جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • )(شاخص کل جعل علی)
    ستاره‌دار(1)
    • Sep 2020
    • 2057

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
    دادش میدونی
    الان پول داره وارد کدوم گروه میشه
    میشه رصد کرد یا نه کار خواص است
    ممنون
    ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• shimaalovelygirl
      ستاره دار (1)
      • Jul 2022
      • 1071

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
      #شاخص_کل_هموزن
      شاخص کل هموزن
      آپدیت:
      مقاومت زیر موج b از زیگزاگ درجه ی بزرگ تر را شکست .
      حد ضرر تحلیل شکست حمایتی که با دایره مشخص کرده ام.

دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس را؟
      نه به اون پست های ضدبورسی هرساعت و هرروزت،و نه به این زیگزاگ و دوخت و دوزت...

نظر

• azad.
        عضو فعال
        • Jun 2019
        • 962

از خون جوانان وطن لاله دمیده
        از ماتم سرو قدشان سروها خمیده
        در سایه گل، بلبل از این غصه خزیده
        گل نیز چو من در غمشان جامه دریده

نظر

• atanasab
          عضو عادی
          • Apr 2016
          • 91

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
          کار خودروییها فردا یا پس فردا تمومه ...!!
          خودرو از 260 تا اینجا رو اضافی اومده !!!
          ۲۶۰ مقاومت الکی خودرو بود. تارگت این موج حدودا ۴۰۰ هستش

نظر

• mehdirazavi
            عضو عادی
            • Oct 2020
            • 50

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
            ..احتمالا شما ۹۹رو فراموش کردی ...
            این ادبیات ونوشته ها برای کسی که سهام دار باشه نیست
            سال 99 با 99گذشت الان دی ماه 1401 یم
            زیر1300هم یه عده هرروز منفی بافی میکردن الان جاموندن الانم که پشت 1600باز یه عده دیگه منفی بافی میکنن هرروزمن خودم میدونم گالیور کارمون تمومه
            پس اینهمه سال میگفتین باروند دوست باشیم کجارفت
            قطعا روند بازار باذهنیات شما فرق میکنه
            ترسومرد

نظر

• کریشنا
              عضو فعال
              • Dec 2015
              • 1097

معمولآ دوتا فعل توی بازار بورس ایران خیلی سخته که عمده سود بازار هم از دل همین دو تا کار میاد بیرون...

اول: نظاره گر بودن و نقد ماندن و خرید نکردن در روندهای نزولی

دوم: نظاره گر بودن و نفروختن و از این شاخه به اون شاخه نپریدن در روندهای صعودی

پالایش

تارگت دو ماهه 14000

آخرین ویرایش توسط کریشنا؛ 2023/01/07, 20:50.

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3745

در اصل توسط mehdirazavi پست شده است View Post
                این ادبیات ونوشته ها برای کسی که سهام دار باشه نیست
                سال 99 با 99گذشت الان دی ماه 1401 یم
                زیر1300هم یه عده هرروز منفی بافی میکردن الان جاموندن الانم که پشت 1600باز یه عده دیگه منفی بافی میکنن هرروزمن خودم میدونم گالیور کارمون تمومه
                پس اینهمه سال میگفتین باروند دوست باشیم کجارفت
                قطعا روند بازار باذهنیات شما فرق میکنه
                ترسومرد
                باروند دوست بودن غیر ازینه چشم بسته برید..سهم انتخاب کنید و به هوای اینکه روند صعودی هست ..همین جوری بری سهم بگیری و منتظر باشی .شاید هم جواب بده ولی ..ما ازین کارها بلد نیستیم ..‌ترجیح میدم تو این روند فعلا سهامی رو که دارم ..دست به ماشه نگه دارم تا اینکه پول جدید وارد بازار کنم .حدود ۲۰درصد امروز نقد کردم برای روزمبادا ...ترجیح میدم یه سهامدار ترسو باشم تا یه سهامدار متضرر و بازنده

