جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahramkhaliran
    عضو جدید
    • Sep 2020
    • 812

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
    بازار حجم خوبی داره میخوره طی دیروز و امروز با اینکه قبل ۴ روز تعطیلی هست و این نشانه خوبی هست. تو منفی سهم ها خریدار خوبی دارن. یکی دو روز تو هفته بعد هم اینجوری باشه بازار فروشنده ها عقب میشینن.

منطقی هم هست با این میزان عقب ماندن بورس نسبت به بقیه بازار ها.

تصمیم با خود دوستان پر سود باشید.
    سلام
    ممنون ازلطفتان فقط مواظب باشید هرابری نویدباران نمی دهد!

نظر

• danielbarooni
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 326

? بالاخره پس از 31 ماه شاخص کل به سقف تاریخی خود رسید و بالای قله 2 میلیون و 78 هزار واحد ایستاد. در واپسین دقایق معاملاتی امروز ارزش معاملات خرد به 10,7 همت رسید

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4109

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
        فقط 5 هزار واحد تا پیک شاخص کل فاصله هست

شکستن سقف و تثبیت اون میتونه نوید روزهای خوب باشه

منتظر می مونیم ببینیم هفته بعد شاخص چه خواهد کرد
        پیک شاخص دقیقا چه عددی بود ؟ چون اون روزی که پیک لمس شد لحظه ای بود و هیچ دوامی نداشت جتی فکر میکنم فقط چند دقیقه موند روی اون عدد و همون روز افت کرد
        منم فکر میکنم همین عدد شما باشه ولی برخی میگن 2100 هم لمس شده

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
          ستاره‌دار(2)
          • Jan 2022
          • 1030

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
          پیک شاخص دقیقا چه عددی بود ؟ چون اون روزی که پیک لمس شد لحظه ای بود و هیچ دوامی نداشت جتی فکر میکنم فقط چند دقیقه موند روی اون عدد و همون روز افت کرد
          منم فکر میکنم همین عدد شما باشه ولی برخی میگن 2100 هم لمس شده
          بله عزیز

کلوز شاخص کل در روز 19 مرداد 1399 عدد 2.078.546 بود.

و بصورت لحظه ای ماکزیمم 2.083.190 رو نیز دیده بود. مینیمم اون روز نیز 2.068.820 بود.

دیتای کامل سابقه شاخص کل رو توی tsetmc می تونید ببینید.ارادت
          آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2023/03/29, 13:11.

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4109

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
            نردبــــان این بازار ما و منی ست... عاقبت ایــــن نــردبان افتــــادنی ست

لاجرم هر کس کــه بالاتر نشست ... استخوانش سخت تر خواهد شکست
            الان کجای نردبان هستیم ؟ قراره استخوانمان خرد بشه ؟ /.:biggrinsmiley.:/
            شروع هفته اینده روز حساس است ببینیم چه میشود
            اگر با قدرت بتونه 2100 را رد کنه فکر میکنم دیگه نباید به اصلاح فکر کرد

دلار هم که نم نم خیز داره
            با تمام انتقادهای وارده به دست اندرکاران ولی بازار را خوب مهندسی میکنند . هیجانی نیست و شل کن سفت کن و ارام و با حوصله است . تزریق دیدگاهی مبنی بر اینکه 2 میلیون دیگه قرص و محکم بسته شده ، میتونه بعد از تعطیلات ورود پول همراه داشته باشه

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
              ستاره‌دار(1)
              • Sep 2020
              • 2057

در حالی شاخص 2100 شده که
              بسیاری بسیاری هنوز 50-60 درصد منفی از سقفند
              ما هنوز بعد سه سال داریم و نه اضافه کردیم ونه بستیم حتی یکی ار تاپهای اون زمان انرژی3 هم هنوز 40 درصد منفی است 70 درصد بود تو این مدت رشد دادن اما ضرر سر جایش هست
              ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4109

