جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Postسلام
حالا با این ریزش دلار فردا سهام حالا دلاری یا غیر دلاری
تو صف خرید قفل میشن ...یا تو صف فروش
آخه بعضی از دوستان میگفتند با ریزش دلار بورس در صف فروش قفل خواهد شد
یا اینکه سایه جنگ و ماشه و این داستانها تمام شد
خدایی فردا بخریم یا بفروشیم
عجب داستانی داریم ما با این شغل مون
خدا عاقبت مونو ختم بخیر کنه انشاله
البته من خودم رو میگم ...ما خانه به دوشان غم سیلاب نداریم
یه دوستی دارم 2 هفته پیش آپارتمان خرید تو اوج قیمت شبی که دلار 60 بود میگفت تا عید 75
تو دولاب آپارتمان خرید متری 55 میلیون تومان
من خودم سال 77 خریدم متری 90 هزارتومان
این دوستمون فقط 7 برابر کل مبلغ خونه ایی که من خریدم کمیسیون بنگاه داد
امشب حالش خوب نبود منم بهش امیدواری دادم
حالا میفهمم که میلیارد نبودن هم خودش یک نعمت است
امشب من که راحت میخوابم
حالا صبح یا 5 منفی یا 5 مثبت با سرمایه من نه فقیر میشم نه پولدار
خدای من را آن ده که من را آن به@};-
هر گونه کاهش ویا افزایش قیمتی ارز زمانی تاثیر داره که قیمت در بودجه بندی های سالیانه بنگاه های اقتصادی و بودجه بندی سالیانه دولت تحت تاثیر قرار گیرد یعنی افزایش وکاهش بالاتر و یا کمتر از بودجه بندی ها باشد و این مهم را باید در لیست تاثیرات بر بنگاه های اقتصادی لحاظ کنیم
واما آخرین جمله شما بزرگوار خیلی خیلی عالی است ولذت بردم
ارادت
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Postانگار باید از الان به بازار منفی فردا سلامی عرض بکنیم/:.weirdsmiley.:/
سهام خودرویی ها و بانکی ها هم فقط یک روز به ریزش دلار باور داشتن!
بورس و دلار تا بعداز تعطیلات عید نوسان سنگین نخواهند داشت !
نظر
-
نظر
-
کاملا مشخص بود که مشابه نوسانسازی و نوسانگیری دولتی بورس ۹۹، امسال در ارز و طلا در حال رخ دادن بود. سکه به زیر ۲۰ خواهد اومد تا حبابش بترکه.
فعلا همین حباب سازی در بازار خودرو در حال رخ دادن هست، قیمت های بادکنکی چند برابر قیمت بین المللی، تحریک به خرید، عرضه های قطره چکانی قرعه کشی، بلوکه کردن نقدینگی و ….
بزرگترین حبابی که تا کنون در بازار های ایران شکل گرفته در بازار خودرو و مسکن فعلی هست. کسانی که خودرو که یک کالای مصرفی و مستهلک شونده هست را با قیمت های نجومی با دید سرمایه گذاری میخرن بدجور ضرر خواهند کرد. در سالهای آینده، هم حباب خودرو خواهد ترکید، هم مدل خودرو پایین خواهد اومد.آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/03/11, 14:05.
نظر
-
در اصل توسط پروواز پست شده است View Postکاملا مشخص بود که مشابه نوسانسازی و نوسانگیری دولتی بورس ۹۹، امسال در ارز و طلا در حال رخ دادن بود. سکه به زیر ۲۰ خواهد اومد تا حبابش بترکه.
فعلا همین حباب سازی در بازار خودرو در حال رخ دادن هست، قیمت های بادکنکی چند برابر قیمت بین المللی، تحریک به خرید، عرضه های قطره چکانی قرعه کشی، بلوکه کردن نقدینگی و ….
بزرگترین حبابی که تا کنون در بازار های ایران شکل گرفته در بازار خودرو و مسکن فعلی هست. کسانی که خودرو که یک کالای مصرفی و مستهلک شونده هست را با قیمت های نجومی با دید سرمایه گذاری میخرن بدجور ضرر خواهند کرد. در سالهای آینده، هم حباب خودرو خواهد ترکید، هم مدل خودرو پایین خواهد اومد.
نظر
-
در اصل توسط عطارد پست شده است View Postحباب خودرو احتیاج به سالها ندارد.بعد تعطیلات نوروز خواهد ترکید.نود درصد خودرو تولیدی در چند سال اخیر در پارکینگها خاک میخوره.وقتی ورق برگشت مشخص میشه بالای یک میلیون خودرو فقط مصرف سفته بازی داشته.کسی رو میشناسم که ۴۰ تا کوئیک توی یه سوله اسلام شهر دپو کرده به امید دلار صد تومنی.
نظر
-
در اصل توسط عطارد پست شده است View Postحباب خودرو احتیاج به سالها ندارد.بعد تعطیلات نوروز خواهد ترکید.نود درصد خودرو تولیدی در چند سال اخیر در پارکینگها خاک میخوره.وقتی ورق برگشت مشخص میشه بالای یک میلیون خودرو فقط مصرف سفته بازی داشته.کسی رو میشناسم که ۴۰ تا کوئیک توی یه سوله اسلام شهر دپو کرده به امید دلار صد تومنی.بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی
نظر
-
? ابرحباب خودروهای خارجی / احتمال سقوط آزاد!!
✅ حباب خودروهای دست دوم خارجی به بیش از 200% رسیده است
برخی از خودروها با دلار 160 هزارتومانی معامله می شوند و به نظر می رسد اگرچه مقاومتهایی در برابر افت این خودروها انجام می شود که ناشی از عدم واردات خودرو در گذشته بود.
?? ولی مصوبه واردات خودروی دست دوم خارجی و نیز واردات 100 هزار خودروی خارجی و همچنین افزایش تولید خودروسازان داخلی در کلاسهای جدید ، این مقاومت را از بین خواهد برد.
کانال تحلیلی پارسیس
نظر
-
حال شاخص کل جالب نیست.
هموزن وضعش بهتره
نظر
نظر