جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TARGET
    عضو فعال
    • Nov 2014
    • 2282

پاسخ : جــــو بــــازار

دلار میاد پایین بورس نزولی میشه
    میره بالا نزولی میشه
    برجام در مسیر تصویب هست نزولی میشه
    برجام لغو میشه نزولی میشه
    دموکراتها میخوان بیان سرکار نزولی میشه
    جمهوری خواهان میخوان بیان نزولی میشه

الان بیرون کارت به خرید میکشه می بینی مخصول اون شرکتی که سهامدارش هستی نسبت به ۲ سال پیش ۲-۳ برابر شده ولی قیمت سهمش یک سوم تا یک چارم شده!!!!
    علتش اینه که بورس صاحب نداره!

نظر

• trojan
      ستاره دار(1)
      • Nov 2013
      • 881

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
      اگر حکومتی میخواهد با این اعتراضها سرنگون بشود همان بهتر که زودتر این اتفاق بیافتد هر وقت جنبش وال استریت در امریکا وجنبش کت زردها در فرانسه توانستند حکومت مرکزی خود را ساقط کنند در ایران هم میتوانند با این اعتراضها حکومت را ساقط کنند

یادتان که نرفته توی فرانسه موقع اعتراض جنبش کت زردها شبی چند 10 ماشین به اتش کشیده میشد به نظر من اعتراض بسیار خوب است اگر ااین اعتراضها از اول انقلاب بود کار به اینجا نمیکشید که این همه دزدی اختلاس ووووواتفاق بیافتد اعتراض باعث میشود حکومتها به فکر مردم خود بیافتند و به فکر رفع کمبودها من با اعتراض موافق هستم همانطور که در اعتراضهای کشورهای دیگر اروپایی میبینیم انها در اعتراضها خود دست به خسارت زدن هم میزنند

اصلاح و رفع مشكلات هميشه سخت بوده
      ليز خوردن به سمت فساد هميشه راحت
      آخرین ویرایش توسط trojan؛ 2022/11/16, 16:46.

نظر

• پروواز
        ستاره‌دار(6)
        • Sep 2020
        • 5236

به نظرم بورس بعد از دو سال زجر آور و ریزشی تغییر روند داده و یکی دو سالی حالا در روند ملایم صعودی ولی نوسانی و نسبتا متعادل بتونه سقف قبلی را پس بگیره تا آماده بشه برای جهش اصلی در سال ۱۴۰۳، احتمالا تارگت ۸ میلیون برای شاخص کل جعلی تا ۱۴۰۴
        البته خیلی سهم ها در شاخص بالای ۵ میلیون احتمالا بتونن سقف های قبلی خود را پس بگیرن و این از معجزات شاخص سازی و اقتصاد دستوری هست.

نظر

• سهامدارعمده
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1198

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
          یادی کنیم از سهامدار عمده عزیز ( منظورم ایدی به این نام است )
          ایشون ناز شستش همون موقع رو 1600 خالی کرد ولی گفت احتمال دیدن کف های قبلی و شکست هست هر چند خودشون هم بعد دست به چند خرید فروش زد
          نظرات ارزشمند را باید ارج نهاد
          یادش بخیر زمانی عزیزبودیم و نظرات ارزشمند

اما امروز تو تاپیک دیگه افعال معکوس

نه نقش بلدم بازی کنم ونه ادای خوب بودن فقط اینو خوب میدونم سرم تو کار خودم باشه و با هر کس با توجه به لحن وشخصیتش صحبت کنم .چه عزیزم باشه چه اراذل مجازی

هر کسی مخالف منه بلاک کنه وهر کس بی ادبی کنه منتظر جوابی فراتر از ادب.

