره چند تا صفر میزاره روش . وهر بار با یکی درگیره .برای یه بار هم شده شما هم عکس سبدتون رو بزارید ببینیم با کیا طرفیم.
                من که دیروز گذاشتم والا ول کن نبودید.
                این دو سه نفر جمع بشه اینجا به شدت تمیز میشه .
                الان کم کم پیداشون میشه .خدا رحم کنه.
                یا حق .
                آخرین ویرایش توسط سهامدارعمده؛ 2022/08/02, 07:19.
                انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

ریزش 90 درصدی اکثر سهام ها نزدیک است /منتظر بدترین بازار خرسی باشید

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، سرمایه‌گذار کهنه‌کار آمریکایی هشدار داده است که سقوط ۷۰ تا ۹۰ درصدی سهام و رکودی بدتر از رکود سال ۲۰۰۸ در حال وقوع است.

جیم راجرز، سرمایه‌گذار کهنه‌کار، هشدار داده است که بازارهای نزولی بیشتری در راه هستند و روند نزولی بعدی بعدی «بدترین» در طول عمر او خواهد بود. وی با اشاره به اینکه ارزش بسیاری از سهام‌ها ۹۰ درصد کاهش خواهد یافت، تاکید کرد: سرمایه گذاران ضرر زیادی خواهند کرد.

جیم راجرز می‌گوید «بدترین» بازار خرسی در طول عمرش در راه است

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر تا حدودی در بازار نزولی هستیم، پیش بینی کرد که بدترین اتفاقات هنوز در راه است و هشدار داد: روندهای نزولی بیشتری در راه هستند که دیگری احتمالا بدترین آنها در طول عمر من خواهد بود.

وی ضمن توضیح اینکه در بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ یکی از مشکلات عمده بدهی بالا کشورها بود تأکید کرد که از آن زمان تا کنون بدهی ها به شدت افزایش یافته است.

راجرز در ادامه افزود: ایالات متحده از سال ۲۰۰۹ بدهی خود را چندین برابر افزایش داده است و از طرفی بدهی ژاپن حتی قابل شمارش نیست. در بسیاری از کشورهای جهان، بدهی‌ها بیشتر و بالاتر می‌رود. یکی از دلایل بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ بدهی زیاد بود و اکنون وضعیت بسیار بدتر شده است.

به گفته این فعال اقتصادی به زودی بسیاری از سهام‌ها ۷۰ تا ۹۰ درصد از ارزش خود را از دست خواهند داد.

کدخبر: 512268

۱۴۰۱/۰۵/۱۱ - ۰۷:۰۸
                  The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• آخرین سامورایی !
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2022
                    • 2538

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                    توضیح در مورد کامنت قبلی که بار اولش هم نیست چنین تربیت و ادبی را به نمایش میگذارد . جای بسی تاسف است
                    من بعد جواب این دست افرادی که خصومتی شخصی بیهوده و مبهمی با بنده دارند نمیدهم

اخرین سطر نوشته هر کی ازاده نظرشو بگه . پس چرا من نظرم را میگم اینقدر داغ میکنی ؟ تو هم نظرت را بگو ولی نه با دهانی الوده و تربیتی مترادف با عهد قاجار . انتقاد داری ؟ مخالف نظرم هستی ؟ بسیار خب مشکلی نیست . به شدت از انتقاد استقبال میکنم . اصلا عشق میکنم کسی انتقاد کنه ولی با زبانی ارام و به گونه ای مدنی و اجتماعی و امروزی بگو تا بحث کنیم نه با این شکل و شیوه چندش آور
                    بیست و دومین سال از قرن 21 را پشت سر گذاشته ایم یا به عبارتی 2581 سال از شاهنشاهی ایران گذشته . عهد قاجار 100 ساله تموم شده برادر . امروزی حرف بزن

شما ثابت کن من پلوله را چند خریدم و چه موقع و چند فروختم ، اگر قضاوتت درست بود بنده دیگر کامنتی اینجا نمینویسم . پلوله را در بازگشائی با اندکی زیان همون سال ردش کردم
                    اندوه سازان تا ابد اندوه سازند . به من ربطی نداره که فشارت میزنه بالا بخاطر اندوهت در این گروه . من ازادم نظرم را بگم بدون هیچ ربطی به تو که اندوه داری یا نداری . اوکی ؟

من هالیمه که این گروه تولیدی نیستند و p/e مشخصی ندارند و سود سازیشون فصلی است و پروژه محور هستند و سایر مسائل ولی تو هالیت نیست که این گروه در این 4 سال باید یه چیزی رو میکردند از پروژه های قبلیشون ، بخصوص اونائی که با قیمت تمام شده سالهای قبل است و رو نکردند و نخواهند کرد تا ابد چون نباید چیزی رو کنند . این دستور نانوشته است که این گروه همواره چیزی رو نکنه چون مرتباط با ملک و مسکن هستند

