جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : جــــو بــــازار

نمی‌دونم چقدر صحت داره من یه استوری از یک پیچ فروش لوازم یدکی دیدم. می‌گفت لوازم یدکی مورد نیازتان هرچه سریعتر تهیه کنید قیمت ها سرسام آور در حال بالا رفتن است هیچ در حال نایاب شدن هم هست. البته این استوری من دو هفته پیش دیدم.

نظر

• ایرانی
      ستاره دار(1)
      • Jun 2011
      • 2577

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
      واقعا آنقدر موضوع بی اهمیتی بود که کسی واکنشی نداشت.

آخر سر هم نفهمیدم چی شد داستانش.

ندیدم جایی صحبتش باشد. احتمالا خبری نشده برای همین تو بوق هم نشده.
      سلام و عرض ادب
      ببخشید، من پست شما را الان دیدم. وگرنه همان موقع پاسخ میدادم.@};-
      امروز برای بلوک خودرو، هیچ مشتری نیامد.
      به علت عدم وجود خریدار، بانک صادرات بلوک را روانه تابلو نکرد.
      در ضمن، در معاملات بلوکی همیشه در کنار نماد سهم عدد دو نوشته میشود. مثلاً برای خودرو = خودرو2

نظر

• shimaalovelygirl
        ستاره دار (1)
        • Jul 2022
        • 1092

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
        درود
        خنک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش / بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
        حالا ما شدیم بازنده،تو شدی برنده؟متوهم.ژست پیش بینی بخودت نگیر.
        مطمئنا هیچی نیستی،و هیچی نداری که بخوای باهاش کاری کنی.دو ریال ریختی تو دوتا سهم،روزانه میخری،۲ساعت بعد میفروشی.نصفشم ضرر.وگرنه وقت رجز خوندن هر روزه و هرساعت اینجا نداشتی..
        مشکل اصلی بورس تهران تریدرنماهای مزخرفی چون تو و امثال تو هستند که گند زدن به این بازار‌ با اون یک قرون دوزارشون و با این کامنت های منفی هرروزه و تشویق همه به فروش در این قیمتهای جوک.

نظر

• shimaalovelygirl
          ستاره دار (1)
          • Jul 2022
          • 1092

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          سوال درست تر.این هست که کی حاضر هست سرمایه اش رو با دست بده دولت با پا بیفته دنبالش ...؟
          خود جنابعالی دو روز سبز بشه،لوازم خونه ات هم حراج میکنی،شیرجه میزنی تو سهام.من الان۲۰روزه ۲۰۷رو گذاشتم،نتونستم ‌‌به قیمت بفروشم.اونوقت تو آنقدر خفنی که ۷صبح مینوسی،امروز فلان ماشینو خریدم،۲بعدظهر کامنت میزنی،فروختم،تعویض پلاک هم شد،تموم شد رفت.خسته نمیشید از این همه قمپز الکی؟واقعا که..

نظر

• گنجشک
            ستاره‌دار(3)
            • Jun 2022
            • 1307

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
            مطمئنا هیچی نیستی،و هیچی نداری که بخوای باهاش کاری کنی.دو ریال ریختی تو دوتا سهم،روزانه میخری،۲ساعت بعد میفروشی.نصفشم ضرر.وگرنه وقت رجز خوندن هر روزه و هرساعت اینجا نداشتی..
            مشکل اصلی بورس تهران تریدرنماهای مزخرفی چون تو و امثال تو هستند که گند زدن به این بازار‌ با اون یک قرون دوزارشون و با این کامنت های منفی هرروزه و تشویق همه به فروش در این قیمتهای جوک.
            سهامدار عمده در 7-8 ماه گذشته خودشو اثبات کرده

کمی آهسته تر

البته چیزی که باعث میشه از سهامدار عمده خوشم بیاد همین شاخ و شونه کشیدن های بقیه براش هست

و بعد گذر زمان نشون میده که کی بهتر پیش بینی کرده بود

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1712

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
              سهامدار عمده در 7-8 ماه گذشته خودشو اثبات کرده

