جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mkamyab
    عضو عادی
    • Jan 2011
    • 268

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط jas پست شده است
    """
    مدير عامل بانک پارسيان در پاسخ به اين سؤال که هم اكنون نرخ سود در بازار بين بانكي چقدر است، گفت: نرخ‌ها متناسب با مدت زمان بازپرداخت متفاوت است و هم اكنون بين 26 تا 28 درصد اعمال مي‌شود.

افزایش قیمت دلار و بالا گرفتن تنش‌های سیاسی، بازار طلا و سکه را صعودی کرد. کاهش اونس جهانی نتوانست جلوی

""""
    سلام به دوستان
    خبر فوق را گذاشتم تا در مورد موضوعي دوباره صحبت كنم

ديروز نامه 4 وزير در مورد احتمال ورود به بحران از شرايط ركودي موجود منتشر شد

تحليل نامه و محتويات چند موضوع را مشخص ميكند
    اول اينكه ركود به صورت رسمي توسط بالإترين مقام اقتصادي تاييد شد
    دوم چشم انداز خروج از ركود به حدي تيره و نا اميد كننده است كه 4 وزير يا براي گشايش در موضوع و يا حتي براي
    فرار از پاسخگويي اقدام به انتشار چنين نامه اي كرده اند

حال برگرديم به موضوع خبر مدير عامل بانك پارسيان كه إعلام كرده سود بين بانكي 26 الي 28 درصد است

اين خبر يعني اينكه بزرگترين بنگاه هاي اقتصادي اين كشور كه سرمايه مردم در اختيار انان است انچنان در گرداب
    مشكلات گرفتار هستند كه حاضرند براي گذر از شرايط موجود سود 26 تا 28 درصد را به يكديگر پرداخت كنند

وضعيت صنعت خودرو و فولاد و سيماني ها كه اظهر من الشمس است
    ساختمان هم كه جاي خود دارد،،

برگرديم دوباره به نامه وزيران

مگر قرار است چه تصميمي براي اقتصاد گرفته شود كه از حيطه اختيار وزيران خارج بوده و يا اين تصميمات چه تبعاتي دارد كه بايد ريس جمهور هم مستقيما در ان تصميم بگيرد

در شرايط فعلي كه دولت حاضر به كوچك سازي و تسهيل در أمور كسب و كار نيست چه تصميمي است كه شخص ريس جمهور بايد در ان نقش إيفا كند؟

ايا اين تصميم تغيير سياست كنترل تورم و انتخاب سياست ركودزدايي حتي به بهاي ايجاد تورم است كه اين يعني
    تغيير شعار ريس جمهور

و يا اينكه اين تصميم تغيير و اعمال ورود دولت به حيطه سود بانكي به عنوان يكي از عوامل مهم تشديد ركود است
    كه در صورت ورود احتمال خروج نقدينگي از بانكها و ورشكستگي. و بحران اقتصادي و اجتماعي است
    كه اين موضوع نيز نياز به آگاهي ريس جمهور دارد

زمان همه چيز را روشن خواهد كرد

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      با انتشار نامه 4 وزیر به رییس جمهور ،اگه امروز نتونند بازار رو جمع و جور کنند و بازار مثبت قابل توجهی نخوره ،اون وقت این نامه تاثیر منفی بر بازار خواهد گذاشت.
      (البته بخواهند مثبت هم کنند، بعید میدونم بازار در این مقطع بتونه بیش از دو یا سه هزار واحد بالا بره)،
      این نامه سند اعتراف واضح و مشخصی هست از طرف خود دولت و وزرا به بی تدبیری دولتی که مدعی تدبیر هست !

حالا سوال اصلی اینه که اگر این آقایون به این نتیجه رسیدن که الان باید ضرب الاجلی تصمیم گرفته بشه ! چرا تو این مدت با هیچکدوم از این اقداماتی که منجر به این وضعیت شد مخالفتی نکردن و همراهی کردن !

به نظر من نامه به تردید بازار بیشتر دامن زده !

از دیروز همینطور پیام و مطلب و بحث بین کارشناسان و مدیران هست و همه میپرسن این چیه یهو اومد از دولت بیرون !

چرا وزیر دفاع توی این نامه امضا زده؟؟؟

توی دولت چه خبره ؟ جنگ داخلی؟؟ ....

در این وضعیت بی اعتمادی فعالان بازار به دولت، حتی حامیان دولت هم انتظار چنین اقدامی رو نداشتن !

