جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TARGET
    عضو فعال
    • Nov 2014
    • 2282

پاسخ : جــــو بــــازار

چه کرد دکتر نورانی رییس شورای رقابت!!! عامل موساد در ایران

بزرگترین ریزش تاریخ بورس /کاهش قیمت 604 نماد بازار

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3111

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
      خمینی نیومد...خمینی تو ذهن این مردم بود...همون که عکس اش رو گذاشتی پروفایلت ۳۰ سال قبلش هزار بار گفت...صد بار هشدار داد...اینها صد ها سال داشتند در هر ده کوری در این مملکت حکومت میکردند...یک نفر اگر بیمار میشد قبل از طبیب دنبال سید اولاد پیغمبر می‌گشتند که با آب دهانش بیمار رو درمان کنه..بگذریم که خود شاه هم اینها رو گنده کرد و پررو...بگذریم...این حرفها هزار بار گفته شده و بیفایده بوده
      عالی@};-
      ولی بی فایده نبوده
      اگه بی فایده می بود که الان توی این نقطه نایستاده بودیم
      زن زندگی آزادی.

نظر

• ashkan zandi
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1135

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
        چه کرد دکتر نورانی رییس شورای رقابت!!! عامل موساد در ایران

بزرگترین ریزش تاریخ بورس /کاهش قیمت 604 نماد بازار
        داداش یعنی هنوزم میخای خودتو بزنی به خواب؟
        دکتر جان اینا بدون اجازه آب هم نمیخورن
        حالا هی حسن‌کچل،کچل حسن تا آخر عمر دور خودتون بچرخید یا یکبار بشینید و فکر کنید

نظر

• عباس انصاری
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1786

بازار رو مهندسی شده اصلاح بردند ولی خب ، بازار فردا رو بسیار مثبت می بینم امیدوارم فقط فقط فردا نباشه و ادامه دار باشه .
          احساسم میگه که شرایط دشوار کشور ، رو به پایان هست . بحث ورود وزیر خارجه قطر و پیام برجامی ، تصویب مالیات برعایدی سرمایه و احتمال قوی خبر مثبت از شورای رقابت و جمع آوری صف‌های فروش خودرویی ها و بیشتر سهام و کف محکم حمایتی ۱۵۴۰ بازار فردا و روزهای آینده رو با استقبال خوبی مواجه بسازد

نظر

• ashkan zandi
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1135

در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
            بازار رو مهندسی شده اصلاح بردند ولی خب ، بازار فردا رو بسیار مثبت می بینم امیدوارم فقط فقط فردا نباشه و ادامه دار باشه .
            احساسم میگه که شرایط دشوار کشور ، رو به پایان هست . بحث ورود وزیر خارجه قطر و پیام برجامی ، تصویب مالیات برعایدی سرمایه و احتمال قوی خبر مثبت از شورای رقابت بازار فردا و روزهای آینده رو با استقبال خوبی مواجه بسازد
            بخدا که ی آدم نمیتونه حالت عادی داشته باشه و این مدلی حرف‌ بزنه ایشالا. از سادگیتونه

نظر

• عباس انصاری
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1786

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
              بخدا که ی آدم نمیتونه حالت عادی داشته باشه و این مدلی حرف‌ بزنه ایشالا. از سادگیتونه
              امیدها همیشه در نا امیدی های مطلق رویش کردند و جوانه زدند !
              امیدوارم سادگی شما کمتر از بنده نباشه !

نظر

• عباس انصاری
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1786

وزیر خارجه قطر: حامل پیام آمریکا برای ایران هستم

محمد بن عبدالرحمن آل‌ثانی:
                ?از دیدگاه ما اکنون فرصت مناسبی برای حل مشکلات مربوط به توافق وجود دارد.
                ?آمریکا یک سری پیام هایی در خصوص موضوعی که به طور غیرمستقیم به مذاکرات هسته‌ای مرتبط است، به ما داده تا به ایران منتقل کنیم./تسنیم
                ✅ @Khaba

نظر

• ashkan zandi
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1135

امیدها همیشه در نا امیدی های مطلق رویش کردند و جوانه زدند !
                  امیدوارم سادگی شما کمتر از بنده نباشه !
                  واسه یه جای نرمال بله حق با شماست البته تو‌ی جای نرمال کار به اینجا نمی‌کشه
                  خود امید جر خورد شما امیدوار باش بچه هاشون و‌خودشونم میبرن و بهترین زنگی دارن
                  امیدواری امثال شما برای اونا بزرگترین آرزو البته خب اصلاح طلب همینه تفکراتش
                  بازم میگم امیدوارم از سادگی باشه مطالبتون

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

امیرعبداللهیان:
                    ������وزیر امور خارجه قطر حامل پیام کشور‌ها در موضوع مذاکرات لغو تحریم‌هاست.
                    ✅ @Khabar_F
                    دیگه گوشمون از اخبار و حرف درمانی پر هست، واقعیت ها را باید در درآمدها و قیمت ارز و تورم و وضعیت اقتصاد و بورس و … دید.

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                      آمریکایی ها هی به ایران میگن پنجره مذاکرات همیشه باز نیست!!!

الانم به نظر مخلص .... فرصت خرید همیشه نیست....

به نظرم همین الانشم فرصت تمام شد:D.... دیگه فرصت خرید صفهای فروش قبل 9:30 پنجره کوتاه مدتش بسته شده به نظرم...

