جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4145

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
    سلام دکتر

مبینم اومدی اینجا معرکه گرفتی

طبابت هم میکنی

ازخبرگذاری و بورس خیری ندیدی زدی توکار طبابت

یک نسخه هم برای مابپیچ 300م تابحال توفناوران پیاده شدم

اخزاها به فنا رفت دکتر چیکارکنم؟

400هزارفناوران 1100خریددودشدرفت هوا بفروشم یانه؟

درود
    شفن را یادمه حقش را خریده بودی و همون موقع هم مشخص بود بالاست . اتفاقا من یادمه همون موقع کامنتی داشتم که حق شفن جذابیت ظاهری دارد ولی خریدش منطقی نیست . وقت و حوصلشو ندارم وگرنه همون کامنت را پیدا میکردم . پتروئی ها سقف مرداد 99 را رد کرده بودند و مشخص بود جا دارند برای ریختن
    حتی بهرام هم درست میگفت . پتروئی ها حباب زیادی پیدا کرده بودند در شهریور و مهر سال گذشته

شفن اون موقع حقش 800 بود که خریدش 900 در می اومد و چون سهمش 1200 بود جذابیتی ظاهری داشت ولی این یک روی سکه بود
    روی دیگر سکه این بود که شفن بعد از افزایش سرمایه یه بالائی فیک و بیخود زد و و بعد ریخت تا 1200 در حالی که تعدیل شده هنوزم بالا بود و این بعث شد که حقش در ظاهر جداب جلوه کند
    گزارش 3 ماهه بدی هم داشت

400 هزار سهم که گفتی نمیدونم ایا بازم خود سهم را خریدی و اضافه کردی ؟
    الان دیگه دیر شده برای فروش هر چند بعید نیست تا زیر 600 هم بره ولی خب بالائی چندانی هم سخته براش متصور بود بخصوص با شرایط فعلی و موضوع توافق و دلار و ...
    وقتی سهمی در روند نزولی می افته یه جائی بفروشید بره . بررسی و تحقیق کنید . تکنیکالش را سوال کنید . نقاط حمایت مقاومت را بررسی کنید . روند معاملات و ورود خروج پول را ببینید . یه کاری ، جنب و جوشی ، چیزی بکنید . من خیلی ها را می بینم ( منظورم دنیای واقعی و اطرافیانم است نه اینجا ) سهمی میخرند و دیگه میرند دنبال کار و زندگیشون . نه سوالی میکنند نه بررسی و نه تلاشی برای دانستن مسائل حاشیه ای . میخوابند به پاش تا یه روزی ... این که نشد کار

نشینید به پاش و هر روز زرت زرت شاهد اب شدن پولتون باشید . این کار چه معنی داره ؟
    من مفهوم خوابیدن پای هر سهمی را متوجه نمیشم . مگه شما سهامدار عمده هستید که خوابیدی پاش ؟

رفیقش زاگرس به فنا رفته توقعی از این نیست
    1100 میخری میشینی به پاش ولی من دیروز 600 هم ترسیدم بخرم هر چند واچ لیستم هم بود . البته خرید هم فقط برای نوسان نه نگهداری

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4145

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
      من که سه تا دز رو زدم ...اره ولله اصلا نای نشستن هم ندارم ..کلی کار نوشتن و مطالعه زمین مانده ..باور می کنی نتونستم‌یه صفحه هم بنویسم..یا دو دقیقه فایل ببینم و پیدا کنم...ویکس عالیه... ..هرچند بوش افتضاحه...دو سه روزه بوی نا گرفتم‌...الانم منتظرم پرستار بیاد و سرم تراپی ...چون سگ مصب نمیذاره شب چشم رو هم بذاری اونم تو این گرما که ادم خفه میشه..چند روزه فقط آب میوه و سوپ رستوران خوردم ..دیگه حالم از هر چی سوپه خراب میشه ..اصلا میلم نمیکشه چیزی بخورم.
      درود دوست خوب . ارادت . بلا به دور
      سوپ و غذای شل و راحت الحلقوم که برای هر روز نیست . برای حالتی است که بی اشتهائی زیاد باشد یا حتی بی حالی در حدی باشد که توان جویدن غذای سفت نباشد . و یا مواقعی که گلو درد همراه باشد
      برای تقویت بدن باید غذای پروتئین دار و مقوی بخورید

