جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فین
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1158

پاسخ : جــــو بــــازار

به نظر من بزرگترین اختلاس تاریخ کشور از جیب سهامداران ایران خودرو و سایپا در دو سال و نیم گذشته ( ابتدای 1399 تا الان ) بوده است. در این دو سال و نیم بیش از 2 میلیون خودرو تولید شده و با قیمت دستوری هر خودرو بین 60 تا 100 میلیون زیر قیمت به جیب دلالان رفته است. بطور خلاصه در این دو سال و نیم بیش از 160 هزار میلیارد تومان از جیب سهامداران این دو شرکت به جیب دلالان رفته است.

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4719

افزایش دامنه نوسان بورس به مثبت و منفی ٧درصد

نظر

• کروکودیل
        عضو فعال
        • Aug 2020
        • 3631

هر چی بیشتر بشه بهتره و اندکی حرفه ای تر میشه:D

هر چند هیچ وقت حرفه ای نمیشه

از تو این دامنه های بازتر میشه بهتر پول در اورد:D و بیشتر پول بر باد داد:D

خوراک نوسان میشه اگه همینجور پیش بریم و به ۱۰ درصد برسیم

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4137

سوال اینجاست که چرا فقط بازار اول ؟
          بازار دوم از کره مریخ اومده ؟

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4137

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
            ...از سر بیکاری نشستیم داریم اخبار رو نگاه می کنیم ..ایران اینترنشنال زیرنویس کرده از قول وال استریت ژورنال که پاسخ آمریکا به پیشنهادات ایران منفی است ...امریکا هیچ یک از شروط ایران برای احیا برجام را نپذیرفته است ....
            درود دوست خوب امیدوارم باشید و سلامت
            والا این روزها زندگی مردم بدبخت ایران از حقوق بگیر تا دلال و بازاری و بورسی و غیره شده همین چک کردن اخبار سرکاری . از سر بیکاری هم باشه ، حتی با مشغله زیاد هم باشی چاره ای جز این نیست ببینی شب میخوابی و صبح پا میشی چه اشی برات پختند
            جواب مستر بایدن هم منفی است و سریال حریم سلطان قسمت 789 در فصلی جدید به زودی رونمائی میشه
            بیچاره تر از همه بورسی ها هستند که باید با این خبرها در تلاطمی بی پایان باشند

هر چند جواب رو نمیشه و با هم زد و بند کردند که جواب علنی نشود برای جلوگیری از تشویق اذهان و تلاطم بازارها ، ولی احتمالا باز شنبه در بورس کف ترازو سنگینی میکنه سمت دلاری ها . از همین امروز هم نشانه هاش اشکار بود . دلار هم احتمالا از فردا خیز میگیره برای 30 و متنتظر قسمت 988 از فصل 56 این سریال می ماند
            دیگه اینقدر داستان خز شده که همه دانند توافقی هم باشد دوزار ارزش ندارد و ماست مالی است برای کوتاه مدت

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4137

قبلا گفتم و بازم گفته میشه ، هم من و هم دیگران میگویند که اینا اگر اهل توافق و برگشت ارامش نسبی ولو اندک به جامعه و جلوگیری از تورم فزاینده و سایر مسائل بودند و اندکی ارامش روانی جامعه براشون مهم بود همون اوائل پارسال که استارت این مذاکرات خورد کار را تموم میکردند یا بهتر است بگم اجازه تموم شدنش را میدادند . همون موقع که دلار هم تا مرز 20 ریخته بود
              قصد کردیت دادن به دولت قبلی را ندارم ولی خب تفاوت هائی در روش ها کاملا مشهود بود . دولت قبلی با همان محتوای قبلی برجام و بدون این چک و چونه زنی ها و شرط و شروط مایل بود زود کارو تموم کنه . مجاز نشد و در مراحل اخر متوقفش کردند

فقط خوشم میاد در این موش و گربه بازی ها تنها چیزی که هیچ اهمیتی ندارد مردم هستند . معیشت رفاه ، سلامت جسم و روان و بهداشت روانی ، سفره مردم ، کلا بیخیال این حرفها هستند تنها ملاک منحصر به فرد ، خواسته های حکومت است و دیگر هیچ در راستای اهداف خاص ایدئولوژیک . خوشم میادددددددد که مردم رعیت و تو سری خور هیچ جائی ندارند . اییییییی خوشم میاد . کجای دینا همچین چیزی دیدید

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

آخه زیاد کردن دامنه نوسان چه دردی دوا مبکنه وقتی ناظر پیام میده که چرا اوردر سنگین گذاشتی . اینجا ایرانه بابا همه چی خرتوخره

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2146

سازمان حسابرسی :
                  فساد ۹۲ هزار میلیارد تومانی شیطنت تبلیغاتی علیه نظام است.

