جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رادین1
    عضو فعال
    • Dec 2018
    • 4718

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
    درود

شما کارتان درسته بنده جنابعالی را شخص با صداقتی میبینم

انتظار هست که متن بنده را مجددا بخوانید

عرض شده شاخص رو حمایته و نفروشید و و اگر خواستید بفروشید روزهای بعد فرصت هست و دقیقا از همان نقطه دو روز مثبت داشتیم ...

سیگنال خرید نبوده که سیگنال عدم فروش رو حمایت بوده

همین روال تحلیل هست که نباید رو حمایتها بفروشیم حتی اگر پول لازمیم!! یا باید حمایت بشکند یا اینکه واکنش نشان دهد و بالاتر بشود فروخت

مخاطب فروشنده بوده باز بخوانید متن رو

رو مقاومتها هم هر سهمی باید هشدار عدم خرید داد فرق نداره اما فعلا بازار رو مقاومت نیز حتی نمیاد

اون هشدار عدم خرید بنده رو خکاوه و خروج سرمایه اش هم که درست بود........
    درود بر شما
    قصدم جسارت به جنابعالی نبود . صرفا می خواهم بگویم واقعا در بازار بورس ایران نمیشه با قاطعیت سخن گفت . بارها من دیده ام شاخص به حمایت رسیده در همون حمایت خرید کردیم بعد حمایت شکسته ! الان هم با وضعیت سیاسی و اوضاع داخلی کنونی شکست حمایتها چندان دور از انتظار نیست خصوصا اینکه نقدینگی موجود در بازار روز به روز فراری تر میشه !

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

درود

وقتی تصمیم میگیرن بورس بالا پایین کنن یا ربطش میدن به دلار یا معامله بلوکی خودرو (این دومی رو هیچ وقت نفهمیدم چه ربطی به بازار دارد) منظور این که یک بهانه ای جور میکنن.

باید قبول کرد سریعترین و قابل نقدترین دارایی دم دست همین سهام. حالا دلار بخواد سرکش بالا برود. باید دید علتش چیست صرفا رشد نقدینگی یا علل دیگر که همه کم و بیش دارن لایو میبینن!

ریزش بازار به همین دو علتی که گفتم عجیب نیست.

من خودم به دوستانم میگفتم احتمال شکست شاخص ۱۳۳۰، ۱۳۴۰ بالاست. ولی چه کنم ته ذهنم گفتم شاید بورس برای مصلحتشون مثبت کنن!!!

موندم و حالا هم کاسه چه کنم گرفتم/:.sadsmiley.:/

نظر

• Bourse-Plan
        عضو فعال
        • Jun 2020
        • 491

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
        يعني اگر كسي با زيان هم سهامش رو فروخته باشه بازهم مشمول طرح ماليات بر عايدي سرمايه ميشه!؟
        بحث «مالیات بر عایدی سرمایه»، حداقل در فاز اول، منحصر می‌شه به طلا، مسکن، ارز و خودرو. مثلاً سکه می‌خرید 13 میلیون و 2 ماه بعد می‌فروشید 15 میلیون، دولت می‌گه از این 2 میلیون سود بیا 40% رو مالیات بده به من. بحثی که الان مطرح شده متفاوته و مربوط می‌شه به «مالیات بر مجموع درآمد». یعنی یک میانگین پایه لحاظ می‌کنند و هرچی درآمد فرد در ماه بالاتر از این عدد باشه، درصدی رو باید مالیات بده. درآمد فرد می‌تونه از حقوق، اجاره، سپردۀ بانکی، سهام و... باشه. با توجه به سیستم فشل و فلج این‌ها که حتی زمان تشخیص دهک‌ها و تخصیص یارانه هم درست عمل نکرد، طبیعتاً نمی‌شه انتظار داشت سیستمی طراحی کنند که ببینند شما چه‌قدر سود کردی یا ضرر. حتی اگر اون بخش هم حل بشه، همچنان سود نقدی سهام (DPS) در نهایت بر «مجموع درآمد» تأثیر داره. در کل عرض کردم، سال 1402 دیدنی خواهد بود. برای اولین بار در تاریخ 44 ساله، به اقشاری فشار خواهد آمد که تا پیش از این مشکلی نداشتند و اون‌وقت هست که تازه اعتراض‌های خیابانی دیدنی می‌شه.

