جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • irandarab
    عضو فعال
    • Jan 2015
    • 860

پاسخ : جــــو بــــازار

سلام .
    با پول و سود بورس در تیر ۹۹ چقدر میتوانستیم ملک های خوبی بخریم که صد حیف که اقدام نکردیم و الان پشیمان.
    اصلا در خواب هم نمی دیدم بورس ضعیف ترین بازار در این دو سال باشد و چه راحت از پولدار بودن به طبقه متوسط جامعه تبدیل شدیم

نظر

• bahramkhaliran
      عضو جدید
      • Sep 2020
      • 812

در اصل توسط irandarab پست شده است View Post
      سلام .
      با پول و سود بورس در تیر ۹۹ چقدر میتوانستیم ملک های خوبی بخریم که صد حیف که اقدام نکردیم و الان پشیمان.
      اصلا در خواب هم نمی دیدم بورس ضعیف ترین بازار در این دو سال باشد و چه راحت از پولدار بودن به طبقه متوسط جامعه تبدیل شدیم
      سلام
      درکشوری که ارزش پول آن هرروزبی ارزشتر می شودشرکتهای موجوددرآن کشورروبه نابودی می روند!
      فقط گروه خاصی از افرادکه دلارنفتی می گیرندوآنرابه فاصله نیم ساعت می فروشند(مثلا 285000ریال خریدو450000ریال فروش)کشوررااداره می کنند!
      تمام هرج ومرجهای اقتصادی زیر سرهمین گروه است که طی44سال باچندنرخی کردن ارز درکشوربه ثروتهای عظیم دست یافته اند!
      کاربه جایی رسیده که احساس می کنم حتی شرکتهای غول درایران درخطرنابودی قرارگرفته اند!

نظر

• bahramkhaliran
        عضو جدید
        • Sep 2020
        • 812

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
        رفتیم برای فتح سقف شاخص کل و رسیدن به ۲۱۰۰۰۰۰واحد تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۱ به امید خداوند متعال
        حالا بدخواهان هرچقدر خواستند،زور بزنند دیگران را به فروش ترغیب کنند
        سلام
        درکشوری که ارزش پول آن هرروزبی ارزشتر می شودشرکتهای موجوددرآن کشورروبه نابودی می روند!
        فقط گروه خاصی از افرادکه دلارنفتی می گیرندوآنرابه فاصله نیم ساعت می فروشند(مثلا 285000ریال خریدو450000ریال فروش)کشوررااداره می کنند!
        تمام هرج ومرجهای اقتصادی زیر سرهمین گروه است که طی44سال باچندنرخی کردن ارز درکشوربه ثروتهای عظیم دست یافته اند!
        کاربه جایی رسیده که احساس می کنم حتی شرکتهای غول درایران درخطرنابودی قرارگرفته اند!

با عرض معزت ،خیلی خیلی مواظب باشید که پایه فکری تان اشتباه نباشد وگرنه به غلط کردم غلط کردم می افتید!

نظر

• shimaalovelygirl
          ستاره دار (1)
          • Jul 2022
          • 1116

در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Post
          سلام

با عرض معزت ،خیلی خیلی مواظب باشید که پایه فکری تان اشتباه نباشد وگرنه به غلط کردم غلط کردم می افتید!
          با رجزخوانی و تلاوت آیه یآس، 24ساعت شبانه روز در تاپیک های مختلف فروم، هدفتان ارشاد ما و تصحیح پایه فکری مان،در راه رضای خداست؟کسی که به بورس اعتقادی ندارد،در این فروم بدنبال چه می گردد؟وقت اضافی زیادی دارید؟!!!!!!

نظر

• bahramkhaliran
            عضو جدید
            • Sep 2020
            • 812

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
            با رجزخوانی و تلاوت آیه یآس، 24ساعت شبانه روز در تاپیک های مختلف فروم، هدفتان ارشاد ما و تصحیح پایه فکری مان،در راه رضای خداست؟کسی که به بورس اعتقادی ندارد،در این فروم بدنبال چه می گردد؟وقت اضافی زیادی دارید؟!!!!!!
            سلام
            مااعتقادداریم هرچه که به کاری همان درومی کنی

نظر

• فین
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1158

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
              با شاخص هم وزن هم بخوایم بریم جلو که الان روی سقفه پرتفو باید با 99 یکی باشه ...
              پرتفو من که نصف سقفشه تورم بماند /:.mellowsmiley.://:.negaran.:/
              واقعا هنوز پورتفوی شما به سقف مرداد 99 نرسیده است؟ مگر چه پورتفویی داشتید و در این 3 سال تغییر ندادید؟ من پورتفویم الان حدود 10 درصد بالاتر از مرداد 99 است که البته خیلی بد کار کرده ام. چون صندوقهایی مثل آگاه و مفید بالای 30 درصد سقف مرداد 99 هستند. البته با همین 10 درصد بالای سقف مرداد 99 من حتی نسبت به سود بانکی هم حدود 45 تا 50 درصد عقب هستم و نسبت به تورم هم حدود 120 تا 150 درصد. شاخص اگر به 2100 برسد احتمالا پورتفوی من نسبت به سود بانکی سر به سر می شود و اگر به 3 میلیون برسد احتمالا نسبت به تورم سر به سر می شود به شرط انکه در این فاصله باز تورم شدید نداشته باشیم.