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است View Post
                در حالی شاخص 2100 شده که
                بسیاری بسیاری هنوز 50-60 درصد منفی از سقفند
                ما هنوز بعد سه سال داریم و نه اضافه کردیم ونه بستیم حتی یکی ار تاپهای اون زمان انرژی3 هم هنوز 40 درصد منفی است 70 درصد بود تو این مدت رشد دادن اما ضرر سر جایش هست
                بله همینظوره
                حالا به جاش امروز با اب و تاب براتون در رسانه های مختلفشون در بوق و کرنا میکنند که شاخص رسید به سقف قبلی و دیگه برید خوشحالی کنید و غز نزنید
                فقط در روزنامه های کمی مردمی و بخش اقتصادیش ممکنه به این موضوع پرداخته شود که شاخص رسید به زانتیا ولی ملت هنوز پراید سوارند

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3753

بله همینظوره
                  حالا به جاش امروز با اب و تاب براتون در رسانه های مختلفشون در بوق و کرنا میکنند که شاخص رسید به سقف قبلی و دیگه برید خوشحالی کنید و غز نزنید
                  فقط در روزنامه های کمی مردمی و بخش اقتصادیش ممکنه به این موضوع پرداخته شود که شاخص رسید به زانتیا ولی ملت هنوز پراید سوارند
                  درود ....به اینا و شاخص سازیشون لعنت....همه کارشون شاخص سازی و آمارسازی هست ....خودشون بگن و خودشون از خودشون تشکر کنن...من ترسم ازین هست ...بعد تعطیلات ..باز بیفتن به جان بازار و بگن بازار دیگه معادل تورم رشد کرده ..و وظیفه خودشون رو انجام شده بدونن...من که سی درصد سبد رو فروختم دیروز ...این طوری با خیال راحت تر میشه تعطیلات رو طی کرد ...چون نمیدونم برا هفته آینده چه نقشه ای کشیدن

نظر

• اسماعیل
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 391

اساتید محترم چقدر احتمال بحران مالی جهانی شبیه 2008 را متصورید؟؟؟ چونکه بر روی بورس ما مخصوصا صادراتیها تاثیر منفی میزاره

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

احسان بداغی (@EhsanBodaghi) · Twitter
                      https://twitter.com/EhsanBodaghi
                      هنوز تعطیلات نوروز سال «مهار تورم، رشد تولید» تمام نشده

-قیمت دلار با ۳هزار تومان افزایش نسبت به ۱۰ روز قبل از مرز ۵۳هزار تومان گذشته
                      -قیمت سکه به محدوده ۳۲میلیون و ۳۰۰هزار تا ۳۲میلیون و ۹۰۰هزار تومان رسیده
                      -قیمت خودرو بدون توقف در حال صعود است

