جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shimaalovelygirl
    ستاره دار (1)
    • Jul 2022
    • 1113

پاسخ : جــــو بــــازار

جناب ادمین محترم
    بیش از ۲ماه است که اکانت من را مسدود نمودید.هر پستی ارسال کردم،به علت تاخیر در درج روی سایت،بدچن هیچ خواننده ای،الکی ارسال شده است.از این به بعد بنده با
    ه انگیزه ای ،پستی بفرستم؟لطفا یا اکانت مرا آزاد کنید تا بتوانم مطلب درج کنم،یا اگر باز نمی کنید،به من بگویید تا بروم دنبال کار خودم،و با نوشتن مطلب برای خودم که هیچ خواننده ای نخواهد داشت،وقت خودم را اینجا هدر ندهم.لطفا برای کاربر خود احترام قائل باشید و جواب قطعی بدهید.من از بلاتکلیفی بیزارم.
    ممنون

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی نوبت دوم امروز (شنبه 6 اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال 1402 کل کشور، با بند (ح) تبصره 2 ماده واحده موافقت کردند.

براساس بند ح تبصره 2 این لایحه؛ به‌منظور حمایت از توسعه ابزارهای مالی و همچنین تسهیل معاملات ابزارهای مبتنی بر کالا، مالیات بر ارزش‌افزوده کلیه کالاهایی که در قالب گواهی سپرده کالایی در بهابازار(بورس)های کالایی کشور پذیرش می‌شوند، مادامی که در هر یک از بهابازار(بورس)های کالایی مورد مبادله قرار می‌گیرند مشمول نرخ صفر مالیاتی می‌باشند. در‌صورتی که کالای پشتوانه گواهی سپرده ماهیتاً مشمول مالیات بر ارزش‌افزوده باشد مالیات مذکور، تنها یک مرتبه و در زمان تحویل فیزیکی کالا پس از کسر اعتبار مالیاتی وصول خواهد شد و وظیفه پرداخت مالیات مذکور بر عهده تحویل‌گیرنده نهائی کالای پشتوانه گواهی سپرده کالایی می‌باشد./
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
        جناب ادمین محترم
        بیش از ۲ماه است که اکانت من را مسدود نمودید.هر پستی ارسال کردم،به علت تاخیر در درج روی سایت،بدچن هیچ خواننده ای،الکی ارسال شده است.از این به بعد بنده با
        ه انگیزه ای ،پستی بفرستم؟لطفا یا اکانت مرا آزاد کنید تا بتوانم مطلب درج کنم،یا اگر باز نمی کنید،به من بگویید تا بروم دنبال کار خودم،و با نوشتن مطلب برای خودم که هیچ خواننده ای نخواهد داشت،وقت خودم را اینجا هدر ندهم.لطفا برای کاربر خود احترام قائل باشید و جواب قطعی بدهید.من از بلاتکلیفی بیزارم.
        ممنون
        درود

محدودیت آی دی شما رو حذف میکنم.
        امیدوارم با رعایت مقررات و حفظ آرامش، مدیران مجدد مجبور به اعمال محدودیت نباشن.

نظر

• shimaalovelygirl
          ستاره دار (1)
          • Jul 2022
          • 1113

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
          درود

Thanks

نظر

• Elcid
            Banned
            • Sep 2020
            • 1239

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
            درود

اگر امکانش هست محدودیت آی دی بنده رو هم حذف کنید ، ممنون میشم

نظر

• عباس انصاری
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1791

دولت از سکه و دلار خارج شده و این رشد امروز و فردا فریبی بیش نیست .
              بازی تغییر کرده و دولت در صدد نوسان گرفتن از بورس برآمده
              صرفا جهت اطلاع !

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2769

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                با دلار بالای ۵۰ تومن چه شود بورس اگر دوباره مثل سال ۹۹ بحث دارایی های شرکت ها را بندازن سر زبان ها !
                احتمالا مدتی چند ماهه تا یه سال بازار را نوسانی زیر سقف قبل ۲.۱۰۰ نگه دارن تا خوب فنر فشرده بشه برای به جریان افتادن دوباره تجدید ارزیابی دارایی ها با دلار بالای ۵۰
                احتمالا جهش اصلی و جبران همه ضررهای سال ۹۹ و عقب ماندگی از تورم میمونه برای اواخر ۱۴۰۲ و سال ۱۴۰۳
                فکر نکنم...رشدی بخاد در کار باشه باید الان بره برای ۲۱۰۰...بعد کمی عقب نشینی و اصلاح و حجم خوردن و دست به دست شدن سهم ها...بعد هم با گزارشات ارسالی شرکتها شاخص بره برای شکست سقف قبلی...دیگه کار به اواخر ۱۴۰۲ نمی‌کشه...این بازار همیشه در ترند های صعودی شارپ و سریع هست و در نزول زمانبر

