جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد277
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 4925

پاسخ : جــــو بــــازار

من خودم تمام نقدینگی را تبدیل به سهام کرده ام
    به نظر من سال 1402 سالی متفاوت برای بورس خواهد بود به نظر من بالا وپایین رفتن دلار در سال 1402 کمترین تاثیر را روی بورس خواهد گذاشت با توجه به راه اندازی انواع نرم افزارها وسخت افزارها در بانک ها و دارایی ومسکن برای شفافیت دارایی وچرخش پولی افراد و مالیات بر عایدی مالیات برمجموع درامدها ومالیاتهای پلکانی که در مجلس تصویب شده ودر بازارهای موازی بورس برای سال 1402 اجرا خواهد شد وتنها جایی که از مالیات بر عایدی معاف شده بورس است وبا توجه به سود بالای بانکی ومعافیت های گسترده مالیاتی برای شرکتهای بورس مثل کاهش مالیات سالیانه شرکتها از 25درصد به 15 درصد و معافیت مالیات بر افزایش سرمایه از سود انباشته وتجدید ارزیابیها همه اینها در کنار هم بورس را برای سال 1402 یک بازار بی نظیر خواهد کرد که بالا وپایین رفتن دلار کمترین نقش در ان دارد البته این نظر من است شایدم اشتباه بکنم ولی با کمی صبر و گذر زمان همه چیز را شفاف خواهد کرد

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4132

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
      با این تفاسیر یعنی دیگه بورس تموم شد ، ما آخرین خریدارانش بودیم :D

یجورایی کفن شده و تموم ، ما هم یک عده متوهم که منتظریم مرده بلند بشه و برمون برقصه

ولی تورم این خاک اهورایی جوریه که مرده رو می تونه زنده کنه !!!

شاید گرون خریده باشیم ! ولی در آینده گرونتر هم میشه : ))

پ.ن: چون بورس کالای مصرفی نیست ، هیچ ایرادی نداره که علنا از رشدش ابراز خرسندی کنیم : ))
      متوهم از همون 30 ماه پیش تا الان بودیم جر اینه ؟ توهمی بالاتر از این که از 30 ماه پیش میگفتند بازارهای موازی دیگه اشباع شده و حالا وقت بورسه ؟

اگر مبنا را بر زیانها و عقب رفت از تورم در 32 ماه گذشته بدانیم بله ، نه تنها بورس تموم شد بلکه عمر و همه چیمون تموم شد و دوره پول در اوردن از بورس هم تموم شد چون داریم می بینیم که اینجا هر چی در بیاد خیلی زور بزنه با تورم مچ میشی از همین نقطه ای که هستی یا نقاط قبلی . این یعنی چی ؟ یعنی هیچی به هیچی یعنی اتلاف عمر و انرژی

92 تا 96 هم بورس ریخت ولی تورم در بازارهای موازی نداشتیم . خودرو و ارز و فکر میکنم طلا ثابت و ملک حتی کاهشی بود ، تورم اقلام اساسی و غذائی زندگی و ... هم چشمگیر نبود ، حتی پول در بانک خوابوندن در اون شرایط بهترین گزینه بود ، در بورس و اون دوره 4 ساله شما اگر زیان کم میکردید یا حتی وارد سود میشدید باختی در کار نبود

ولی الان نه . هنر کن و زور بزن از همین نقطعه فعلی با تورم بیا بالا ، این یعنی در قدرت خرید شما هیچ تغئیری حاصل نمیشود . تازه نیک دانید ما سبد داریم . کل سبد هم یکسان رشد نمیکنه و همین یکسانه رشد نکردن باعث میشه حتی تورم از همین نقطعه بازم شما را جا بگذاره

اینکه بورس بتونه بازارهای موازی را بار دیگر جا بگذارد و زیان جبران کند و از این حرفها تو کتف من یکی نمیره ولی با این حال اعتیاد و گرفتاری به این کار پامون را در این باتلاق خود ساخته فرو برده و چه کنم چه کنمی شده برای خودش

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4132

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
        شما به اصل بورس اشکال میگیرید
        الان سهمی مثل خکاوه رو نگاه کنید رو ۳۰۰ تومن صف فروش بود پارسال تا ۲۹۰ هم اومد و بعد تا ۵۰۰ و بعد ۷۰۰ و بعد ک ۱۰۰۰ شد چند ماه پیش! همه گفتند حباب محضه! سه شنبه تو ۲۱۰۰ صف خرید شد!!!
        ای بابا دوست عزیز بازم همون داستان های تکراری و گشتن به دنبال مثالهای نقض و استثنائی . رفتی سراغ گروه خودت و یه مثال از توش پیدا کردی . الان خکاوه درد کل سهامداران متضرر بورس را درمان کرده ؟
        چند نفر خکاوه 300 خریدند و هنوزم دارند ؟ اینجا و اونجا و مجازی و حقیقی و ...

