کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار دو سه سال اخیر غالب سهامداران را بشدت محافظه کار کرده. بنظرم بزودی به این نتیجه میرسیم که فروش سهم اشتباه هست. البته حساب موج سوار و نوسانگیر جداست.
آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
یکسری سهام مشخصه گزارشهای 9 ماهه خوبی در پیش دارند ! و احتمالا از ما بهترون خبر دارند ! و به پیشواز رفته اند ! حالا گزارشات که اومد سهم رشدش را کرده و اونجا خالی می کنند .
اکثرا مثبت بالا هستن. وساخت که ۳۰ میلیارد تومان تقاضای خرید دارد.
یادم نمیاد ساختمونی ها لیدر باشن.
به تمام معنا شورشو دراوردن.
البته هنوز هم نميشه مطمئن شد كه چكار مي خوان بكنن.
اين همه سرمايه گذار تو ساختمون(بالاي 80 درصد نقدينگي)،بهترين رشدهاي قيمت ساختمون
بعد اينها زيانده ميشن.خيلي نامردن در حق سهامدارهاشون.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
به تمام معنا شورشو دراوردن.
البته هنوز هم نميشه مطمئن شد كه چكار مي خوان بكنن.
اين همه سرمايه گذار تو ساختمون(بالاي 80 درصد نقدينگي)،بهترين رشدهاي قيمت ساختمون
بعد اينها زيانده ميشن.خيلي نامردن در حق سهامدارهاشون.
مشکلشون فساده
سودها به طرق مختلف چه مفت فروشی دارایی چه بستن قراردادهای خارج از عرف با پیمانکاران از جیب سهامداران گروه ساختمونی خارج میشه
خداحافظی لازم نیست هروقت هر تحلیلی داشتید بنویسید. امیدواریم خانم های بیشتری در این سایت فعال بشن و بنویسن.
شما هم به بنده لطف دارید...
ولی وقتی ادمین محترم سایت نام کاربری ام را طوری بسته که پست من همون موقع منتشر نمیشود،و از بین 10-15تا پستم،شاید یکی را،اون هم 24ساعت بعد،منتشر کند،من چگونه بنویسم؟این یعنی،از سایت برو و دیگر پستی نگذار...غیر از این است؟
صنایع برتر از نظر من فعلا دارویی زراعت غذایی و نمادهای مرتبت با طلا. پالایش لوله در مقام دوم. فعلا ایندکس دلار در جهان نزولیه. به تقویت قیمت های جهانی می انجامه. البته اگر این سیاست انقباضی فدرال رزرو ادامه دار باشه فروپاشی مالی بیخ گوش قیمت های جهانیه. صنعت شوینده و تایر هم کاملا مچاله شدن. یه افزایش نرخ تپل زنده می کنه اینا رو.
صنعت زراعت دارو غذا بهترین گزارشات ۳ ماهه ۱۴۰۲ رو خواهند داد.
نظر