نمیدونم میل و اشتهاتون در چه حدی است در حال حاضر ولی راسته گوسفندی بگیر و کباب بزن به بدن . کباب را خودت در منزل تهیه کن نه از بیرون . ترجیحا کوبیده نباشد . چنجه بهتره . یا خوراک یا با چلو
      من سال گذشته همزمان با بستری پدرم در بیمارستان ، گرفتار همین لعنتی شدم . خودمو بستم به کباب و انصافا جواب داد . جسارت نباشه کمی ذوق و هنر اشپزی و رسیدن به خودمون باید داشته باشیم بد نیست . من خودم یه پا اشپز هستم /:.rolleyessmileyani

در ضمن محض احتیاط یه سی تی اسکن از ریه هم برو

نظر

• shabah
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 764

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        درود دوست خوب . ارادت . بلا به دور
        سوپ و غذای شل و راحت الحلقوم که برای هر روز نیست . برای حالتی است که بی اشتهائی زیاد باشد یا حتی بی حالی در حدی باشد که توان جویدن غذای سفت نباشد . و یا مواقعی که گلو درد همراه باشد
        برای تقویت بدن باید غذای پروتئین دار و مقوی بخورید

نمیدونم میل و اشتهاتون در چه حدی است در حال حاضر ولی راسته گوسفندی بگیر و کباب بزن به بدن . کباب را خودت در منزل تهیه کن نه از بیرون . ترجیحا کوبیده نباشد . چنجه بهتره . یا خوراک یا با چلو
        من سال گذشته همزمان با بستری پدرم در بیمارستان ، گرفتار همین لعنتی شدم . خودمو بستم به کباب و انصافا جواب داد . جسارت نباشه کمی ذوق و هنر اشپزی و رسیدن به خودمون باید داشته باشیم بد نیست . من خودم یه پا اشپز هستم /:.rolleyessmileyani

در ضمن محض احتیاط یه سی تی اسکن از ریه هم برو
        من قبلا دلتا رو گرفته بودم و چند وقت پیش امیکرون گرفتم

دلتا خیلی خیلی سخت تر بود

اومیکرون بزرگترین نشانه اش گلو درد هست. کلا اوجش 3 روز هست و تو 5 روزگی تموم میشه

نیازی به اسکن ریه نیست معمولا چون اصلا سمت ریه نمیره

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8826

منم با صباح موافقم.
          آمیکرون خود بخود بعد 5 روز تموم میشود و نیازی به سی تی اسکن نیست.

اگر دیدی سرفه امانت را بریده یک قرص لوراتادین یا نئوتادین که ضد حساسیته بخور.

سرفه ها بیشتر علائم حساسیته و نه عفونت در ریه.

در ضمن کباب را نمیشه هر روز خورد
          هضم گوشت قرمز خیلی سنگینه.

بهترین گزینه هر شب یک بلدرچینه

برگ و چنجه هم یک روز در میان.

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4145

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
            من قبلا دلتا رو گرفته بودم و چند وقت پیش امیکرون گرفتم

دلتا خیلی خیلی سخت تر بود

اومیکرون بزرگترین نشانه اش گلو درد هست. کلا اوجش 3 روز هست و تو 5 روزگی تموم میشه

نیازی به اسکن ریه نیست معمولا چون اصلا سمت ریه نمیره
            بله دلتا سخت تر از امیکرون است ولی با همینم روزی 70-80 نفر فوت میکنند طبق امار دولتی . غیر دولتیش بماند
            مهمون ناخوانده است و غیر انتخابی . همینم اسمش امیکرون است ولی قوی بودن و درگیر کردن ریه هم در کار است و متفاوت . واکنش همه یکسان نیست و این سویه هم برای همه یکسان عمل نمیکنه
            اگر مطلقا درگیری ریه نبود که این تعداد فوت نمیشدند . علت فوت این تعداد زیاد با همین سویه ضعیف چی میتونه باشه ؟ مسلما از گلو درد و اب ریزش و درد خفیف کمر و دست و پا نباید کسی بمیره
            سویه ها هنوزم قر و قاطی هستند و مهم ترین نکته اینه که چه سویه ای را از چه کسی بگیری