در حادثه تلخ زلزله ترکیه هم عده ای زیر اوار زنده بیرون اومدند . احیانا هولناکی فاجعه کم که نمیشه ؟ میشه ؟ بیش از 50 هزار نفر جان باختند

با این موج عظیم ناراضی فعلی در کشور ، عده ای از انقلاب 57 سود بردند . احیانا این باعث نمیشه ناراضی ها به راضی تبدیل شوند درسته ؟
        حالا من ده ها مثال میتونم براتون بزنم که از زمانی که خکاوه تا الان 7 برابر شده یعنی شهریور و مهر پارسال تا الان ، ده ها مورد یا شاید صدها مورد ، حتی زیان هم زدند با همین قیمتهای فعلیشون

نظر

• TARGET
          عضو فعال
          • Nov 2014
          • 2282

خکاوه
          خاور
          خزامیا
          وسدید

مثالها خیلی زیاده

الان خودرو و خساپا مثل خاور خکاوه پارسال هست
          خب تا نمونی رو سهمی که سود نمی کنی!دوست من

الان تابلو هست کف سایپا ۲۰۰ و خودرو ۳۰۰ هست! اخبارش هم ک عالی
          باید تحلیل کرد، نترسید و مدتی حداقل ۱-۲ ساله سهامداری کرد
          الان همه فکر می کنند خاور و خکاوه و زامیاد تمومه بازیشون ولی شاید اول راهند هنوزززز

شانسی که نباید سهمی رو خرید!وقتی هم با مطالعه خریدی باید صبر کرد
          آخرین ویرایش توسط TARGET؛ 2023/03/10, 13:25.

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

بلوکه کردن ۱۰۰ میلیون پیش شرط ثبت نام خودرو در عرضه های بدون قرعه کشی هست، که با توجه به اخبار احتمالا تا یک ماه طول میکشه تا تکلیف را روشن کنند.
            سود یک ماه صندوق ثابتی ۱۰۰ میلیون حدودا میشه ۱.۷۰۰
            در واقع دولت میگه برای تست شانس خودتون باید یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومن پرداخت کنید. احتمالا به تعداد اندکی مثل قرعه کشی، خودرو با تحویل سه ماهه تعلق خواهد گرفت و بقیه را پاس خواهند داد به یک سال و دو سال آینده !
            قماربازی از جیب عده زیادی از مردم و به نفع دولت و عده اندکی از کسانی که در اولویت قرار میگیرن.
            آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/03/10, 15:16.

نظر

• گنجشک
              ستاره‌دار(3)
              • Jun 2022
              • 1317

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
              بلوکه کردن ۱۰۰ میلیون پیش شرط ثبت نام خودرو در عرضه های بدون قرعه کشی هست، که با توجه به اخبار احتمالا تا یک ماه طول میکشه تا تکلیف را روشن کنند.
              سود یک ماه صندوق ثابتی ۱۰۰ میلیون حدودا میشه ۱.۷۰۰
              در واقع دولت میگه برای تست شانس خودتون باید یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومن پرداخت کنید. احتمالا به تعداد اندکی مثل قرعه کشی، خودرو با تحویل سه ماهه تعلق خواهد گرفت و بقیه را پاس خواهند داد به یک سال و دو سال آینده !
              قماربازی از جیب عده زیادی از مردم و به نفع دولت و عده اندکی از کسانی که در اولویت قرار میگیرن.
              این 1700 سود 20 درصدی هست

دولت این پولا را میزنه تو طلا (تورم )و... سود 60 درصدی باهاش میگیره یکماهه : ))

500 تومن وارداتی ها را چند ماه حبس میکنه؟

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                درود...عرایضی که در تاپیک دلار گفتم با بحث هایی که دوستان کرده اند....شاید به درد تاپیک جو بازار هم بخورد:
                -----------------------------------
                دیدم که دوستان صحبت از آشفتگی تحلیل ها کرده اند...که دوستی گفته اگر دلار بالا برود بورس صعود میکند....اگر دلار ریزش کند برای بورس بهترتر! است....

و داستان تناقضی که همواره بین قیمت دلار و بورس هست! و گاهاً دوستان به تحلیلی که خودتناقض نباشد نمیرسند! یکی میگوید باید بورس را صعودی کنند تا دلار را کنترل کنند...یکی میگه دلار رفته بالا پس چرا بورس نمیره بالا

ولی به یک معنی همه این صحبتها درست است! فقط نیاز به دقت دارد!

