جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rezasatari
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 550

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است View Post
    سلام و درود جناب بیفور سیتی
    این صندوقهای طلا از همشون بهتره...کارمزدشون حدود 0.02% هست. نیازی هم به رفت و آمد فیزیکی نیست.
    هر موقع هم بفروشی تقاضای وجه بدی فرداش پول تو حسابته(یک روز زودتر از سهام).
    تنها اشکالش سندرم دست بیقرار هست که با کمی سود میفروشی میری سهم میخری بعد میبینی سهمت تا خشتک میره تو ضرر ولی اون همچنان داره بالا میره.
    سلام جناب داگلاس این صندوقهای طلا خرید و فروششان مانند سهامه ینی اسمی نمادی چیزی رو باید تو ایزی تریدر بزنی بعد انتخابشون کنی و بخری و..... اگه امکان داره میشه توضیح بدین ممنون میشم

نظر

• MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5636

?توییت خبرنگار مشهور اسرائیلی منتقد نتانیاهو: ایران از طریق چین با کشورهای اتحادیه عرب کانال مالی اختصاصی ایجاد کرده

?نشست زودهنگام ایران و کشورهای عرب در پکن برای بررسی ایجاد خط مالی جدید با میانجیگری چین برگزار خواهد شد. جزئیات این خط مالی همچنان نامعلوم است.

ـــــــــــــــــــــــ
      پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
      ?@sabreenS1_official

نظر

• irandarab
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 860

در اصل توسط liverno پست شده است View Post
        گردش پول بزودی وارد صنعت لیزینگ
        رصد
        سلام موافقم. لطفا برای همفکری بیشتر توضیح دهید و دلیل اقتصادی بیاورید

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5636

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8677

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
            ������توییت خبرنگار مشهور اسرائیلی منتقد نتانیاهو: ایران از طریق چین با کشورهای اتحادیه عرب کانال مالی اختصاصی ایجاد کرده

������نشست زودهنگام ایران و کشورهای عرب در پکن برای بررسی ایجاد خط مالی جدید با میانجیگری چین برگزار خواهد شد. جزئیات این خط مالی همچنان نامعلوم است.

ـــــــــــــــــــــــ
            ������@sabreenS1_official

چه عجب

امیدوارم توزرد از آب درنیایید و خیر باشد !!

نظر

• MOSTAFAVI
              Banned
              • Jun 2012
              • 5636

فعلا
              انس طلا: 1925 دلار
              نفت:74 دلار
              مس: 8580 دلار
              و ...

نظر

• 2FAN
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 1051

سلام
                یک سوال بورسی اجازه هست اینجا بپرسم
                پالایش1 که عرضه اولیه بهمون دادن چند سال قبل اول رفت تو سود من نبستم بعد رفتم ضرر دیروز دیدم تو سودم اما نمیشد فروخت مال شما هم اینجوریه
                میخوام بفروشم ازش خسته شدم
                مرسی
                https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                  میخواستم زیاد حرف نزم ولی خستگیم کمی بهتر شد و حسش اومد /:.yead.:/

معما حل شده ولی زیادم این معما غیر قابل حل نبود و میشد پیش بینی کنی . حسنی خودمون پیش بینی کرده بود /:.rolleyessmileyani

به قول امید ازاد عزیز که نمیدونم هنوزم در بند است یا نه چندی قبل گفت ما بورسی ها بعضی وقتها خوب تشخیص میدیم ولی نمیدونم چرا خودمون عمل نمیکنیم

حمل بر خودستائی نباشه من اندکی بعد از مرداد 99 که بوی پکیدن اینجا بلند شده بود به دوستی حقیق و همشهری خودم که اونم همه تخم مرغهاش مثل من و شما در این بازار نهاده شده و اون موقع 8 میلیارد پرتفوی داشت گفتم من فکر میکنم بورس میریزه و سایر بازار ها نم نم میاد بالا و همسان سازی صورت میگیره . اون گفت من تا 20 میلیارد می مونم که سال بعد رسید به 3 /.:biggrinsmiley.:/

اقا همون شد . بورس پکید و بقیه نم نم و بعضی وقتها تند تند اومدند بالا و دقیقا همسان سازی صورت گرفت . معما چندان پیچیده هم نیست

اونائی که تابستان 99 ملک و ... خریده بودند و حسرت میخوردند کاش سال قبل اومده بودند بورس خریده بودند موافقم ولی این یک استثنا بود و فقط همین یک بار حسرت است و تکرار شدنی نیست تا زمانی که هستی و کائینات پابرجاست و این حکومت هم سر جاش هست این استثا و حسرت دیگر تکرار نمیشود

