جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mkamyab
    عضو عادی
    • Jan 2011
    • 268

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط H.Ahadi پست شده است View Post
    خوب شد سایپا همچین کاری کرد ایرانخودرو هم یاد گرفت !
    اولین بار سایپا طرحشو داد و فعلا تو فاز اول ظرفیتش پر شده و فعلا ثبت نام نمیکنه تا مرحله ی بعد

[ATTACH=CONFIG]4264[/ATTACH]
    سودش که از رروزشمار بانکها کمتره که.

تمدید شد:

تمدید طرح اتوخدمت سایپا + شرایط
    کدخبر:16099 چهارشنبه، ۱۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۲:۴۷

مدیر بازاریابی و پیشبرد فروش گروه خودروسازی سایپا گفت: طرح فروش جدید گروه خودروسازی سایپا به نام «اتو خدمت سایپا» که برای اولین بار ...
    آخرین ویرایش توسط mkamyab؛ 2015/10/08, 17:31.

نظر

• TAJ2014
      عضو فعال
      • Dec 2014
      • 1027

با احترام به همه دوستان
      چقدر در اینجا صاحب نظر و تیوری پرداز و اقتصاد دان و عالم اقتصادی حضور داره
      واقعا یه گنج ناشناخته هست
      ماشالله ماشالله
      توصیه به دیگر دوستان این چند صفحه رو مکررا بخونیم

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10190

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
        با احترام به همه دوستان
        ماشالله ماشالله
        جان؟!
        صدای مادر عروس هم شنیده شد.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• H.samimi
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 2092

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          مگه میشه یه دفعه ای سود بانکی رو 7درصد کاهش داد؟!
          مردم هجوم بیارند به بانک ها برای گرفتن پس اندازهاشون اون وقت برای بانک ها بد نمیشه ؟! اصلا الان بانکها در شرایطی هستند که برای پس انداز مردم ذخیره مطمئنی در نظر گرفته باشند؟!
          هجوم مردم به بانک ها برای گرفتن پس اندازهاشون یعنی ورشکستگی بانک ها و از هم پاشیدن اقتصاد مملکت.
          حالا گیریم بیان یهویی 7 درصد سود بانکی رو کاهش بدهند،اون وقت اون پول ها میاد روی مسکن و دلار و سکه و دوباره تورم و افزایش حباب وار قیمت مسکن و دلار.
          چون اونی که توی بانک پولش رو گذاشته احتمال اندکی داره که بیاره توی بورس پس یا میبره مسکن یا دلار یا سکه.
          تولید هم که توی ایران خیلی وقته خوابیده،با این وضعیتی که تولید نداره کسی جرات نداره بره سراغ تولید،نهایت بخواد کاری غیر از خرید مسکن و دلار بکنه میره یه رستوران کوچیک یا دنر کبابی میزنه.
          پس کاهش یهویی سود بانکی دوای درد نیست،بجای اون بهتره برند روابطشون رو با دنیا مثل سایر کشورها درست کنند تا هم سرمایه گذار خارجی تو بخش اقتصادی ایران سرمایه گذاری کنه ،هم کشورهای طراز اول تکنولوزی به روز و مقرون به صرفه خودشون رو در اختیار ایرانیها قرار بدهند تا تولید هم به صرفه باشه هم قابل رقابت.
          درسته شدنی نیست
          ولی بنظر من تا مسکن راه نیفته تولید هم ول معطله
          سیاست دولت هم احتمالا همینه
          رونق بازار مسکن البته بدون افزایش قیمت
          اینکه کیانوش خان گفت کاملا" درسته
          پالایشگاه شیراز پارسال 4 تومان سود عملیاتی 32 تومان سود بانکی داشته
          تازه پارسال 6 ماه از سال رو با نفت 110 دلاری کار کرده یعنی 6 ماهه دوم ضرر خالص

