جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3030

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    سلام وعرض ادب واحترام

موضوعی که عده ای از تحلیلگران!!!در نظر نمیگیرند کاهش ارزش پول ملی است و دومین موضوع تسری تورم به تمامیت بازارهاست

دو موضوع مذکور در تمامی آحاد تاثیر گذار و روند ساز است

دقت بیشتری داشته باشیم به این دو مهم مذکور که ایجاد روند میکنند

بازار سرمایه محکوم به رشد است با توجه به موارد فوق الذکر وسایر عوامل بنیادی

افرادیکه صحبت از مقاومت ها میکنند صرفا تکنیکالی است نه دیدگاه جامع علمی

عده ای فکر میکنند در نقطه حساس تکنیکالی هستیم!!!!!! و در صورت شکست رو به بالا محدوده یک میلیون و ششصد میشه به یک میلیون هفتصد رسید !!!!! ورود به پایین محدوده یک میلیون و پانصد هزار خواهیم رسید !!!

از نظر بنده با توجه به تورم افسار گسیخته و کاهش ارزش پول ملی حتی شاخص دو میلیون و یکصد هزار واحد هم شکسته خواهد شد البته سایر موارد دخیل هستند

روند سود سازی و ارزش جایگزینی را همیشه در تحلیل ها باید لحاظ کرد

منکر ریسک های سیستماتیک فعلی نیستم و نخواهم بود باتوجه به عملکرد زشت صاحبان قدرت که تجربه شده و نتیجه اش در اروپا و آمریکا ووو را دیده اند دقیقا ایجاد دین زدگی است

به احتمال خیلی زیاد فردا بازار مثبت می‌تونه باشه

نظر

• National
      عضو فعال
      • Nov 2018
      • 630

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
      امروز شاوان 2040 تومنی اضافه کردم
      مثبت بعدی شاخص با این گروه خواهد بود باید دید 1700 رد میشه یا فقط فرصت خروجه ...تا اینجای کار روند هفتگی شاخص کل جالب نیست یعنی خورد به مقاومت و این واکنش منفی رو نشون داد ..انشالله که بتونه رد کنه و با خیال راحتتر ادامه بدیم
      وضعیت قیمت نفت بهتر از اون چیزیه که فکر میکنیم تا حداقل 100 میره اونجا نیاز به تحلیل جدید داره در مورد رد کردن مقاومتش یا اصلاح قیمتی
      به نظرم شراز میگرفتی ، خیلی بهتر از شاوان هست ، من هم اول شاوان گرفتم دیدم یه حقوقی ناجنسی داره که تا یه کم سهم مثبت میشه آبشاری عرضه میکنه ، مجبور شدم با شراز جابجا کنم ، حقوقی اش واقعا خیلی مرد هست و حدود یکماه ی هست که بدجور میخره ، دیروز و امروز هم به آمار خریدش نگاه کنی حدود ۵۰ درصد خرید حقوقی بود دیروز ۱۲ میلیون و امروز ۵ میلیون سهم معامله شد
      اینم بگم طرح توسعه اش که تولید بنزین یورو ۵ هست تا اسفند به بهره برداری میرسه یه طرح دیگه هم داره که ۱۴۰۲ به بهره برداری میرسه ولی شاوان من تو صورتهای مالی اش نگاه کردم طرح توسعه نداره
      شراز امروز هم مثبت شد

نظر

• bahramkhaliran
        عضو جدید
        • Sep 2020
        • 812

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        به احتمال خیلی زیاد فردا بازار مثبت می‌تونه باشه
        سلام
        بارها گفتم کجاست آن عقلی که درک کند!
        زمانیکه 8سالی بیش نداشتم وسه سالی ازحکومت پهلوی مانده بود. ازپدربزرگم می شنیدم که شاه نعمت الله ولی غیبگویی کرده(طرح انگلیس) بعداین(محمدرضا شاه)
        سیدی بکارآید(سیک هندی نوکرهلندی)سکه اش(پول )راکم عیارمی بینم بعدازآن هرخانه راهفت کاسه سفال می بینم!
        بنده بعدچهل سال فهمیدم زمانیکه ارزش پول ملی (پول ملی 30000برابرنسبت به طلا طی چهل وسه سال کاهش یافته)یک کشورراهمش بی ارزش کنند
        چه برسرآن کشورمی آید.(مثل آنکه بمب اتم داخل آن کشور بیاندازند)=(هفت کاسه سفال)
        اماشماها بعد ازگذشت چهل وسه سال برهمان طبل نفهمی به کوبید!
        شرکتهایی که تماما دولتی وتوسط دولت مدیریت می شود!
        یک ضرب المثل قدیمی هست که می گویداول دفع موش کن بعددراندوختن آذوقه کوش کن!

