کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار مثل الاکلنگی هست که وسط زمین وهوا معلق شده
کاملا ایستا وساکن
انگار منتظر تلنگری از یکطرف میباشد
این وضعیت حداقل تا آخر هفته ادامه داره. اتحادیه اروپا تا پایان امروز (24 مرداد) به ایران فرصت داده که راجع به متن نهایی ارائه شده اظهار نظر کنه. 3 سناریو وجود داره:
1. پذیرش کامل متن پیشنهادی (قطعاً در این 24 ساعت رخ نخواهد داد)
2. درخواست فرصت بیشتر، درخواست اعمال اصلاحیه و یا عدم پاسخگویی (احتمالاً رخ خواهد داد)
3. رد متن پیشنهادی (بعید است رخ دهد)
با در نظر گرفتن سناریو دوم، همچنان بازارهای مختلف با شک و تردید هفته رو سپری خواهند کرد. تا ببینیم هفتۀ دیگه چی میشه.
این وضعیت حداقل تا آخر هفته ادامه داره. اتحادیه اروپا تا پایان امروز (24 مرداد) به ایران فرصت داده که راجع به متن نهایی ارائه شده اظهار نظر کنه. 3 سناریو وجود داره:
1. پذیرش کامل متن پیشنهادی (قطعاً در این 24 ساعت رخ نخواهد داد)
2. درخواست فرصت بیشتر، درخواست اعمال اصلاحیه و یا عدم پاسخگویی (احتمالاً رخ خواهد داد)
3. رد متن پیشنهادی (بعید است رخ دهد)
با در نظر گرفتن سناریو دوم، همچنان بازارهای مختلف با شک و تردید هفته رو سپری خواهند کرد. تا ببینیم هفتۀ دیگه چی میشه.
درود
سالهست این رویه ادامه دارد. فکر کنم از آخرین مهلتی که به ایران دادن ۱۶ سال میگذرد خخخخخخخخ
فبلا تهش هم دیدیم. تو دهه ۸۰ با چماق شورای امنیت سازمان ملل وحشت تو بورس می افتاد. الان قدیمی های بازار بعید میدونم از چماق شورای امنیت سازمان ملل بترسن!
تا حالا به این گزاره که ممکنه با اعلام توافق بازار شروع به ریزش کنه ( بر خلاف تصور عموم ) فکر کردید ؟ ( مثل ۲۲ تیر سال ۹۴ )
توافق دو اثر روانی و واقعی دارد.اثر روانیش صعود سهام خودرویی و بانکیست که بزودی فروکش میکند.اما اثر واقعی اس بلند مدتیست که روی کلیت بازار خصوصا سهام پر پتانسیل موثر است.بعد توافق که از نظر من حتمیست شیفت بازار از سهام خودرو و بانک به سهام بنیادیست.
توافق دو اثر روانی و واقعی دارد.اثر روانیش صعود سهام خودرویی و بانکیست که بزودی فروکش میکند.اما اثر واقعی اس بلند مدتیست که روی کلیت بازار خصوصا سهام پر پتانسیل موثر است.بعد توافق که از نظر من حتمیست شیفت بازار از سهام خودرو و بانک به سهام بنیادیست.
چشم انداز کل گروه ها صعودی است
علت هم این است فاندامنتال اقتصاد چشم انداز + دارد
نظر