کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
[QUOTE=b4city;1027015]جواب هنوز داده نشده
بله درسته ولی بقیه یه حرکتهائی داشتند و بالا پائین های زیادی داشتند ولی این مورد خاص است بدون تحرک انچنانی همچون جنازه ای متعفن و از این نظر فرق دارد
موارد دیگر زمانی بازدهی های خوبی داشتند و بعد به چنین سرنوشتی گرفتار شدند ولی این بازدهی چندانی هم در سالهای اخیر نداشته
وساپا و ورنا که گفتید که در برگشتها کولاک کردند و سوبله شدند . این مورد خاص است
منظور من ریزش زیاد نیست . تنبلی و بی عملی است و غم بسیار خوردن برای سهامدارانش از جمله یکی از دوستانم که از ولساپای لش کوچ کرده 11 ماه پیش روی این لش تر از ولساپا و زندگیش را نابود کرده و هیچ وقت حرف کسی از جمله خودم را گوش نکرد[/QU
وهور رو جز همین نمادهای بی عمل و بیشتر در جهت منفی فعال میدونم
قیمت دلار در مرکز مبادلات ۴۳هزار و ۹۲ تومان
در پنجمین روز از فعالیت مرکز مبادله ارز و طلای ایران قیمت هر اسکناس دلار ۴۳هزار و ۹۲ تومان و نرخ حواله دلار ۳۷هزار و ۴۷۱ تومان اعلام شد.
جواب هنوز داده نشده
بله درسته ولی بقیه یه حرکتهائی داشتند و بالا پائین های زیادی داشتند ولی این مورد خاص است بدون تحرک انچنانی همچون جنازه ای متعفن و از این نظر فرق دارد
موارد دیگر زمانی بازدهی های خوبی داشتند و بعد به چنین سرنوشتی گرفتار شدند ولی این بازدهی چندانی هم در سالهای اخیر نداشته
وساپا و ورنا که گفتید که در برگشتها کولاک کردند و سوبله شدند . این مورد خاص است
منظور من ریزش زیاد نیست . تنبلی و بی عملی است و غم بسیار خوردن برای سهامدارانش از جمله یکی از دوستانم که از ولساپای لش کوچ کرده 11 ماه پیش روی این لش تر از ولساپا و زندگیش را نابود کرده و هیچ وقت حرف کسی از جمله خودم را گوش نکرد[/QU
وهور رو جز همین نمادهای بی عمل و بیشتر در جهت منفی فعال میدونم
وهو 110 در شاخص 1200 بوده و الان 150
این مورد دقیقا همانی است که شاخص 1200 بود
ونیرو الان با قیمت 239 تومن داره با شاخص 300 هزار سال 98 معامله میشه و سود امسالش برابر 70 تومن و سال 402 بیش از صد تومن میباشد
درود
بله ونیرو هم با شاخص 1200 بهمن سال گذشته برابر است ولی به تنبلی این مورد که مورد نظر است نیست . بازم نوسان هائی داره
منظورم شاخص 1200 سال گذشته تا الان و 1800 بود . سالهای قبل بحثش جداست هر چند ونیرو هم در همین دسته است
جواب مد نظر من آپ بود
من توش موندم این نمادها برای چی اصلا در این یکسال معامله شدند و چرا ده ها میلیارد تومان کارمزد به جیب کارگزاران و دولت ریخته شده ولی کف دست سهامدار هیچی باقی نیست /:.negaran.:/
مطلب زیر نقل قوله ،از درست یا نادرست بودنش اطمینان ندارم
----------------------------------------------------------------------------
تغییر در تیم مذاکره ایران
⭕️ برخی شنیده ها حاکی از دستور مستقیم رهبر انقلاب برای تغییر تیم مذاکره کننده هسته ای است.
بنابر این دستور آقایان خرازی،لاریجانی و عباس عراقچی مسئولیت تیم مذاکره هسته ای را برعهده میگیرند.