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10188

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        این نامه سند اعتراف واضح و مشخصی هست از طرف خود دولت و وزرا به بی تدبیری دولتی که مدعی تدبیر هست !

حالا سوال اصلی اینه که اگر این آقایون به این نتیجه رسیدن که الان باید ضرب الاجلی تصمیم گرفته بشه ! چرا تو این مدت با هیچکدوم از این اقداماتی که منجر به این وضعیت شد مخالفتی نکردن و همراهی کردن !

به نظر من نامه به تردید بازار بیشتر دامن زده !

از دیروز همینطور پیام و مطلب و بحث بین کارشناسان و مدیران هست و همه میپرسن این چیه یهو اومد از دولت بیرون !

چرا وزیر دفاع توی این نامه امضا زده؟؟؟

توی دولت چه خبره ؟ جنگ داخلی؟؟ ....

در این وضعیت بی اعتمادی فعالان بازار به دولت، حتی حامیان دولت هم انتظار چنین اقدامی رو نداشتن !
        حالا خوبه این دولت اونقدر شهامت داره که بقول شما اعتراف کنه بی تدبیره، دولت قبلی رو چی بگیم که ادعای مدیریت جهانی رو داشت ولی یونجه دو تا خر رو هم نمیتونست تقسیم کنه(ضرب المثل ترکی)
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10188

شاید بهتر باشه بازار کمی گروه خودرویی رو بی خیال بشه تا گزارشات شش ماهه اونها بیاد.
          امروز من گروه فولادی رو میدیدم،علی الخصوص فولاد،فروشنده های قوی در مثبت ندیدم البته خریدارها هم فعلا کم قدرت هستند ولی باز هم فروشنده قوی نداره، روی این گروه میتونند مانور برای بالا بردن شاخص انجام بدهند(با توجه به عدم قدرت فروشنده ها)،البته اگر بخواهند.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

حالا خوبه این دولت اونقدر شهامت داره که بقول شما اعتراف کنه بی تدبیره، دولت قبلی رو چی بگیم که ادعای مدیریت جهانی رو داشت ولی یونجه دو تا خر رو هم نمیتونست تقسیم کنه(ضرب المثل ترکی)
            فرض که اون دولت یونجه دو تا خر رو هم به قول شما نمیتونست تقسیم کنه !!

با اون دولت هیچوقت وضعیت اینطور نشد ! حالا که همه معترفند به اینکه وضعیت به مراتب بدتر از قبل شده، حتی وزرای دولت !!! پس معلوم میشه این دولت در تقسیم یونجه دو تا خر هم از دولت قبل بی عرضه تر هست !!!

پس زحمت بکش یه ضرب المثلی هم برای این دولت پبدا کن !

من میدونم که شما و برخی دوستان دیگر به دلایل سیاسی و سلیقه ای از دولت قبل خوشتون نمیاد ! مثل بعضی که از این دولت خوششون نمیاد ! حق عادی هرکسی هست !

اما از 2 سال پیش که سیاستهاشون رو اجرایی کردند، معلوم بود که نتیجه ای بهتر از این بدست نمیاد !

اما شما و برخی دیگر دوستان، سعی کردید چشم بر واقعیت ها ببندید ! حالا هم که رسوایی رو خودشون دارن فریاد میزنن و اعتراف میکنن و میگن هرچه کردیم اشتباه بوده ! بازهم اصل ماجرا رو میندازید کنار و میگید باز این شهامت داشت که اعتراف کرد و گفته هرچه کردیم غلط بوده !

همین طیب نبود میگفت من اولین وزیری هستم که نرخ سود رو آزاد کردم !!! حالا میگه بحران داره درست میشه !!!

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10188

فرض که اون دولت یونجه دو تا خر رو هم به قول شما نمیتونست تقسیم کنه !!

با اون دولت هیچوقت وضعیت اینطور نشد ! حالا که همه معترفند به اینکه وضعیت به مراتب بدتر از قبل شده، حتی وزرای دولت !!! پس معلوم میشه این دولت در تقسیم یونجه دو تا خر هم از دولت قبل بی عرضه تر هست !!!

پس زحمت بکش یه ضرب المثلی هم برای این دولت پبدا کن !

من میدونم که شما و برخی دوستان دیگر به دلایل سیاسی و سلیقه ای از دولت قبل خوشتون نمیاد ! مثل بعضی که از این دولت خوششون نمیاد ! حق عادی هرکسی هست !

