جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مایکل داگلاس
    Banned
    • Sep 2020
    • 378

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Madeiniran پست شده است View Post
    وقتی یه صندوق با اون حجم از پول که جابجا کردن و خرید و فروش در اون به مراتب سخت تر از افراد عادی هست میتونه از سال ۸۷ بازدهی ۴۶ برابری داشته باشه شک نکن که طبیعیه افرادی هستند که خیلی بیشتر از این عددها بازدهی داشتن
    بازده صندوق - صندوق سرمایه‌گذاری آگاه
    فیپیران بازدهی صندوق ها رو میزنه به هر حال افرادی هستند البته کم هستند ولی هستند کسانی که بازدهی بالایی داشتن قرار هم نیست هر کسی اومد بازدهی بالا داشته باشه کجای دنیا اینجوریه برای همینه خیلیا از بورس فراری هستند
    سال 87 قیمت سکه 200 هزار تومان بوده. الان 130 برابر شده.

نظر

• مایکل داگلاس
      Banned
      • Sep 2020
      • 378

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
      اصلا خبری هم باشه سهمی مثل فزر که طلا تولید میکنه و پی به ای 3 داره که نباید منفی باشه
      همه چیزمون به همه چیزمون میخوره واقعا
      حالم از هرچی سهامدار دوزاریه بهم میخوره دیگه
      دوست عزیز یکی از این سهامداران خرد خود من هستم که در یک ماه اخیر یک برگ سهم هم نفروختم(که البته اشتباه کردم) ولی عدم فروش من و امثال من باعث نشده که بازار تا خشتک منفی نشه. پس ربات برای چی هست؟ ربات رو برای این گذاشتن که وقتی سهامدار به قول شما دوزاری حاظر به فروش نیست هر سهمی رو تا هر جایی که بخوان بیارن پایین. این موضوع کاملا واضحه و دوستان دیگر هم قبلا به روشنی توضیح دادند که بالا پایین بازار کاملا دست خودشونه اما نمیدونم شما چه اصراری دارید که سهامدار خرد رو مقصر جلوه بدید. اسم خودتون رو هم گذاشتید سهامدار خرد ولی از هر دو تا پستی که میذارید یکیش توهین به سهامدار خرد هست.

نظر

• saft
        عضو عادی
        • Apr 2014
        • 226

وقتی یه صندوق با اون حجم از پول که جابجا کردن و خرید و فروش در اون به مراتب سخت تر از افراد عادی هست میتونه از سال ۸۷ بازدهی ۴۶ برابری داشته باشه شک نکن که طبیعیه افرادی هستند که خیلی بیشتر از این عددها بازدهی داشتن
        فیپیران بازدهی صندوق ها رو میزنه به هر حال افرادی هستند البته کم هستند ولی هستند کسانی که بازدهی بالایی داشتن قرار هم نیست هر کسی اومد بازدهی بالا داشته باشه کجای دنیا اینجوریه برای همینه خیلیا از بورس فراری هستند
        نمیدونم چقدر در بورس سابقه دارید چقدر سود یا احیانا ضرر کردید چقدر با ساز و کار پشت پرده بورس آشنا هستید. به بازدهی صندوقی که بقول شما با اون حجم پول جابجا کردنش بمراتب سخت از افراد عادی هست اشاره داشتید و نتیجه گرفتیدطبیعیه افرادی گین بیشتر بگیرن .چرا به همچین نتیجه ای رسیدید چون صندوق رو مثل یک خبره بورس یا نهایتا یک تیم تحلیلی خوب میبینید و این نکته که صندوق در واقع کارش بالا پایین کردن بازار و نوسان گرفتن از بقیه با هماهنگی ارکان همردیف خودش یعنی صندوقهای دیگه و حقوقیهای بزرگ و رانتهای پشت پرده هست غافلید در واقع وجود این صندوقها از بدو ظهورش پنبه سهام دار حقیقی و خرد رو زده و عرصه را چنان تنگ کرده که حضور در بورس رو توجیه ناپذیر میکنه شما دارید تو زمینی بازی میکنید که از پیش باخته اید چون قواعد اینگونه و برعلیه شما تعریف شده مگر اینکه به رانت متصل باشید که بحثش جداست بله ممکنه عده ای مقطعی یک سود هنگفت بکنن اما شک نکنید پیامد اون ترغیب به ماندن در بازار و از دست دادن همان سود و احیانا صررهای هنگفته دیگه هست اینم در نظر داشته باشید افراد در بورس عموما از فتوحات و زرنگیهاشون یاد میکنن تا ضررهای ریز و درشتی که جهت حفظ آبرو سعی در فراموشی اجباری اون دارن

