کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 36,280 فروشنده?
فردا بازار مجدد سبز در سبز
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
هفته پیش چند روز اول هفته خیلی ها خروج زدن .
هم شاخص حمایت هایی رو از دست داده بود و هم بحث اعتراضات بود و هم جو عمومی بازار و مملکت خیلی بد بود .
اینکه اینجا فقط خرید ها رو میذارن و از فروش اکثرا چیزی نمیگن خنده داره . ولی شک ندارم هفته پیش خیلی ها خروج زدن از ترس .
سه شنبه 8 نوامبر انتخابات کنگره وسنای آمریکا است.
پیروزی جمهوریخواهان یعنی... توافق بی توافق!
و دلار بسمت بالا!
والا الان دو ساله دولت بایدن رو کاره و توافقی در کار نبوده ک حالا فرضا دموکرات ها بیان رو کار و توافق بشه
تنها راه توافق اینه آخوندا احساس خطر کنن و جام زهر رو بنوشن . واگرنه آمریکا هیچ وقت کوتاه بیا نیست
آفت بازار رشد سریع و چند روزه و نزول فرسایشی است طی دو روز به اندازه چند هفته نزول، شاخص رشد کرد بعضی پولا سریع میان، سود خوبی میبرن و به موقع خارج میشن، رسانه، نقدینگی، حمایت و اخبار مثبت همه در اختیار اوناست برای چندمین بار این سناریو در حال تکرار است سهامدار جزء جز فریب و زیان در این سناریو جایی نداره.
اینا همون مافیایی هستن که میتونن بازارو در حد تعطیلی پایین بکشن و بخرن و اخر کار هم فروش در اوج و کوچ به صندوقهای ثابت و...
این اسمش حمایته ولی از چه کسی؟ بهتر نیست قوانین و حمایتها در جهت تعادل همیشگی بازار باشه. نقل از کانال تلگرام کهنمویی
خیلی جالب بود برام در سهامیاب یکی رای گیری گذاشته بین چهار رئیس جمهور، روحانی ۳ درصد و رئیسی ۳۰ درصد رای آورده، یعنی از ۷۰ نفر شرکت کننده فقط ۱ یا ۲ نفر به روحانی رای دادن.
روباهان مکار اعتدالی چه خیانت ها و جنایت هایی در لباس روشنفکری و اصلاح طلبی کردن که مردم این شش کلاسه را با اختلاف زیاد ترجیح میدن
امیدوارم روزی به خاطر غارت چند میلیون نفر از قشر متوسط و فقیر جامعه در بورس محاکمه شوند.
خیلی جالب بود برام در سهامیاب یکی رای گیری گذاشته بین چهار رئیس جمهور، روحانی ۳ درصد و رئیسی ۳۰ درصد رای آورده، یعنی از ۷۰ نفر شرکت کننده فقط ۱ یا ۲ نفر به روحانی رای دادن.
روباهان مکار اعتدالی چه خیانت ها و جنایت هایی در لباس روشنفکری و اصلاح طلبی کردن که مردم این شش کلاسه را با اختلاف زیاد ترجیح میدن
امیدوارم روزی به خاطر غارت چند میلیون نفر از قشر متوسط و فقیر جامعه در بورس محاکمه شوند.
اگر هم محاکمه بشن نهایتا تبرئه می شن.
قاضی از بورس چی می دونه؟
دیشب یه جایی تریبون آزاد در خصوص مشکلات معیشتی و مسایل اقتصادی بود اقشار مختلف مردم بودند و انواع و اقسام حرف ها زده شد. اما حتی یک نفر هم راجع به بورس حرفی نزد.
یه جمعیت صد هزار نفری بودیم و الان هم همون تعداد موندیم.
در یک جزیره ی متروکه که هر از گاهی که درختانش ثمری می دهند توسط دولت غارت می شویم.
والا الان دو ساله دولت بایدن رو کاره و توافقی در کار نبوده ک حالا فرضا دموکرات ها بیان رو کار و توافق بشه
تنها راه توافق اینه آخوندا احساس خطر کنن و جام زهر رو بنوشن . واگرنه آمریکا هیچ وقت کوتاه بیا نیست
دیگه کار به جایی رسیده که نوشیدن جام زهر هم کمکی نمیکنه.
.
لطفا هر کی پیاده میشه دوباره سوار شه
کمر بندها را ببندید تا ارتفاع 2100 پایی اوج میگیریم
شوخی کردم ......
هی چشمامو میمالم و شاخصو و سبزی سبدمو نیگا میکنم . باورم نمیشه ...
یعنی شوخی شوخی بازار صعودی شده ...
یعنی تو کوچه ماهم بالاخره عروسی شد ....
به حول قوه الهی .....
بازارداره فقط رشدزیادشاخص کنترل میکنه هفته گذشته هم همین مطلب عرض کردم یکسری هم زرنگ دارندمیفروشندفرداپایین سهم بخرندپی ای فولاد5 دلارنیمای ملاک بورس است
سلامت باشید
سلام دوستان این پست دیروزراهفته قبل هم زدم وعرض میکنم بانوشته افرادتازه کارکه سهم باپی ای 2/5خوردبه سقف تاریخی ومریخی امروزمیفروشم دوشنبه منفی اش رامیخرم ووو نبایدکارداشت بازاربه امیدخداصعودی است
نظر