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3769

در اصل توسط irandarab پست شده است View Post
                سلام .
                البته فقط ...ملک نبود ...طلا یا خودرو هم هر کسی می گرفت ...ضرر بعضا تا ۷۰درصدی که متوجه بعضی ها شده بود جبران شده بود!!یکی از صحبت هایی که در شرایط تورمی به شدت نادرست هست ..به نظر بنده !!.البته!!و بین بورسی ها هم باب شده این هست "که ضرری را که در بورس متحمل شده اید فقط در بورس میتوانید جبران کنید "!!این یه عبارت گول زننده و غلط انداز می تواند باشد ..در شرایطی که تورم...شیب و سرعت بالایی دارد ...بازار بورس به سرعت نمیتواند با این تورم هماهنگ شود ...حالا انگولک کردنش از طرف دولت به کتار

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 8801

شاخص کل اصلاح دارد.
                  بدیش اینه که شاخص سازها میتازند و بقیه بازار جا میمانند.

وقتی شاخص سازها اصلاخ میکنند. بالطبع هموزن هم اصلاح میکند و اون جا مانده ها جامانده تر میشوند.

این بازی همیشگی بازارماست.

به عبارتی یک تعداد بسیار زیادی سهام داریم که کلاً رو پیشانیشان نوشته شده: جامانده.

این برمیگردد به ایراد شاخصها و سیاست کلان مدیریت بازار.

نظر

• گالیور
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 8801

به عبارتی ساده تر بازار سرمایه به صورت یک شرکت سهامی خاص اداره میشود تا سهامی عام.

همیشه یک سری خواص ارجهیت دارند و عمده سهام که تعداد زیادی هم هستند بهشان هرگز توجهی نمیشود.

سیاست یکیست.

مشت نمونه خروارو

نظر

• Madeiniran
                      Banned
                      • Dec 2022
                      • 390

در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Post
                      سلام

پایه فکری که از اول اشتباه بوده حالا مواظب چی باشیم ؟ /.:biggrinsmiley.:/
                      حالا چکار کنیم بشینیم عزا بگیریم که چرا تورم داریم ؟ مردم ترکیه هم کاری نکنند فقط بگن تورم ما از ایران هم بدتر بوده و با برداشتن ۶ تا صفر ظاهرش رو درست کردیم
                      اگه واقعا اعتقاد دارید شرکت های این کشور رو به نابودی میرن پس اینجا چکار میکنید برای این تفکر طلا و دلار که خبلی بهتره چون شرکت های این مملکت و حکومت و ... همه چی رو به نابودی است
                      من که معمولا ۹۵ درصد سهام هستم از نوشته شما چه نتیجه ای بگیرم برم همه رو بفروشم و دلار و طلا بخرم یا مهاجرت کنم ؟
                      اگه میخواستم این کارها رو انجام بدم دیگه اینجا پیدام نمیشد !

نظر

• linux_linda
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 3356

سال 97 هم اول سهام دلار محور رشد کردن بعدش سهام ریالی
                        اون دوره سهام دلار محور بعد زا رشد فقط رنج مثبت و منفی میخوردن
                        به سابقه تاریخی شبندر و شرکای دلار محور مراجعه کنید تا برسیم به اسفند 98 که یکباره سهام ریالی یعنی شاخص هم وزن با فوری تو 4 ماه شق شدند

نظر

• رادین1
                          عضو فعال
                          • Dec 2018
                          • 4719

عجب مسخره بازیه ! با دلار بالای 50 هزار تومان ! بازار باید هفته های متمادی سبز می بود. با چند تا سهم شاخص را می کشند بالا ! بعد موقع کاهش همه سهام را می کشند پایین !

نظر

• عطارد
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 414

من متوجه نمیشم این بازار منفی بخاطر چیه؟حتما چون دلار 5 درصد افت کرده؟مگر وقتی 100 درصد رشد کرد بازار چه گلی به سر ما زد.واقعا بعضی وقتها خجالت میکشم در بازاری فعال هستم که سهامدارانش اینگونه تحلیل میکنند و تصمیم میگیرند.

نظر

• شروع مجدد
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 914

بورس خسته شده بود از اين رشد بي رويه و تصميم به استراحت گرفت تا خدانكرده فاصله اش با سكه و ارز كم نشه يكوقت
                              آنکه نامخت از گذشت روزگار
                              هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• Davar
                                عضو فعال
                                • May 2017
                                • 3127

در اصل توسط عطارد پست شده است View Post
                                من متوجه نمیشم این بازار منفی بخاطر چیه؟حتما چون دلار 5 درصد افت کرده؟مگر وقتی 100 درصد رشد کرد بازار چه گلی به سر ما زد.واقعا بعضی وقتها خجالت میکشم در بازاری فعال هستم که سهامدارانش اینگونه تحلیل میکنند و تصمیم میگیرند.
                                آژانس بین المللی انرژی اتمی:

?ایران به نقض تعهدات توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ ادامه می‌دهد.

?ایران ۸۷.۵ کیلوگرم اورانیوم که نزدیک به ساخت سلاح هسته‌ای است غنی سازی کرده است.

?۴۲ کیلوگرم اورانیوم ۶۰ درصد غنی شده ایران را به سلاح هسته‌ای نزدیک می‌کند.

?ایران دارای اورانیوم ۶۰ درصد غنی شده است که برای تولید سلاح به توسعه جزئی نیاز دارد.

?مجموع اورانیوم غنی شده به نسبت‌های مختلف در ایران به بیش از ۳۷۶۰ کیلوگرم است.

?عدم شفافیت ایران مانع از نظارت ما بر ذخایر هسته‌ای این کشور می‌شود.

?ذرات اورانیوم غنی شده تا ۹۰ درصد را در ایران شناسایی کردیم.

?اورانیوم غنی شده کمتر از ۹۰ درصد در تاسیسات فردو کشف شد.

?ذخایر اورانیوم غنی شده ایران از آخرین گزارش آژانس حدود ۸۷ کیلوگرم افزایش یافته است.

نظر

در حال کار...
                                X