بلود قرمز اخر ...
                  بله منم موافقم بورس همچین عقبم نیست و من نوعی بارها گفتم بورس فعلی با دلار فعلی تازه داره میخونه و مچ شده و اون سقف قبلی دلار 60-70 بود و پیشخور
                  اینکه ما مینالیم ( یکیش خودم ) مبنی بر این است که چرا خارج نشدیم و چرا از تورم جا موندیم و چراهای دیگر بر این اساس که میشد سود خوب اون سالها را حفظ کرد و چرا نشد حفظ کنی . حفظ نشدن اون سود باعث ناله است وگرنه منم معتقدم بورس از بیقه بازار ها عقب نیست . تازه همسان سازی شده

در واقع زیادی جلو زده بود ، و بعد عقب افتاد که دور از ذهن نبود و نیست و چون ذات هر بازار مالی اینه که وقتی بخودی باد کنه و بخش بزرگی از فعالان متوجه این باد و حباب شوند و خارج شوند ، بدون ذره ای شک و تردید عاقبت بادش خالی میشه و هیچ گریزی از ان نیست

بیفور عزیزم....

بخش زیادی از حرفات موافقم

ولی لب مطلب مخلص رو شما هم چاره ای نداری جز اینکه موافقت کنی!! چون حرف حسابه :D

دراینکه کجا سرمایه گذاری کنیم.....و حرکت برنده چه حرکتی است!..عرض من اینه که بحث فقط و فقط احتمال هست...قطعیت نداریم

بنده هم مثل شما اگر خود تعریفی نباشه...اتفاقا من سال 99 از شاخص 600هزار معتقد بودم رفت تو حباب....وخودم حدودای یک میلیون و خرده ای از بازار خارج شدم. (اگر اشتباه نکنم حدودن اینجوری بود)

و در سایت مرحوم شده بورس! دقیقا در صفحه بهرام خان! یادمه از حدود شاخص 1800 گفتم این وضعیت بورس خیلی ها رو به خاک سیاه میشونه...و بیش از بیست پست مستند آنجا دارم که داشتم داد میزدم وای که چه جماعتی به فنا خواهد رفت!!!

و بسیاری از کسان بودند که در همان چا معترض میشدند که فلانی در شاخص یک و دویست هم میگفت حبابه!!! ولی ببینین که الان شده اینقد!! توهین میکردند حتی!!

حقیقتش من شاید نصف بیشتر سود کذایی 99 رو نگرفتم...ولی اصلا بابتش ناراحت نیستم! چون در عوض تقریبا هیچ قسمت از اون ریزش وحشتناکش هم نصیبم نشد!!!

به نظر خودم این عملکردی که داشتم بسیار خوب بوده....

ولی شایدم برخی ها بگن عملکرد خیلی مزخرفی هم بوده! و بگن بخش زیادی از سود 99 رو نتونستم بگیرم...پس برم کشک ام رو بسابم:D

ولی من مبتنی بر همون بازه احتمالاتی که عرض کردم....ماندن در بورس رو بیش از شاخص یک میلیون دارای ریسک اضافی میدونستم..و معتقدم هیچ بنی بشری نمیدونست که چه موقع این حباب میترکه! و فقط روز به روز احتمال ترکیدن اش بالا میرفت! و ریسک اضافه تر میشد...

اینکه کسی دقیقا در 2100 زده بیرون...یا یکبار شانس خرکی آورده!!! یا لابد پیشگویی چیزی بوده!! و حتما همچین کساییی امسال هم سه ماه قبل پیشگویانه!! رفتن ماشین خریدن الان سیصد درصدم لابد اونجا زدن بر بدن....:D خوشبحالشون :D ولی خیلی چنین افرادی وجود خارجی ندارن!

عرض من این هست که این وقایع بعد از اینکه اتفاق میفته ، تصور فهمیدنش ساده هست...ولی نیست!! نزدیک غیرممکنه!