نظر

• hamed cici 2
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 67

عرض سلام

عارضم خدمت شما که صندوق آگاه 46 برابر نشده
          بلکه 464 برابر شده

در کل چند مورد صندوقی که در ابتدا وارد شدن و خب مدیریت بهتری هم داشتن مثل پیشتاز مفید، بانک ملی و آگاه سود فوق العاده ای داشتن..

صندوق پیشتاز 405 برابر و بانک ملی هم 390 برابر شده

صندوق پیشرو که از سال 90 اومده حدودا 77 برابر شده
          و صندوق دیگری که 89 اومده حدود 100 برابر

البته میتونید صندوق هایی که حتی ضرر زدن رو هم مشاهده کنید

یا سهامی که از 93 4-5 برابر هم نشده باشند (یا حتی کمتر از سود بانکی!)

یا شرکت هایی که منحل شدن...

یا از طرف دیگه سهامی که بیش از 100 برابر شدن....اونم بدون احتساب سود سهام

همچنان که ممکنه کسانی باشن که خیلی بیشتر از اینها سود کرده باشن....یا توی همین بازار چند برابر شده ضرر کرده باشن!!

همونطور که دوستمون گفتن اون شاخص فقط یه میانگینه

ضمن اینکه سهامی که در این سالها عرضه شدن رو هم باید لحاظ کنیم
          LOVE all, trust a few, do wrong to none *** آن کس که تو را شناخت جان را چه کند**فرزند و عیال و خانمان را چه کند
          *** دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی**دیوانهٔ تو هر دو جهان را چه کند

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

افزایش سرمایه 68 درصدی فولاد از محل سود انباشته مورد تائید حسابرس قرار گرفت.

نظر

• Madeiniran
              Banned
              • Dec 2022
              • 390

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
              آمارها...نشون میدن مملکت به چه سمت و سویی داره میره..حالا من یا شما هر نظری میتونیم داشته باشیم ..مهم تصمیمی هست که سرمایه گرفته ....وآینده ای تو مملکت نمی بینه ودر حال خروج از مملکت هست
              خروج سرمایه مهم هست ولی همه داستان نیست ضمن اینکه قبلا هم بوده
              آینده مملکت هم کم و بیش مثل همه کشورهای متوسط و شبیه خودمون خواهد بود اونقدر هم پول نداریم و جمعیت کم نداریم که مثل عربها زندگی کنیم
              یک درگیری شرق و غرب عالم از گذشته داشتن هنوز هم دارن
              از بین درگیری شوروی و آمریکا ، چین خودش رو کشید بالا به پشتوانه ۱۸ قرن از ۲۰ قرن گذشته که بالاترین تولید ناخالص داخلی رو در دنیا داشته
              حدود یک قرن بدبخت و بیچاره شده بودن حالا برگشتن
              این حکومت هم‌ یه مدت دنبال غرب و برجام و خرید ایرباس و بویینگ و ... بود دید اونا نمیخوان حالا اومده رفته سمت شرق و شدیم سپر امنیتی چین در برابر ناتو
              حمله جدی هم به ایران نمیشه همین عرب ها از ترس خودشون اجازه حمله نمیدن
              آمار ترازوی اقتصاد هم نشون میده در آینده میان مدت شرق و غرب با هم تقریبا برابر هستن این طرف چین و هند اون طرف هم آمریکا
              به هر حال از نظر من هر چی پیش آید خوش آید و فکر میکنم بورس از بقیه بهتره یعنی امیدوارم بهتر باشه که البته نظر شخصیه
              آخرین ویرایش توسط Madeiniran؛ 2023/02/16, 00:18.

