جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Postمگر اينكه به زور سرنيزه نقدينگي رو بتونن روانه بورس كنن! اگه پول حقيقي وارد بورس نشه ، بازار هيچ جايي نخواهد رفت. الان هم چيزي كه مشهوده بي اعتمادي از هر زماني بيشتره و اعتمادسازي در شرايط فعلي مملكت از فيل هوا كردن سخت تر! بايد قبول كنيم كه خيلي خيلي سخته مردم رو متقاعد به آوردن سرمايه هاشون به بازار بورس كرد. بهر حال ما كه نشستيم و نظاره مي كنيم و دست به فروش هم نميزنيم و منتظريم ببينيم باد ما رو كجا مي بره!
نظر
-
در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Postمیگن برای هفته بعد قراره بازار توسط صندوق ها برای مدتی حمایت بشه ...
فارغ از هرگونه جلسه و...با توجه به گزارشات شروع به خرید وفروش به دید کوتاه مدت و هفتگی و شاید ماهانه
مگه اینکه با توجه به شرایط سیاسی ناچار به نقد شدن مجدد بشم.
16/7/01انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
-
((سرنیزه که سهله ..چوب رو هم تو....نقدینگی بکنن.!!..ریالی از بازارهای دیگر وارد بازار سهام نمیشه ...فردای روز ...وضعیت تغییر کنه ...سهامدار بدبخت ..دستش به هیچ جا بند نیست ))
خواهش میکنم بابا ، این حرفا چیه !!!!! از نشانه های برگشت بازار ، عدم باور برگشته ، دوم اینکه چند روز مثبت بشه همچین پولی سرازیر بورس بشه که نگو و نپرس . (( البته عرض من این نیست که الان وقت برگشته یا نه)). پوزش به جهت اینکه بدون اجازه وارد بحثتون شدم .@};-آخرین ویرایش توسط farhad_p؛ 2022/10/08, 11:05.گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Postسرنیزه که سهله ..چوب رو هم تو....نقدینگی بکنن.!!..ریالی از بازارهای دیگر وارد بازار سهام نمیشه ...فردای روز ...وضعیت تغییر کنه ...سهامدار بدبخت ..دستش به هیچ جا بند نیست
ملت ایران حافظه ضعیفی دارن بزار دوباره داغ بشه و بوی کباب و...به مشام برسه .بارها به من ثابت شده.
شاید چند ماه دیگه برای یادآوری این پست رو برای شما بالا آوردم.
من معتقدم از سوراخ مار اتفاقا چند بار هم میشه گزیده شد.
ارادت.انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
-
اگر بازار با حجم معاملات بالا چند روز پي در پي مثبت بماند جاي اميدواري خواهد بود البته جاي سوال هست كه با كدام پول مي خوان بازار رو داغ كنن. تا اينجا كه شاهد مثبت بسيار كم جان و بي رمقي هستيم.آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
نظر
-
در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Postسلام وعرض ادب
ملت ایران حافظه ضعیفی دارن بزار دوباره داغ بشه و بوی کباب و...به مشام برسه .بارها به من ثابت شده.
ارادت.
نظر
-
سلام وعرض ادب و احترام خدمت دوستان گرامی
سمت و سوی نقدینگی بازارها با دلایل زیادی هدایت میشه ویا بهتر است عرض کنم راه پیدا میکنه ویکی از دلایل آن قیمت است
دقت کنیم به این مهم که قیمت یکی از پارامترهای اصلی روند آتی بازارها است
قیمت فعلی اکثر سهام بازار سرمایه خیلی جذاب است و هیچگونه همخوانی با روند متغیرهای کلان اقتصادی را در مقطع فعلی ندارد وبهمین دلیل رشد بازار سرمایه را شاهد خواهیم بود به امید خدا
نظر
-
-
در اصل توسط خوش بین پست شده است View Postتجربه ثابت کرده هروقت سهام دار حرفه ای از بازار ناامید شد همان جا موقع ورود هست!!آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
نظر
-
در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Postسلام وعرض ادب
ارادت.آخرین ویرایش توسط امیدازاد؛ 2022/10/08, 12:33.
نظر
-
در اصل توسط linux_linda پست شده است View Postاینم از پیشگوئی دیروز که به حقیقت پیوست
الان به بنده ثابت شد که دوستان درست بازار را دنبال نمیکنند یا راستش رو نمیگن؟؟
بازار با لیدری پالایشیها و مثبت 5و6 شدن انها جو مثبت گرفت و خودروییها نیز تا مثبت 2و3امدند و صف فروش خکاوه جمع کردند اگر با لیدری خودرویی بود که باید خودروییها مثبت 5و 6 میشدند و پالایش 2و3 !!حتی شاوان هم صف خریده هنوز و بقیه پالایشیها مثبت 3 و 4هستند اما لگنی ها وادادند و دارند منفی میشوند و خکاوه نیز باز صف فروش شد صرفا به علتی که پالایشیها نتوانستند صف خرید شوند!!!!
گفتم بیام بگم بازار چگونه مثبت شدند بعد فکر کردم این چیز ساده ای هست دیگه همه میدانند فکرش نمیکردم یکی بیاد باز برعکس بگه و برای خودش چای بریزد!!
بازاری که بخواد این لگنیها لیدرش باشد همان بهتر که بریزد اینهمه سهام طلایی بازار در قیمت مفت بعد دوتا شرکت فاسد .....نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نظر
-
در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Postدرود برشما
الان به بنده ثابت شد که دوستان درست بازار را دنبال نمیکنند یا راستش رو نمیگن؟؟
بازار با لیدری پالایشیها و مثبت 5و6 شدن انها جو مثبت گرفت و خودروییها نیز تا مثبت 2و3امدند و صف فروش خکاوه جمع کردند اگر با لیدری خودرویی بود که باید خودروییها مثبت 5و 6 میشدند و پالایش 2و3 !!حتی شاوان هم صف خریده هنوز و بقیه پالایشیها مثبت 3 و 4هستند اما لگنی ها وادادند و دارند منفی میشوند و خکاوه نیز باز صف فروش شد صرفا به علتی که پالایشیها نتوانستند صف خرید شوند!!!!
گفتم بیام بگم بازار چگونه مثبت شدند بعد فکر کردم این چیز ساده ای هست دیگه همه میدانند فکرش نمیکردم یکی بیاد باز برعکس بگه و برای خودش چای بریزد!!
بازاری که بخواد این لگنیها لیدرش باشد همان بهتر که بریزد اینهمه سهام طلایی بازار در قیمت مفت بعد دوتا شرکت فاسد .....
در مورد بفجر نظرتون چیه
نظر
نظر