اگر سرایت خانوادگی باشه و همبستگی وراثتی بین مبدا و مقصد باشد ، در انتقال های دوم و سوم به بعد ضعیف تر میشه . در غیر اینصورت قوی تر است
            باز بستگی داره شما چه سنی باشی و فرد انتقال دهنده چه سنی باشد . فرد به فرد باشد یا حالتی دیگر . در واقع ویروسی که وارد بدن شما میشه از بدن دیگری مستقیم وارد شود مثل نفس به نفس یا لمس و بوس و ... یا مثلا ویروسی که خارج از بدن شده و بطور مثال شما چند ساعت دیگه از طریق تماس با اشیاء وارد بدنت میکنی . اینها با هم فرق داره . مستقیم از بدن به بدن قوی تر است
            اصولا اگر ناقل فرد جوان باشد ، ویروس قوی تری را منتقل میکند و خرده مسایلی دیگر . اینا مطالبی است که مرکز بهداشت سال گذشته از طرف یک کارشناس بهداشت به من گفته شد همراه با برگه کتبی

فرمول مشخصی نداره و به همین دلیل هنوزم باید همه احتیاط های لازم انجام شود . ساده انگاری نباید کرد

نظر

• dornaa
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1471

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              درود
              شفن را یادمه حقش را خریده بودی و همون موقع هم مشخص بود بالاست . اتفاقا من یادمه همون موقع کامنتی داشتم که حق شفن جذابیت ظاهری دارد ولی خریدش منطقی نیست . وقت و حوصلشو ندارم وگرنه همون کامنت را پیدا میکردم . پتروئی ها سقف مرداد 99 را رد کرده بودند و مشخص بود جا دارند برای ریختن
              حتی بهرام هم درست میگفت . پتروئی ها حباب زیادی پیدا کرده بودند در شهریور و مهر سال گذشته

شفن اون موقع حقش 800 بود که خریدش 900 در می اومد و چون سهمش 1200 بود جذابیتی ظاهری داشت ولی این یک روی سکه بود
              روی دیگر سکه این بود که شفن بعد از افزایش سرمایه یه بالائی فیک و بیخود زد و و بعد ریخت تا 1200 در حالی که تعدیل شده هنوزم بالا بود و این بعث شد که حقش در ظاهر جداب جلوه کند
              گزارش 3 ماهه بدی هم داشت

400 هزار سهم که گفتی نمیدونم ایا بازم خود سهم را خریدی و اضافه کردی ؟
              الان دیگه دیر شده برای فروش هر چند بعید نیست تا زیر 600 هم بره ولی خب بالائی چندانی هم سخته براش متصور بود بخصوص با شرایط فعلی و موضوع توافق و دلار و ...
              وقتی سهمی در روند نزولی می افته یه جائی بفروشید بره . بررسی و تحقیق کنید . تکنیکالش را سوال کنید . نقاط حمایت مقاومت را بررسی کنید . روند معاملات و ورود خروج پول را ببینید . یه کاری ، جنب و جوشی ، چیزی بکنید . من خیلی ها را می بینم ( منظورم دنیای واقعی و اطرافیانم است نه اینجا ) سهمی میخرند و دیگه میرند دنبال کار و زندگیشون . نه سوالی میکنند نه بررسی و نه تلاشی برای دانستن مسائل حاشیه ای . میخوابند به پاش تا یه روزی ... این که نشد کار

نشینید به پاش و هر روز زرت زرت شاهد اب شدن پولتون باشید . این کار چه معنی داره ؟
              من مفهوم خوابیدن پای هر سهمی را متوجه نمیشم . مگه شما سهامدار عمده هستید که خوابیدی پاش ؟