نظر

• مدافع
          ستاره‌دار(5)
          • Oct 2020
          • 2446

در اصل توسط SBRB پست شده است
          دولت عزم خود را برای چپاول سرمایه ملت گرفته است
          بعد از 11 سال حضور در بازار و عشق به معامله گری امروز تصمیم نهایی برای خروج از بازار رو گرفتم
          عطای این دزد خانه را به لقاش بخشیدم
          البته به دلیل داشتن تعداد بالا از سهام پرتفوم ، شاید به راحتی نتونم بفروشم
          توان و کشش استرس های روزانه و شبانه رو ندارم
          امیدوارم برای دیگران خیر و برکت باشد
          این تصمیم شخصی هست ولو اینکه 100% اشتباه باشه اما فکر میکنم درسته
          برداشتی از حرف های من نداشته باشید
          خوتون تصمیم بگیرید
          هرچند ایدی جدید هست و تمایلی به معرفی ایدی اصلی که البته مسدود شده ندارم اما از همه طلب حلالیت میکنم
          درود

جناب شبح وقتی شما که دید بلندمدت دارین اذیت هستید وای به حال بقیه با دید کوتاه مدت و سرمایه کم/:.negaran.:/

به هر حال اونایی که بلند مدتی هستن (نگاه چند ساله) قطعا از بازارهای موازی عقب نخواهند افتاد. هر چند با این وضعیت احتمالا در کوتاه مدت و میان مدت این عقب افتادگی بیشتر خواهد شد.

نظر

• شروع مجدد
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 910

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
            بحث «مالیات بر عایدی سرمایه»، حداقل در فاز اول، منحصر می‌شه به طلا، مسکن، ارز و خودرو. مثلاً سکه می‌خرید 13 میلیون و 2 ماه بعد می‌فروشید 15 میلیون، دولت می‌گه از این 2 میلیون سود بیا 40% رو مالیات بده به من. بحثی که الان مطرح شده متفاوته و مربوط می‌شه به «مالیات بر مجموع درآمد». یعنی یک میانگین پایه لحاظ می‌کنند و هرچی درآمد فرد در ماه بالاتر از این عدد باشه، درصدی رو باید مالیات بده. درآمد فرد می‌تونه از حقوق، اجاره، سپردۀ بانکی، سهام و... باشه. با توجه به سیستم فشل و فلج این‌ها که حتی زمان تشخیص دهک‌ها و تخصیص یارانه هم درست عمل نکرد، طبیعتاً نمی‌شه انتظار داشت سیستمی طراحی کنند که ببینند شما چه‌قدر سود کردی یا ضرر. حتی اگر اون بخش هم حل بشه، همچنان سود نقدی سهام (DPS) در نهایت بر «مجموع درآمد» تأثیر داره. در کل عرض کردم، سال 1402 دیدنی خواهد بود. برای اولین بار در تاریخ 44 ساله، به اقشاری فشار خواهد آمد که تا پیش از این مشکلی نداشتند و اون‌وقت هست که تازه اعتراض‌های خیابانی دیدنی می‌شه.
            برخي از اين درآمدها قبلاً مالياتش پرداخت شده مثل حقوق و ... يعني قرار هست دوباره مشمول ماليات بشن!؟ بنظر طرح بسيار خامي هست كه قابليت اجرا نداشته باشه مگر اينكه تصميم گرفته باشن با تمام نواقصش اجرا كنن و در اينصورت عواقبش رو نميشه پيشبيني كرد.
            آنکه نامخت از گذشت روزگار
            هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• شروع مجدد
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 910