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10190

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
            درسته شدنی نیست
            ولی بنظر من تا مسکن راه نیفته تولید هم ول معطله
            سیاست دولت هم احتمالا همینه
            رونق بازار مسکن البته بدون افزایش قیمت
            اینکه کیانوش خان گفت کاملا" درسته
            پالایشگاه شیراز پارسال 4 تومان سود عملیاتی 32 تومان سود بانکی داشته
            تازه پارسال 6 ماه از سال رو با نفت 110 دلاری کار کرده یعنی 6 ماهه دوم ضرر خالص
            درود

سمگا ها رو فروختی یا مونده؟
            بعد از حرف من یه پنج شش درصدی بالا رفت ،گفتم ببین من گفتم تا 570 تومن میاد حالا داره میره بالا ولی الان رو همون قیمت 620 تومنه. خوب خودش رو نگه داشته
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• H.samimi
              عضو فعال
              • Jan 2014
              • 2092

درود

سمگا ها رو فروختی یا مونده؟
              بعد از حرف من یه پنج شش درصدی بالا رفت ،گفتم ببین من گفتم تا 570 تومن میاد حالا داره میره بالا ولی الان رو همون قیمت 620 تومنه. خوب خودش رو نگه داشته
              آره نصفش رو فروختم
              شما لطف داری بیخیال

نظر

• H.samimi
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 2092

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                ایران خودرو بانک زد.با سود 28درصد
                ...........................
                فروش خودرو -اگر نخواستید پولتان را پس بگیرید با بهره 28درصد.
                ............................
                رقابت خودروسازان با بانکها
                خودروسازان با این لج و لج بازی پولها را از بانکها بطرف خود خواهند کشید.
                خوندمش جالب بود
                بجای اینکه از بانک وام بگیره داره از مشتری وام میگیره
                تازه سودش هم کمتره
                یه خوبی دیگه که براش داره اینه که دنبال مشتری نمیخواد بگرده
                تازه هزینه انبار داری هم نداره

نظر

• H.Ahadi
                  عضو عادی
                  • Dec 2013
                  • 76

در اصل توسط mkamyab پست شده است View Post
                  سودش که از رروزشمار بانکها کمتره که.

تمدید شد:

تمدید طرح اتوخدمت سایپا + شرایط
                  کدخبر:16099 چهارشنبه، ۱۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۲:۴۷

http://www.iranjib.ir/shownews/16099...7%DB%8C%D8%B7/
                  بله حق با شماست دوباره تمدید شده.
                  چند روز پیش بود که بهمون خبر دادن که فعلا ثبت نام نداریم و دلیل تمدید دوباره هم استقبال زیاد از این طرح بوده که خدا کنه ختم به خیر بشه چون اگه اتفاقی بیوفته مردم چطور باید پولشونو نقد کنن خدا میدونه؟

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

ملاک عملکرد اقتصادی دولت،قیمت سهام نیست.
                    چون بازار سرمایه آفت زیادی کرده نمیشه تمامی کارهای اقتصادی دولت رو ناکارآمد دونست.
                    باز هم منتظر گذشت زمان هستیم تا زمان انتخابات عملکرد دولت کاملا شفاف میشه کاری به قیمت سهم ها ندارم !!!!
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• TAJ2014
                      عضو فعال
                      • Dec 2014
                      • 1027

توقع داری این بی احترامی تو چطوری جواب بدم اروم جان؟؟
                      منتظرم

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10190

توقع داری این بی احترامی تو چطوری جواب بدم اروم جان؟؟
                        منتظرم
                        اگه بلد باشی بیموقع مزه نپروني،نیازی هم به قرار گرفتن در چنین شرایطی نميشي.
                        پست تو توهینی بود به اوناییکه بحث کرده بودند انتظار نداشته باش برات کف بزنند.حرف نسنجیده بزنی جوابی در خور شان اون خواهی گرفت.

نظر

• TAJ2014
                          عضو فعال
                          • Dec 2014
                          • 1027

جان؟!