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

تحلیل گران و باسابقه ها که معمولا دلسرد میشید و دیگه نمینویسید یا کمتر مینویسید با این عنوان که هرچی بگم یکسری شاکی و منتقد میشن، من یه سوال دارم از شما: آیا شما بیشتر برای افرادی که مطالب شما را میخونن و تشکر هم میکنن مینویسید یا برای کسانی که انتقاد میکنن؟ اگر برای کسانی مینویسید که شاکی میشن خب طبیعتا تصمیمتون به ننوشتن درسته ولی اگر برای بقیه که میخونن و بحث و بررسی میکنن و حتی تشکر میکنن مینوشتید خب قاعدتا نباید به خاطر انتقادها از تحلیل و نوشتن دست بکشید. به هر حال صلاح کار خویش خسروان دانند.
                  یه کاربری اینجا به من گفت به خاطر تشویق شما فلان سهم خریدم و ضرر کردم، پاسخش دادم ضرر نوش جونت تا یاد بگیری با تشویق دیگران سهم نخری. کمی فضا را حرفه ای تر ببینیم و خیلی به گفته های دیگران حساس نباشیم.

نظر

• shimaalovelygirl
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2022
                    • 1071

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                    تحلیل گران و باسابقه ها که معمولا دلسرد میشید و دیگه نمینویسید یا کمتر مینویسید با این عنوان که هرچی بگم یکسری شاکی و منتقد میشن، من یه سوال دارم از شما: آیا شما بیشتر برای افرادی که مطالب شما را میخونن و تشکر هم میکنن مینویسید یا برای کسانی که انتقاد میکنن؟ اگر برای کسانی مینویسید که شاکی میشن خب طبیعتا تصمیمتون به ننوشتن درسته ولی اگر برای بقیه که میخونن و بحث و بررسی میکنن و حتی تشکر میکنن مینوشتید خب قاعدتا نباید به خاطر انتقادها از تحلیل و نوشتن دست بکشید. به هر حال صلاح کار خویش خسروان دانند.
                    یه کاربری اینجا به من گفت به خاطر تشویق شما فلان سهم خریدم و ضرر کردم، پاسخش دادم ضرر نوش جونت تا یاد بگیری با تشویق دیگران سهم نخری. کمی فضا را حرفه ای تر ببینیم و خیلی به گفته های دیگران حساس نباشیم.
                    من بودم که بهم گفتی ضرر نوش جونت
                    ولی برای همه کاربران سایت و همچنین برای شما آرزوی جبران زیان ها و دستیابی به سود سرشار دارم.چه خوب بود شما بورسی ها تا این حد کینه نداشته باشید و جنبه ی انتقاد داشته باشید.....

نظر

• abdolhossein
                      عضو فعال
                      • Feb 2019
                      • 1585

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                      چون مخاطب شما اساتید هستند شاید درست نباشه بنده پاسخ بدم اما از جنبه ی عمومی قضیه عرض می کنم:
                      ببینید. مشکل خیلی اوقات به خاطر حساسیت این عزیزان نیست بلکه بر می گرده به وقاحت و بی شرمی طرف مقابل
                      البته تعداد این افراد در این سایت زیاد نیست. اما همین تعداد هم زیبنده نیست. اتفاقا چون تعداشون کمه به راحتی می شه باهاشون برخورد کرد. بنده چند بار خدمت ادمین ها به صورت خصوصی عرض کردم که زیبنده ی این سایت نیست که با کامنت های برخی از افراد آلوده بشه.
                      شما خودت رو بذارین جای اون تحلیل گری که وقت می ذاره و بدون هیچ چشمداشتی معلومات خودش رو به اشتراک می ذاره . اما وقتی تعدادی از کاربران در نهایت پررویی انگار کمین کردن تا ایشون پست بذاره و زیر پست هاش اهانت کنن و زخم زبون بزنن دیگه چه روحیه و رمقی می مونه واقعا؟
                      رابرت پریچر نظریه ش رو که به Socionomics معروفه بر این مبنا گذاشته که هیچ جا مثل بازارهای مالی محل تجلی و تجمع افراد با تمام خصوصیات رفتاری و شخصیتی شون نیست.
                      در این بازارها همه نوع انسانی وجود داره. از جمله بیماران روحی .
                      این افراد این سایت رو با یک پیچ اینستاگرامی اشتباه گرفتن. ادمین این پیج ها معمولا کاری به کامنت های افراد ندارن.طرف می گه کی به کیه! من می تونم هر کار دلم خواست انجام بدم و با اعصاب هر کی که دلم خواست بازی کنم و طرف هم کاری نمی تونه بکنه. توی بعضی از کانال ها و گروه های تلگرامی هم همین وضعیته. اما وقتی پای یکی از معتبرترین سایت های بورسی مطرحه توقع می ره که جدیت بیشتری از سوی مسئولین در قبال این رفتارها وجود داشته باشه.