وگرنه نه با تکنیکال...نه با مکنیکال...نه خیلی وقتا حتی با رانت!! نمیشه کسی اینقد دقیق مثلا سال 99 در اوج 2100 بیرون زده باشه...و لابد مثلا در 1100 امسال هم دوباره ورود زده باشه....این وضعیت برای یک در میلیون فعالان بورسی هم نیست!|! بجز کذابان:D

و البته یک استثنا مختصر داره! اونم برای اهالی رانت. اونم با این توضیح مهم که اولا اونها افراد بسیار بسیار محدودی هستند . یعنی هر ننه قمری نمیتونه رانت داشته باشه...و حتی همونها هم با این قاطعیت نمیتونن بفهمن که فلان بازار دقیقا به چه شکلی حرکت میکنه...فقط چون اطلاعات بیشتری دارند...احتمالات را دقیق تر میتونن حساب کنن. همین!!

وگرنه در کل بازیه احتمالاته....

و بعدن که رخ داد! معما ساده میشه....ولی قبلش بسیار بسیار سخته ... حتی در سطح دنیا هم تقریبا همینه...منتهی در مملکت ما که واقعا غیرممکن هست!

بنابراین هیچ کاری نمیشه کرد الا همین اصولی که گفته شده ولی کمتر به آن عمل میکنند: مدیریت سرمایه....داشتن سبد دارایی و .....

موید باشید.

-------------------------------------------------------
                  پ.ن.: یکبار دیگه مبتنی بر همون بازه احتمالاتی بازم تکرار میکنم....فی الحال هیچ بازاری به جذابیت بورس برای بازه های اقلا میان مدتی (حداقل بیش از یکی دو سال) نیست آقاجان!!! این نظر منه.

ولی کماکان بازیه احتمالاته...

یعنی کاملا محتمله از سال دیگه مثلا یک جنگی شبیه جنگ هشت ساله شروع بشه و سهام مفت هم نیارزه تا سالها!!! ولی احتمالش مثلا زیر یک درصده :D

ممکنه تا یکی دو سال دیگه کماکان بورس در همین قیمتا باشه ولی سایر بازارها دویست سیصد درصد رشد کنن ولی همچین چیزی احتمالش مثلا 5 درصده

ولی احتمال اینکه بورس طی سال آینده از بقیه بازارها بازدهی بیشتری داشته باشه...و بیشتر از تورم رشد کنه.....مثلا بالای 90 درصده!

بازم احتماله!!

همه چیز قبل از وقوع فقط یک احتماله! اونی که بعد از وقوع میشینن حساب میکنن! اون خودفریبی هست!

هیچ کس نمیدونست قطعا این میشه که شده :D

آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2023/03/15, 21:49.
                  [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • Sep 2022
                    • 2737

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

بیفور عزیزم....

دراینکه کجا سرمایه گذاری کنیم.....و حرکت برنده چه حرکتی است!..عرض من اینه که بحث فقط و فقط احتمال هست...قطعیت نداریم

بنده هم مثل شما اگر خود تعریفی نباشه...اتفاقا من سال 99 از شاخص 600هزار معتقد بودم رفت تو حباب....وخودم حدودای یک میلیون و خرده ای از بازار خارج شدم. (اگر اشتباه نکنم حدودن اینجوری بود)

و در سایت مرحوم شده بورس! دقیقا در صفحه بهرام خان! یادمه از حدود شاخص 1800 گفتم این وضعیت بورس خیلی ها رو به خاک سیاه میشونه...و بیش از بیست پست مستند آنجا دارم که داشتم داد میزدم وای که چه جماعتی به فنا خواهد رفت!!!

و بسیاری از کسان بودند که در همان چا معترض میشدند که فلانی در شاخص یک و دویست هم میگفت حبابه!!! ولی ببینین که الان شده اینقد!! توهین میکردند حتی!!

حقیقتش من شاید نصف بیشتر سود کذایی 99 رو نگرفتم...ولی اصلا بابتش ناراحت نیستم! چون در عوض تقریبا هیچ قسمت از اون ریزش وحشتناکش هم نصیبم نشد!!!

ولی شایدم برخی ها بگن عملکرد خیلی مزخرفی هم بوده! و بگن بخش زیادی از سود 99 رو نتونستم بگیرم...پس برم کشک ام رو بسابم:D

ولی من مبتنی بر همون بازه احتمالاتی که عرض کردم....ماندن در بورس رو بیش از شاخص یک میلیون دارای ریسک اضافی میدونستم..و معتقدم هیچ بنی بشری نمیدونست که چه موقع این حباب میترکه! و فقط روز به روز احتمال ترکیدن اش بالا میرفت! و ریسک اضافه تر میشد...