جان؟!
                          خیلی محترمانه نوشتم اما خیلی بی حرمتی کردی مجبورم جوابی بدم
                          حتما با این مزخرفاتی که گفتی تو هم مادر بزرگ عروس هستی
                          تو که تمام گفته هات تناقض هست توکه هرکی حرف میزنه از دولت روحانی اونو محکوم میکنی و میگی تقصیر دولت روحانی نیست
                          برو روند بشناس تا حرفی میزنن میگی جو سیاسی نکن اما حرف سیاسی میزنی و تشکر پای پست میزنی چرا میگی ایدی دیگران رو ببندین
                          مخالف و موافق دولت و همه ملت اتفاق نظر دارن میگن رکود بیچاره کرده اقتصاد اونوقت تو منکر رکود شدی این نظر چرت هست
                          اینها مزخرفاتت هست اونوقت شدیم مادر عروس
                          میگی رکود نیست اما خرید وفروش نیست ببین چه چرتی گفتی مادر بزرگ عروس
                          میگی رکود نیست چون خرید خانه ام وجیب من کم نشده فقط رکود جیب تو خرید خانه توست ؟؟؟؟

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10190

خیلی محترمانه نوشتم اما خیلی بی حرمتی کردی مجبورم جوابی بدم
                            حتما با این مزخرفاتی که گفتی تو هم مادر بزرگ عروس هستی
                            تو که تمام گفته هات تناقض هست توکه هرکی حرف میزنه از دولت روحانی اونو محکوم میکنی و میگی تقصیر دولت روحانی نیست
                            برو روند بشناس تا حرفی میزنن میگی جو سیاسی نکن اما حرف سیاسی میزنی و تشکر پای پست میزنی چرا میگی ایدی دیگران رو ببندین
                            مخالف و موافق دولت و همه ملت اتفاق نظر دارن میگن رکود بیچاره کرده اقتصاد اونوقت تو منکر رکود شدی این نظر چرت هست
                            اینها مزخرفاتت هست اونوقت شدیم مادر عروس
                            میگی رکود نیست اما خرید وفروش نیست ببین چه چرتی گفتی مادر بزرگ عروس
                            میگی رکود نیست چون خرید خانه ام وجیب من کم نشده فقط رکود جیب تو خرید خانه توست ؟؟؟؟
                            اول اینکه من اگه میگم رکودی نیست تنها حرف من نیست،حرف یه اقتصاددانی هست که چند روز پیش در این مورد صحبت ميکرد.مصاحبه اش رو پیدا کنم میدارم.
                            و اما در مورد شناسایی روند که من چندی پیش به شما گفتم،بنده خودم رو مقصر میدانم باید چیزی نمی گفتم تا شما همچنان در زیان و جهالت می ماندید و از صبح تا شب برای این و اون لعنت می فرستادید.
                            برای افرادی مثل شما راهنمایی مفید وراهگشا نیومده،شما باید ماه ها در استرس و زیان های بالای 50درصدي بمونيد تا بفهمید که من چه راهنمایی کرده بودم.
                            و سلام دیگه با شما بحث نمیکنم.

نظر

• TAJ2014
                              عضو فعال
                              • Dec 2014
                              • 1027