ملت ایران! با شعارها زندگی کنید
                      Twitter · 8 hours ago

نظر

• سهامدار 67
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 3441

سلام دوست عزیز

سال 99 رو که یادتونه و فراموش نکردین!؟ پس اجازه بدین یه خاطره از خودم براتون نقل کنم بنده اون سال پایان هر ماه غالبآ نقد میشدم و شناسائی سود میکردم و به خودم هی میگفتم الآنه که بازار بریزه! اما ماه بعد میدیدم از ریزش خبری نیست ماه فروردین و خصوصآ اردیبهشت سال بعد فقط با نوسانگیری پایان هر ماه سود خوبی شناسایی کرده و نقد میشدم و به سودهای کمتر قناعت میکردم درست مانند ماه های قبلتر... خرداد ماه که شد کمی در نقد شدن تردید داشتم! با اینکه بازار کم کم داشت وارد یک اصلاح بزرگ میشد! تیرماه که رسید هی از خودم میپرسیدم مگه من چمه!؟ چرا نباید مثل فعالین دیگر بیشتر سود کنم! حتی مبتدی های بازار رو میدیدم که فقط با نگهداری سهمای سبدشون از من بیشتر تو سود رفته بودند و برام خیلی عجیب بود! دقیقآ همون زمان بود که به این باور رسیده بودم فعلآ از ریزش سنگین خبری نیست (باور غلط) و با شروع ریزش آهسته و نم نمک بازار من بیشتر وارد خرید شدم(تصمیم اشتباه) و دقیقآ زمانی که باید میترسیدم! هیچ ترسی نداشتم! و بعدش همگی شاهد بودیم که چه اتفاقی افتاد همگی فریب خورده بودیم... همگی در دامی بزرگ گرفتار شدیم... در حال حاضر به عقیده من درست زمانی که همگی به این باور برسیم که شاخص برای مثال از سد مقاومت 2100 عبور کرد و دیگه از ریزش و اصلاح خبری نیست! همون موقع شاید زمان اصلاح فرسایشی باشه! عبور کردن از این مقاومت به تنهایی برای تصمیم گرفتن ما در ماندن و یا خروج از این بازار اهمیت چندانی نداردبلکه تثبیت بالای این مقاومت به مدت حداقل 3 روز مهمتر هستش هر چند شخصآ به شکستن این مقاومت و تثبت شدن بالای آن چندان خوش بین نیستم. چون اعتقاد دارم روند کلی این بازار در همه ابعاد دست بازارساز هستش و دلیلی نمیبینم که بازار ساز با عجله بخواد شاخص رو از سد همه مقاومتها عبور بده! هنوز تا پایان دوره ریاست جمهوری رئیسی بعلاوه دور دوم که به احتمال زیاد انتخاب بشه! چند سالی باقی مونده و یازارساز هنوز با این شاخص خیلی کار داره و نیاز به چکش کاری زیادی داره به هر حال به نظرم توی هر مقطع زمانی صعود یک اصلاح ولو کوتاه مدت به مانند دفعات قبل نیاز هستش و این اصلاح چند روزی دیر و زود داره اما قطعی هستش حالا کجای نردبان هستیم!! هر کس واسه خودش یک نظری داره و من هم نظرم رو چه قبلآ و چه الآن کاملآ واضح و شفاف گفتم و به نظرم توی همین ماه اصلاح باید شروع بشه ... نظر شخصی و به احتمال زیاد اشتباه/.:biggrinsmiley.:/

الان کجای نردبان هستیم ؟ قراره استخوانمان خرد بشه ؟ /.:biggrinsmiley.:/
                        شروع هفته اینده روز حساس است ببینیم چه میشود
                        اگر با قدرت بتونه 2100 را رد کنه فکر میکنم دیگه نباید به اصلاح فکر کرد

دلار هم که نم نم خیز داره
                        با تمام انتقادهای وارده به دست اندرکاران ولی بازار را خوب مهندسی میکنند . هیجانی نیست و شل کن سفت کن و ارام و با حوصله است . تزریق دیدگاهی مبنی بر اینکه 2 میلیون دیگه قرص و محکم بسته شده ، میتونه بعد از تعطیلات ورود پول همراه داشته باشه
                        آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2023/03/29, 22:01.