اینکه کسی دقیقا در 2100 زده بیرون...یا یکبار شانس خرکی آورده!!! یا لابد پیشگویی چیزی بوده!! و حتما همچین کساییی امسال هم سه ماه قبل پیشگویانه!! رفتن ماشین خریدن الان سیصد درصدم لابد اونجا زدن بر بدن....:D خوشبحالشون :D ولی خیلی چنین افرادی وجود خارجی ندارن!

عرض من این هست که این وقایع بعد از اینکه اتفاق میفته ، تصور فهمیدنش ساده هست...ولی نیست!! نزدیک غیرممکنه!

وگرنه نه با تکنیکال...نه با مکنیکال...نه خیلی وقتا حتی با رانت!! نمیشه کسی اینقد دقیق مثلا سال 99 در اوج 2100 بیرون زده باشه...و لابد مثلا در 1100 امسال هم دوباره ورود زده باشه....این وضعیت برای یک در میلیون فعالان بورسی هم نیست!|! بجز کذابان:D

و البته یک استثنا مختصر داره! اونم برای اهالی رانت. اونم با این توضیح مهم که اولا اونها افراد بسیار بسیار محدودی هستند . یعنی هر ننه قمری نمیتونه رانت داشته باشه...و حتی همونها هم با این قاطعیت نمیتونن بفهمن که فلان بازار دقیقا به چه شکلی حرکت میکنه...فقط چون اطلاعات بیشتری دارند...احتمالات را دقیق تر میتونن حساب کنن. همین!!

و بعدن که رخ داد! معما ساده میشه....ولی قبلش بسیار بسیار سخته ... حتی در سطح دنیا هم تقریبا همینه...منتهی در مملکت ما که واقعا غیرممکن هست!

بنابراین هیچ کاری نمیشه کرد الا همین اصولی که گفته شده ولی کمتر به آن عمل میکنند: مدیریت سرمایه....داشتن سبد دارایی و .....

موید باشید.

پ.ن.: یکبار دیگه مبتنی بر همون بازه احتمالاتی بازم تکرار میکنم....فی الحال هیچ بازاری به جذابیت بورس برای بازه های اقلا میان مدتی (حداقل بیش از یکی دو سال) نیست آقاجان!!! این نظر منه.

یعنی کاملا محتمله از سال دیگه مثلا یک جنگی شبیه جنگ هشت ساله شروع بشه و سهام مفت هم نیارزه تا سالها!!! ولی احتمالش مثلا زیر یک درصده :D

ممکنه تا یکی دو سال دیگه کماکان بورس در همین قیمتا باشه ولی سایر بازارها دویست سیصد درصد رشد کنن ولی همچین چیزی احتمالش مثلا 5 درصده

ولی احتمال اینکه بورس طی سال آینده از بقیه بازارها بازدهی بیشتری داشته باشه...و بیشتر از تورم رشد کنه.....مثلا بالای 90 درصده!

بازم احتماله!!

همه چیز قبل از وقوع فقط یک احتماله! اونی که بعد از وقوع میشینن حساب میکنن! اون خودفریبی هست!

درود
                    حقیقتا صحبت های جالبی شما و جناب بیفور دارید..این باعث میشه یک جورایی خطاهای روانی معامله گری به بنده گوشزد بشه...خطاهایی مثل طمع و کمالگرایی و دیگر عارضه روانی این حرفه
                    بنظر من در بورس ایران اگر کسی بطور متوسط بیشتر از تورم کار بکنه خوبه و ایده اله...اینکه چقدر رشد کرده و چقدر میشد بگیرم و چرا نگرفتم و غیره... اینها همش حرف هست...دوره زمانی هم باید گذاشت مثلا چهار ساله...آیا از ابتدای سال ۹۷ کسی واقعا بیشتر از رشد دلار و طلا کار کرده؟؟اگر کار کرده ایده آل بوده...خوبه...اگر کار نکرده عملکرد خوبی نداشته باید ببینه ایراد کار کجاست
                    چیدمان سبد ایراد داشته؟؟؟یا مثلا دچار عارضه های روانی معامله گری مثل ترس ویا طمع و غیره بوده؟؟؟مدیریت سرمایه نداشته؟؟؟
                    بنظر من اون بازه زمانی بررسی رو حداقل باید در پریود های زمانی چهار ساله در نظر گرفت...نه اینکه در یکسال بگیم بورس چیزی نداد اما مثلا طلا اینقدر شد و یا ملک...بقول شما یک احتمال بوده...ما هم بهر حال سمت یک احتمال غش کردیم...نه رانتی بوده و نه وحی منزل

نظر

• TARGET
                      عضو فعال
                      • Nov 2014
                      • 2282

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

بیفور عزیزم....

