جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahramkhaliran
    عضو جدید
    • Sep 2020
    • 812

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
    درود بر شما
    هر اتفاقی در بازار بورس و در همه بازارها ممکنه روی دهد ! اما وقتی در یک اقتصاد شما می بینید n-1 بازار رشدهای چندصد درصدی داشته اند و فقط یک بازار جامانده است که صد البته این بازار برایند مالی همان بازارهای دیگر است . پس به قطع و یقین بدانید این هم به تعادل خواهد رسید کمی زود کمی دیر ! باور کنید من رجزخوانی نمی کنم . من علاوه بر سرمایه خودم کل اعتباری که میشد را هم گرفتم و خرید زده ام . شاید ریسک کرده باشم اما نزدیک به یقین می توانم بگویم ریسک الان بازار سهام به مرتب کمتر از دیگر بازارهاست .
    سلام عزیزبرادر
    بورس یعنی بازدهی(سودشرکتها) شرکت!
    شرکته لنگ یک قطعه ،شرکت لنگ گاز،شرکته لنگ برق،شرکته لنگ تعیین حقوق اجباری نیروها،وغیره...

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4718

در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Post
      سلام عزیزبرادر
      بورس یعنی بازدهی(سودشرکتها) شرکت!
      شرکته لنگ یک قطعه ،شرکت لنگ گاز،شرکته لنگ برق،شرکته لنگ تعیین حقوق اجباری نیروها،وغیره...
      این شرکتها ساختمان ، ماشین الات و موجودی انبار هم دارند ! قیمت ملک از پارسال تا همین الان چقدر رشد داشته است! قیمت یک خودرو از پارسال تا الان چقدر رشد داشته است؟ خوب شرکتها هم دارایی دارند این ارزش افزوده قاعدتا باید تو جیب سهامدار برود ! که در رشد قیمت سهام تجلی می یابد .

نظر

• منیب
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 2440

اگربورس مثبت بماندانتخاب پول برای کدام بازارسپرده ماشین دلارطلامسکن بسیارسخت میشودچون بهترینش بورس است

کمی عقل پیداکنیدمیتوانیدنقدینگی راکنترل کنید
        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• bahramkhaliran
          عضو جدید
          • Sep 2020
          • 812

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
          این شرکتها ساختمان ، ماشین الات و موجودی انبار هم دارند ! قیمت ملک از پارسال تا همین الان چقدر رشد داشته است! قیمت یک خودرو از پارسال تا الان چقدر رشد داشته است؟ خوب شرکتها هم دارایی دارند این ارزش افزوده قاعدتا باید تو جیب سهامدار برود ! که در رشد قیمت سهام تجلی می یابد .
          سلام
          مثال سشرق رابروید مطالعه تاریخی کنید!
          شرکت دردل مشهد بود!
          جای شرکت راعوض کردند!
          آن کارخانه وزمینهایش چه شدند!
          چه گیر سهامدارآمد!
          دادن پولهای زیاد برای راه اندازی مجدد!

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

سلام
            مثال سشرق رابروید مطالعه تاریخی کنید!
            شرکت دردل مشهد بود!
            جای شرکت راعوض کردند!
            آن کارخانه وزمینهایش چه شدند!
            چه گیر سهامدارآمد!
            دادن پولهای زیاد برای راه اندازی مجدد!
            حق با شماست!

راستش ما اصلا اینها رو نمیدونستیم!!

خوش بحال شما که چند روز زودتر این نکات مهم رو فهمیدین و فروختین :D

ما که گیر کردیم الان :D
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• منیب
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 2440

ارزش معاملات خرد حوالی 7500 میلیارد تومان
              و حدود پانصد میلیارد ورود نقدینگی

گفتنی ها رو قبلا گفتیم ... صرفا جهت اطلاع
              بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4718

بازار یکی دو روز مثبت بمونه ! نقدینگی سایر بازارها به سمت بورس هجوم می آورد ضمن اینکه عرضه در سایر بازارها برای نقد شدن بیشتر خواهد شد و قیمتها در اون بازارها ممکنه کمی به سمت پایین شل کند !

نظر

• ققنوس14
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1544

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
                  ارزش معاملات خرد حوالی 7500 میلیارد تومان
                  و حدود پانصد میلیارد ورود نقدینگی

گفتنی ها رو قبلا گفتیم ... صرفا جهت اطلاع
                  اگر درست رفتار كنند حداقل 3 برابر ميشه.
                  آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• bahramkhaliran
                    عضو جدید
                    • Sep 2020
                    • 812

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                    حق با شماست!