نظر

• Arian02
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1712

سلام دوست عزیز

سال 99 رو که یادتونه و فراموش نکردین!؟ پس اجازه بدین یه خاطره از خودم براتون نقل کنم بنده اون سال پایان هر ماه غالبآ نقد میشدم و شناسائی سود میکردم و به خودم هی میگفتم الآنه که بازار بریزه! اما ماه بعد میدیدم از ریزش خبری نیست ماه فروردین و خصوصآ اردیبهشت سال بعد فقط با نوسانگیری پایان هر ماه سود خوبی شناسایی کرده و نقد میشدم و به سودهای کمتر قناعت میکردم درست مانند ماه های قبلتر... خرداد ماه که شد کمی در نقد شدن تردید داشتم! با اینکه بازار کم کم داشت وارد یک اصلاح بزرگ میشد! تیرماه که رسید هی از خودم میپرسیدم مگه من چمه!؟ چرا نباید مثل فعالین دیگر بیشتر سود کنم! حتی مبتدی های بازار رو میدیدم که فقط با نگهداری سهمای سبدشون از من بیشتر تو سود رفته بودند و برام خیلی عجیب بود! دقیقآ همون زمان بود که به این باور رسیده بودم فعلآ از ریزش سنگین خبری نیست (باور غلط) و با شروع ریزش آهسته و نم نمک بازار من بیشتر وارد خرید شدم(تصمیم اشتباه) و دقیقآ زمانی که باید میترسیدم! هیچ ترسی نداشتم! و بعدش همگی شاهد بودیم که چه اتفاقی افتاد همگی فریب خورده بودیم... همگی در دامی بزرگ گرفتار شدیم... در حال حاضر به عقیده من درست زمانی که همگی به این باور برسیم که شاخص برای مثال از سد مقاومت 2100 عبور کرد و دیگه از ریزش و اصلاح خبری نیست! همون موقع شاید زمان اصلاح فرسایشی باشه! عبور کردن از این مقاومت به تنهایی برای تصمیم گرفتن ما در ماندن و یا خروج از این بازار اهمیت چندانی نداردبلکه تثبیت بالای این مقاومت به مدت حداقل 3 روز مهمتر هستش هر چند شخصآ به شکستن این مقاومت و تثبت شدن بالای آن چندان خوش بین نیستم. چون اعتقاد دارم روند کلی این بازار در همه ابعاد دست بازارساز هستش و دلیلی نمیبینم که بازار ساز با عجله بخواد شاخص رو از سد همه مقاومتها عبور بده! هنوز تا پایان دوره ریاست جمهوری رئیسی بعلاوه دور دوم که به احتمال زیاد انتخاب بشه! چند سالی باقی مونده و یازارساز هنوز با این شاخص خیلی کار داره و نیاز به چکش کاری زیادی داره به هر حال به نظرم توی هر مقطع زمانی صعود یک اصلاح ولو کوتاه مدت به مانند دفعات قبل نیاز هستش و این اصلاح چند روزی دیر و زود داره اما قطعی هستش حالا کجای نردبان هستیم!! هر کس واسه خودش یک نظری داره و من هم نظرم رو چه قبلآ و چه الآن کاملآ واضح و شفاف گفتم و به نظرم توی همین ماه اصلاح باید شروع بشه ... نظر شخصی و به احتمال زیاد اشتباه/.:biggrinsmiley.:/
                          آقا عرض ادب و ارادت
                          حاجی یاد گذشته ها و تالار قبلی بخیر
                          شما از حدود شاخص ۱۵۳۰ که گفتیم بازار برمیگرده و خوبم برمیگرده شروع کردی فروختن و فرمودی هر مثبتی فرصت فروشه
                          شما و یه سهامدار عمده دیگه ...اون بنده خدا از خجالت چیزی نمینویسه تو این تاپیک ولی شما شاخص ۵۰۰هزار اومده بالا و هنوز سر حرف اشتباهت هستی
                          فکر نکنم درست باشه سهامداری به سابقه شما بفروشه و عین این سهامدارای خردی که جدیدا وارد شدن شروع کنه به بد گفتن تا وقتی که بازار منفی بشه و پستشو ریپلای کنه مثل رفیقمون و بگه به موقع هشدار دادم ولی دو روز بعدش شاخص ۳۰۰تا اومده بالا
                          بازار اصلاح خواهد داشت کجاش بماند ....ولی مطمعن باشید اصلاح مد نظر شما نخواهد بود سهامی که فروختین رو با اون قیمت فروشتون بعیده بتونید پس بگیرید
                          قبول اشتباه خودش یه بخش بزرگی از معاملاته تو بازارهای مالی اونم از شخصی با سابقه و سرمایه شما
                          شخصا از این پستتون متعجب شدم که الان رو با ۹۹ قیاس کردید
                          موفق باشید

نظر

• Arian02
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1712

به نظرم یکی از بزرگترین اشتباهات برای فعالیت تو بازارهای مالی اینه که بجای یادگیری مداوم برخی دوستان توجهشون به یه عده هست که چه تحلیلی میکنن و کدوم سهمو پیشنهاد میدن
                            با حرف هیچ احدی نباید معامله کرد چه حرفش درست از آب در بیاد چه غلط در هر دو حالتش ضررش بیشتر از سودشه در بلند مدت