موید باشید.

-------------------------------------------------------

بازم احتماله!!

ضمن تایید صحبتهای شما، بشکنیم و ریزتر کنیم علاوه بر احتمال صعود کلی بورس، باید احتمال سهام پیشرو رو هم حساب کنیم
                      قطعا رشدها مثل ۹۹ نخواهد بود! صنایع خاصی پ سهم های خاصی در آن صنایع احتمال رشد بیشتری خواهند داشت

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                        ضمن تایید صحبتهای شما، بشکنیم و ریزتر کنیم علاوه بر احتمال صعود کلی بورس، باید احتمال سهام پیشرو رو هم حساب کنیم
                        قطعا رشدها مثل ۹۹ نخواهد بود! صنایع خاصی پ سهم های خاصی در آن صنایع احتمال رشد بیشتری خواهند داشت

درود

بله درست میفرمایید . عرایض من کلیت بورس هست...وگرنه بخواهیم ریز شویم...بله در بازه های مختلف سهام قطعا رشدهای مختلفی خواهد داشت..

کما اینکه اگر کلیت بورس دو برابر شود...شاید ده درصد سهام زیان ده هم بوده باشند...ده درصد سهام هم چهار پنج برابر شوند...

-------------------------------

جسارتاً همگی با هم یک تمرین ذهنی باید بکنیم!! تا میتوان از بکاربردن کلمه «قطعا» استفاده نکنیم! برای هر جنبه ای از بورس بکاربردن این کلمه درست نیست

مگر اینکه منظورمان از قطعاً ، صرفا احتمال خیلی بالا باشد!

در همین زمینه احتمال رشدهای شبیه سال 99 ....به نظر مخلص اتفاقا محتمل هست. فقط احتمال بالایی ندارد...

حتی احتمال رویت رشدهایی که در برابر آن رشد 99 هم به چشم نیاید وجود دارد!!! فقط احتمال وقوع آن بسیار بسیار کم است!!

حتی احتمال اینکه بورس از همینجا یک دهم بشود هم هست!!!( ولی کماکان احتمال چنین امری زیر یک درصد هست!!)

ولی رشدی بیش از تورم عمومی بسیار محتمل است! (احتمال بسیار بالاتری دارد)

تمام عرض من این است که وقایع بورس را به صورت بازه احتمالاتی در نظر بگیریم. چون ماهیتش احتمالات است... و فقط در میزان این احتمال میشود بحث کرد!

اصلا همه وجوه انسانی را باید اینگونه در نظر گرفت... مثلا وقوع انقلاب هم همین است!...پدیده ای که از برایند احساسات میلیونها انسان ایجاد میشود هیچ مبنای محاسبه قطعی نمیتواند داشته باشد!

جسارتاً به عنوان کسی که تحصیلات و کارم مهندسی بوده و بالاخره کارم حساب و کتاب و محاسبه و پیشبینی است این را عرض میکنم!

لذا باید وجوه و رخدادهای بورس را در بازه ای از احتمالات در نظر بگیریم...و مهم تر اینکه برای هر میزان احتمال ناگوار هم برنامه داشته باشیم

اصلا دلیل داشتن مدیریت سرمایه همین است...

بعنوان مثال...دلیل اینکه این بنده کمترین...صادقانه بارها به تاکید! به دوستان توصیه میکنم که مثلا همواره بخشی نقدینگی باید داشت باشید (به قید همیشه و همواره دقت بفرمایید) این به خاطر ماهیت احتمالاتی بورس است...

به این معنی است که هیچگاه امکان ندارد که شما در موقعیتی باشید که قطعا بدانید که قیمت سهام پایین تر از این نخواهد شد! (هیچ گاه!!!) وگرنه قید همیشگی برای داشتن نقدینگی را عرض نمیکردیم!

حال آنکه تجربه بیست ساله من در بورس میگه در هیچ موقعیتی و به هیچ وجه در بورس بدون نقدینگی نمانید!!!(ولو اینکه خودم هم خیلی وقتها نمیتوانم رعایت کنم...ولی دلیلی بر درست نبودنش که نیست :D)

موید باشید
                        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• MOSTAFAVI
                          Banned
                          • Jun 2012
                          • 5636

???

علت این ورشکستگی رو خیلی‌ها پرسیدن

⭕️ اکثر کارشناسان معتقدند دلیل رخداد این ورشکستگی، سیاست‌های #فدرال_رزرو آمریکا در خصوص افزایش نرخ بهره بانکی هست.