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3237

در حالی که دلار ۴۷ تومن هست متاسفانه دلار نیما و کلا دلار شرکتهای بورسی ۲۸ تومن یعنی ۲۰ تومن کمتر از نرخ واقعی ارز
                به آقایان می گیم حرف شما درسته اگه دلار ۲۸ تومن هست لطفا به هر میزان که مردم متقاضی هستند عرضه کنید
                آیا واقعا چنین کاری انجام می دید ؟
                یا دلار بهزار آزاد ره به ۲۸ تومن برسانید یه به شرکتها اجازه بدید محصولات را با دلار واقعی بفروشند
                این چه بساط رانتی هست که راه انداخته اید ؟
                کجای دنیا دولت از جیب سهام داران چنین تخفیف ههی عجیبی را به دلالان می ده ؟
                صنایع در حال ورشکست شدن هستند و جیب دلال ها از پر بودن در حال انفجار هست
                واقعا آیا به چیزی به نام حق الناس اعتقاد دارید ؟
                در حالی که قیمت سهام الان بهید حداقل ۲ برابر نرخ های فعلی باشه هرروز شاهد روند منفی یا درجا زدن سهام هستیم
                خداوند همه ما را به راه راست هدایت کنه
                Honesty is the best policy

نظر

• سهامدار خرد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 2323

در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است View Post
                  دوست عزیز یکی از این سهامداران خرد خود من هستم که در یک ماه اخیر یک برگ سهم هم نفروختم(که البته اشتباه کردم) ولی عدم فروش من و امثال من باعث نشده که بازار تا خشتک منفی نشه. پس ربات برای چی هست؟ ربات رو برای این گذاشتن که وقتی سهامدار به قول شما دوزاری حاظر به فروش نیست هر سهمی رو تا هر جایی که بخوان بیارن پایین. این موضوع کاملا واضحه و دوستان دیگر هم قبلا به روشنی توضیح دادند که بالا پایین بازار کاملا دست خودشونه اما نمیدونم شما چه اصراری دارید که سهامدار خرد رو مقصر جلوه بدید. اسم خودتون رو هم گذاشتید سهامدار خرد ولی از هر دو تا پستی که میذارید یکیش توهین به سهامدار خرد هست.
                  جناب داگلاس
                  اگه منظورم رو بد رسوندم عذر میخوام
                  قصد توهین به سهامدارخرد رو ندارم چون خودمم هستم
                  منظورم از سهامدار دوزاری اونهایی هست که تقی به توقی بخوره یا تعطیلی پیش بیاد یا شایعه ای مطرح بشه اولین کاری که به فکرشون میرسه دکمه فروش سهامشون هست و به گند کشیدن بازار
                  درهرصورت من معذرت میخوام

نظر

• بورس باز قهار
                    عضو فعال
                    • May 2020
                    • 1979

هفته بعد روند اصلاحی بورس تمام میشه و به نظرم بازار روند صعودی جدیدی رو شروع خواهد کرد
                    ۲۷ بهمن

نظر

• امیر محمد ۲
                      عضو فعال
                      • Jun 2019
                      • 789

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                      هفته بعد روند اصلاحی بورس تمام میشه و به نظرم بازار روند صعودی جدیدی رو شروع خواهد کرد
                      ۲۷ بهمن
                      درود
                      بهترین سیگنال شما

سلف سکه در قیمت 17000 تومان بود که حقوقی عین بنز میفروخت
                      ...دیروز 24500 صف خرید بود حدود 50 درصد کمتر از 2 ماه
                      نمیدونم خودتون استفاده کردید البته که چون تو کار طلا هستید ...حتما استفاده کردید

بدترین سیگنال شما دسانکو 1200 تومانی که تا 500 اومد
                      یا علی@};-
                      آخرین ویرایش توسط امیر محمد ۲؛ 2023/02/16, 16:04.