? پ.ن : اتفاق خجسته ای هست ؛ از همون اول باید کار رو میسپردن دست کاردان.
مطلب زیر نقل قوله ،از درست یا نادرست بودنش اطمینان ندارم
----------------------------------------------------------------------------
تغییر در تیم مذاکره ایران
⭕️ برخی شنیده ها حاکی از دستور مستقیم رهبر انقلاب برای تغییر تیم مذاکره کننده هسته ای است.
بنابر این دستور آقایان خرازی،لاریجانی و عباس عراقچی مسئولیت تیم مذاکره هسته ای را برعهده میگیرند.
������ پ.ن : اتفاق خجسته ای هست ؛ از همون اول باید کار رو میسپردن دست کاردان.
-------------
@bihashiye_bors
امکان ندارد چون عراقچی سریع تکذیب کرد صبحی
این یعنی موافقت هسته ایی! خب باقری هم بهش بگن موافقت میکنه دیگه ، نیازی به اینا نیست
اميدوارم اين خبر درست باشه و كورسوئي از عقلانيت ديده ميشه
target جان
باقري و سعيد جليلي و مابقي همفكرانش رو گوربه گور كني نمي تونن مذاكره و احيانا تفاهم بكنن.
اگر دستور هم بگيرن براي سازش بلد نيستن باور كن حقيقت رو ميگم بيخود نبود ظريف مطمئن بود بلد نيستن يه صفحه به برجام اضافه كنن
حتما از اين تيپ ادمها به طورت خوردن
عباس عراقچی مشاور وزیر امور خارجه در پاسخ به سؤالی درباره ادعای یک رسانه اروپایی مبنی بر حضور او در ژنو برای مذاکره با غربیها، گفت: من اکنون که در تهران هستم و چنین چیزی نیست.وی درباره اینکه گفته شده قرار است او به تیم مذاکره کننده اضافه شود یا به این تیم کمک کند، گفت بنده مشاور هستم و هر کمکی لازم باشد، آمادگی دارم.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
این بازار اصلآ قابل اعتماد نیست با اخبار افزایش نرخ دلار و طلا در بازار آزاد اغفال نشوید سهام تنها کالایی هستش که تو این مملکت تورم تاثیر چندانی روی اون نداره برخلاف کالاهایی چون خودرو و مسکن و غیرو تنها و تنها بازار ساز کل این بازار تاثیرگذارترین اهرم روی قیمتها هستش و همه خبرهای افزایش نرخ دلار و تورم تنها بهانه ای هستش در دست بازارساز برای بالا و پایین کردن این بازار نباید اجازه دهیم بازارگردانان از ضرر و زیان و غفلت ما برای خودشان پله به پله نردبان صعودشان را کلید بزنند توی مثبتها خصوصآ سهمهای 7درصدی فروشنده باشید و توی منفیها خریدار ... نظر کاملآ شخصی
درود بر شما با توجه به شناخت 15 سالی که از شما دارم به جرات یکی از سینه سوخته های بازاری و تجربه خوبی داری بشخصه از تجربیات شما بهره میبرم ممنون
یورو و درهم به نرخ میرداماد!
یورو و درهم به نرخ میرداماد!
پس از آنکه اعلام شد در جلسات هماهنگی اقتصادی دولت، به بانک مرکزی مجوز داده شده که میتواند با بیشترین اختیار بازار ارز را مدیریت کند، این بانک از امروز فعالیت مرکز مبادله ارز و طلا را گسترش داد.
به گزارش ایسنا، قیمت دلار در بازار غیررسمی از عصر دیروز تغییر وضعیت داد و نزولی شد. امروز نیز بازار نسبت به روزهای قبل، آرامشی نسبی را تجربه کرد تا ساکنان ساختمان بانک مرکزی در بلوار میرداماد تهران زمان بیشتری برای مدیریت و کنترل بازار ارز پیدا کنند.
نظر