نظر

• window
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 242

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
                              چقدر احتمال بحران مالی جهانی شبیه 2008 را متصورید؟؟؟ چونکه بر روی بورس ما مخصوصا صادراتیها تاثیر منفی میزاره
                              این را البته قبلا گفته بودم
                              یکی از مسائلی که کمتر به آن توجه می شود فاصله ی زمانی علومِ مختلف تا زندگی مردم عادی است.
                              بارها میشنویم علم پزشکی فلان پیشرفت را کرده است ولی سالیان زیادی میگذرد ومی بینیم پزشکان با روشهای قدیمی طبابت می کنند
                              یا خبر تولید ماشینهای با سوخت آب یا "کمی آب کمی سوخت فسیلی" می آید و حتی درکشوری تاکسی هایش مجهز به این فنآوری میشود اما دراکثر کشورها تاسالیان طولانی ماشین های بنزینی و دیزلی ادامه ی حیات میدهند و خبری از تکنولوژی روز در زندگی مردم نیست
                              درکشاورزی شیوه های هیدروپونیک ، بهره وری بالایی دارند ولی میبینیم بسیاری از کشورها با همان کشاورزی سنتی ادامه حیات می دهند و مشکلی هم پیش نمی آید و الی آخر ...
                              اما در علم اقتصاد اصلا و ابدا این چنین نیست، فرضیه ها به وجود می آیند اوج می گیرند کهنه می شوند وکنار می روند و تقریبا اکثر کشور ها به سرعت خود را بروز میکنند.
                              چون در غیر اینصورت کلاهشان پس معرکه است
                              نظریه های اقتصادی که امروزه، دنیا با آنها اداره می شوند کمتر از 20 سال است که سابقه ی جدی دارند
                              اساسا بعد از بحران 2008 ، نظریه های قدیمتر نتوانستند وقوع بحران را پیشبینی کنند
                              این نظریه ها عموما مبتنی بر توجه به قسمت های واقعی اقتصاد بود و به بخش پولی اقتصاد، ارزش ذاتی قائل نمی شدند
                              ولی مثلا مدل SFC که تاکیدش، اثرگذاری متقابل بخش پولی و بخش واقعی اقتصاد بود تازه گسترش یافتند
                              به سرعت کشورهااز آن استقبال کردند و دراقتصاد کشورشان ترجمه کردند
                              یا مثلا فردریش فون هایک(یکی از نوابغ قرن بیستم)، نظریه ی خصوصی سای پول را مطرح می کند . وامروزه ارز های دیجیتال و پولهای منطقه ای مثل یورو حاصل این نظریه هاست
                              ==
                              بنابراین آنچه در ۲۰۰۸ اتفاق افتاد به تاریخ پیوست و شاید بدتر از آن هم رخ دهد ولی شبیه به آن دیگر اتفاق نمی افتد.
                              حالا ما در کجای داستان قرار داریم؟!
                              بعضی با تورم حدود ۶۰ درصدی ،نرخ بهره بالاتر را پیشنهاد می دهند!!!
                              آخرین ویرایش توسط window؛ 2023/03/29, 22:51.

نظر

• ADLER
                                Banned
                                • Jan 2020
                                • 216

سلام دوست عزیز

بنده هم نقد هستم فعلا نتوانستم وارد بازار بشوم.یک نمونه از سهام ثپردیس در قیمت 520 وارد نشدم.البته قیمت الان این سهم را خانه های پردیس سال 99 مقایسه کنیم.الان کل سهام ثپردیس 300.400 تا خونه توی پردیس هم نمیشه!!

قیمت خانه در سال 99 360 میلیون(متری 9 میلیون تومان) الان متری بالای 46 میلیون.با 330 هزار سهم ثمسکن میشد این خانه را خرید.الان با این قیمت خانه در حالی که سهام ثمسکن از کف 100 درصد بالا آمده میشه با قیمت الانش نزدیک 3500000 سهم ثمسکن خرید

قیمت ماشین و ملک ایست کنه و سهام از اینجا به بعد بالای 10 برابر برود تازه میتونیم با سال 99 سربسر بشویم

نظر

در حال کار...
                                X