نظر

• امیر محمد ۲
                        عضو فعال
                        • Jun 2019
                        • 789

متاسفانه تو ماه اخیر هر روز خروج پول داشتیم در سهام

و تو صندوقهای کالایی هر روز ورود پول
                        دیروز فقط بیش از 140 ملیارد تومان و سه شنبه بیش از 120 ملیارد تومان

پول جای می‌ره که سود کنه تو این شرایط بد اقتصادی
                        صندوقای طلا خوب سودی دادند
                        البته تو این قیمتها کمی جرات میخاد
                        البته که هرکی دل داره دل میخوره...هر کی دل نداره خون دل میخوره

ظرف 1 سال گذشته تمامی صندوقهای طلا بیش از 120 درصد بازدهی دادند
                        ماهم تو بورس چش و جالمونو کور کردیم خودمو عرض میکنم ..هج
                        کسی هست از دوستان مدعی باشه در یک سال گذشته با کل سرمایه در بورس بیش از 100 درصد گرفته باشه

اگر هست حقیر به پاس احترام کلاه از سر بر میدارم و میگم ایول اله

من نمیدونم جرا ما بورسی ها همش دنیال سهام هستیم

حتاید با p/e زیر 5 مثال عرض میکنم بازدهی 3 سالش در حد هیچ بوده و قص علی هذا

برقرار باشید
                        آخرین ویرایش توسط امیر محمد ۲؛ 2023/02/16, 16:08.

نظر

• shimaalovelygirl
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2022
                          • 1071

با این ریزش عمدی و دستکاری عیان در بورس،می خواهند ما باورکنیم که سهامداران،سهام خود را روی شاخص کذایی ۱۵۳۰۰۰۰ با دلار 47هزار تومنی که هر روز و هر ساعت بالاتر می رود،به علت قیمتگذاری محصولات شرکت‌های بورسی با دلار نیمایی28500تومان، اقدام به فروش هرچه بیشتر سهام خود در منفی تابلو،با زیان هرچه تمام تر،نموده اند؟کدام عقل سالمی باور میکند که دلار۲۸۵۰۰تومانی نصیب واردات کلیه کالاها و کلیه مواد اولیه مورد نیاز شرکتها گردد؟یک کودک۷ساله هم می داند که دلار۲۸۵۰۰تومانی ،دلار نور چشمی هاست که جناب فرزین خان فقط برای آن قشر خاص تعیین نموده.آنوقت سهامدار تا این حد ساده لوح گشته که آتش به مال و منال خویش زده است؟!!!!!!!!!!

به نقل از سایت تجارت نیوز:
                          ارز ۲۸۵۰۰تومانی وجود خارجی ندارد
                          در ادامه این جلسه، محمدرضا نجفی‌منش، رئیس کمیسیون بهبود محیط کسب‌‍وکار و رفع موانع تولید اتاق تهران، پشت تریبون قرار گرفت و مشکلات ارزی را یادآور شد. این عضو اتاق تهران از مشکلات قطعه‌سازان خبر داد و گفت: بانک مرکزی می‌گوید نرخ ارز ۲۸۵۰۰ تومان است اما اصلا ارزی با این نرخ وجود ندارد. مشکل دیگر این است که ارز‌های متفاوتی عرضه می‌شوند که تبدیل آن‌ها علاوه بر هزینه‌ای که به فعالان تحمیل می‌کند، وقت‌گیر است. او در ادامه به سیاست‌های انقباضی بانک‌ها در روزهای پایانی سال اشاره کرد و گفت: صاحبان کسب‌وکار باید در اسفندماه ۵ ماه حقوق بدهند و شرایط به گونه‌‌ای نباشد که کارگران دست‌خالی به خانه بروند. او در ادامه از این مساله خبر داد که قطعه‌سازان برای تامین ورق مشکل دارند و ورق فولادی تنها به خودروسازان تعلق می‌گیرد.

