کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در یوگسلاوی رسم بود که دانشجویان خارجی پس از فراغت از تحصیل به دیدار رهبر یوگسلاوی برده می شدند
و ایشان برایشان سخنرانی می کرد.مطابق همین رسم ما را هم به دیدار تیتو بردند و ایشان ضمن سخنرانی خاطره ای از دوران انقلاب در یوگسلاوی و پیروزی آن تعریف نمودم
تیتو گفت : چندسال پس از پیروزی انقلاب و استقرار دولت از ک گ ب اطلاع دادند که در کابینه شما یک جاسوس سیا وجود دارد .
وی را شناسایی و دستگیر کنید.
تیتو می گوید: تمام تلفن ها و مکاتبات و رفتار افراد کابینه را تحت کنترل قرار دادیم و پس از مدتی مایوس شدیم هیچ نشانی از جاسوس پیدا نکردیم.
(تیتو با ادعای استقلال از روسیه نمی خواست این جاسوس توسط روس ها شناسایی شود)
پس از مدتی جستجو، ناامیدانه و عاجزانه درخواست شناسایی و معرفی جاسوس در کابینه را از روسیه می نماید.
از “ک گ ب” به وی اطلاع می دهند “معاون اول تو در کابینه جاسوس_سیا است.”
تیتو از این خبر متحیر می شود و پس از اتمام یکی از جلسات کابینه از وی می خواهد بماند. تیتو می گوید:
در یک جلسه دو نفری اسلحه را روی شقیقه معاون اول گذاشتم و از وی سوال کردم آیا تو جاسوس سیا هستی؟
او که متوجه شد قضیه لو رفته است به جاسوسی خود اعتراف نمود.
تیتو از او سوال می کند از چه وقت با سیا همکاری می کنی؟
پاسخ: از زمان دانشجویی قبل از پیروزی انقلاب در زمان جنگ های چریکی
در این مدت با تمام کنترل های امنیتی، هیچ ارتباطی با سیا، از تو کشف نشد؟
الان هیچ ارتباطی با سیا ندارم.
چگونه عضوی هستید که ارتباط ندارید؟
سیا مسئولیتی به من واگذار کرده که وظیفه ام را انجام می دهم مسئولیت تو چیست؟ به من ماموریت داده شده تا “در سپردن پست ها به افراد غیر تخصصی عمل کنم ” و تا کنون هم این گونه عمل کرده ام
تیتو می گوید: نگاهی کردم به افراد کابینه و مدیران ارشد دیدم همین طور است! هیچ کس سر جای خودش نیست
مثلا طرف دکترای کشاورزی دارد ولی وزیر نیرو است
و یا دیگری برق خوانده اما وزیر مسکن است
معاون تیتو می گوید: تحلیل سیا این بود که با این روش، انقلاب
بدون کودتا وحمله خارجی
ازدرون متلاشی می شود.
…دیگه هر توضیحی اضافه است…
حالا خوب بوده افراد کابینه اش حداقل یه سوادی داشتن ، این گاوهای مجلس همگی بی سوادن/:.yead.:/
نا امیدی چرا! دادا!؟ دست خدا همیشه بالای سر ما بوده.
تابستون برق فت و فراوان آب تا نمیدونم کجا.
زمستون گاز و برق و گرمای خونه ها.
سفره ها پر از نعمت.
بهترین ماشینهای دنیا زیر پاتون.
امنیت هاکذا.
بنزین سوپر از پاکستان سونی ژاپن ساید وستینگهاوس بنز آلمان
از همه بهتر تریاک ناب عمو امر الله و مجاهد فلان
ودکای روسی
چی چی... اکراین!
هی روزگار!!!
می خواست بره بالا فروشنده قدرتمند اومد روش باید بره پایین شاید 1100 شاید 1000 شاید 900 شاید 850 !!! بعدش یک بالای خوب باید داشته باشه
مسئولیت و سود و ضررش هم نوش جون خودت
10 همت ارزش بازار خورده ! پی به ای افتضاحی داره ! روزی حدود 50 تا 100 تومن هم معامله میشه !!! حجم مبنای یک و 7 درصدی
عرض ادب
1100 رو خوب اومدی از 1130 برمیگرده اگر فردا منفی باشه
من 4 شنبه خریدم 900 و پایینتر رو نمیبینه با احتمال خیلی زیاد
هدف اولیه 1450 هدف بعدی البته با نوسان زیاد بالا خواهد رفت 2000 غدام رو هم بررسی کنن دوستان پر سود باشید
روس ها با اشغال سفارت آمریکا در ایران دروازه آمریکا رو باز کردن
خیلی براشون مهم بود ایران از چنگ آمریکا در بیاد
درسته که ایران اون زمان عضو ناتو نبود اما دوستی قوی که با آمریکا داشت شوروی رو به خطر انداخته بود و اسم اون دوران جنگ سرد بود یعنی این دو کشور سعی میکردن خاکریزهای خط مقدم دیگر رو فتح کنن
آمریکا هم دهه 1980 گل مساوی رو به شوروی زد و افغانستان رو از روس ها گرفت
تحریمها که چیز جدیدی نیست . مگه قراره چه اتفاقی بیفته !!! غیر از اینکه نرخ ارز دوباره بالاتر میره ! و متعاقبش تورم بالاتر و اینها که برای بازار بد نیستند .
بعیده جنگی در بگیره . فقط ممکنه تحریمها تشدید بشه که اون هم با توجه به فرمایشات مسئولین موجب برکت است !/.:blinksmiley.:/
به نظرم نوسانات بازار نه تنها بد نیست بلکه خوب هم هست ! کسانی که سرعت عمل داشته باشند و رد پول را خوب شناسایی کنند راحت می توانند از این نوسانات بهره ببرند .
ملانصرالدین هیچ کاری برای زنش نمی کرد. یعنی نه مسافرتی می بردش، نه لباسی براش می خرید، نه غذای درست و حسابی بهش می داد، ولی هر روز بنده خدا را می گرفتش به باد کتک./:.nono.:/ خلاصه ریش سفیدا ملانصرالدین را صدا زدند: گفتند این درستش نیست که تو با این وضع و اوضاع تازه اینقدر هم این بنده خدا را می زنی.
ملا گفت: من که به عنوان شوهر، هیچ کدوم از کارایی که باید بکنم را نمی کنم، اگه نزنمش زنم از کجا بفهمه شوهرم داره!!!
حالا نقل دولت و شاخص بورس هست، تورم را که کنترل نکرد، ارز را کنترل نکرد، سکه را کنترل نکرد، خودرو و مسکن هم سرجاش، اگه شاخص بورس را هم کنترل نکنه که دیگه از کجا بفهمیم دولتم داریم!!!:)
نظر