راستش ما اصلا اینها رو نمیدونستیم!!

خوش بحال شما که چند روز زودتر این نکات مهم رو فهمیدین و فروختین :D

ما که گیر کردیم الان :D
                    سلام
                    مازمانیکه به بینیم حسابی سهام رابادکردند امان نمی دهیم ولی چه فایده که سال 99سهام عرضه اولیه ای ودرپیتی هارابادکردندوبه ملت انداختند!
                    ومامحروم!
                    این دفعه شایدشد!
                    ولی ...

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

ارزش معاملات بورس و فرابورس نزدیک 10 همت شد امروز.

بنابراین ارزش معاملات امروز همچنان رکورد جدیده

هفت هشت روز قبل تر! ارزش معاملات 7-8 همت شده بود که اون هم رکورد جدید محسوب میشد!

وقتی در بازار مثبت ارزش معاملات هم (که به نظرم به مراتب مهم تر از سبز و قرمزی بازار هست!) بالا میره!

این یعنی سیگنال قوی !

اگر این روند که شروع شده چند روزی پایدار باشه...یعنی سیگنال میده به جامعه ای که در بازارهای موازی له له میزنن برای تبدیل نقدینگی به دارایی و مدهوش قیمتهای نجومی اونجا هستن!

دولت هم هیچ چاره ای نداره در این شرایط جز تقویت بازار بورس!

برای دریافت سیگنال واقعی بازار اینا مهمه!

برای فهمیدنش هم نیاز به فاندامنتال و تکنیکال و مکنیکال و هیچ کال! دیگه ای هم نیست! :D
                      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• خوش بین
                        عضو فعال
                        • Jul 2022
                        • 337

سلام خوشبین جان
                        من که می دونم ازکجاآب می خوری!
                        بنده باتوجه به شناخت خودم ازبازارخرید وفروش انجام می دهم!
                        رئیسی ات هم گفت ارزش پول ملی راحفظ می کنم که به ماندحتی آنراقویترین ارزمی کنم!
                        الان هم فقط بگویید ازکشورفرارنمی کنیم مارابس است!
                        قضاوت زود هنگام نکن دوست عزیز بنده از سن 18 سالگی در بازار بورس فعال هستم.با تمام فراز و فرودهاش سالها دست و پنجه نرم کردم.درسالهای اولیه ضربه های مهلکی در اثر بی تجربگی از بازار خوردم.پدر پولداری هم نداشتم ،دوران مجردی شبانه روز کار میکردم و تمام درامدم را سهام میخریدم .عشق عجیبی به این بازار داشتم و از همان اول شغل اصلی خودم رو بورس قرار دادم.البته کنارش به یک کارجانبی هم مشغول هستم .
                        نمیخوام بگم تو بورس آدم موفقی بودم ولی خوب خداروشکر تمام داشته هام رو مدیون این بازار هستم با کمک همین بازار تونستم ازدواج کنم یا صاخب خانه شوم و..
                        در کل صحبتم این هست که امثال ما که از این مسیر پر تلاطم عبور کردیم حداقل تجربیاتمون رو در حد امکان در اختیار آماتورها و تازه واردین قرار دهیم.
                        چه بسا جوانهایی که به علت مشکلات اقتصادی و تورم های بالا دچار یأس میشوند. با ورود به این دریای بیکران مسیر زندگیشون تغییر کند.
                        به عقیده من بهترین سپردفاعی در مقابل تورم فقط همین بازار میباشد. و در عین حال تنها راه نجات اقتصاد کشور همین بازار است.

نظر

• bahramkhaliran
                          عضو جدید
                          • Sep 2020
                          • 812

