کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
گدنا یه نوسان 5 درصدی خالص داد خدا بده برکت در عرض 10 دقیقه ، اگر کسی خرید کرد در مچینگ نوش جونش این هدیه امروز من حقیر و بی سواد که به قول اقای احسانی و مطابق با شعر حافظ مدعی هستم و نباید با من حرف زد و بحث کرد
فعلا توی کوچه لگن سازها عروسیه، خودروهای آشقال بی کیفیت را با قیمت های نجومی در بورس کالا دارن میندازن به مردم.
به نظر میاد هر طور شده باید به سود برسن، احتمالا دولت برنامه داره برای واگذاری سهام در قیمت های بالا، دولت هیچ چیزیو مفت نمیفروشه.
من خودم یه نوسان ازش گرفتم و فروختم ولی حس میکنم زود فروختم هنوز وسطای راه هست.
همین هایی که تو منفی 5 می فروشند شنبه دوباره تو مثبت خریدارند !بازار الان دیگه اینقدر وحشتناک نیست . اصلاحات فعلا جزیی خواهد بود و ادامه رشد را در پیش داریم .
رشد قیمت خودرو در هفته های اخیر ! احتمال واگذاری ها را قویتر می کند . مضافا اینکه پر قدرت خریدار دارد . معنیش اینه که قیمت باید بالا بره تا واگذاری انجام بشه . بنابراین اصلاحها دوامی ندارد و فعلا داستان رشد ادامه دارد .
در مورد بودجه
بودجه سال اینده 5261 هزار میلیارد که نسبت به سال گذشته 40 درصد رشد داره
سقف خوراک 7 هزار تومان اعلام شده یعنی 40 درصد رشد
بهره مالکانه هم از 30 همت رسیده 40 همت یعنی رشد 33 درصدی
یارانه ها که ثابت مونده
عوارض خروج از کشور 400 هزار تومان
حقوق کارمندان 20 درصد و حداقل 7 میلیون تومان
سهم صندوق توسعه 40 درصد از صادرات نفت !!!!
سوخت سایر صنایع 10 درصد افزایش که به نظرم بیشتر خواهد شد
نکته مهم : درامد حاصل از صادرات مواد معدنی و نفتی و پتروشیمی و گازی که به صورت خام و نیمه خام صادر بشه شامل عوارض و مالیات هست
دوستان این بودجه که تا الان برای بورس جالب نبوده .... خود دانید تو سقف نخری بعد فحش بدی
واقعاً شما از اين رشد بورس استفاده كردي؟! از اين جهت پرسيدم كه شما چه در روزهاي منفي چه مثبت معمولاً متمايل به موضوعات و اخباري هستي كه ممكنه تاثير منفي بر بورس داشته باشن!
آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
واقعاً شما از اين رشد بورس استفاده كردي؟! از اين جهت پرسيدم كه شما چه در روزهاي منفي چه مثبت معمولاً متمايل به موضوعات و اخباري هستي كه ممكنه تاثير منفي بر بورس داشته باشن!
نظر