اول اینکه من اگه میگم رکودی نیست تنها حرف من نیست،حرف یه اقتصاددانی هست که چند روز پیش در این مورد صحبت ميکرد.مصاحبه اش رو پیدا کنم میدارم.
                              و اما در مورد شناسایی روند که من چندی پیش به شما گفتم،بنده خودم رو مقصر میدانم باید چیزی نمی گفتم تا شما همچنان در زیان و جهالت می ماندید و از صبح تا شب برای این و اون لعنت می فرستادید.
                              برای افرادی مثل شما راهنمایی مفید وراهگشا نیومده،شما باید ماه ها در استرس و زیان های بالای 50درصدي بمونيد تا بفهمید که من چه راهنمایی کرده بودم.
                              و سلام دیگه با شما بحث نمیکنم.
                              اروم جان قلبا دوستت دارم و هیچ وقت قصد توهین به هیچ کس و شما رو نداشتم وندارم
                              اما انصافا خیلی بد خطاب قرار دادی بنده رو و بالاجبار جواب دادم
                              اونروز هم عرض کردم بنده 12 سال در این بازار هستم تا به حال هم ضرر 50 درصدی ندیدم گفتم بنده اگر روند رو نشناسم با مشاوران خبره مشکلم رو حل میکنم اما حقوقی های این بازار که عموما تحلیل گران و روند شناسان خبره دارن چرا در ضررند ؟ حالا حرف بنده غلط هست یا درست هست؟
                              دوستی فرمود رکود در دست دولت هست اگر بخواد نرخ بهره کم کنه یه شبه یا یک هفته ازش خارج میشه بنده عرض کردم امریکا اتحادیه اروپا یا ژاپن که نرخ بهره هاشون به نزدیک صفر رسید اما 7 ساله از بحران رکودشون نتونستن خارج بشن حالا دولت نرخ بهره 5 درصد هم کم کنه چطور یه هفته از رکود خارج بشیم؟ حالا کدام حرف درست هست؟اینو نوشتم چون همون دوستمون پای پستت تشکر زده یعنی خودش اعتقاد داره رکود هست اما شما که اعتقاد داری رکود نیست حرف شما رو تایید میکنه
                              دوستی نوشت امار درامد احمدی نژاد فلان و بهمان بنده عرض کردم امار درامدها در کنار امار هزینه ها قابل تحلیل هست حالا کدام حرف منطقی تر هست
                              در مورد اینکه یه اقتصاد دانی میگه رکود نیست خوب دهها اقتصاد دان هم در مقابلش میگن هست این که دلیل قانع کننده ای نیست
                              رکود طوری بر اقتصاد مملکت سایه انداخته که برای همه ملموس شده

اصلا رکود رو چی تعریف میکنیم ؟ایا یک معنی رکود راکد یا از سکه ورونق افتادن یا خرید وفروش نکردن نیست؟ اگر هست پس دامن خیلی ها رو گرفته
                              اروم جان اینقدر وجودشو دارم اگر حرف خطا یا توهین یا نظر غلطی بدم از همه دوستان چه مخالف و چه موافق عذر خواهی کنم
                              متاسفانه در این فروم ها نظرات بر اساس تعصب و طرفداری هست و خیلی جای استدلال و منطق نیست
                              اروم جان باز هم اگر از دستم دلخور شدی عذر میخوام

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10190

اروم جان قلبا دوستت دارم و هیچ وقت قصد توهین به هیچ کس و شما رو نداشتم وندارم
                                اما انصافا خیلی بد خطاب قرار دادی بنده رو و بالاجبار جواب دادم
                                اونروز هم عرض کردم بنده 12 سال در این بازار هستم تا به حال هم ضرر 50 درصدی ندیدم گفتم بنده اگر روند رو نشناسم با مشاوران خبره مشکلم رو حل میکنم اما حقوقی های این بازار که عموما تحلیل گران و روند شناسان خبره دارن چرا در ضررند ؟ حالا حرف بنده غلط هست یا درست هست؟
                                دوستی فرمود رکود در دست دولت هست اگر بخواد نرخ بهره کم کنه یه شبه یا یک هفته ازش خارج میشه بنده عرض کردم امریکا اتحادیه اروپا یا ژاپن که نرخ بهره هاشون به نزدیک صفر رسید اما 7 ساله از بحران رکودشون نتونستن خارج بشن حالا دولت نرخ بهره 5 درصد هم کم کنه چطور یه هفته از رکود خارج بشیم؟ حالا کدام حرف درست هست؟اینو نوشتم چون همون دوستمون پای پستت تشکر زده یعنی خودش اعتقاد داره رکود هست اما شما که اعتقاد داری رکود نیست حرف شما رو تایید میکنه
                                دوستی نوشت امار درامد احمدی نژاد فلان و بهمان بنده عرض کردم امار درامدها در کنار امار هزینه ها قابل تحلیل هست حالا کدام حرف منطقی تر هست
                                در مورد اینکه یه اقتصاد دانی میگه رکود نیست خوب دهها اقتصاد دان هم در مقابلش میگن هست این که دلیل قانع کننده ای نیست
                                رکود طوری بر اقتصاد مملکت سایه انداخته که برای همه ملموس شده