شیطوناااا چرا با آبروی نظام بازی میکنید؟!
                  یکی بیاد از سازمان حسابرسی ، حسابرسی کنه!
                  نگرش ، همه چیز است .

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

در کف آمریکای خون خواره ای
                    غیر و تسلیم و رضا کو چاره ای؟

نظر

• Bourse-Plan
                      عضو فعال
                      • Jun 2020
                      • 491

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                      سوال (از شما و دیگر دوستان): بنده شکی در توافق نداشته و ندارم. همونطور که شکی در انتخاب بایدن نداشتم. الان داستان (درست یا غلط) برای بنده اینطوریه که میدونم توافق میشه (اثراتش رو شهریور/مهر 1400 به بعد لمس خواهیم کرد یعنی بعد از مستقر شدن دولت بعدی) و از طرفی هم میدونم دلار در عجیب و غریب ترین حالت ممکن حوالی کانال 21 آروم میگیره. البته همین رو هم شک دارم ولی به هر حال زیر این رقم رو محتمل نمیدونم. چیزی رو که نمیدونم اینه که تاثیر این 2 اتفاق بر بورس چه خواهد بود! الان به نظر شما تکلیف کسی مثل من چیه؟ آیا باید از بورس فرار کنم؟ اکثرا حد نهایت دو سمت رو میگیرن؛ یعنی یا میگن اصلا توافقی در کار نیست و رفتیم برای شبه-ونزوئلایی شدن یا میگن نه تنها توافق صورت میپذیره که دلار 8 الی 15 رو میبینه (البته ارقام شوخیه ولی به هر حال...)، حالا اونی که حد وسط قرار داره (معتقده توافق قطعیه - کف دلار هم نهایتا کانال 21 هست) باید نقد کنه یا نه؟ ممنون میشم دوستان مشارکت کنن تا بتونم به جمع بندی بهتری برسم.
                      پست بالا مربوط می‌شه به 18 ماه قبل. همچنان همون سوال پابرجاست! البته با این تفاوت که شاید الان به جای اون «21» باید «25-26» رو جایگزین کنیم. به هر حال بنده خواننده‌ی نظرات اساتید در باب وضعیت بازار در دورۀ پسا-برجامی خواهم بود. به هر حال ما که از این بازار دل نمی‌کنیم، ولی نظرات مختلف می‌تونه در چیدن سبد بهینه مفید باشه. این رو هم اضافه کنم که اصل سبد من بلندمدتی هست و معمولاً بهش دست نمی‌زنم. کنارش اندکی نقدینگی برای نوسان دارم ولی اصل سبد در هر حالتی از نظر ریالی دست نمی‌خوره و فقط ترکیبش تغییر می‌کنه. در واقع ابهام اصلی بعد از خاتمۀ موج مثبت حاصل از برجام خواهد بود. واضحه که کلیت بازار ابتدا به توافق واکنش مثبتی نشون می‌ده. ولی ابهام اصلی اینه که بعد از موج روانی فوق‌الذکر، چه خواهد شد. سپاس.
                      آخرین ویرایش توسط Bourse-Plan؛ 2022/08/25, 08:29.

نظر

• MOSTAFAVI
                        Banned
                        • Jun 2012
                        • 5636

نفت 102 دلار شد

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

یکی دو سال آینده تحلیل های مبتنی بر شاخص هموزن معتبرتر خواهد بود.
                          در حال حاضر خط روند نزولی کوتاه مدتی را شکسته و احتمالا داره آماده میشه برای یک صعود خوب،

