کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
250 تا فروخته 68 تا خریده ! بنظر انداخته یا ورداشته ؟!
فرو کرده مشخصه
خگستر داره با شاخص فکر میکنم 1500 سابق معامله میشه و حقش این نیست نسبت به مابقی گروهش
سرمایه ملت در مابقی ات و اشغالها پودر شد این مدت و این از سقف قبلیش ریزش چندانی نشان نمیده با قیمت فعلیش
نزدیک بیست وخورده ای درصد بازار رشد کرده وسیو سود اظهر من الشمس بود ولی اینکه فکر کنید پنج یا ده درصد پایین تر بخرید ابدا.خریدار پای سیستم هس.
ممکنه توبازار بی پول من نوعی فولاد رو 200 هم نخرم ولی تو موج ورودپول 600 هم بخرم.پس با افکار واهی خودتون ودیگران رو گمراه نکنید .بازار بعد یه نفس گیری مجدد وارد مدار طوفانی میشه.
فعلا دوسه روزی کار داره .
ترس این دوسال باعث میشه گفتاری بر خالی کردن و فرو کردن بر اذهان تداعی بشه
نزدیک بیست وخورده ای درصد بازار رشد کرده وسیو سود اظهر من الشمس بود ولی اینکه فکر کنید پنج یا ده درصد پایین تر بخرید ابدا.خریدار پای سیستم هس.
ممکنه توبازار بی پول من نوعی فولاد رو 200 هم نخرم ولی تو موج ورودپول 600 هم بخرم.پس با افکار واهی خودتون ودیگران رو گمراه نکنید .بازار بعد یه نفس گیری مجدد وارد مدار طوفانی میشه.
فعلا دوسه روزی کار داره .
ترس این دوسال باعث میشه گفتاری بر خالی کردن و فرو کردن بر اذهان تداعی بشه
سهامدار جان موج ورود پول مگر الان هست ؟ اگر بود و باشه که عالیه ولی بعید است موج ورود پولی صورت بگیره
همین ورود پول دیروز و پریروز اگر نقره داغ شوند که دیروز ها در حال نقره داغ شدن هستند دیگه پولی نمیاد
در برخی نمادها واقعا فرو کردن حس میشه
خگستر و ذوب دو نمونه اش
ذوب از 5 مثبت تا صفر تابلو اومده
چرا باید صف بزنند و چنین کنند در 5 کامل ؟
این ورودی پول برای بازاری ها نیست . از بیرون اومده و اونم برای 10 درصد نیست
بازار ی دست ب دست حسابی میشه و بعد ادامه رشد
بنظرم بازار شنبه یا یک شنبه برمیگرده
خگستر هم پایینش فرصته . این 700 میلیون در صف خرید رو مردم عادی نخریدن
سهامدار جان موج ورود پول مگر الان هست ؟ اگر بود و باشه که عالیه ولی بعید است موج ورود پولی صورت بگیره
همین ورود پول دیروز و پریروز اگر نقره داغ شوند که دیروز ها در حال نقره داغ شدن هستند دیگه پولی نمیاد
در برخی نمادها واقعا فرو کردن حس میشه
خگستر و ذوب دو نمونه اش
ذوب از 5 مثبت تا صفر تابلو اومده
چرا باید صف بزنند و چنین کنند در 5 کامل ؟
اینا همون ناشی های بورس هستن دیگه
اصلا نمیدونم چرا برای اینا صف بستن امروز .اکثر بازار امروز دیمی در حداکثر نوسانات مثبت معامله شد.
ولی یه چیز رو خیلی خوب میدونم یه عده هستن بی محابا میخرن به نظر با رانت دارن میخرن
نظر