رفیقش زاگرس به فنا رفته توقعی از این نیست
              1100 میخری میشینی به پاش ولی من دیروز 600 هم ترسیدم بخرم هر چند واچ لیستم هم بود . البته خرید هم فقط برای نوسان نه نگهداری
              سلام

اره همون تقدمهاس

من بااجازه خانومم باهاش ازدواج کردم

پریروزهم تعدادی رو590 اضافه کردم ریختم تودامنش تابزرگشون کنه حوصلش سرنره به ماگیربده هی بچه میخوام

من دیگه تواین مملکت تصمیم گرفتم هیچ خریدی رو زیرقیمت خرید نفروشم

چونکه تف سربالاس

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

چه خبر از پرجام؟

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

هرجا میبینی میگن نباید اقتصاد و معیشت مردم را به برجام گره زده، خب کی نباید گره بزنه؟
                  انگار مجلس و دولت و وزیر وزرا هیچ نقشی در این موضوع ندارن

نظر

• محسن کریم زاده
                    عضو عادی
                    • Jul 2022
                    • 182

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                    هضم گوشت قرمز خیلی سنگینه.

بهترین گزینه هر شب یک بلدرچینه

برگ و چنجه هم یک روز در میان.
                    به نظربنده حقیرکبک هر8 ساعت 300 گرم وچنچه گوشت سفیدهر 12ساعت400گرم مفیدترمیباشد
                    البته شمابزرگ مایید
                    الله اعلم
                    [COLOR=#3E3E3E]بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)[/COLOR]

نظر

• محسن کریم زاده
                      عضو عادی
                      • Jul 2022
                      • 182

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                      چه خبر از پرجام؟
                      سلام دارندخدمتتان برجام پلاس درآینده درکتابهای تاریخ به عنوان سرآغازنظم نوین جهانی مبدآبسیاری ازگاهشماریهای اقوام مختلف خواهدشد
                      [COLOR=#3E3E3E]بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)[/COLOR]

نظر

• عطارد
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 414

انگار برجام پر.نفت صعودی شد.

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

در اصل توسط محسن کریم زاده پست شده است View Post
                          سلام دارندخدمتتان برجام پلاس درآینده درکتابهای تاریخ به عنوان سرآغازنظم نوین جهانی مبدآبسیاری ازگاهشماریهای اقوام مختلف خواهدشد

نظر

• محسن کریم زاده
                            عضو عادی
                            • Jul 2022
                            • 182

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                            دقیقا همینطوراست حضرت امام خمینی(قدس سره) فروپاشی شوروی راپیشبینی کردند وامام خامنه ای(دامت توفیقاته)عملا درراستای فروپاشاندن امپراطوری پوشالی امریکاگام برمیدارندباذن الله تعالی

نظر

• linux_linda
                              عضو فعال
                              • Jun 2014
                              • 3356

در اصل توسط محسن کریم زاده پست شده است View Post
                              دقیقا همینطوراست حضرت امام خمینی(قدس سره) فروپاشی شوروی راپیشبینی کردند وامام خامنه ای(دامت توفیقاته)عملا درراستای فروپاشاندن امپراطوری پوشالی امریکاگام برمیدارندباذن الله تعالی

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8826

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                                هرجا میبینی میگن نباید اقتصاد و معیشت مردم را به برجام گره زده، خب کی نباید گره بزنه؟
                                انگار مجلس و دولت و وزیر وزرا هیچ نقشی در این موضوع ندارن
                                اینها داخل را نتونستند سر و سامان دهند پرواز جان

در همه عرصه ها در برابر مافیا کم آوردند

الان خودشان را مثل زنها پشت برجام فایم کردند و طوری دارند القا میکنند که همه مصیبتهای کشور به خاطر ندانمکاری های مسئولان نیست بلکه این برجام و آمریکای جهانخوار است که عامل اصلی مصیبتهای کشور است.

همه در حال اختلاس و بچاپ بچاپ هستند.

الان هم صداش درومده که مبارکه کلی اختللاس داشته.

داخل داغونه و نمیتونند سر و سامانش دهند پناه آوردند به امامزاده برجام و سید بایدن.

نظر

در حال کار...
                                X