پاسخ : جــــو بــــازار
بسیاری از نمادها قبلا هم گفته شده ، به زور و با اودرهای ترس و درشت 1 عددی و در قیمت های مختلف و حتی بالای 1000 و چند هزار تومان بصورت 1 اوردر یا 2 اوردر چند صد هزار تایی در فروش های منفی ... منفی میشوند و خریدار را پس میزنند . به این مفهوم که شکر بخور برو کنار این سهم دست منه میخوام بیارمش پائین
حریدار هم پس میزنه
این کاملا تعمدی و سازمان یافته دولتی است بدون ذره ای شک برای من
هیچ تفسیر دیگری ندارد
شاخص را بردند زیر 1400 و دیگه ول کن نیستند تا کار خودشون را بکنند
هم پیاله هاشون هماهنگ با بازیگران شدند تا در کف و نازل ترین قیمتها بازم جمع کنند
همان سناریوی تکراری شد که چند ماه قبل عرض کردم و همان شد
3 ماه رشد های تکراری و 5 ماه ریزش
5 ماه ریزش میشه مهر یعنی 1 ماه دیگه که چند ماه قبل هم عرض کردم احتمال زیاد تا مهر خرابی داریم
یک ماه دیگه با مکاره بازار کار دارند تا جیب بینواها را خالی کنند و باز بزنند زیرش
بسیاری از نمادها قبلا هم گفته شده ، به زور و با اودرهای ترس و درشت 1 عددی و در قیمت های مختلف و حتی بالای 1000 و چند هزار تومان بصورت 1 اوردر یا 2 اوردر چند صد هزار تایی در فروش های منفی ... منفی میشوند و خریدار را پس میزنند . به این مفهوم که شکر بخور برو کنار این سهم دست منه میخوام بیارمش پائین
حریدار هم پس میزنه
این کاملا تعمدی و سازمان یافته دولتی است بدون ذره ای شک برای من
هیچ تفسیر دیگری ندارد
شاخص را بردند زیر 1400 و دیگه ول کن نیستند تا کار خودشون را بکنند
هم پیاله هاشون هماهنگ با بازیگران شدند تا در کف و نازل ترین قیمتها بازم جمع کنند
همان سناریوی تکراری شد که چند ماه قبل عرض کردم و همان شد
3 ماه رشد های تکراری و 5 ماه ریزش
5 ماه ریزش میشه مهر یعنی 1 ماه دیگه که چند ماه قبل هم عرض کردم احتمال زیاد تا مهر خرابی داریم
یک ماه دیگه با مکاره بازار کار دارند تا جیب بینواها را خالی کنند و باز بزنند زیرش
نظر