اما از 2 سال پیش که سیاستهاشون رو اجرایی کردند، معلوم بود که نتیجه ای بهتر از این بدست نمیاد !

اما شما و برخی دیگر دوستان، سعی کردید چشم بر واقعیت ها ببندید ! حالا هم که رسوایی رو خودشون دارن فریاد میزنن و اعتراف میکنن و میگن هرچه کردیم اشتباه بوده ! بازهم اصل ماجرا رو میندازید کنار و میگید باز این شهامت داشت که اعتراف کرد و گفته هرچه کردیم غلط بوده !

همین طیب نبود میگفت من اولین وزیری هستم که نرخ سود رو آزاد کردم !!! حالا میگه بحران داره درست میشه !!!

بحث سیاسی ممنوع اینجا تایپک جو بازاره

نظر

• amir_321
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 185

دوستان کسی اظلاع داره سود بانک دی کی و چطوری پرداخت میشه؟

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10188

در اصل توسط amir_321 پست شده است View Post
                  دوستان کسی اظلاع داره سود بانک دی کی و چطوری پرداخت میشه؟
                  از 15 آبان ماه بمدت بیست روز
                  احتمالا تو بانک های خودشون

نظر

• ahmoeini
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2562

امروز مشخص شد که میشه تو رکود بازار مثبت داشت
                    فقط باید بخوان و یا باید از یه چیز بترسن تا اینکارو بکنند
                    کاش از خدا یه خرده میترسیدن

نظر

• ahmoeini
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2562

بحث سیاسی ممنوع اینجا تایپک جو بازاره

ارادت خاصی دارم
                      ولی از بس سیاست رو به سیاستمداران دو رو و دغل باز واگذار کردیم و سرمون رو تو کتابهای سیاه کردیم این بلا سرمون اومده
                      به عقیده بنده مردم باید به هر اتفاقی که در این مملکت میوفته با دید سیاسی نگاه کنند
                      ما همیشه از خواب و به خواب زدگی خودمون ضربه خوردیم

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10188

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
                        ارادت خاصی دارم
                        ولی از بس سیاست رو به سیاستمداران دو رو و دغل باز واگذار کردیم و سرمون رو تو کتابهای سیاه کردیم این بلا سرمون اومده
                        به عقیده بنده مردم باید به هر اتفاقی که در این مملکت میوفته با دید سیاسی نگاه کنند
                        ما همیشه از خواب و به خواب زدگی خودمون ضربه خوردیم
                        آخه میدونی آقای معینی
                        این خانم برای این نیومده اینجا که با دلیل و برهان قانع بشه،وظیفه ایشون اینه که تا انتخابات بعدی ریاست جمهوری نام ا.ن رو در تیتر اول سایت نگه داره حالا کاری هم نداره بد میگند یا خوب ،مهم از نظر اونها اینه که همیشه نامش بیاد روی سایت و از نظرها نیفته.
                        حالا شما برای ایشون هزار تا دلیل سیاسی بیار که دولت قبل ناکارآمد بود ،مگه قبول خواهد کرد؟ بجاش سریع خواهد رفت از یه وبلاگ مجهول الهویه یا یه خبر دروغ از یه روزنامه یا با تفسیر غلط از یه موضوعی برای شما جواب بیار.
                        حالا من برای چی با ایشون بحث کنم؟

نظر

• m2020
                          عضو عادی
                          • May 2014
                          • 293

ا س پ رو امروز عالی خریدن.چند روزه دارن جمعش میکنن.

نظر

• ahmoeini
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2562

آخه میدونی آقای معینی
                            این خانم برای این نیومده اینجا که با دلیل و برهان قانع بشه،وظیفه ایشون اینه که تا انتخابات بعدی ریاست جمهوری نام ا.ن رو در تیتر اول سایت نگه داره حالا کاری هم نداره بد میگند یا خوب ،مهم از نظر اونها اینه که همیشه نامش بیاد روی سایت و از نظرها نیفته.
                            حالا شما برای ایشون هزار تا دلیل سیاسی بیار که دولت قبل ناکارآمد بود ،مگه قبول خواهد کرد؟ بجاش سریع خواهد رفت از یه وبلاگ مجهول الهویه یا یه خبر دروغ از یه روزنامه یا با تفسیر غلط از یه موضوعی برای شما جواب بیار.