یادآوری میکنم: در درازمدت طبق اصل خلل ناپذیر همه کالاها خود را با تورم عمومی تنظیم میکنند. بنابراین دلار که شاخص مناسبی از تورم است وقتی رشد کند قطعا بقیه بازارها هم با آن همسو خواهند بود... اگر کسی شک دارد به این اصل خوب به تاریخ ده بیست سال قبل یک نگاهی بیندازد

ولی در شرایط عادی و در کوتاه مدت و بخصوص شرایط استنایی ملتهب (جنگ و ناآرامی و ....) داستان اندکی پیچیده میشود! در این شرایط و در کوتاه مدت شرایط دلار و طلا و کالاهای بادوام داستان متفاوتی با سایر کالاهای سرمایه ای پیدا میکند ( فعلا در شرایط مشابه این هستیم!)

سخن کوتاه کنم!

حالت اول و محتمل: اگر فردا و فرداها (روزهای آخر سال) رخداد و اخبار بسیار خاصی نباشد (محتمل ترینش را من اعتصاب بازار میدونم و یا شلوغی داخل تشدید نشود...یا تیر و ترقه ای در نشود) آنگاه با احتمال بسیار بالا دلار در محدوده 50هزار تومن نوسان خواهد زد و میتوانیم بگوییم که سقف میان مدت دلار (همین 54 تومن امروز 5اسفند) رویت شده. تایید این امر شرایط هیجانی قیمت امروز دلار بود(با دیروز و پریروز فرق داشت...و این یعنی سقف جدید داره تشکیل میشه ) فوقش یکی دو روز نوسان سنگین صعودی بزنه و بعدش اصلاح تا محدوده 50 و احتمالا زیر 50هزار تومن.

من این حالت را محتمل میدونم. بنابراین از فردا اگر التهاب نداشته باشیم باید منتظر یک صعود نسبتا شارپ در بورس باشیم. اونم در حالی که دلار نوسانهای نزولی داره.

حالت دوم:
                اگر فردا و فرداها التهابات داشته باشیم....هیچ تحلیلی قابل اتکا نیست! ولی حدس میزنم شرایط بحرانی میشه و دلار و طلا و کالاهای بادوام قیمتهای نجومی تر و بورس به فناتر میره!
                این حالت دوم که عرض میکنم طی دو سه هفته اخیر بازار باهاش درگیر هست..یعنی در این فضا هستیم . و بازار یه جورایی به پیشواز این التهاب رفته....و شروع این التهاب هم قطع جریان دلار از عراق بود! و قبلش امارات. (تحریمهایی که بایدن چشم پوشی میکرد و این بزهای اخوش! فکر میکردند که نیازی به مذاکره ندارند و هی میامدند پوز میدادند که درامدهای ارزی کشور کلی بالا هم رفته!!!! ولی تیم بایدن فعلا گفته تحریمها اجرایی بشه و اینا تازه به خودشون امدن بی عقل ها! )

یک نگاهی به اخبار بندازید متوجه التماسهای تلویحی دولت محرومان برای مذاکرات میشید! ولی این طرف غربی هست که میگه دیگه مذاکرات در دستور کار نیست! بگین غلط کردیم ولی من فکر میکنم چاره ای جز یک توافق نیست..
                و بهترین حالت این هست که طی هفته های آتی خبرهایی از نوعی توافق ضعیف شنیده بشه. دوستان خاطرشون باشه از دو سه سال قبل این مخلص بر این باور بودم که برجام و توافق نخواهد شد ولی یک توافقی به مراتب ضعیف تر از برجام در دسترسه!

اینجوریه که صعود و نزول دلار دوستان رو گیج میکنه!!! در صورتی که همه چیز کاملا رو حساب کتابه.
                ولی همانطور که قبلا عرض کردم....بزرگترین ریسک بورس التهابات داخلی و خارجی هست! و ما فعلا این ریسک رو خریدیم در بورس! و الان در اوج تعیین تکلیف این ریسک هستیم
                درود.

دست کم از نظر مخلص تحلیل! به معنی محاسبه احتمال تحقق یکی از چندین رخداد محتمل است!

یا بیان محتمل ترین رخداد!

یکی از رخدادها قاعدتاً رخ خواهد داد و رخدادهای دیگر نه!

لذا گاها! به تحلیل های خودم (که میان مدتی است و دست کم انتظار دارم در بازه های میان مدت چند ماهه اعتبار نسبی داشته باشد) مراجعه میکنم...