صحبت دارین با مدرک و تحلیل بیاین جلو بحث کنیم. دو سه تا تحلیل درست هم دارین ریپلای کنین ببینیم

در ضمن دو سه تا رزومه خرید وفروش هم بزارید ببینیم چه کاره هستین با کی طرفیم.
          انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• شاهان
            ستاره دار (1)
            • Aug 2022
            • 1759

صندوق بازار بر خلاف گذشته داره حمایت خوبی میکنه . حتی در این قیمتا ک بزرگا هم 20 تا 25 درصد رشد کرده داره میخره . فعلا خیلیا از ترس این چند روز فروختن ب هر دلیل . بنظر اتفاق خاصی نیفته بازار از شنبه بهتر بشه و بازار بیاد سمت سهام ها و گروه های کمتر رشد کرده

نظر

• گنجشک
              ستاره‌دار(3)
              • Jun 2022
              • 1307

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
              تابلو مثبت 7 امروز

نظر

• atanasab
                عضو عادی
                • Apr 2016
                • 91

منشا حرکت وسالت با قله خیلی فاصله داره. سازمان فاسد مهمترین نقش رو در ایجاد تله برای سهامداران خرد داره

نظر

• منیب
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 2440

کاهش ۸۰ درصدی مالیات فروش سهام در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به تصویب رسید .

رونق بازار بورس با کاهش هزینه مبادلات

?شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا عصر چهارشنبه به ریاست «سید ابراهیم رئیسی» با حضور اعضا برگزار شد.

?در این جلسه ضمن بررسی شرایط اقتصادی کشور موضوع ایجاد رونق در بازار بورس از طریق کاهش هزینه مبادلات مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ شد. | ایرنا
                  آخرین ویرایش توسط منیب؛ 2022/11/16, 23:20.
                  بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• امیر محمد ۲
                    عضو فعال
                    • Jun 2019
                    • 789

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                    یادش بخیر زمانی عزیزبودیم و نظرات ارزشمند

اما امروز تو تاپیک دیگه افعال معکوس

نه نقش بلدم بازی کنم ونه ادای خوب بودن فقط اینو خوب میدونم سرم تو کار خودم باشه و با هر کس با توجه به لحن وشخصیتش صحبت کنم .چه عزیزم باشه چه اراذل مجازی

هر کسی مخالف منه بلاک کنه وهر کس بی ادبی کنه منتظر جوابی فراتر از ادب.

صحبت دارین با مدرک و تحلیل بیاین جلو بحث کنیم. دو سه تا تحلیل درست هم دارین ریپلای کنین ببینیم

در ضمن دو سه تا رزومه خرید وفروش هم بزارید ببینیم چه کاره هستین با کی طرفیم.
                    سلام

جناب سهامدار عمده بنده مطالب شما رو پیگیری میکنم و بعضی اوقات هم از روی دستت سهم میخرم ؛ نمونه تلیسه تومنفی ۵ که فردا صف شدمثبت ۷

بعضا اوان

از اینکه مینویسید خیلی هم عالی

تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیا بانت دهد باز

خوب ترید میکنی نوش جونت به قول خودت الحمداله ...سپاسگزار خدا هستی و خدا هم بهت برکت داده

فکر نمیکنم تو این فروم کسی بتونه مثل شما سود کنه

بعضی گفتند رانت داری شما گفتید ساعتها در اتاقم پیگیر سهم هستم

هرچه هستی نوش جانت

حالا انتقاد:
                    چرا انقدر زود بهت بر میخوره هرکس کوچکترین حرفی ...نه انتقاد بهت بگه زود از کوره در میری میخای با شدیدترین نوع خشونت پاسخ بدی ...چرا واقعا؟

دوستمون بی فور سیتی چی گفت امروز در مورد جمله به حول قوه الهی

یا مگنوس ...من بی احترامی ندیدم از هیچ کدام

شما ماشاله هم خوب پول در میاری هم سرمایه مکفی داری یادمه یکبار گفتی دارم دارم درصدی ثفارس میشم..کور بشه اون که نخاد ببینه

فکر میکنم دهه ۵۰ هستی

دوستانه عرض میکنم مغرور نشی ها

دل کسی رو نسوزنی نا خواسته

فعلا تاس برات خوب میافته

ولی دلیل نمیشه دیگران رو برنجونی

دوستانه بهت گفتم ...حالا نیایی حقیر رو هم بکوبی و. چی چی مجازی فرض کنی

نوشته بودی کجا بری فحش کشت نکردم!!!