همانطوریکه فرمودید و درست هم فرمودین خیلی از بحث ها بی فایده است
                            ولی
                            من به شخص کار ندارم ولی باید بساط تفکر شریعتمداریسم به نوعی برای ما بی تفاوت بشه
                            متاسفانه باید نونمون رو به سیاست بمالیم بخوریم
                            تا بشه یه خرده اینارو تو لونه شون کرد

/:.smilingsmiley.:/

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35714

آخه میدونی آقای معینی
                              من قبلا هم گفتم برای چی اینجا می نویسم ! و این چیزهایی که دوستان در ذهنشون هست غلطه و بعدها باید جوابگو باشن !

این سایت مگر چه جایگاهی داره که امثال احمدی نژاد بخوان آدم بذارن که اسمشون توی این سایت تیتر اول باشه به قول شما !!! اوج توهم هست این حرف واقعا !

شما بگرد توی پستهایی که من درج کردم ببین چندتاش مربوط به احمدی نژاد هست و چند درصد میشه !

بعد ببین پستهای من نام ایشون رو در تیتر اول سایت نگه داشته یا پستهایی که برخی دوستان شما علیه ایشون میزنن !

حداقل اگر دیدگاهتون با کسی نمیخونه انصاف داشته باشید و قضاوت بیخود نکنید !

از 2 سال پیش به اینطرف :

نوشتم که دارن بازارو نابود میکنن !!! خندیدید و مسخره کردید و گفتید برای دفاع از احمدی نژاد میگی !

نوشتم که مشکل اصلی بازار نبود نقدینگی هست !!! خندیدید و مسخره کردید و گفتید برای دفاع از احمدی نژاد میگی !

نوشتم که هرچقدر هم تولید بشه در شرایط رکود فقط منجر به هزینه بیشتر برای شرکتها خواهد شد !!! خندیدید و مسخره کردید و گفتید برای دفاع از احمدی نژاد میگی !

نوشتم گزارشهای 93 نسبت به 92 بدتر بوده !!! 3 ماهه 94 بمراتب بدتر از 93 بوده !!! بازهم تمسخر و فحاشی و ....

حالا همین ها رو وزرای دولت بی تدبیر در نامه ای منتشر کردن !!!

اینجا برای دوستان همفکر شما هرچی بنویسن اشکالی نداره ! از فحش و توهین و تمسخر گرفته تا ... اما بنده بنویسم سریع میگید سیاسی شد!!! فرار از واقعیت ها تا کی ؟؟؟

نظر

• خوشبخت
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 5464

من قبلا هم گفتم برای چی اینجا می نویسم ! و این چیزهایی که دوستان در ذهنشون هست غلطه و بعدها باید جوابگو باشن !

این سایت مگر چه جایگاهی داره که امثال احمدی نژاد بخوان آدم بذارن که اسمشون توی این سایت تیتر اول باشه به قول شما !!! اوج توهم هست این حرف واقعا !

شما بگرد توی پستهایی که من درج کردم ببین چندتاش مربوط به احمدی نژاد هست و چند درصد میشه !

بعد ببین پستهای من نام ایشون رو در تیتر اول سایت نگه داشته یا پستهایی که برخی دوستان شما علیه ایشون میزنن !

حداقل اگر دیدگاهتون با کسی نمیخونه انصاف داشته باشید و قضاوت بیخود نکنید !

از 2 سال پیش به اینطرف :

نوشتم که دارن بازارو نابود میکنن !!! خندیدید و مسخره کردید و گفتید برای دفاع از احمدی نژاد میگی !

نوشتم که مشکل اصلی بازار نبود نقدینگی هست !!! خندیدید و مسخره کردید و گفتید برای دفاع از احمدی نژاد میگی !

نوشتم که هرچقدر هم تولید بشه در شرایط رکود فقط منجر به هزینه بیشتر برای شرکتها خواهد شد !!! خندیدید و مسخره کردید و گفتید برای دفاع از احمدی نژاد میگی !

نوشتم گزارشهای 93 نسبت به 92 بدتر بوده !!! 3 ماهه 94 بمراتب بدتر از 93 بوده !!! بازهم تمسخر و فحاشی و ....

حالا همین ها رو وزرای دولت بی تدبیر در نامه ای منتشر کردن !!!

اینجا برای دوستان همفکر شما هرچی بنویسن اشکالی نداره ! از فحش و توهین و تمسخر گرفته تا ... اما بنده بنویسم سریع میگید سیاسی شد!!! فرار از واقعیت ها تا کی ؟؟؟
                                کارتو خوب برات دیکته کردن!!

پستات همه جهت دار و تخریبی!!

قیافه حق به جانب نگیر
                                زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

در حال کار...
                                X