نظر

• shimaalovelygirl
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2022
                        • 1071

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                        چون مخاطب شما اساتید هستند شاید درست نباشه بنده پاسخ بدم اما از جنبه ی عمومی قضیه عرض می کنم:
                        ببینید. مشکل خیلی اوقات به خاطر حساسیت این عزیزان نیست بلکه بر می گرده به وقاحت و بی شرمی طرف مقابل
                        البته تعداد این افراد در این سایت زیاد نیست. اما همین تعداد هم زیبنده نیست. اتفاقا چون تعداشون کمه به راحتی می شه باهاشون برخورد کرد. بنده چند بار خدمت ادمین ها به صورت خصوصی عرض کردم که زیبنده ی این سایت نیست که با کامنت های برخی از افراد آلوده بشه.
                        شما خودت رو بذارین جای اون تحلیل گری که وقت می ذاره و بدون هیچ چشمداشتی معلومات خودش رو به اشتراک می ذاره . اما وقتی تعدادی از کاربران در نهایت پررویی انگار کمین کردن تا ایشون پست بذاره و زیر پست هاش اهانت کنن و زخم زبون بزنن دیگه چه روحیه و رمقی می مونه واقعا؟
                        رابرت پریچر نظریه ش رو که به Socionomics معروفه بر این مبنا گذاشته که هیچ جا مثل بازارهای مالی محل تجلی و تجمع افراد با تمام خصوصیات رفتاری و شخصیتی شون نیست.
                        در این بازارها همه نوع انسانی وجود داره. از جمله بیماران روحی .
                        این افراد این سایت رو با یک پیچ اینستاگرامی اشتباه گرفتن. ادمین این پیج ها معمولا کاری به کامنت های افراد ندارن.طرف می گه کی به کیه! من می تونم هر کار دلم خواست انجام بدم و با اعصاب هر کی که دلم خواست بازی کنم و طرف هم کاری نمی تونه بکنه. توی بعضی از کانال ها و گروه های تلگرامی هم همین وضعیته. اما وقتی پای یکی از معتبرترین سایت های بورسی مطرحه توقع می ره که جدیت بیشتری از سوی مسئولین در قبال این رفتارها وجود داشته باشه.
                        پس لطفاً به دیگران خصوصاً خانمها احترام بگذار و درصورت بی ادبی معذرت خواهی کن.به پست های اساتید در مورد صعودی بودن بورس هم واکنش منفی نشان نده و جو منفی درست نکن...

نظر

• مدافع
                          ستاره‌دار(5)
                          • Oct 2020
                          • 2446

درود و صبح به خیر

با توجه به گرایشات سیاسی آقای خوشبین (آیدی هم هدفمند انتخاب شده) و تبلیغات گسترده و حمایتیشون من پشت دستشون بازی میکنم ببینم به عرش میرم یا فرش:D

کم کم باید خاندوزی باهوش و فرزین فلان هم به پست هایی که میگذارند اضافه کنند. نمیدونم ارتشی هم مونده اضافه شود یا نه سال نود و نه همه تار و مار شدن!

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

به نظر میاد امروز برخلاف تصور دوستانی که از سه شنبه به مرور نقد و از بازار خارج شدن، بورس و شاخص روز خوبی در پیش داشته باشند.

احتمالا پول های پارک شده در کارگزاری ها چاره ای جز ورود در قیمت های بالاتر نداشته باشند.

خدا به خیر کند برعکس در بیاد نباید یه مدت اینجا آفتابی شوم:.thumbsupsmileyanim

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

احتمالا روز پر عرضه ای هست

نظر

• zess
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3107