پ.ن: شایدم بنده در اشتباه محض باشم!!! :D

----------------------------------

نقدی من خیلیییی کم شد باز :D

من آدم بشو نیستم:D

خوبیش اینه که دیگه بیکار شدیم ...بقول میثم ...کامپیوتر خاموش:D

بابت پست دیروز عذر میخوام:D

هرچند برادران جهود صهیونیسته بی تربیت! با من هماهنگ نکرده بودن واسه ترقه بازیه اصفهون :D

خدایی باید اونهایی عذرخواهی کنن که این فیلم رو هوا کردند! حمله شده...های ملت در برین :D

فضای بازار وقتی ریسک ناامنی واقعی باشه...الان دلار بالای 50 بود! ...دیگه اگر یک کم قابل توجه بود...یه چوسه ریسک ناامنی افزایش داشت....دلار اقلا 45 رو همون ساعت اولیه میزد!

بنابراین: امروز خریدم تا خرتناق

meh0-sabad401-11-09.jpg

گور بابای مدیریت سرمایه کردن :D اون چند تومنی که ته حسابم موند واسه اینه که اگر بورس آتیش گرفت سکته ناقص رو زدم خرج دوا دکتر کنم :D......تا خرتناق رفتیم تو باتلاق بورس:D

ریسک میکنم! پس هستم :D
                      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• TARGET
                        عضو فعال
                        • Nov 2014
                        • 2282

هرچند برادران جهود صهیونیسته بی تربیت! با من هماهنگ نکرده بودن واسه ترقه بازیه اصفهون :D

خدایی باید اونهایی عذرخواهی کنن که این فیلم رو هوا کردند! حمله شده...های ملت در برین :D

فضای بازار وقتی ریسک ناامنی واقعی باشه...الان دلار بالای 50 بود! ...دیگه اگر یک کم قابل توجه بود...یه چوسه ریسک ناامنی افزایش داشت....دلار اقلا 45 رو همون ساعت اولیه میزد!

بنابراین:
                        [ATTACH=CONFIG]7100[/ATTACH]

گور بابای مدیریت سرمایه کردن :D اون چند تومنی که ته حسابم موند واسه اینه که اگر بورس آتیش گرفت سکته ناقص رو زدم خرج دوا دکتر کنم :D......تا خرتناق رفتیم تو باتلاق بورس:D

زنده باد هر کی هنوز یه قمار بازه

منم کشیدم آخرین دانه این کبریت را در توفان? هر چه باداباد
                        صفر کردم مانده ام را

نظر

• shdoosti
                          عضو فعال
                          • Aug 2022
                          • 351

بنابراین: امروز خریدم تا خرتناق

[ATTACH=CONFIG]7100[/ATTACH]

سلام جناب من مهدیم. نظر شما اینکه بالا زدن روزهای آتی بازار فقط فرصت نقد کردن هست و برای نوسان خرید کردید یا تصور میکنید طی هفته های آتی شاخص 1700 رو به بالا میشکنه و قله جدیدی بوجود میاد؟ یا خریدهای امروز رو کمی بالاتر خواهید بست؟

نظر

• عباس انصاری
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1786

پیش بینی بورس دوشنبه
                            امیرباقری بیان کرد: در حال حاضر چند پارامتر همزمان و همگام بر بازار سرمایه اثرگذار شده‌ است؛ یک بحث نگاه تکنیکالی به شاخص است و در بحث دوم اخبار حوزه سیاست را داریم. در آخر نیز پارامتر قیمت‌گذاری دستوری و خروج از فضای رقابتی خودرو از بورس کالاست.

وی ادامه داد: بازار دوشنبه تا حدودی می‌تواند در امتداد بازار امروز حرکت کند؛ البته انتظار می‌رود به مرور زمان با توجه به نرخ‌های فعلی مثل نرخ ارز که به هر حال خود پیش‌نگری از تورم انتظاری خواهد بود، ترمز نزولی بازار را بکشد و کم‌کم وزن تقاضا در بازار سرمایه سنگین شود.

نظر

• عباس انصاری
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1786

تکنیکال، ریزش بورس را متوقف می‌کند؟
                              ریزش امروز بورس تهران به قدری سنگین بود که شاخص کل بورس از مرز ۱.۶ میلیون واحدی، به پایین میانه کانال ۱.۵ میلیون واحدی نفوذ کرد و برخی از حمایت‌های مهم خود را از دست داد. با این حال اما نگاهی به روند تکنیکالی شاخص بورس نشان می‌دهد که برای روز آینده امیدهایی برای توقف روند نزولی و برگشت به سمت بالا وجود دارد. همانطور که در تصویر مشخص شده است، محدوده ۱.۵۳ میلیون واحدی از لحاظ استاتیک به عنوان یک حمایت مناسب قلمداد می‌شود. از سمت دیگر مقایسه روند اندیکاتور RSI و کندل‌های شاخص کل از احتمال تشکیل یک واگرایی خبر می‌دهند که می‌تواند نویدبخش یک برگشت به مدار صعودی باشد.

پیش بینی بورس فردا
                              بنابراین انتظار می‌رود با توجه به نکات ذکر شده در بالا و همچنین تقاضایی که در انتهای بازار امروز منجر به جمع شدن صف فروش برخی از نمادها شد، بورس فردا در ابتدای کار خود روندی نزولی را طی کرده و سپس به مرور با افزایش تقاضا مواجه شود و به سمت بالا برگردد./فردای اقتص

نظر

• سهامدار خرد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 2323

فردا بنظرم فقط نیم ساعت اول بازار منفیه
                                بعدش کم کم سروکله رنگهای سبز کاهویی پیدا میشه

نظر

در حال کار...
                                X