‌واقعا تعجب بر انگیزه

امر‌وز تو تایپیک بهرام دوتا جمله نوشته بود

به نزد کهان و به نزد مهان

به آزار موری نیارزد جهان

//////////////

نداند به جز ذات پروردگار

که فر ا چه بازی کند روز گار

جناب بی فور سیتی هم من تو تالار بورس یکی دوبار باهاش بحث کردم ایشونم زود عصبانی میشد و بعضی مواقع از کوره در میرفت و ادعا داشت و دارد که آدم شناس هست

که در چند مورد ‌ و حتی خودم فهمیدم که آدم شناس نیست

اینو گفتم که بد‌ونی نمیخام طرف دوستمون به قول بهرام همکارمون رو بگیرم

ابشون قبلتر خرید و فروش هاش رو در تایپیک مربوطه مینوشت که سر همین مسایل دیگه ننوشت که از نظر من باید بنویسه

نوشتن خرید و فروش که. شما هم لطف میکنید و مینویسد جسارت میخاد و جز درد سر چیز دیگه ای نداره

خود من در هفته گذشته تیپیکو و دارو خریدم و در بحث خودش نوشتم و هر دو در سودم
                    امروز هم ددانا خریدم

ولی در تایپیک خرید نمینویسم که خدای نا کرده کسی فکر کنه من بلدم یه موقع باعث ضرر کسی بشم

جسارت نوشتن ندارم که شما داری

جناب سیتی بازار خوان خوب و تیزی هست به شخصه قبولش دارم

در وبرق ۶۰۰ تومانی که تا آسمون رفت همسنگر بودیم

درمرقام ۷۰۰ تومانی نیز اینها مال سال ۹۷ بود

چون روزمه خواستید در مورخ ۰۱/۰۳/۲۵ سفاسی معرفی کرد در قیمت ۲۵۰ تومان که همکاری که اونم با توجه به اینکه سواد بورسی خوبی داره به ابشان گفت یه مشت آت و آشغال میخری

بازدهیش تو این بازار تا امروز ۸۰ درصد بود

مثلا ثفارسی که شما با پی بر ای۱۰۰ میخرید طلا بود؟

مهم سود گرفتن از این بازار است

و مهمتر سود رسوندن و جلوگیری از ضرر دیگران

دوست آنست که گیرد دست دوست...در پریشان حالی و درماندگی

یا علی مدد@};-
                    آخرین ویرایش توسط امیر محمد ۲؛ 2022/11/17, 02:39.

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

بازار بورس ایران طی سالها چنان تحت فشار اقتصاد دستوری بوده که تقریبا هر اتفاقی را پیشخور کرده.
                      الان میشه گفت ارزش دلاری کل شرکت های بورسی ایران از یک دهم ارزش ذاتیش هم کمتر هست، تا جایی که میبینیم ارزش کل شرکت های بزرگ و کوچک این کشور پهناور فقط به اندازه یک شرکت بزرگ خارجی شد!
                      این بورس با این شرایط و ریزش های شدید دو سال گذشته دیگه نباید از هیچ اتفاقی ترس داشته باشه، دیگه چیزی برا از دست دادن نداره، دیگه شرایط بدتر از شرایط فعلی چه از لحاظ فشارهای داخلی و چه از لحاظ تحریم های خارجی هم مگه داریم.
                      آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/11/17, 12:03.

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8640

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
                        کاهش ۸۰ درصدی مالیات فروش سهام در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به تصویب رسید .

رونق بازار بورس با کاهش هزینه مبادلات

������شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا عصر چهارشنبه به ریاست «سید ابراهیم رئیسی» با حضور اعضا برگزار شد.

������در این جلسه ضمن بررسی شرایط اقتصادی کشور موضوع ایجاد رونق در بازار بورس از طریق کاهش هزینه مبادلات مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ شد. | ایرنا

کارمزد کارگزارها پس کی کاهش پیدا خواهد کرد

نظر

• TARGET
                          عضو فعال
                          • Nov 2014
                          • 2282

سال ۹۵ پس از امضای برجام توسط وزرای خارجه در بعدظهر در وین، چقدر بورسی ها خوشحال بودیم و فردا صبح تو سهام ریالی بانکی خودرویی سر خطی زدیم
                          ولی چنان عرضه و منفی شد و همه شوکه شدیم! این پایان کار نبود هفته ها منفی خوردیم و متعحب! بعدها به عکسی از عراقجی مشاور و مذاکره کننده ارشد بیرون درومد که فردای توافق رفته بودن بورس!!!!
                          خلاصه براتون بگم این بورس بیشتر سیاسی هست تا اقتصادی! فردا چنان بورس رو مثبت کنند که بزعم خودشون جواب دندان شکتی به قطعنامه شورای حکام بدهند!