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
              درود

جناب شبح وقتی شما که دید بلندمدت دارین اذیت هستید وای به حال بقیه با دید کوتاه مدت و سرمایه کم/:.negaran.:/

به هر حال اونایی که بلند مدتی هستن (نگاه چند ساله) قطعا از بازارهای موازی عقب نخواهند افتاد. هر چند با این وضعیت احتمالا در کوتاه مدت و میان مدت این عقب افتادگی بیشتر خواهد شد.
              البته جناب مدافع ديدگاه بلند مدت ، عمر بلند مدت هم مي خواد!/:.smilingsmiley.:/ ضمناً كسيكه ديدگاه بلند مدت داره بايد پيه خيلي اتفاقات احتمالي پيشبيني نشده رو هم به تن بماله مثل جنگ ، تحريمهايي از جنس نفت در برابر غذا و... و بطوركلي بايد فرض كنه كه ممكنه هيچوقت بهره و سودي از سرمايه گذاريش نبره. در كل سرمايه گذار بلند مدت بخصوص در شرايط و اوضاع مملكت ما بايد پاكباخته باشه!
              آنکه نامخت از گذشت روزگار
              هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• MOSTAFAVI
                Banned
                • Jun 2012
                • 5633

شکام شهریور ماه سال 1401 مجموعا 382 میلیارد تومان فروش داشته که 99 درصد نسبت به ماه قبل بیشتر و 185 درصد نسبت به ماه مشابه سال قبل بیشتر بوده است.

همچنین شکام در این ماه توانسته رکورد فروش خود را ارتقا دهد.

نظر

• رگنار
                  عضو فعال
                  • Feb 2014
                  • 390

درود دوستان

در چهارمین هفته هستیم و همچنان هیچ سیگنال ورودی به بازار نداریم.

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post995233

یه چند تا نکته میگم که نظر شخصی هست و شما میتونید مخالف باشید و امیدوارم با روش خودتون موفق باشید:

1. 95 درصد مطالب و تحلیل ها ارزش خواندن ندارند! حتی از اساتید قدیمی بازار! همه ش روزمرگی و چرت و پرت! بنابراین اینکه بدونیم چه در دنیای معامله گری و چه کلا در زندگی چه چیزهایی رو نخوانیم واقعا مهمتر از این هست که چی میخونیم!

2. به هرکی میگه تکنیکال نقاشی است گوش ندید!! تکنیکال ابزار مفیدی است، دوستانی که نمیدونن برن یاد بگیرن.. البته حتما چند سال طول میکشه تا به استراتژی مشخصی برسید که واقعا شفاف باشه و کار کنه...

3. من 19 شهریور 90 درصد نقد شدم و از پایین آمدن سهام خوشحالم!! تو بورس فقط کسانی سود میکنن که ضررهاشون رو داده باشن و خون دلهاشون رو خورده باشن!! این بازار فوق العاده بیرحم است، هم باید دانش(و مشخصا استراتژی سود ده) داشته باشید هم اعصاب پولادین....

وقتی کسی نتونه از روی چارت نقاط خروج و ورود کلی به بازار رو تشخیص بده واقعا چطور میتونه از بازار سود کنه؟!
                  (بحث من معامله گری است و سرمایه گذاری نیست، عده محدودی که واقعا p.e Fwd سهام رو درست محاسبه کردن و میدونن چه سهامی ارزنده هستن میتونن در بلندمدت با خرید و نگهداری سود خوبی بکنند)

ممکنه از این نوشته خوشتون نیاد اما واقعیت بازار همینه! میشه راحت چهار تا فوش داد به حکومت و مسولیت و از زیر بار ضررها شانه خالی کرد، اما شک نکنید تا وقتی واقعا مسولیت ضررها رو قبول نکنید در یک چرخه باطل هستید! هیچ راهی غیر از این نیست که مسولیت همه چی رو قبول کردو رشد کرد همین!