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3093

در اصل توسط atanasab پست شده است View Post
          هم اکنون بررسی لایحه مالیات بر عایدی سرمایه ( نام جدید: مالیات بر سوداگری و سفته یازی) در صحن علنی مجلس
          طرح در حال بررسیه و جزییات مشخص نیست

ولی اگر مسکن رو از قانون مالیات بر سوداگری حذف کنند به درد لای جزر دیوار میخوره

بهنام صمدی.

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8627

اگر بتونند جلوی گرانی کالاها را بگیرند مفیده

وگرنه ثنار نمیارزه.

مثلاً بنکداری که میوه را از سر زمین میخره

چطوری این میوه از سر زمین تا به دست مصرفکننده میرسد چندین برابر میشود !!؟؟

همین ایرانخودرو سایپا عمراً یک قرون مالیت بتونند ازشون بگیرند.

چطوری الکی دارند با واردات خودرو خارجی محصولات درپیتشان را عنیاناً گران میفروشند.

در جایی که ارکان خودشان در حال سفته بازی هستند این جا نماز آب کشیدنها بی معناست.

آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2023/01/01, 13:39.

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1710

در اصل توسط National پست شده است View Post
              به نظرم شراز میگرفتی ، خیلی بهتر از شاوان هست ، من هم اول شاوان گرفتم دیدم یه حقوقی ناجنسی داره که تا یه کم سهم مثبت میشه آبشاری عرضه میکنه ، مجبور شدم با شراز جابجا کنم ، حقوقی اش واقعا خیلی مرد هست و حدود یکماه ی هست که بدجور میخره ، دیروز و امروز هم به آمار خریدش نگاه کنی حدود ۵۰ درصد خرید حقوقی بود دیروز ۱۲ میلیون و امروز ۵ میلیون سهم معامله شد
              اینم بگم طرح توسعه اش که تولید بنزین یورو ۵ هست تا اسفند به بهره برداری میرسه یه طرح دیگه هم داره که ۱۴۰۲ به بهره برداری میرسه ولی شاوان من تو صورتهای مالی اش نگاه کردم طرح توسعه نداره
              شراز امروز هم مثبت شد
              ممنون از لطف و پیشنهادت
              بله این حرفتون درسته حقوقی شاوان فعلا عرضه میکنه چرا و تا کی نمیدونم شاید به قول خیلی از اهالی بازار داره میزنه به جیب خودی ها!!!
              امشب حتما بررسی میکنم شاید فردا تعویضشون کردم
              ولی در کل چارت شبندر و شاوان و شتران که تقریبا تو یه شرایط قرار داره و همفاز هستن شراز رو ندیدم
              تشکر@};-

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3750

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                درود
                پولش می مونه در حسابت بدون اینکه کاری باهاش بکنی و دنیا هم به اخر نمیرسه . یه سهم یا 10 سهم دیگه میخری با صبر و حوصله
                فعلا منفی ها در مواردی در حال جذاب شدن است
                ترشی نندازید با یه سهم
                هر جا فکر میکنی کار درست همونی است که فکر میکنی اون کارو بکن . با پولش نمیدونم چیکار کنم معنی نداره . یه تفکر غلط افتاده در ذهن ما که پول حتما و حتما در این شرایط باید تبدیل به یه چیزی بشه سهام یا موارد دیگر . این تفکر صحیح نیست
                با همین تفکر فعلا چند روز است از سهام گرفته تا دلار و ماشین ... همگی افتادند در چاله . هر چند چاله موقتی باشد . شاید هم دائمی بود
                تصور و تفکر اینکه هر ماه 20% باید بره رو یه جنس و پول بی ارزش تر از قبل میشه خودش مسموم است
                ارادت...البته که کاملا درست گفتید ..این سندرم دست بی قرار و عجله برای خلاص شدن از نقدینگی خیلی عادت بدی هست که متاسفانه دارم...