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                            پست بالا مربوط می‌شه به 18 ماه قبل. همچنان همون سوال پابرجاست! البته با این تفاوت که شاید الان به جای اون «21» باید «25-26» رو جایگزین کنیم. به هر حال بنده خواننده‌ی نظرات اساتید در باب وضعیت بازار در دورۀ پسا-برجامی خواهم بود. به هر حال ما که از این بازار دل نمی‌کنیم، ولی نظرات مختلف می‌تونه در چیدن سبد بهینه مفید باشه. این رو هم اضافه کنم که اصل سبد من بلندمدتی هست و معمولاً بهش دست نمی‌زنم. کنارش اندکی نقدینگی برای نوسان دارم ولی اصل سبد در هر حالتی از نظر ریالی دست نمی‌خوره و فقط ترکیبش تغییر می‌کنه. در واقع ابهام اصلی بعد از خاتمۀ موج مثبت حاصل از برجام خواهد بود. واضحه که کلیت بازار ابتدا به توافق واکنش مثبتی نشون می‌ده. ولی ابهام اصلی اینه که بعد از موج روانی فوق‌الذکر، چه خواهد شد. سپاس.
                            در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                            یکی دو سال آینده تحلیل های مبتنی بر شاخص هموزن معتبرتر خواهد بود.
                            در حال حاضر خط روند نزولی کوتاه مدتی را شکسته و احتمالا داره آماده میشه برای یک صعود خوب،
                            دوستان ، متغیرها و مفاهیم موجود در بازار برای هر کدام ما تفاسیر متفاوتی داره ، ابتدا باید ببینیم مفاهیم بازار مثبت یا صعود خوب دقیقا چه چیز و تا چه میزان هست ، اگر منظور از صعود همونطور که دوست گرامی ، پروااز نام بردند بر حسب مقیاس روند کوتاه مدتی هست که از نظر من تعبیر میشه به یک صعود 20 تا 30 درصدی و این از نظر شما خوب هست ، این از نظر من کاملا بد هست.
                            بازار صعودی و خوب برای من یعنی بازاری که دیگه بعد از هر صعود حتی 30 درصدی برنگردیم به نقطه صفر قبلی! تا الان چند بار شاخص و بازار صعود های حتی تا 50 درصد یا بالاتر هم داشتند اما در بازه زمانی معادل رشدی که داشتند برگشتند به نقطه صفر قبلی و بعضا پایین تر از کف قبل!

بنابراین نظر من با توجه به برآیند جمیع شاخصهایی که دیدم بر خلاف نظر دوستان ، در بازار بورس فارغ از هر خبر و شایعه ای ، تا یک الی دو سال آینده همچنان فرسایشی و نزولی خواهد بود و نوسانات مثبت در طی این مدت از نظر من که کوتاه مدتی نیستم ، هیچ سودی برای یکی مثل من نخواهد داشت ، لااقل نشانه قطعی از اینکه بازار روند خود را تغییر داده هنوز مشاهده نکردم و بعید هم میدانم توافقات آبکی پیش رو ، توانایی شکست این سناریوی از پیش طراحی شده را داشته باشند!
                            آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2022/08/25, 12:02.
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                              دوستان ، متغیرها و مفاهیم موجود در بازار برای هر کدام ما تفاسیر متفاوتی داره ، ابتدا باید ببینیم مفاهیم بازار مثبت یا صعود خوب دقیقا چه چیز و تا چه میزان هست ، اگر منظور از صعود همونطور که دوست گرامی ، پروااز نام بردند بر حسب مقیاس روند کوتاه مدتی هست که از نظر من تعبیر میشه به یک صعود 20 تا 30 درصدی و این از نظر شما خوب هست ، این از نظر من کاملا بد هست.
                              بازار صعودی و خوب برای من یعنی بازاری که دیگه بعد از هر صعود حتی 30 درصدی برنگردیم به نقطه صفر قبلی! تا الان چند بار شاخص و بازار صعود های حتی تا 50 درصد یا بالاتر هم داشتند اما در بازه زمانی معادل رشدی که داشتند برگشتند به نقطه صفر قبلی و بعضا پایین تر از کف قبل!

بنابراین نظر من با توجه به برآیند جمیع شاخصهایی که دیدم بر خلاف نظر دوستان ، در بازار بورس فارغ از هر خبر و شایعه ای ، تا یک الی دو سال آینده همچنان فرسایشی و نزولی خواهد بود و نوسانات مثبت در طی این مدت از نظر من که کوتاه مدتی نیستم ، هیچ سودی برای یکی مثل من نخواهد داشت ، لااقل نشانه قطعی از اینکه بازار روند خود را تغییر داده هنوز مشاهده نکردم و بعید هم میدانم توافقات آبکی پیش رو ، توانایی شکست این سناریوی از پیش طراحی شده را داشته باشند!
                              بازار ما سیاسی و مافیایی هست شاید قبل انتخابات یک تکون درست و حسابی بهش بدن.

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

بازار بورس ایران یک بورس و یک سرمایه گذاری اسلامی هستش ربطی به مافیای سیسیل نداره

نظر

در حال کار...
                                X