کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اينجور داره القا ميشه كه بازار بورس ديگر نسبت به رشد نرخ ارز حساس نيست بلكه ترس از تحريم و خطرات امنيتي عامل مهمتري نسبت به انتظارات تورمي شده. اين ترس منطقي نيست ولي تاثير گذار هست.
آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
حکومت چه بخواهد وچه نخواهد بازار بورس یک رشد بسیار بالا در پیش دارد من که امروز نصف نقدینگی که بصورت اعتبار گرفته بودم خریدم انشالله فردا هم درحد توان درخدمت فروشندگان سهام خوب در منفی هستیم
سلام آیا همانندسه ماه پاییزکه دلاربالارفته وسود دهی شرکتهاپایین آمده محاسبات انجام می دهید!؟
منفی امروز قابل پیش بینی بود ...من که تصمیم داشتم ۵۰ درصد سبد رو نقد کنم و تبدیل به طلا کنم ...طلا و دلار سقف زدن ..سهمی هم که قصد فروش داشتم فعلا صف فروش هست و نمیشه کاری کرد
منفی امروز قابل پیش بینی بود ...من که تصمیم داشتم ۵۰ درصد سبد رو نقد کنم و تبدیل به طلا کنم ...طلا و دلار سقف زدن ..سهمی هم که قصد فروش داشتم فعلا صف فروش هست و نمیشه کاری کرد
بازار بورس را منفی می کنند که جذابیت ایجاد کنند و پولهای سایر بازارها به سمت بورس سرازیر بشه ! دریغا که پولهای سهامدارانی که از ترس ریزش بیشتر نقد می شوند میروند سمت دلار و طلا !
نظر