نظر

• منیب
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 2440

??١٠٠هزار درهم امارات؛ لندکروز ٢٠١۴
                  ??١٠٠هزار دینار بحرین؛ لامبورگینی GL
                  ??١٠٠هزار ریال عربستان؛ BMW سری X
                  ??١٠٠هزار دینار کویت؛ به‌روزترین مدل بنز

و اما...
                  ??١٠٠هزار ریال قدرت اول? منطقه؛
                  تنظیم باد دوتا تایر پراید??

#سودسهام
                  ? @SOODSAHAM
                  بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• گنجشک
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jun 2022
                    • 1307

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                    طرح در حال بررسیه و جزییات مشخص نیست

ولی اگر مسکن رو از قانون مالیات بر سوداگری حذف کنند به درد لای جزر دیوار میخوره

بهنام صمدی.
                    این طرح تا حالا چندبار در هندوستان اجرا شده و زمین خورده و باعث فساد بیشتر شده

چون مبادلات بجای اینکه با ارز رسمی و راه های قانونی صورت بگیره بصورت زیر زمین با ارز کشورهای دیگه و طلا و مواد مخدر صورت می گرفت

باعث تضعیف بیشتر ارز ملی هندوستان شد نهایتا

==============

دولت و نظام باید بفکر ایجاد پشتوانه محکمی برای ارز ملی باشند

کسی که خونه و زمینی داره ، چه چیز هم ارزشی وجود داره تا اونو بگیره و خونه و زمینش را بده ؟

یا چه چیزی ارزش پرداخت پول را داره ؟

یا چه چیزی ارزش دریافت پول را داره ؟

=======================
                    نمیشه که یکی تو بخش دولتی لش کنه و کرور کرور ببره یکی هم تو بخش خصوصی جر بخوره (پاره بشه ) و آخر سر هم اموالش را ببرن بگن باید بدی 28500 هرکی هم نمی خواد می تونه بره

دول در مسر توسعه معتقند به قانون و برابری همه در برابر قانون ! یعنی قانون چه این ور جوب باشی چه اون ور جوب باشی هیچ فرقی نداره و چشم اش بسته است و فقط صدات را می شنوه که حق و قانون میگی یا دنبال رانت و اختلاسی

===============

حدیث از امام علی (ع) هست در جنگ جمل

یکی از یاران اومد گفت این طرف علی هست یار پیامبر اون طرف هم طلحه و زبیر و عایشه و اینا که اونا هم یار پیامبر بودن در جنگ ها و... حالا من چیکار کنم؟!

اما علی میگه چیکار داری به اسامی !! نگاه کن ببین حق چیه و باطل چیه ، حق از باطل که تشخیص دادی بعد ببین چه کسی زیر پرچم حق وایسده و چه کسی زیر پرچم باطل

ولی خوب انقدر تورم سریع هست که بخوای حق و باطل تشخیص بدی تورم تنبان و شلوارت رو هم برده !

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3750

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                      این طرح تا حالا چندبار در هندوستان اجرا شده و زمین خورده و باعث فساد بیشتر شده

چون مبادلات بجای اینکه با ارز رسمی و راه های قانونی صورت بگیره بصورت زیر زمین با ارز کشورهای دیگه و طلا و مواد مخدر صورت می گرفت

باعث تضعیف بیشتر ارز ملی هندوستان شد نهایتا

==============

دولت و نظام باید بفکر ایجاد پشتوانه محکمی برای ارز ملی باشند

کسی که خونه و زمینی داره ، چه چیز هم ارزشی وجود داره تا اونو بگیره و خونه و زمینش را بده ؟

یا چه چیزی ارزش پرداخت پول را داره ؟

یا چه چیزی ارزش دریافت پول را داره ؟

=======================
                      نمیشه که یکی تو بخش دولتی لش کنه و کرور کرور ببره یکی هم تو بخش خصوصی جر بخوره (پاره بشه ) و آخر سر هم اموالش را ببرن بگن باید بدی 28500 هرکی هم نمی خواد می تونه بره