تحلیل فوق برای دو هفته قبل است. و قاعدتا باید دست کم تا یکی دو ماه اول سال جدید هم معتبر باشد!

به نظرم محتمل ترین حالت با رخداد قابل انتظارم خیلی تفاوت نداشته باشد. برای دلار انتظار داشتم فوقش دو روز نوسانهای سنگین صعودی داشته باشد که داشت! و دو روز بعدش قله 60هزار تومن در اوج هیجان فتح شد!

الان هم سخن کوتاه کنم!

انتظار دارم بخصوص از فردا شنبه 20 اسفند این گزاره های محتمل که عرض کرده ام معنای روشن تری بیابد:

کاهش ریسک بزرگ بازار یعنی ریسک ناامنی داخلی و خارجی : سفر گروسی، بهبود روابط با عربستان، احتمال معامله هسته ای (البته همانگونه که بارها عرض کرده ام نه برجام بلکه سطحی از توافق ضعیف!)

انتظار رشد نسبتا شارپ بورس در کنار نوسانهای نزولی دلار زیر 50 هزار تومن (که نتیجه کل تحلیل این جمله است که روی آن قمار کرده ایم:D)

مانا باشید
                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• جواد277
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 4925

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                  من خودم تمام نقدینگی را تبدیل به سهام کرده ام
                  به نظر من سال 1402 سالی متفاوت برای بورس خواهد بود به نظر من بالا وپایین رفتن دلار در سال 1402 کمترین تاثیر را روی بورس خواهد گذاشت با توجه به راه اندازی انواع نرم افزارها وسخت افزارها در بانک ها و دارایی ومسکن برای شفافیت دارایی وچرخش پولی افراد و مالیات بر عایدی مالیات برمجموع درامدها ومالیاتهای پلکانی که در مجلس تصویب شده ودر بازارهای موازی بورس برای سال 1402 اجرا خواهد شد وتنها جایی که از مالیات بر عایدی معاف شده بورس است وبا توجه به سود بالای بانکی ومعافیت های گسترده مالیاتی برای شرکتهای بورس مثل کاهش مالیات سالیانه شرکتها از 25درصد به 15 درصد و معافیت مالیات بر افزایش سرمایه از سود انباشته وتجدید ارزیابیها همه اینها در کنار هم بورس را برای سال 1402 یک بازار بی نظیر خواهد کرد که بالا وپایین رفتن دلار کمترین نقش در ان دارد البته این نظر من است شایدم اشتباه بکنم ولی با کمی صبر و گذر زمان همه چیز را شفاف خواهد کرد
                  به نظر من سال 1402 سال رشد بورس خواهد بود

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1713

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                    قبلا عرض کرده بودم بعد از برگشت از 1530 رشد سریعی رو خواهیم داشت
                    امیدوارم (یعنی مثل اکثر سهامدارا دوست دارم
                    /.:biggrinsmiley.:/ ) منفی امروز شاخص ادامه دار نباشه و پولبکی در کار نباشه
                    باید دید شنبه چی میشه
                    مثبت باشه پولبک تا 1700-1710 نداریم و گازشو میگیره
                    /:.smilingsmiley.:/
                    ولی اگر شنبه اخر وقت یا از ابتدای بازار منفی باشه رشد بازار میافته سال بعد به امید خدا
                    یه احتمال ضعیف دیگه هم هست که ممکنه تا 1630-1650 بره پایین
                    در کل جای نگرانی نیست و این منفی ها فرصت برای خرید تو قیمتای اکازیونه
                    .
                    رشد اصلی میمونه بعد از 2.300.000
                    انشالله که پولبکی هم اگر در کار بود به لطف عطش خرید تو بازار تکمیل نشد ( که ممکنه توسط نزدیکان حکومتی بوده باشه و خبر روابط با عربستان قبلا به اونا رسیده باشه)
                    و در حد همین افت تا 1780 بود و تموم شد (روز اخر با وجود تعطیلی 3 روزه 31000 مثبت بودیم )
                    به نظرم اونایی هم که فروختن با جو روانی مثبتی که ایجاد میشه برگردن و
                    شاخص کل گازشو با دنده 4 بگیره /.:biggrinsmiley.:/
                    پ.ن:
                    چارت ماهانه شاخص کل از 3 سال پیش تا الان به این خشگلی نبوده
                    /:.rolleyessmileyani

نظر

• فین
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1158

فردا به نظرم گروه بانکی و خودرویی لیدر بازار خواند بود. دارا یکم احتمالا فردا 10 درصد رشد خواهد کرد.