نظر

• shimaalovelygirl
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2022
                  • 1113

اصل رو ول کردند،چسبیدند به فرع
                  پوشش مقعنه در داروخانه‌ها اجباری شد

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3767

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                    فکر نکنم...رشدی بخاد در کار باشه باید الان بره برای ۲۱۰۰...بعد کمی عقب نشینی و اصلاح و حجم خوردن و دست به دست شدن سهم ها...بعد هم با گزارشات ارسالی شرکتها شاخص بره برای شکست سقف قبلی...دیگه کار به اواخر ۱۴۰۲ نمی‌کشه...این بازار همیشه در ترند های صعودی شارپ و سریع هست و در نزول زمانبر
                    اگر به شاخص باشه ...با چند تا سهم می تونن شاخص رو فوری سریع انقلابی ...به این اعداد برسونند ...و مابقی سهام درجا بزنند ...یه رشد آرام ..وادامه دار ....شاید بهتر باشه ..

نظر

• shimaalovelygirl
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2022
                      • 1113

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                      با دلار بالای ۵۰ تومن چه شود بورس اگر دوباره مثل سال ۹۹ بحث دارایی های شرکت ها را بندازن سر زبان ها !
                      احتمالا مدتی چند ماهه تا یه سال بازار را نوسانی زیر سقف قبل ۲.۱۰۰ نگه دارن تا خوب فنر فشرده بشه برای به جریان افتادن دوباره تجدید ارزیابی دارایی ها با دلار بالای ۵۰
                      احتمالا جهش اصلی و جبران همه ضررهای سال ۹۹ و عقب ماندگی از تورم میمونه برای اواخر ۱۴۰۲ و سال ۱۴۰۳
                      نظر شما بااینکه کمی عجیبه و با قیمت دلار کنونی همخوان نیست،ولی محترم است.
                      اما نظر بنده ،همونطور که دوماه قبل هم اعلام کردم،رسیدن شاخص کل به ۲۱۰۰۰۰۰واحد و شکست سقف تاریخی ۹۹ تا پایان همین امسال است،ان شاالله....

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2769

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                        اگر به شاخص باشه ...با چند تا سهم می تونن شاخص رو فوری سریع انقلابی ...به این اعداد برسونند ...و مابقی سهام درجا بزنند ...یه رشد آرام ..وادامه دار ....شاید بهتر باشه ..
                        والله ما هم از خدا میخاییم اینجوری باشه...امروز با اینکه سبدم به جز یک سهم کامل صف خرید بود...اما با این بازار حال نکردم...۸۲ هزار واحد شاخص مثبت شد....دو روز دیگه هم که شد ۲ میلیون واحد...صدا ۱۰۰ تا اقتصاد دان و صدا و سیما و غیره ..میره هوا که شاخص حباب هست...اما الان مردند و حرف از دلار ۶۰ تومنی نمیزنند

نظر

• pahlevan
                          ستاره دار (1)
                          • Sep 2020
                          • 439

((رئیس جمهور گفت: مردم بدانند سکه و دلار جای سرمایه گذاری نیست بلکه بورس و خرید نفت جای سرمایه‌گذاری است و می‌خواهیم از طریق مطمئن به مردم کمک کنیم.))
                          ۲۲مرداد ۱۳۹۹
                          قیمت سکه ۱۰میلیون ۳۰۰هزار
                          قیمت دلار ۲۱۷۰۰تومان
                          شاخص کل بورس 1,999,000

۶اسفند ۱۴۰۱
                          قیمت سکه ۲۸میلیون۷۰۰هزار
                          قیمت دلار ۵۲۰۰۰تومان
                          شاخص کل بورس 1,738,000

:)) بازاری چی‌ کشکی چی
                          تایم تایمه نوسان گیری از ملته و دست توی جیب مردم بردن..
                          کلاهتون سفت بچسبید باد نبره.
                          در ضمن مولد سازی میکنن:)مدرسه ساخت خیر بفروشن املاک اضافی تبدیل به وجوه بشه بعد با همچین اوضاعی توقعتون از حقوقی ها غیر از فروش آبشاری سهماشونه..
                          آخرین ویرایش توسط pahlevan؛ 2023/02/26, 00:02.