اصلا رکود رو چی تعریف میکنیم ؟ایا یک معنی رکود راکد یا از سکه ورونق افتادن یا خرید وفروش نکردن نیست؟ اگر هست پس دامن خیلی ها رو گرفته
                                اروم جان اینقدر وجودشو دارم اگر حرف خطا یا توهین یا نظر غلطی بدم از همه دوستان چه مخالف و چه موافق عذر خواهی کنم
                                متاسفانه در این فروم ها نظرات بر اساس تعصب و طرفداری هست و خیلی جای استدلال و منطق نیست
                                اروم جان باز هم اگر از دستم دلخور شدی عذر میخوام
                                با احترام به همه دوستان
                                ماشالله ماشالله
                                من چیزی رو شروع نکردم،شما خودتون شروع کردید اونم با کنایه هایی که تعابیر کوچک شمردن مخاطب ازشون میشد برداشت کرد.
                                من با شما کاری داشتم؟حتی من بشما در دو پست بالایی بی احترامی نکردم.
                                اما درمورد رکود ،هر کسی هر چیزی میخواد بگه ، من با اونا کاری ندارم،وقتی من حرفی میزنم یعنی از جانب خودم حرف میزنم من بیشتر مصاحبه ها اقتصادی رو کم و بیش سریع میخونم اخرین مصاحبه (که متاسفانه نتونستم پیدا کنم) که خوندم در مورد عدم رکود در ایران توسط یه اقتصاد دان بود و برام واقعی تر از بقیه نظریه های اقتصاددان ها اومد.
                                من دلایلم رو برای عدم رکود گفتم این چیزی که شما و من در بازار می بینید این رکود نیست بلکه قیمت ها به شکل باور نکردنی بالا رفته اند و مردم با توجه به توافق هسته ای که انجام شده و تصور این که قیمت ها پایین خواهد اومد خریدی رو انجام نمیدهند.من مثال زدم اگر همین الان خودروی تولید داخل رو به قیمت واقعی خودش عرضه کنند نه سود بالای 40 درصد اون وقت می بینید خریدار ها برای خرید صف می بندند.همینطور برای مسکن،بانک ها در دولت قبل ،با اجازه دولت
                                در نقش سفته بازان وارد معاملات مسکن شدند و قیمت های نجومی برای مسکن به ارمغان آوردند که اکنون با جیب مصرف کننده همخوانی نداره،همین امروز قیمت های مسکن رو واقعی کنند شما می بینیند چه رونقی مسکن میگیره.
                                مردم کالا و لوازم خانگی ایرانی در بازار رو نمیخرند چون انتظار دارند کالای خارجی با تکنولوزی روز بعد از برداشتن ترحیم ها وارد بازار بشود و خرید کنند.
                                رکود اونه که مردم پولی برای خرید نداشته باشند در حالیکه پول برای خرید هست ولی کیفیت و قیمت اجناس مناسب حال خریدار نیست.
                                اما در مورد تحلیل گرهای حقوقی ها ، اگر در زیان هستند پس یقینا تحلیل غلطی از روند بازار داشته اند که اکنون در زیانند ،تقصیر من چیه؟
                                این دلیل نمیشه که عده کثیری از حقوقی ها در زیان هستند پس مقصر تحلیلگر ها نیستند و اشکال از یه جای دیگه هست،تحلیلگر باید ابتدا روند بازار رو بشناسه با ابزای که در دست داره سپس برای خودش یه حد ضرر بذاره، وقتی اصول اولیه معامله رو رعایت نکرده اند اون وقت چرا تحلیلگر شده اند؟
                                اگه قرار باشه روند بازار رو هه بدونند اون وقت چه نیازی به تحلیلگر هست؟تحلیلگر برای این وجود داره که قبل از دیگران حادث شدن روندی رو درست پیش بینی کنه.

نظر

در حال کار...
                                X