کمی آهسته تر

البته چیزی که باعث میشه از سهامدار عمده خوشم بیاد همین شاخ و شونه کشیدن های بقیه براش هست

و بعد گذر زمان نشون میده که کی بهتر پیش بینی کرده بود
              من خودم جزو مخالفینش بودم ولی الان پیگیر حرفاشم
              ادعاش زیاده درست ...ولی کارشم خوبه

نظر

• سهامدارعمده
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1198

حالا انقدر جیغ نزن واسه قلبت خوب نیس پس میفتی مابقی پولت هم بایدخرج آنژیو کنی.

خودت کلی هفته قبل سایت رو گذاشته بودی سرت فحش بد بیراه به دولت که با فلان قدر ضرر خارج شدم .الان بعد یه هفته بورس دوباره شد به به.

بنده تا الان هیچ ادعایی درمورد سرمایه ام نداشتم ولی چند وقت پیش دوستان در تعدادی خریدها شبهه ایجاد کردن عکسش رو گذاشتم و پیداشون نشددیگه.

درضمن من کی تشویق به فروش کردم اتفاقا پست هرروزه این اواخرداِِيم از اوج ارزندگی بازاره ولی اینم گفتم من صرفا به مدت یه ماه به خاطر شرایط سیاسی خروج زدم پس داد قال

نکن.یک ماه ونیم پیش که در اوج اعتصابات کسی خرید نمیکرد اعلام خرید زدم .من با بورس بزرگ شدم پ دخترک پرشور و هیجان به من انگ ضد بورس نزن.

این شور هیجانی که داری خانوم جلسه باشی موفق تری تا بورس.
                انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• شاهان
                  ستاره دار (1)
                  • Aug 2022
                  • 1764

تاکید چند باره فروش و تکرارش داره برای برخی حساسیت ایجاد میکنه
                  دوستانی ک ب هر دلیلی خروج میزنن بهتره یک بار یا چند بار اعلام کنن و تمام . گفتنش هر روز جالب نیست و ممکنه تصمیم گیری برخی رو دچار اشتباه کنه .
                  در بورس ایران هیچ کسی نمیتونه ادعا کنه من حالیمه چون هر چی هم بلد داشتی باز رکب جدید و بازی جدید پیاده میشه .

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3753

خود جنابعالی دو روز سبز بشه،لوازم خونه ات هم حراج میکنی،شیرجه میزنی تو سهام.من الان۲۰روزه ۲۰۷رو گذاشتم،نتونستم ‌‌به قیمت بفروشم.اونوقت تو آنقدر خفنی که ۷صبح مینوسی،امروز فلان ماشینو خریدم،۲بعدظهر کامنت میزنی،فروختم،تعویض پلاک هم شد،تموم شد رفت.خسته نمیشید از این همه قمپز الکی؟واقعا که..
                    یه کم یواشتر آبجی!!بزن دنده ۲.....پیاده شو با هم بریم !!چه خبرته!با همه دعوا داری ...؟؟از من میشنوی برو۲۰۷ات رو از نمایشگاه بردار.. ..یا آکهیش رو پاک کن .تا الانم شانس اوردی از دستت درنیاوردن..این رو هم نقد می کنی به بادش میدی ...بعد از آدم و عالم طلبکار میشی....باز میای اینجا کاسه چه کنم دست می گیری ...به جای اینکه یقه این و اون رو بگیری سعی کن از نوشته و تجربه های بعضی کاربران که بی مزد ومنت به اشتراک میذارن یاد بگیری ..حالا تشکر نمی کنی ..حداقل بی حرمتی نکن بهشون

نظر

• mehdirazavi
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 50

سایتی که بی صاحب باشه آیدی های بی نام و نشان در فشانی میکنن دیگه. در حدی نیستی که بخای نقل قول کنی وراجی کنی .دوتا رزومه خرید فروش بزار ببینیم کی هسی سایبری.

