کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگر دلار در محدوده ۲۵ تومن مدتی میموند، ممکن بود روند بورس از ۱۴۰۲ صعودی بشه ولی با توجه به اینکه دیگه دلار بالای ۳۰ تثبیت شده تغییر روند بورس از همین آبان امسال اتفاق افتاد. ممکنه به خاطر شرایط فعلی شاهد صعود شارپ نباشیم ولی به نظر من روند نزولی که از ۹۹ شروع شده بود دیگه تمام شده.
اگر دلار در محدوده ۲۵ تومن مدتی میموند، ممکن بود روند بورس از ۱۴۰۲ صعودی بشه ولی با توجه به اینکه دیگه دلار بالای ۳۰ تثبیت شده تغییر روند بورس از همین آبان امسال اتفاق افتاد. ممکنه به خاطر شرایط فعلی شاهد صعود شارپ نباشیم ولی به نظر من روند نزولی که از ۹۹ شروع شده بود دیگه تمام شده.
ولی بنظرمن تازه ملت اصل جنسو (دلارو سکه) پیداکردنند
افزایش روزانه نرخ ارز ! یک پیغام دارد فرار و خروج سرمایه از کشور !!! چشم انداز سالهای پیش رو به مراتب بدتر از حال !
این را بگذارید کنار این خبر!
روزنامه اینترنتی فراز نوشت: گزارش مرکز پژوهشهای مجلس گواه این است که اگر فکری به حال موانع سرمایه گذاری نشود، با خروج بیشتر سرمایه و رشد منفی شدیدتر اقتصادی مواجه خواهیم شد. گزارش مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی که به ۲۰ آذر ماه منتشر شده است از رسیدن عدد «تشکیل سرمایه ثابت خالص» به عدد منفی ۶۳۴/۵۹ در سال ۱۴۰۱ خبر میدهد و این به معنای خروج سرمایه و عدم تمایل یا توانایی بخش خصوصی، ناتوانی در جذب سرمایههای خارجی و ناتوانی در سرمایهگذاریهای دولتی است.
بله ملت بوی کباب دلار و سکه خورده به دماغشون، حالا باید دید دارن خر داغ میکنن یا واقعا کبابه،
من شناختی از روند دلار و سکه ندارم ولی فکر میکنم روند ریزشی بورس که از ۹۹ شروع شده بود دیگه متوقف شده و روند صعودی شکل گرفته ولی به خاطر شرایط جامعه و ریسک بالا نمیتونه صعودهای شارپ شکل بگیره وگرنه با دلار بالای ۳۰ شاخص کل قلابی زیر ۲ میلیون نباید باشه. اگر بورس همراه دلار تا ۳۷ رشد کرده بود الان تا محدوده ۲.۵ میلیون هم رسیده بودیم.
به این سادگی ها گول بدل (بورس)رو نمیخورنند
مگراینکه اون بالا بالائی ها اراده کنند
ببینید. موضع بنده در خصوص تحلیل سکه طرح جدید کاملا واضحه و در گروه خودم و تایپیک نوسانات سکه در همین فروم به تفصیل توضیح دادم.
اما راجع به این قسمت از گفته ی شما: هر جا مردم عادی وارد شدن از نشانه های پایان رونده!
قابل توجه بعضیا: گفتم از نشانه های پایان رونده نه پایان روند!!!!
بله ملت بوی کباب دلار و سکه خورده به دماغشون، حالا باید دید دارن خر داغ میکنن یا واقعا کبابه،
من شناختی از روند دلار و سکه ندارم ولی فکر میکنم روند ریزشی بورس که از ۹۹ شروع شده بود دیگه متوقف شده و روند صعودی شکل گرفته ولی به خاطر شرایط جامعه و ریسک بالا نمیتونه صعودهای شارپ شکل بگیره وگرنه با دلار بالای ۳۰ شاخص کل قلابی زیر ۲ میلیون نباید باشه. اگر بورس همراه دلار تا ۳۷ رشد کرده بود الان تا محدوده ۲.۵ میلیون هم رسیده بودیم.
حکایت بورس شده حکایت شترمرغ . بهش می گن بار ببر می گه من مرغم زورم نمی رسه. بهش می گن پس تخم بذار می گه مگر شتر می تونه تخم بذاره؟
بورس ما به توسط دولت مدیریت می شه و طنز تلخ ماجرا اینه که هم بورس و هم فرابورس سهامی عام هستن و در واقع مردم مالکیتشون رو بر عهده دارن اما همه کاره ش شخص رییس جمهور و وزیر اقتصاده. رییس جمهور که در سخنرانی 16 آذر امسال نشون داد که در خصوص بورس کاملا از مرحله پرته. وزیر اقتصاد هم که بورس رو عامل تورم می دونه.
وقتی دلار می ره بالا به بهونه ی تنش های سیاسی و اجتماعی نمی ذارن بورس رشد کنه. وقتی دلار افت می کنه می گن به خاطر افت دلار توقع رشد بورس رو نداشته باشید.
باز هم تاکید می کنم که از نظر اینا تنها سود مجاز سود بانکیه و بیشتر از اون هیچ کس حق نداره سودی کنه.
روزهایی پیش رو داریم که سهام حتی حجم مبناشون هم پر نمیشه چون فروشنده ای نخواهد داشت .
بدون شک ریال به ملکوت اعلی پیوسته است . و اگر کسی سهام می فروشد قطعا باید ریالش را تبدیل نماید . یا ماشین یا ارز یا طلا و یا مسکن ! اینها اکثرا به روز رشد کرده اند و تنها بازاری که از سایر بازارها به شدت عقب است همین بازار سهام است .!
الان بنظرم اكثراً مثل من دچار اين ترديد هستند كه روي مثبت خوب امروز فروشنده باشن يا اگر پولي دارن خريدار! و يا هيچ كار نكنند و بازار را تماشا كنند! الان دوره ترديدهاست و ممكنه بازار كمي شل هم كنه و نگراني ايحاد كنه و فروشنده ها زياد بشن. البته قدرت خريدار رو هم بايد با دقت رصد كرد. ولي با اين قيمت دلار و اجناس و ... بورس تورم محور ما حقيقتاً به چه راهي خواهد رفت؟
آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
روزهایی پیش رو داریم که سهام حتی حجم مبناشون هم پر نمیشه چون فروشنده ای نخواهد داشت .
بدون شک ریال به ملکوت اعلی پیوسته است . و اگر کسی سهام می فروشد قطعا باید ریالش را تبدیل نماید . یا ماشین یا ارز یا طلا و یا مسکن ! اینها اکثرا به روز رشد کرده اند و تنها بازاری که از سایر بازارها به شدت عقب است همین بازار سهام است .!
يك ريال = 0.0000026 دلار
قراره ريال ديجيتال هم بياد ميگن
شت كويني ديگر ...
هر سال هم كلي صفر اضافه مي كنه پشت اعشار
یکی ازریسکهای بزرگ بازارگروه لگن سازهستندمثبت میشندکل بازاربه لجن میکشندازبس بی برکت هستند هروقت سهم های بنیادی حرکت میکنندحتی این گروه راسرپانگه میدارند
بازاربدون لگن سازهاهیچ جانمیره گفته چندتاتازه کار
این نقل قول آوردم که به همه ثانت شودبازارراگروه بنیادی حرکت دادبرای دومین باردرامسال نه
گروه لگن ساز
نظر