کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز اولین قسمت از کشته شده های منا به ایران می آیند
یعنی قرار است بیایند
خدا رحمتشان کند و خدا باز گیرنده تقاص خونشان باشد و کار را به دست این قوم معامله گر نسپارد
امیدواریم اینبار این کشته ها مصادره نشوند
و کار به هفت تیر کشی یک عده مداح برای گرفتن امتیاز از دولت منجر نگردد
برای همین روحانی زودتر به تهران آمد
بقول تیتر اول روزنامه آفتاب یزد در دیروز
"روحانی باز گشت
پروژه تخریب شکست خورد"
اینها معامله گرانی بیش نیستند
مدتیست که موضوع دست دادن ظریف و اوباما پیکان حمله تندروها شده است
در حالی که خود هر روز صورت شیطان را می بوسند
رسایی در اتریش چه میکرد
یا نماینده ها در روسیه
یا لاریجانی در امریکا به مدت 10 روز
بازار جای ایستادن ندارد
باید صعود کند
ولی قیمتهارو شدیدا کنترل میکنند
قسم خوردند که قیمتهارو حتی یک ریال نگذارند بالا برود
چه ایرانی شده
یکی مثل آرش پیدا میشه برای یک وجب خاک ایران جان میدهد
و گروهی برای رسیدن به خواسته هایشان حاضرند کومه ای از سرمایه مردم بسازند
بازار احتمالا امروز مثبت است
روز پر برکتی داشته باشید
احتمالا منظورش درست شدن یک اپسیلون از گند کاریا 8 سال پیش که پاکدست اعظم برای این مملکت و ملت به ارث گذوشته هست!!
روز چهارشنبه هفته گذشته گذر ما خورد به میدان شهدا
اونجا یک پلاکارد زده بودند "به طرف محل سخنرانی دکتر احمدی نژاد"
تعجب کردم
برای برگشتن به قدرت علیرغم داشتن هاله نور خیلی داره تلاش میکنه
مثل اینکه هاله نورش باطریش ضعیف شده
چشمک میزنه میگه
دکتر پول تزریق کن
شایدم منظورش اینه که چرا امثال شمایی که 2 سال پیش فریب دروغ های روحانی رو خوردید الان دیگه فریب نمی خورید؟؟؟
چرا اونهایی که می گفتند بانکی و خودرویی بخرید ! هر سهم ایران خودرو میشه 1000 تومان !!! چرا الان جوگیر نمیشن و فریب نمی خورن !!!
مشکل شما اینه که فقط میگی پول.......امثاله مموتی.....ادامه کارشون باعث از دست رفتن ملیونها جون میشد.............حاضرم نصف داراییم بدم...ولی خون از دماغ یه ایرانی به خاطر حماقته چند احمق نریزه.................
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
مشکل شما اینه که فقط میگی پول.......امثاله مموتی.....ادامه کارشون باعث از دست رفتن ملیونها جون میشد.............حاضرم نصف داراییم بدم...ولی خون از دماغ یه ایرانی به خاطر حماقته چند احمق نریزه.................
قبلا هم از این استدلالها آوردید، فرض کنیم حرف شما قبول ! پس چرا دنبال افزایش شاخص بورس هستید؟ چرا میگید و می نویسید که بورس به اخبار مثبت واکنش نشون نمیده ؟
امثال شما میگن ما حاضریم همه چی رو از دست بدیم، هسته ای رو بدیم ! قیمت نفت بیاد پایین ! دارایی مون رو هم بدیم ! که احمدی نژاد نباشه سر کار !!! درسته؟ خوب دادن رفت دیگه !
پس چرا دنبال افزایش شاخص بورس هستید؟؟؟
طرف 13 میلیون تومان پولش رفته به قول خودش نوشته نقره داغ شدم ! پس معلومه اینها همش حرف هست ! چاره ای جز گفتن این چیزها ندارید !
ما ایرانی ها مطالعه سیاسی نداریم ولی ادعامون گوش فلک رو کر می کنه
طرف کاندید میشه میگه من جز طبقه محروم جامعه ام یه خونه معمولی دارم تو نارمک
خوب خاک بر سر اون مسئولی که 40 ساله میگه مهندس و دکترای عمران هستم ولی فقیرم
خوب ببوگلابی تو که عرضه نداشتی سطح زندگی خودت رو ارتقا بدی با این مدرک چطوری میخواهی برای مردم مستضعف و فقیر رفاه اقتصادی ایجاد کنی؟
کسی که 40 سال کارمند بوده و با روش درست هم پس انداز کرده باشه حداقل چهار تا آپارتمان تو تهران خریده لازم هم نیست کار خیلی شاقی کرده باشه.
ملت به جای این که به کسی رای بدن که توانایی کارآفرینی و پول سازی داره به جوراب سوراخ و زیربغل پاره رای میدن میگن مثل خودمونه
حالا این 2 سال که آقایونی اومدن که 100 تا 100 تا شرکت خصوصی دارن توی بخش های مختلف و آقازاده هاشون هر کدوم مافیای یک بخشی رو مدیریت میکنن چه چیزی نصیب مردم شد؟؟؟
چه چیزی نصیب خودت شد؟ جز اینکه نقره داغ شدی !!!
حاضر نیستن یه خونه 50 متری که بیشترش هم آماده شده توی دولت قبل رو بدن دست مردم !!! از بس که از لحاظ مالی ثروتمندن ! نمیتونن ببینن مردم سقف یک 50 متری بالای سرشون هست!!!
حالا این 2 سال که آقایونی اومدن که 100 تا 100 تا شرکت خصوصی دارن توی بخش های مختلف و آقازاده هاشون هر کدوم مافیای یک بخشی رو مدیریت میکنن چه چیزی نصیب مردم شد؟؟؟
چه چیزی نصیب خودت شد؟ جز اینکه نقره داغ شدی !!!
حاضر نیستن یه خونه 50 متری که بیشترش هم آماده شده توی دولت قبل رو بدن دست مردم !!! از بس که از لحاظ مالی ثروتمندن ! نمیتونن ببینن مردم سقف یک 50 متری بالای سرشون هست!!!
فرانکلین روزولت رییس جمهور آمریکا در اوج جنگ جهانی افتاد مرد آب از آب تکون نخورد سیستم کالپس نکرد جزو سه رییس جمهور برتر آمریکا بود چون سیستم جمعی حاکمه
مملکتی که رییس جمهورش به قول شما خیلی خوبه بعدی می تونه بیاد زیر و رو کنه به قول شما 100 تا شرکت برای آقا زاده اش بزنه باید در اون نظام رو با کود انسانی گل گرفت و رهبرشو از برج آزادی دار زد.
مملکتی که یه رییس مثل مموتی شما میاد مدیریت جهانی رو به عهده میگیره بعدی این قدر زرنگه من رو فقیر و نقره داغ می کنه ( اوخ اوخ چقدر شما نگران نقره داغ شدن منی دو روزه ) یعنی سیستم نداره مدیریت گله ای و عشیره ای داره
طرح خونه 50 متری اش مثل طرح واگذاری خونه باغ هزار متری اش بود که حتی یکی مثل رهبرش هم که آدم چندان آگاهی نیست صداش درومد
تو منطقه اهر آذربایجان خونه ها ماکس دو طبقه است احمقی نژاد اومده سه تا برج سی طبقه ساخته برای مسکن مهر خوب این رو به قوم سومر 7000 سال پیش هم بگی خودشون رو حلق آویز می کنن
نظر