نظر

• shimaalovelygirl
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2022
                            • 1113

جزئیات عرضه سهام دولت در 4 شرکت، از طریق بازار سرمایه
                            شنبه ، ۶ اسفند ۱۴۰۱-۱۰:۵۵
                            #
                            عرضه سهام دولت در شرکت‌های فولاد مبارکه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، توسعه نیشکر و صنایع جانبی و احیا استیل فولاد بافت توسط سازمان خصوصی‌سازی از طریق بازار سرمایه انجام می‌شود.

به استناد قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل (44) قانون اساسی، سهام مشمول واگذاری در شرکت‌های فولاد مبارکه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، توسعه نیشکر و صنایع جانبی و احیا استیل فولاد بافت با رعایت «دستورالعمل اجرایی روش انتخاب مشتریان راهبردی (استراتژیک) و احراز و پایش اهلیت مدیریتی در واگذاری­ها» توسط سازمان خصوصی سازی عرضه و واگذار می شود.

این عرضه‌ها که مطابق مصوبه و موافقت جلسه یکم اسفند امسال هیات واگذاری انجام خواهد شد، در مجموع به ارزش کل پایه 1260 هزار میلیارد ریال قیمت­گذاری شد که بر اساس آن سهام دولت به میزان 22/6 درصد در صنایع پتروشیمی خلیج فارس یکی از آنها است؛ قیمت پایه سهام این شرکت برای این واگذاری که بیشترین سهم را در بین چهار شرکت یاد شده به خود اختصاص داده، 602 هزار میلیارد ریال ارزش­گذاری شده است که 25 درصد آن نقد و مابقی طی سه سال پرداخت خواهد شد.

همچنین میزان سهام قابل عرضه شرکت فولاد مبارکه، 2/5 درصد با ارزشی حدود 388 هزار میلیارد ریال می باشد که شرایط پرداخت آن نیز 30 درصد نقد و مابقی قابل پرداخت طی سه سال است. ضمن این که عرضه بلوک‌های صنایع پتروشیمی خلیج فارس و فولاد مبارکه از طریق بورس می‌باشد که تاریخ عرضه آنها براساس اطلاعیه شرکت بورس تعیین خواهد شد.

این گزارش می‌افزاید: سهام شرکت­های توسعه نیشکر و احیا استیل فولاد بافت نیز هر یک به میزان 20 درصد از طریق فرابورس عرضه خواهد شد که در صورت فروش این میزان از سهام، هر دو شرکت از فهرست شرکت­های مشمول واگذاری خارج خواهند شد.

بر این اساس سهام توسعه نیشکر و صنایع جانبی به ارزش کل پایه حدود 248 هزار میلیارد ریال طی 8 سال قابل پرداخت می­باشد و تنها 15 درصد آن در روز عرضه به صورت نقد پرداخت می­شود. قیمت پایه سهام احیا استیل فولاد بافت هم حدود 22 هزار میلیارد ریال تعیین شده است که 40 درصد نقد و مابقی طی اقساط 2 ساله پرداخت خواهد شد.

بدیهی است که تمامی ارزشهای اعلام شده، قیمت پایه بوده و قیمت نهایی در شرایط رقابتی تعیین خواهد شد. ضمن این که زمان دقیق واگذاری سهام این شرکت‌ها پس از انتشار آگهی واگذاری که طی روزهای آینده در روزنامه‌ها درج خواهد شد، اعلام می‌شود.

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

دولت مکلف به واگذاری شرکت‌هایی که کمتر از ۲۰ درصد از سهام آنها را در اختیار دارد، شد

نمایندگان مجلس دولت را مکلف کردند تا با هدف ساماندهی شرکت‌های دولتی نسبت به واگذاری شرکت‌هایی که کمتر از ۲۰ درصد از سهام آنها را در اختیار دارد، اقدام کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی عصر امروز (شنبه 6 اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی ماده واحده لایحه بودجه سال 1402 کل کشور با جز (2) بند الحاقی (1) تبصره (2)ماده واحده این لایحه موافقت کردند.

بر اساس جز (2) بند الحاقی (1) تبصره (2) این لایحه دولت مکلف است جهت ساماندهی وضعیت شرکت‌های دولتی، ظرف پنج ماه از ابلاغ این قانون نسبت به واگذاری شرکت‌هایی که دولت به صورت مستقیم یا با یک واسطه یا بیشتر کمتر از بیست درصد (20%) سهام آن را در اختیار دارند با رعایت قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل چهل و چهارم (44) قانون اساسی اقدام کرده و سهام خود را در قالب شرکتهای سهامی عام طرح(پروژه) یا سایر روش‌های واگذاری از طریق بازار سرمایه واگذار نماید./

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8767

دولت غلط کرد

کو خریدار در جایی که کسب و کاری وجود ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X