چشم تو چشم بودی ....میکشیدم رو سرت .
                      یه سری از کساییکه تازه میان توبورس یه اسم بزرگ برا خودشون انتخاب میکنن (سهامدار عمده) ولی خیلی ریزتر ازاون چیزی هستن که نشون میدن

عمده وپخته جان که کارت خیلی درسته تو که خیلی عمده ای چرا شبندری که از700شد 1000 یه سهم نداشتی چراخودرویی که از180شد 266 یه برگ سهام نداشتی

چرا سهام بزرگ نداری همش تو سهام ریزی قثابت غپینو تلیسه و ...میدونی چرا چون عمده نیستی ریزی اسمتو عمده گذاشتی ولی خیلی ریزی سهامت

هم ریزه

ازسهام بزرگ میترسی چون سرمایت درحدسهام ریزه مال سهام بزرگ نیستی بایستی سالها بدوی تا بتونی جرات خرید یه برگ سهام بزرگ بازارو داشته باشی

کسیکه توسهام ریز وکوچیکه بایستی ارزو کنه سهام بزرگ حرکت کنه بازار مثبت بشه بعد بتونه یه سهم پیدا کنه ولی دیر اومدی 1400دیر بوده براشروع

لات بازی هم درنیار شخصیت رو در به رخ بقیه نکش

نظر

• رادین1
                        عضو فعال
                        • Dec 2018
                        • 4718

ظاهرا امروز بازار حمایت میشه !

نظر

• zess
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3107

علیرغم افت شدید کرک اسپرد محصولات پالایشی، این گروه مورد حمایت ویژه بوده اند

نظر

• abdolhossein
                            عضو فعال
                            • Feb 2019
                            • 1588

بازار دستوری و کنترل شده یعنی این.
                            هر روز اول صبح یه مثبت می زنه و بعد تا اخر وقت با الگوریتم و ربات کنترل می شه.

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4107

درود صبح همگی بخیر
                              بجز کاربری که دیروز گفت شپتروح خریدم ، فرد دیگری خرید کرد ؟
                              حقش را امروز دیگه نمیشه خریدش . خریدارا های امروز از دیروز اوردر چیده بودند
                              سهمش هم فعلا 45 میل صف

نظر

• shimaalovelygirl
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2022
                                • 1092

حالا انقدر جیغ نزن واسه قلبت خوب نیس پس میفتی مابقی پولت هم بایدخرج آنژیو کنی.

خودت کلی هفته قبل سایت رو گذاشته بودی سرت فحش بد بیراه به دولت که با فلان قدر ضرر خارج شدم .الان بعد یه هفته بورس دوباره شد به به.

بنده تا الان هیچ ادعایی درمورد سرمایه ام نداشتم ولی چند وقت پیش دوستان در تعدادی خریدها شبهه ایجاد کردن عکسش رو گذاشتم و پیداشون نشددیگه.

درضمن من کی تشویق به فروش کردم اتفاقا پست هرروزه این اواخرداِِيم از اوج ارزندگی بازاره ولی اینم گفتم من صرفا به مدت یه ماه به خاطر شرایط سیاسی خروج زدم پس داد قال

نکن.یک ماه ونیم پیش که در اوج اعتصابات کسی خرید نمیکرد اعلام خرید زدم .من با بورس بزرگ شدم پ دخترک پرشور و هیجان به من انگ ضد بورس نزن.

این شور هیجانی که داری خانوم جلسه باشی موفق تری تا بورس.
                                دیشب گنده تر از دهنت حرف میزدی.ولی الان با تماشای بازار امروز خودبه خود سایلنت شدی و صدات درنمیاد.به قول خودت خوب و موفق خارج شدی،حداقل تا الان با 5درصد کمتر و الان در تلاش و تکاپویی که چی بخری.گنجشک هم فقط میتونه واست جیک جیک کنه و کمکی ازش ساخته نیست.
                                پس زیاد منم منم نکن.حرف زیادی هم نزن.بشین سرجات..

نظر

در حال کار...
                                X