این بود تحربه ۲۰ ساله من از بورس تهران

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4718

قطعنامه علیه ایران در شورای حکام تصویب شد / ۲۶ رای موافق، ۲ رای مخالف

اولیانوف: در شورای حکام بر سر متن قطعنامه علیه ایران اجماع وجود ندارد .

به نطر من با ادامه اوضاع کنونی در مملکت و قطعنامه جدید ! اوضاع اقتصادی به سمت بدتر شدن خواهد رفت احتمال افزایش نرخ ارز بیشتر خواهد شد اما این افزایش لزوما معنایش این نیست که موجب رشد بازار سهام خواهد شد . اگر به هر دلیلی دولت از بازار سهام حمایت کند و بازار رشد نماید اتفاقی که می افتد این است که سهامدارانی که چند و چندین میلیارد تومان پول در بازار دارند فرصت خروج خواهند یافت و احتمالا الفرار!!!سرمایه ها خارج خواهندشد .

نظر

• TARGET
                              عضو فعال
                              • Nov 2014
                              • 2282

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                              قطعنامه علیه ایران در شورای حکام تصویب شد / ۲۶ رای موافق، ۲ رای مخالف

اولیانوف: در شورای حکام بر سر متن قطعنامه علیه ایران اجماع وجود ندارد .

به نطر من با ادامه اوضاع کنونی در مملکت و قطعنامه جدید ! اوضاع اقتصادی به سمت بدتر شدن خواهد رفت احتمال افزایش نرخ ارز بیشتر خواهد شد اما این افزایش لزوما معنایش این نیست که موجب رشد بازار سهام خواهد شد . اگر به هر دلیلی دولت از بازار سهام حمایت کند و بازار رشد نماید اتفاقی که می افتد این است که سهامدارانی که چند و چندین میلیارد تومان پول در بازار دارند فرصت خروج خواهند یافت و احتمالا الفرار!!!سرمایه ها خارج خواهندشد .

این بیاد اینور

سال ۹۵ پس از امضای برجام توسط وزرای خارجه در بعدظهر در وین، چقدر بورسی ها خوشحال بودیم و فردا صبح تو سهام ریالی بانکی خودرویی سر خطی زدیم
                              ولی چنان عرضه و منفی شد و همه شوکه شدیم! این پایان کار نبود هفته ها منفی خوردیم و متعحب! بعدها به عکسی از عراقجی مشاور و مذاکره کننده ارشد بیرون درومد که فردای توافق رفته بودن بورس!!!!
                              خلاصه براتون بگم این بورس بیشتر سیاسی هست تا اقتصادی! فردا چنان بورس رو مثبت کنند که بزعم خودشون جواب دندان شکتی به قطعنامه شورای حکام بدهند!

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4718

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                                این بیاد اینور

من میگم ممکنه مقطعی از بازار حمایت کنند تا مثبت بشه اما در شرایط کنونی و با این همه کمبود منابع و کسری بودجه ! بالا بردن بازار منابع می خواهد از چه محلی ؟؟! خوب شاید پول چاپ کنند که اثز مجددش خلق نقدینگی و تورم بیشتر و افزایش نرخ ارز بیشتر ! و احتمالا تشدید اعتراضات مردمی به دلیل تورم سنگین !!! اما کسانی که سنگین سرمایه در بازار دارند در صورت صعود بازار (حتی در حد 30 تا 50 درد )بعید می دانم با شرایط کنونی اوضاع اقتصادی و سیاسی ماندگار باشند و از فرصت استفاده خواهند کرد برای خروج !

نظر

در حال کار...
                                X