نظر

• سهامدار خرد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 2323

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                        فردا به نظرم گروه بانکی و خودرویی لیدر بازار خواند بود. دارا یکم احتمالا فردا 10 درصد رشد خواهد کرد.
                        وبیمه ای

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                          قاعدتا انتظار میره سهام ریالی رشد بیشتری را تجربه کنند...

هرچند تقسیم سهام به ریالی دلاری چندان ساده نیست...ولی انتظار میره در بازه کوتاه مدت بخصوص سهام کوچک مثل شرکتهای تجهیزاتی...بانکی ها....خودرویی ها....رشد بیشتری را تجربه کنند

ولی کماکان نکته مهم کلیت بورس است و ایجاد روند صعودی در بازه های درازمدت تر...

که انتظار میره طی روزهای آتی موج جدیدی شکل بگیره و روند صعودی را در بازه درازمدت عوض کنه.

اگر به نمودار شاخص نگاه کنیم....یک تفاوت بسیار معنی داری بین رشد اخیر با رشدهای قبلی هست!!! (متفاوت از حدود سه چهار موج صعودی قبلی که بلافاصله اصلاح رخ داده و در کل روند رنج بوده)

رشد اخیر (بفرض وقوع البته :D) موج جدیدی است که انتظار داریم فضای روانی بورس را نسبت به سه سال گذشته تغییر دهد...

و لذا اهمیت رشد اخیر از این لحاظ است که مهم است!
                          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• امیر محمد ۲
                            عضو فعال
                            • Jun 2019
                            • 789

سلام
                            حالا با این ریزش دلار فردا سهام حالا دلاری یا غیر دلاری
                            تو صف خرید قفل میشن ...یا تو صف فروش

آخه بعضی از دوستان میگفتند با ریزش دلار بورس در صف فروش قفل خواهد شد
                            یا اینکه سایه جنگ و ماشه و این داستانها تمام شد

خدایی فردا بخریم یا بفروشیم

عجب داستانی داریم ما با این شغل مون

خدا عاقبت مونو ختم بخیر کنه انشاله
                            البته من خودم رو میگم ...ما خانه به دوشان غم سیلاب نداریم

یه دوستی دارم 2 هفته پیش آپارتمان خرید تو اوج قیمت شبی که دلار 60 بود میگفت تا عید 75
                            تو دولاب آپارتمان خرید متری 55 میلیون تومان
                            من خودم سال 77 خریدم متری 90 هزارتومان
                            این دوستمون فقط 7 برابر کل مبلغ خونه ایی که من خریدم کمیسیون بنگاه داد

امشب حالش خوب نبود منم بهش امیدواری دادم

حالا میفهمم که میلیارد نبودن هم خودش یک نعمت است
                            امشب من که راحت میخوابم
                            حالا صبح یا 5 منفی یا 5 مثبت با سرمایه من نه فقیر میشم نه پولدار

خدای من را آن ده که من را آن به@};-
                            آخرین ویرایش توسط امیر محمد ۲؛ 2023/03/11, 00:32.

نظر

• مایکل داگلاس
                              Banned
                              • Sep 2020
                              • 378

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
                              سلام

یه دوستی دارم 2 هفته پیش آپارتمان خرید تو اوج قیمت شبی که دلار 60 بود میگفت تا عید 75

امشب من که راحت میخوابم

هر که بامش بیش برفش بیشتر

فقر هم خودش نعمتیه که هر کس قدرش را نمیداند

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
                                سلام

امشب من که راحت میخوابم

راجع به تکثر آرا و تناقضات! نسبت رشد یا ریزش دلار و اثرش بر بورس ... قاعدتا نظری به پستی که چند پست قبل تر عرض کرده ام التفاط داشته اید...

حالا که تکلیف دلار تقریبا مشخص شده...و احیاناً فردا در مدار زیر 48 هزار تومان است و کماکان در موج اصلاحی دلار بسر میبریم! (12هزار تومن پایین تر از سقف 60هزار هستیم...و تکلیف دلار که مشخص شده!)

تکلیف بورس هم بلحاظ این ریز موج در این چند روز باقیمانده آخر سال تا حدودی مشخص میشود!

دست کم فردا ، پس فردا تا حدود زیادی عرایضی که در آن پست عرض کرده ام تعیین تکلیف میشه.....تا حدودی از این گیجی در میایم که نسبت دلار به بورس فعلا در چه وضعیه :D

برای مخلص که تکلیف روشنه.... ولی خدا رو شکر اون نعمتی که گفتید ما هم بهره مندیم ازش :D و پولی در بساط نداریم! وگرنه اگه بشه فرداها! خرید که بد نیست:D

نظر

در حال کار...
                                X