خب ربطش کجاست؟!
                          ? بانک‌هایی که اوراق قرضه خریده بودن، با افزایش نرخ بهره فدرال رزرو خب طبیعتا دچار بحران شدند چون ارزش این اوراق با افزایش نرخ بهره در آمریکا رابطه معکوس داره.
                          به عبارت دیگر زمانی که نرخ بهره بالا می‌رود، ارزش این اوراق پایین می‌آید. بنابراین وقتی که بانک مرکزی فدرال آمریکا روند افزایش نرخ بهره را با سرعت زیاد و با هدف پایین آوردن تورم در دستورکار قرار داد، ارزش اوراق قرضه دولتی آمریکا به سرعت رو به کاهش گذاشت و بخش قابل توجهی از سرمایه‌گذاری بانک‌های آمریکایی از جمله بانک #سیلیکون_ولی به باد رفت.

از آنجا که طی سال‌ گذشته و ماه‌های اخیر اوضاع اقتصادی شرکت‌های آمریکایی به خصوص آنهایی که در حوزه فناوری فعالیت می‌کنند و از قضا مشتری سیلیکون ولی هم بودند بدتر شده، بسیاری از آنها به سمت خارج کردن سپرده‌های خود از این بانک روی آوردند.

✅ احتمالا بانک مرکزی آمریکا برای کنترل #تورم در این کشور باید به جای بالا بردن #نرخ_بهره، دست به اقدامات دیگری بزند و از آنجا که این بانک گزینه‌‌‌‌‌های زیادی برای پایین آوردن تورم ندارد، در نتیجه احتمالا مردم آمریکا برای مدت زمان بیشتری درگیر تورم باقی خواهند ماند.

? اینم بگم که علاوه بر بانک‌های آمریکایی، بسیاری از بانک‌ها وشرکت‌های بین المللی جهان که مبالغ قابل توجهی در بانک های ایالات متحده سرمایه گذاری کرده‌اند نیز اکنون در معرض خطر ورشکستگی قرار گرفته اند.
                          به عنوان مثال، نشریه داروسازی کره‌ای «کوریا بایومدیکال ریویو» از احتمال ورشکستگی چند شرکت داروسازی این کشور که دارای حساب‌های بانکی فعال در بانک سیلیکون ولی (SVB) بوده اند خبر داده است...

✔️ @Boursihaa

نظر

• MOSTAFAVI
                            Banned
                            • Jun 2012
                            • 5636

⭕️شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در سفری یک روزه راهی امارات شد

?️شمخانی را در این سفر، رئیس کل بانک مرکزی،رئیس سازمان اطلاعات خارجی وزارت اطلاعات و دستیار وزیر امورخارجه ایران در امور کشورهای حوزه خلیج فارس همراهی می کنند.

ـــــــــــــــــــــــ
                            ?@sabreenS1_official

نظر

• مایکل داگلاس
                              Banned
                              • Sep 2020
                              • 378

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
                              سلام جناب داگلاس این صندوقهای طلا خرید و فروششان مانند سهامه ینی اسمی نمادی چیزی رو باید تو ایزی تریدر بزنی بعد انتخابشون کنی و بخری و..... اگه امکان داره میشه توضیح بدین ممنون میشم
                              سلام و درود
                              بله دقیقا مثل سهمه و از ساعت 12 تا 3 معامله میشوند. چند تا نماد هست که من سه تاشو میشناسم. طلا، عیار و زر .
                              که فک کنم پر معامله ترینشون نماد طلا باشه. همیشه هم ناو صندوقها آپدیت میشه.سعی کنید بالای ناو نخرید. فقط دقت کنید که اگر سهمی بفروشید همانروز با پولش نمیتونید صندوق طلا بخرید و باید تا روز بعد صبر کنید ولی اگر صندوق طلا بفروشید همون لحظه میتونید سهام دیگر رو بخرید.

نظر

• مایکل داگلاس
                                Banned
                                • Sep 2020
                                • 378

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
                                سلام
                                یک سوال بورسی اجازه هست اینجا بپرسم
                                پالایش1 که عرضه اولیه بهمون دادن چند سال قبل اول رفت تو سود من نبستم بعد رفتم ضرر دیروز دیدم تو سودم اما نمیشد فروخت مال شما هم اینجوریه
                                میخوام بفروشم ازش خسته شدم
                                مرسی
                                سلام. احتمالا باید تغییر کارگزار ناظر بدید.

نظر

در حال کار...
                                X