بارها گفته شده اینکه برخی افراد بروند در سوراخ موش و با هر کی خصومت مبهمی دارند که مشخص هم نیست از کجاست و افرادی بی هویت که مشخص نیست چند شخصیتی هستند با چند ایدی یهو ظاهر شوند و لب به نمایش تربیت باز کنند و دوباره غیب شوند این هنر نیست
                    هنر اینه که شما لب باز کن و نظر بده ببینیم تو چی تو چنته داری . این مهمه

فضای مجازی است و به قول ایدی محترم خوبی یا بدی اینترنت همینه که هر کی میتونه بشینه از هر نقطه ای پشت یه سیستمی و بنوبیسه هر چی خواست . تو هم بنویس تا اروم بشی ولی لطفا دیگه کامتتهای مرا نقل قول نکن
                    من تعجیم شما که حتی سره از ناسره تشخیص نمیدی و حتی ایدی صادق با درغگو از هم نمیکنی و حامی ایدیهای دروغگو در سایت هستی و حتی در انتخاب سهم و خرید و فروش چیزی از بازار نمیدونی همین الان ولت کنی میری مینویسی خرید سفارود با حجم بالا یا پشمک سازیها همیشه میخری.... چگونه همیشه هم چند صفحه چند صفحه مینویسی انهم مطالبی که به زعم بنده دوزار نمی ارزد؟

الان واقعا با این خرید و فروشهات و نیت کجی که داری چیزی از سرمایه برات مونده در بازار؟؟؟ کمک کنید شما و بقیه دوستان تا ایدیهای دروغگو و خود بزرگ بین را معرفی کنیم و تالار بطرف صداقت و صمیمیت حرکت کند سودش به همه خواهد رسید

این ایدیها بعد از این کلکها بعد مثل شهرام و مهرام خواهند گفت که من صف کردم دوستم صف کرد من بازیگرش هستم!! و بیایید فلان سهم کوچک زیانده را خرید گروهی کنیم اول خو.دشان بخرند بعد بدهند به شما

دوستان کمک کنند تا ریشه دروغ خشکانده شود خدایی و الهی قضاوت کنند و همچنین سعی نکنند بیتفاوت باشند
                    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• سهامدارعمده
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1198

شما سه چهار نفر استاداگه شات گرفتین ومقدار سهم با میزان بازدهی من یکی دیگه مثل شما پررویی نمیکنم واز همان لحظه میرم.
                      دیروز علی رغم میل به من به دروغ تهمت زده شد و من فرستادم
                      صداقت فقط با مدرک ثابت میشه بفرستید همه ببینن.
                      سریع...
                      انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• آخرین سامورایی !
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jan 2022
                        • 2538

از چی شات بگیرم انگار حالت خوب نیست؟ من کل سرمایه ام در بورس شما پایینترش را حساب کن من قبول دارم مثال 50میلیون تومان هست منقسم شده به حدود 18سهم و حق تقدم و..... ادعایی نکرده بودم که سرمایه زیاد دارم یا بازیگر هستم یا سهامدار عمده هستم یا قصدی هم نداشتم که افراد سطحی نگر را برای خریدهای گروهی و سفته بازی دور بر خودم جمع کنم

من قصد ندارم خودم را بیش از انچه هستم نشان دهد

من با بازار چالش میذارم دوست دارم سهامی بخرم که بعد بازار بیاد برام صف کند و ازم بخرد نه دوستانم !! معمولا در نمادهای بزرگ هستم کسی که میاد شستا را پیشنهاد میده و بیشتر صنایع را تحلیل میکند تا سهام در پیت و کوچک هرادم عاقلی میدونه که جنسش از شماها نیست

چه نیازی دارم به حرفهای شما اینا برای شما کاربرد دارد نه بنده اینا رو شما بذارید که ادعا دارید

ما دوست داریم حرکت بعدی بازار را پیبینی کنیم نه اینکه افراد ساده لوح پیدا کنیم برای هدفهایی که شما دارید پس نیازی به شات و مات نداریم
                        نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                          ستاره‌دار(2)
                          • Jan 2022
                          • 1030

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                          شما سه چهار نفر استاداگه شات گرفتین ومقدار سهم با میزان بازدهی من یکی دیگه مثل شما پررویی نمیکنم واز همان لحظه میرم.
                          دیروز علی رغم میل به من به دروغ تهمت زده شد و من فرستادم
                          صداقت فقط با مدرک ثابت میشه بفرستید همه ببینن.
                          سریع...
                          عکسی که گذاشتید باز نمیشه

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

درود

آقا به نظرم کوتاه بیاین.

قرار به بحث و جدل باشد. کم کم کرکره این فروم پایین کشیده میشود.

والا من شخصا از نظر همه دوستان استفاده میکنم.

تحلیل مثبت و منفی در بازار بورس که بالا پایین دارد قابل بررسی است.

باتشکر

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

به نظر میرسه رکود سنگینی بر معاملات بازار حاکم شده که شدت آن نسبت به روزهای گذشته افزایش داشته

نظر

• شروع مجدد
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 913

سهمها رو به یک دهم قیمت واقعیشان رساندن و دارن القا می کنن که هنوز هم گرون هستن!
                                آنکه نامخت از گذشت روزگار
                                هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

در حال کار...
                                X