در اصل توسط خوش بین پست شده است View Post
                          قضاوت زود هنگام نکن دوست عزیز بنده از سن 18 سالگی در بازار بورس فعال هستم.با تمام فراز و فرودهاش سالها دست و پنجه نرم کردم.درسالهای اولیه ضربه های مهلکی در اثر بی تجربگی از بازار خوردم.پدر پولداری هم نداشتم ،دوران مجردی شبانه روز کار میکردم و تمام درامدم را سهام میخریدم .عشق عجیبی به این بازار داشتم و از همان اول شغل اصلی خودم رو بورس قرار دادم.البته کنارش به یک کارجانبی هم مشغول هستم .
                          نمیخوام بگم تو بورس آدم موفقی بودم ولی خوب خداروشکر تمام داشته هام رو مدیون این بازار هستم با کمک همین بازار تونستم ازدواج کنم یا صاخب خانه شوم و..
                          در کل صحبتم این هست که امثال ما که از این مسیر پر تلاطم عبور کردیم حداقل تجربیاتمون رو در حد امکان در اختیار آماتورها و تازه واردین قرار دهیم.
                          چه بسا جوانهایی که به علت مشکلات اقتصادی و تورم های بالا دچار یأس میشوند. با ورود به این دریای بیکران مسیر زندگیشون تغییر کند.
                          به عقیده من بهترین سپردفاعی در مقابل تورم فقط همین بازار میباشد. و در عین حال تنها راه نجات اقتصاد کشور همین بازار است.
                          سلام
                          انشاالله همیشه درسود باشید.
                          بنده ازاوخرسال73شروع ودرسال83درپذیره نویسی کربنات کلسیم آهوان شرکت کردم(صددرصدزیان).وتاکنون هم سرمایه بنده فقط دربورس است.
                          مدعی نیستم که می فهمم !
                          حمایت ازبازارقانون داردنه اینکه حکومت باصندق توسعه ملی سهام حقیقیهارابه خرد!
                          تنهاحمایتهایی که دولت رئیسی تاکنون ازبازاربورس کرده!قطع برق شرکتهادرتابستان وقطع گازشرکتهادراوخرپاییز واحتمالا زمستان وتعیین نرخ فروش کالاهایشان
                          وتعیین دستوری حقوق کارکنان شرکتها واخیرا هم خریدسهام حقیقیهابااستفاده ازصندق توسعه ملی.
                          آیامطمئن هستیدبابی ارزش کردن پول ملی شرکتهابه سودهی بالاتری می رسند!؟

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

خودرو یه تکه آهن و قطعات مصرفی و مستهلک شونده به قدری قیمت های نجومی به خودشون گرفتن که به صرفه هست آدم ماشین زیر پاشو بفروشه با پولش سرمایه گذاری کنه و با سودش تاکسی، اسنپ و تپسی بگیره هرجایی میخواد بره، حتی اگر مدیریت سرمایه خوب باشه، میشه با یه راننده تاکسی قرارداد بست. بنزین و روغن و تعمیرات و بیمه و … هم نداره.
                            بازار خودرو اگر حمایت دولتی ها و مسئولین بی کفایت را نداشت راحت قابلیت ریزش بالای ۵۰ درصدی را داشت ولی متاسفانه در این مملکت همه صحبت ها در جهت حمایت از مردم هست و عمل ها برعکس.

نظر

• مدافع
                              ستاره‌دار(5)
                              • Oct 2020
                              • 2446

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                              خودرو یه تکه آهن و قطعات مصرفی و مستهلک شونده به قدری قیمت های نجومی به خودشون گرفتن که به صرفه هست آدم ماشین زیر پاشو بفروشه با پولش سرمایه گذاری کنه و با سودش تاکسی، اسنپ و تپسی بگیره هرجایی میخواد بره، حتی اگر مدیریت سرمایه خوب باشه، میشه با یه راننده تاکسی قرارداد بست. بنزین و روغن و تعمیرات و بیمه و … هم نداره.
                              درود

روی کاغذ فکر خوبیه. ولی به هردلیلی تصمیم آدم عوض شود دیگه نمیتون همون ماشینی که فروخته رو بخره بگذارد سرجاش!!!

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3750

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                                درود...احتمالش در بهترین حالت ۵۰..۵۰ هست...ما که یه بار همین حساب کتاب شما رو کردیم !!ماشین نازنینم رفت که هیچی ...یکی دوتا سکته ناقص هم زدیم !!دست آخر هم دست از چی درازتر ..رفتیم یه ماشین چند مدل پایین تر برداشتیم !!یعنی فقط ماشین رو نگه می داشتیم هیچ کاری نمی کردیم کلی جلوتر بودیم !!!حالا البته شما که از ما واردترید در این امور...ولی من جای شما باشم همچی کاری نمی کنم ...نه ملک ..نه ماشین نه طلا ..هیچی رو تبدیل به سهام نمی کنم ...ممکن هست بگیره و سهام خیلی بیشتر از این ها بازدهی داشته باشه ..ولی اون فشارروانی که متحمل میشی .‌باعث میشه ..نتونی تصمیمات خوب و درستی بگیری و تو مارپیچ ضرر بیفتی ..برای ترید و سرمایه گذاری باید اعصاب راحت داشت پولی که ادم از فروش این دارایی ها وارد بازار می کنه ...به شدت به ادم استرس وارد می کنه

نظر

در حال کار...
                                X