سبز باشید
                  آخرین ویرایش توسط رگنار؛ 2022/10/01, 15:34.

نظر

• سهامدارعمده
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1198

آقا و خانوم محترم

تنها و تنها و تنها عامل رشدکلیت بورس صرفا ورود نقدینگی هس .(به جز بازی تک سهام).

از اون موقعی که هشدار دادم تا الان چهل پنجاه درصد بازار ریزش داشته. وچقدر آیدی های حامی رشد دیکتاتور مابانه و تند برخورد کردند.

تو این ریزش بورس بنده با علم به این موضوع بنده هم خرید و فروش داشتم ولی صرفا تو تک سهام و به قصد نوسان .

هر کس با نمودار و پی به ای و ارزشمندی خرید زد با ضرر مواجه شد.

هر کس هم به دید بلند مدت خریده بود اکثریت رو این بازار از دور خارج کرده و همچنان میکنه .چون میبینه دلار و تورم رو به بالاس ولی بالعکس

سهامداری فقط ضررو ضرر.

این بازار فعلا بالایی نداره فقط میشه تو پولبک ها و بازی برخی سهام حرکتی کرد که اونم ریسک خاص خودش رو داره.

این بورس درصورت آرامش سیاسی ازناحیه داخلی و خارجی از اواخر امسال یا ابتدای سال آینده به دلایلی شاید بشه بهش امیدوار بود.

در صورت ادامه وضعیت فعلی(شرایط داخلی) و بن بست مذاکرات با دلار چهل تومنی هم بورس راه به جایی نمیبره.همونطور که با قیمت33 امروز

اکثریت صف فروش بود.

9/7/01

انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• m-ha
                      عضو عادی
                      • Jun 2012
                      • 176

عزیزان سلام

ببخشید بزرگواری میدونه ،عوارض سالیانه خودرو رو از کدوم سایت میشه گرفت.(برای شهرستان)
                      اکثر سایتایی که سرچ کردم.خطا دادند
                      تشکر@};-

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

در اصل توسط m-ha پست شده است View Post
                        عزیزان سلام

ببخشید بزرگواری میدونه ،عوارض سالیانه خودرو رو از کدوم سایت میشه گرفت.(برای شهرستان)
                        اکثر سایتایی که سرچ کردم.خطا دادند
                        تشکر@};-

با سلام و احترام

از طریق سایتهای مختلفی همانند قبضینو و ... قابل استعلام هست ولی سامانه ملی اصلی لینک ذیل هست :

پرداخت عوارض | سمیع سامانه ملی یکپارچه عوارض (خودرو)
                        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                          سهامدار باید بدونه که صاحب بخشی از شرکتی هست که به صورت شفاف داره مالیات تولید و فعالیت اقتصادیش را میده، بنابراین بحث مالیات در مورد سهامداران و شرکت های بورسی از قبل حل شده و اگر روزی بخوان مالیات اضافی بگیرن باید با اعتراض شدید جامعه سهامداری همراه بشه،
                          البته همینکه همچین قانون هایی اگر بزارن باعث فراری سرمایه گذاران از تولید و بازار سرمایه خواهد شد خودش بزرگترین اعتراض هست.

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

پرواز واقعی بازار سرمایه با ایجاد ارتباطات تجاری آزاد و موثر با دنیا اتفاق میفته
                            به امید رهایی از بازار دستوری و به امید پرواز واقعی و پیشرفت کشور
                            در نومیدی بسی امید است
                            پایان شب سیه سپید است

نظر

• Dexterous
                              ستاره‌دار(35)
                              • May 2012
                              • 694

باز هم مثل همیشه ازینکه چه کسی کی چه چیزی رو میگه میشه حدسهایی در مورد مسیر درست زد