دول در مسر توسعه معتقند به قانون و برابری همه در برابر قانون ! یعنی قانون چه این ور جوب باشی چه اون ور جوب باشی هیچ فرقی نداره و چشم اش بسته است و فقط صدات را می شنوه که حق و قانون میگی یا دنبال رانت و اختلاسی

===============

حدیث از امام علی (ع) هست در جنگ جمل

یکی از یاران اومد گفت این طرف علی هست یار پیامبر اون طرف هم طلحه و زبیر و عایشه و اینا که اونا هم یار پیامبر بودن در جنگ ها و... حالا من چیکار کنم؟!

اما علی میگه چیکار داری به اسامی !! نگاه کن ببین حق چیه و باطل چیه ، حق از باطل که تشخیص دادی بعد ببین چه کسی زیر پرچم حق وایسده و چه کسی زیر پرچم باطل

ولی خوب انقدر تورم سریع هست که بخوای حق و باطل تشخیص بدی تورم تنبان و شلوارت رو هم برده !
                      ..تو بخش ملک و ساختمان که راه فرار ودور زدن قانون زیاد هست ..یه تصوری که بورسی ها دارند این هست که اجرای این طرح موجب رونق بازار سهام خواهد شد ...حالا شاید یک مقدار سفته بازی را کم کند ولی لزوما هم موجب ورود پول به بازار سهام و رونق بورس نمیشود ..یه ملک باز و سازنده ...یا دلال ملک و خودرو ..حاضر نیست سرمایه اش رو وارد بازاری کنه که اختیاری روی سرمایه اش نداشته باشه ...

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3750

? تسنیم خبر داد:

تزریق 15 هزار میلیارد تومان به صندوق تثبیت بازار سرمایه...."جایی هست بشه بررسی کرد پورتفو و آمارخرید فروش صندوق تثبیت رو ؟؟

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3750

♦️ گودرزی، مدیر عامل بورس تهران خبر داد

از سرگیری دوباره عرضه های اولیه در اولین فرصت

? گودرزی مدیر عامل بورس تهران گفت: باید یک سری فرآیند‌ها برای عرضه‌های اولیه طی، بحث ارزش گذاری بازنگری شود و گزارش‌های مالی به شکل کامل در کدال افشا شود و اطمینان کافی در این خصوص کسب شود.

?به امید خدا در اولین فرصت عرضه‌های اولیه متناسب با شرایط بازار از سرگرفته خواهد شد.

? @bonyadbours1 ✅....تا بازار میاد جانی بگیره اینا یه بامبولی علم می کنن!!عرضه اولیه ؟؟؟

نظر

• وفا2222
                            عضو عادی
                            • Jan 2011
                            • 98

سلام
                            خرید و فروش سهام شامل مالیات و حق کارگزار است چرا در بررسی مالیات از سرمایه در مجلس و سیما این مورد اشاره نمیشود؟

نظر

• atanasab
                              عضو عادی
                              • Apr 2016
                              • 91

این حکومت هرجا که به نفغش باشه قانون وضع می کنه. هر جا که دوست داشته باشه پول رو هدایت می کنه و نقدینگی رو اونجا می سوزونه یا راکد نگه می داره. بازار بورس و ملک و خودرو و... هیچکدوم مستثنی نیست. هر کدوم به نوبت این اتفاق در اونها میفته. گذر پوست به دباغخونه میفته بالاخره ...

نظر

• National
                                عضو فعال
                                • Nov 2018
                                • 630

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                                ممنون از لطف و پیشنهادت
                                بله این حرفتون درسته حقوقی شاوان فعلا عرضه میکنه چرا و تا کی نمیدونم شاید به قول خیلی از اهالی بازار داره میزنه به جیب خودی ها!!!
                                امشب حتما بررسی میکنم شاید فردا تعویضشون کردم
                                ولی در کل چارت شبندر و شاوان و شتران که تقریبا تو یه شرایط قرار داره و همفاز هستن شراز رو ندیدم
                                تشکر@};-
                                پرسود باشید??

نظر

در حال کار...
                                X