کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در کنار ریسک های مختلف، بزرگترین فاند بازار سرمایه در حال حاضر تورم و گرونی هست که افسار پاره کرده و در کنارش بیش از دو سال ریزش بی امان قیمت سهم ها به نحوی که در این مدت با وجود حدودا ۱۰۰ درصد تورم قیمت خیلی سهم ها یک چهارم و حتی کمتر شده، مارکت خیلی شرکت ها به زمان دلار ۲۰ و ۱۰ و کمتر رسیده
در کنار ریسک های مختلف، بزرگترین فاند بازار سرمایه در حال حاضر تورم و گرونی هست که افسار پاره کرده و در کنارش بیش از دو سال ریزش بی امان قیمت سهم ها به نحوی که در این مدت با وجود حدودا ۱۰۰ درصد تورم قیمت خیلی سهم ها یک چهارم و حتی کمتر شده، مارکت خیلی شرکت ها به زمان دلار ۲۰ و ۱۰ و کمتر رسیده
شده مثل هندوانه که چون فصلش نیست مفت هم بدی کسی نمیخره
خواستم در بخش دیگری که دوستان قدیمی دم از خروج بورس می زنند و نداشتن سهم و خرید تا وقت مناسب می خریم از این حرف ها.... مطلبی در جوابش بنویسم دیدم ممکنه ناراحت بشن . آمدم در اینجا چند خطی نوشتم
اول اینکه من از سال 92 روزانه این سایت خوب بورسی را می خوانم و از نظر خوب اساتیداستفاده می کنم آنچه دانستم بیشتر اعضاء نوسانگیر ( بجزء گرگین خان و جناب شفاف سازی و ...)هستند .پس از دم از نداشتن سهم و خرید تا زمان مناسب و... متناسب با شخصیت بورسی آنهاست و بیان کردن آن برای دیگران معنی خاصی ندارد.
دوم کافی دوستان دو تا مجمع سالیانه حضوری و آنلاین تشریف ببرند سهامداران و بورس بازان کیا هستند من و شما با مقدار سرمایه مان قابل مقایسه با آنها نیستیم.یک نفر هزار سهم سیمان ..... خریده میاد اینجا بحث و جدل درباره ارزندگی و تارگت را شروع می کنه تا بفروشدش دیگه نیستش تا سهم دیگری بخرد و تعریف و تمجید و....دوباره
البته بازی با کلمات و ترس و نگرانی از ویژگی های بورس باز های تهران می دانم - شهرستانی ها حداقل صداقت در گفتار و نوشته ها دارند.
جو بازار هم با نوشته های من و شما تغییر نمی کند.
ان شاا... همه سلامت و پرسود باشند و ضررهای مالی گذشته در آینده جبران شود.
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
اونکه برای مقابله با کوموله ها هست و همچنین عدم ورود سلاح ب ایران
درود منظور بنده هم همین مورد بودنه خود دولت عراق .
یه مطلبی خدمت اعضا بگم بنده اگه اعلام فروش رو زدم صرفا برای یه تنفس دو سه هفته ای الی یک ماه برای دوری از استرس و رصد بیشتر اخبار و شفافیت بیشتر اوضاع هس .حتی گفتم اکثر بازار در اوج ارزندگی هس و حتی حرفی از ریزش ویا اصلاح بازار نزدم و گفتم ممکنه حتی بعد فروش حقیر قیمت ها بالا بره فقط گفتم اگه بازار خوب و مثبتی باشه ممکنه مصنوعی باشه.(تواین دو سه هفته آینده برای جلوگیری از خروج پول ).ممکنه وساپایی که عمده سبد من بود فردا روزی مثبت های خوبی هم بزنه .
الانم کلاخارج نشدم یک نماد درسبد دارم که بدون هیاهو وحاشیه های بازار راه خودش رو میره.
اینجا یه محیط گفتگو برای تبادل نظرات هس .و وحی منزل نیس و ممکنه صد درصد اشتباه باشه.همانطور که در تاپیک دیگه موافقان و مخالفان حکومت تو سر هم میزنن وهیچ کس هم نظر مقابل رو قبول نداره وکلی بحث و دعوا وآخرش هم بی فایده.
بازار تعریفی نداره خرید پله ای در منفی برای هر نمادی بهترین گزینه است ، از رشد کرده های بالای 30% هم باید فعلا دوری کرد
حق شپترو بررسی شود زیر 25 طالب زیاد داره
بازار تعریفی نداره خرید پله ای در منفی برای هر نمادی بهترین گزینه است ، از رشد کرده های بالای 30% هم باید فعلا دوری کرد
حق شپترو بررسی شود زیر 25 طالب زیاد داره
دراین بازار خرید نمادهای زیان ده توجیهی ندارد!
لااقل یک سهم سود آور بخرید که حداقل از سود مجمع برخوردار شوید.
بنظرم بهتر است با شجم تعویض کنید!
دراین بازار خرید نمادهای زیان ده توجیهی ندارد!
لااقل یک سهم سود آور بخرید که حداقل از سود مجمع برخوردار شوید.
بنظرم بهتر است با شجم تعویض کنید!
ای بابا گیر دادی به زیان ده بودن /.:biggrinsmiley.:/ و بازم باید حرفای قبلی تکرار شود هم از جانب شما و هم از من
بازار پایه اکثرش زیان ده است و این بازار بر اساس سود و زیان چندانم تعریف نشده
شپترو ارزش بازاریش 1.5 همت است این دیگه چه ریسکی داره . کل جوانب سنجیده شده برادر
ضمن اینکه شپترو 125 میشه کف قبلی و کف ترین قیمتها در 28 ماه اخیر در حالی که سهمش الان 145 است
سود مجمع مگر سود است ؟ از این جیب به اون جیب است . هر چی بعد از بازگشائی مثبت شد اونو داری و لاغیر . منفی هم بشه که دیگه بدتر . از این جیب برمیدارند و چند ماه بعد میکنند تو اون یکی جیب و یه چیزی هم باید بذاری روش
به نظرم گروه خودرو احتمالا از این قیمتها اصلاح خاصی نداشته باشند به نظر میاد گرایش گروه به رشد بیشتر از کاهش باشد . بنابراین خگستر زیر 400 تومن به نظرم کم ریسک باشد .!
نظر