اکثر اینایی که امروز سهامداری رو بدترین انتخاب ممکن درین برهه زمانی میدونن و بالای جنازه سهام مشغول سینه زنی هستن

توو اولین روزی که بازار مثبت شه از تیزهوشیشون در خرید توو منفیهای روزهای گذشته خواهند گفت

تکرار میکنم

نغمه ای را که دوست میدارم زنگ قلاده های کفتار است

و امروز کفتارها دسته جمعی از سوراخاشون زده بودن بیرون

Dexter is to kill killers
                              DEXTEROUS too
                              من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

درود

در این شرایط سخت صحبت از سهامداری و بخصوص خرید سهم معمولا با واکنش منفی دیگران روبرو میشه که تاحد زیادی طبیعیست. بازاری که با وجود موج های صعودی مقطعی در دوسال اخیر که البته میشد تاحدودی استفاده برد و برخی تک نمادها، عمدتا باعث کاهش ارزش پرتفوی سهامداران شده و بخصوص با تورم موجود این کاهش ارزش بیشتر خودش رو نشون میده.

با وجود همه اینها و ریسک های اقتصادی و سیاسی داخلی و خارجی و موارد مختلف که همه میدانیم، اما در مقابل قیمت بسیاری از سهم ها(البته نه هر سهمی)به حدی رسیده که از دید من بشه این ریسک هارو تاحد زیادی پوشش بده. یک زمانی است که قیمتها بالا هستن و در مقابل اوضاع ارام و ریسک های دیگر کمتر است، یک زمانی برعکس آن...

بدون اینکه بخوام توصیه ای بکسی داشته باشم صرفاً نظر و تصمیم شخصی خودم اینست که از امروز بخشی از نقدینگی خارج از بازار رو هم وارد خواهم کرد بصورت پله ای و از دید خودم توجیه دارد. و البته این وارد کردن نقدینگی با لحاظ اینست که ممکن است با کاهش ارزش مواجه شود. تجربه نزدیک دو دهه من در بازار میگوید که بالاترین سود ها از دل همچین بازارهایی بوده و من خودم بیشترین سودهامو با خرید در مقاطع اینچنینی کسب کرده ام. البته در طی دوسال اخیر هم بعد از کاهش قیمتها گاهی مطالب مشابه نوشته شده و البته موج های صعودی مقطعی و بعضا 50 60 درصدی در تعداد زیادی هم سهم هارو هم داشتیم که بسیاریشون مجدد برگشتن سرجا قبل یا حتی پایینتر.
                                ممکن است بسیاری با مشاهده وضع موجود بخوان فقط نقد کنن و خارج بشن که البته تصمیم قابل احترام و احتمال درستی آن در عمل هم زیاده، با اینحال من به تجربه خودم عمل میکنم.

به قول جناب mey که چندروز پیش در مطلبی نوشتن، قدیمی ها از حضور در بازار اغلب راضی هستن و تونستن از هر بازار دیگری جلوتر باشن و اگر عقب ماندگی بوده باشه بعدا چندبرابرش رو جبران میشه کرد، البته قرار نیست بازده افراد یکسان باشد.

انتخاب صحیح بسیار مهمه، گاهی انتخاب یک سهم از بین سهم های مختلف یک صنعت نتیجه بسیار متفاوتی در عمل داره. نمونش سال قبل در اوج مطالبی که در فضای مجازی پر بود از دو خودروساز اصلی، درحال خرید خاور قبل از تجدیدارزیابی بودم که با دو افزایش سرمایه انجام شده بازده این سهم تا اینجا کجا و ان دو نماد کجا! پس حتی تشخیص صنعت به تنهایی کافی نیست و باید نماد درست را هم انتخاب کرد. قصد اسم بردن از سهم خاصی هم در این پست نداشتم و فقط باب مثال گفته شد.ضمن اینکه مقصود این نیست که همه خریدها اینگونه جواب داده بلکه خرید بد هم کم نداشتم.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X