نجفی‌منش همچنین از تورم و افزایش قیمت مواد اولیه گلایه و بیان کرد: از آبان‌ماه تاکنون ورق فولادی که از بورس تهیه کرده‌ایم ۷۲درصد افزایش قیمت داشته است و با توجه به تورم ماهانه ۴درصدی با ۱۶درصد تورم نیز از این سمت مواجه بوده‌ایم. نجفی‌منش در ادامه به نامه اخیر معاون امور معادن و فرآوری مواد وزارت صمت اشاره کرد که حکایت از عدم‌تولید ورق سرد از سوی شرکت فولاد مبارکه اصفهان، از مرداد‌ماه سال ۱۴۰۲ تا پایان همان سال است و یادآور شد عدم‌تولید این ماده اولیه صنایع، مشکلات جدی را برای تولید واحدهای پایین‌دستی در بخش‌های مختلف ایجاد خواهد کرد و از هم‌اکنون باید برای آن چاره‌اندیشی شود.

نظر

• بورس باز قهار
                            عضو فعال
                            • May 2020
                            • 1979

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
                            بهترین سیگنال شما

سلف سکه در قیمت 17000 تومان بود که حقوقی عین بنز میفروخت
                            ...دیروز 24500 صف خرید بود حدود 50 درصد کمتر از 2 ماه
                            نمیدونم خودتون استفاده کردید البته گه چون تو کار طلا هستید ...استفاده کردید

بدترین سیگنال شما دسانکو 1200 تومانی که تا 500 اومد
                            یا علی@};-
                            دقیقا اینطوری هست
                            الیته سیگنال غشان ۳۰۰ تومانی
                            دامین ۲۴۰ تومانی
                            غپینو
                            دکوثر ۲۵۰ تومانی و چند سهم دیگه داشتیم تو چند ماه اخیر بازدهی خوبی داشتند
                            دسانکو بدترین بود که حدضرر ما ۹۰۰ بود که زودتر از اون خارج شدیم و جای دیگه با سهم دیگه خداروشکر جبران شد
                            سکه مرکزی رو من روی ۲۲ فروختم و سکه نقدی خریدم
                            در حال حاضر هم یک سهم دارویی جمع میکنم و یک سهم دلاری
                            الان دیگه وقت خرید دلار و سکه نیست ، َمن طلا فروش هستم و طلا و سکه و انس نوسان میزنیم ولی به سایر بازارها هم مثل بورس نگاه مثبت دارم
                            فرض کسی سکه ۲۷ م بخره ۳۰ بفروشه تقریبا ۱۰ عدد ۲۷۰ میلیون پول میخاد روی ۳۰ میلیون بفروشه ۳۰ تومن سود کرده شاید ۱۰ روز و شاید ۲ ماه طول بکشه
                            اما سهم داریم ۳۰۰ تومن بخره با ۲۷۰ میلیون بخره کم کم ۲۰ درصد تو ۲ ماه بگیره که با این دلار صدرصده میشه ۵۴ میلیون
                            حواستون به بورس باشه از ما گفتن
                            آخرین ویرایش توسط بورس باز قهار؛ 2023/02/16, 16:11.

نظر

• رادین1
                              عضو فعال
                              • Dec 2018
                              • 4715

درخواست سایپا برای افزایش قیمت کارخانه خودرو

نظر

• dornaa
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1467

در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است View Post
                                سال 87 قیمت سکه 200 هزار تومان بوده. الان 130 برابر شده.

سلام

ازاژدر وبزاش چه خبر

راستی بزاش چندبرابرشدند

نظر

در حال کار...
                                X