کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یجوری نامه زدن انگار خودشون خارج از دولتن و یه عده دیگه دولت رو میچرخونن. انگار متوجه نیستن که با سود بدون ریسک 25 بانکها هیچ تولیدی نمیتونه رقابت کنه این سود باعث شده زینال بندری هم دست از قاچاق مواد مخدر برداره پولشو بزاره بانک سودشو بگیره. نامه تاریخش مال 18 شهریور هستش تا حالا هیچ خبری نبوده بورس هم بکوب اومده پایین.
اگر واقعا اینطور باشه خیلی ببخشید رویم به دیوار ما اهالی بی غیرت بازار سرمایه که فقط پشت کامپیوتر نشسته ایم و نظاره گر آب شدن اندک سرمایه مان هستیم به پا خیزیم!!و یک تجمعی داشته باشیم
از همه مجدد عذر خواهی میکنم اما متاسفانه اکثر ما تا اسم تجمع و اعتراض رو میشنویم جفت میکنیم و میاریم زیر گلو!
خدا وکیلی ما چه چیز از چند بسیجی کمتر داریم که جلوی مجلس خوابیده بودند؟/:.zzzzzz.:/
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
یجوری نامه زدن انگار خودشون خارج از دولتن و یه عده دیگه دولت رو میچرخونن. انگار متوجه نیستن که با سود بدون ریسک 25 بانکها هیچ تولیدی نمیتونه رقابت کنه این سود باعث شده زینال بندری هم دست از قاچاق مواد مخدر برداره پولشو بزاره بانک سودشو بگیره. نامه تاریخش مال 18 شهریور هستش تا حالا هیچ خبری نبوده بورس هم بکوب اومده پایین.
تغییر سیستم انقباضی به انبساطی حداقل 1 سال طول داره!!
دوستان وقتی اینها نامه می نویسن و وزیر دفاع هم امضا می کنه یک پیام مشخص امنیتی داره و این که ما وزار کاره ای نیستیم نهاد مالی قدرت مثل همین بنیادهای تحت اداره شخص اول و بنیادهای تعاون سپاه و ناجا قدرتهای مالی هستند که ساز مستقل از دولت می زنن و عملا دولت ملوک الطوایفی است. دولت توان مقابله با این گرو هها رو نخواهد داشت عملا دارن هشدار میدن که در سطح سران نظام اگه راهکاری پیدا نشه مملکت دچار بحران شدید خواهد شد
دوستان وقتی اینها نامه می نویسن و وزیر دفاع هم امضا می کنه یک پیام مشخص امنیتی داره و این که ما وزار کاره ای نیستیم نهاد مالی قدرت مثل همین بنیادهای تحت اداره شخص اول و بنیادهای تعاون سپاه و ناجا قدرتهای مالی هستند که ساز مستقل از دولت می زنن و عملا دولت ملوک الطوایفی است. دولت توان مقابله با این گرو هها رو نخواهد داشت عملا دارن هشدار میدن که در سطح سران نظام اگه راهکاری پیدا نشه مملکت دچار بحران شدید خواهد شد
rudel جان موقعی که گند بابک جون در اومد دنبال اموالش بودن رسیدن به بورس!!
بخدا نصف شرکتای بزرگ بورس مال این ادم بود و حداقل بالای 40 درصد از سهام اکثر شرکت ها یا بنام خودش بود یا شرکتش!
من صورت دارایی هاش رو تو فروم خودم زدم میگردم تو ارشیوم پیدا میکنم میزارم اینجا!!
یکی از علل تشویق مردم از هیچی بیخبر فروش سهم های این ادم تو تیک قیمت همون سال 92 به مردم بود که انداختن و الفرار!!
همون فروش ها و خروج اندک اندک نقدینگی از این بازار بود و اون پول کم پولی نبود که بخواد دوباره برگرده !
انقدر سرمایه چشم گیری بود که افتابه سازی ورامین هم صفش میکردن!(بجز پول دارو دسته محمود البته)
یه درس شد برام....فلوله هامو 160 دادم رفت......با اینکه کاملا بش ایمان داشتم.....2 برابرشو تا 178 گذاشتم سر جاش................
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر